Ginekologija - sve o tome
Moderator: anex
-
UnitedNude
#2176 Re: Ginekologija i vagine....
Ima li neko kontakt telefon dr. Anje Tomic?Imam neki mobitel ali se niko ne javlja. Hvala
- Lobotomija
#2177 Re: Ginekologija i vagine....
061/159-931 ja imam tajUnitedNude wrote:Ima li neko kontakt telefon dr. Anje Tomic?Imam neki mobitel ali se niko ne javlja. Hvala
Mozda je na Jezeru pa se ne moze javiti
-
UnitedNude
#2178 Re: Ginekologija i vagine....
Lobotomija wrote:061/159-931 ja imam tajUnitedNude wrote:Ima li neko kontakt telefon dr. Anje Tomic?Imam neki mobitel ali se niko ne javlja. Hvala
To je taj koji i ja imam. A radi li ona negdje privatno? I kada? Kako sam skontala radi.
- Lobotomija
#2179 Re: Ginekologija i vagine....
Radi.Ima ordinaciju u Vilsonovom setalistu.Mene je do sada narucivala tamo negdje iza pola 5.UnitedNude wrote:Lobotomija wrote:061/159-931 ja imam tajUnitedNude wrote:Ima li neko kontakt telefon dr. Anje Tomic?Imam neki mobitel ali se niko ne javlja. Hvala
To je taj koji i ja imam. A radi li ona negdje privatno? I kada? Kako sam skontala radi.
-
UnitedNude
#2180 Re: Ginekologija i vagine....
Radi.Ima ordinaciju u Vilsonovom setalistu.Mene je do sada narucivala tamo negdje iza pola 5.[/quote]
Sad mi se javila doktorica, vidjela na telefonu da sam je zvala. Jao divne zene!!!!!! Jos mi je njen glas u usima, nasmijana, ljubazna, vraca vjeru u ljude.
Preselila se u Importane(jucer:), narucuje poslije podne, meni rekla da dodjem odmah danas. Javicu se da podijelim iskustvo, ali sumnjam da moze pokvariti utisak.
Hvala puno na info
Sad mi se javila doktorica, vidjela na telefonu da sam je zvala. Jao divne zene!!!!!! Jos mi je njen glas u usima, nasmijana, ljubazna, vraca vjeru u ljude.
Preselila se u Importane(jucer:), narucuje poslije podne, meni rekla da dodjem odmah danas. Javicu se da podijelim iskustvo, ali sumnjam da moze pokvariti utisak.
Hvala puno na info
- Lobotomija
#2181 Re: Ginekologija i vagine....
UnitedNude wrote:Radi.Ima ordinaciju u Vilsonovom setalistu.Mene je do sada narucivala tamo negdje iza pola 5.
Hvala puno na info[/quote]
Nema na cemu
Ja kod nje idem vec mjesecima i super sam zadovoljna(mozda se nekada i sretnemo
Sretno i javni
- aribes
#2182 Re: Ginekologija i vagine....
Dr. Mašić je sada u FMUP ambulanti, htjela bih vaša iskustva da mi pisite ako je neko imao s njim...
Dr. Rakić kod koje inače idem je na bolovanju i ne znaju do kad, a ne mogu da cekam
Dr. Rakić kod koje inače idem je na bolovanju i ne znaju do kad, a ne mogu da cekam
- Lobotomija
#2183 Re: Ginekologija i vagine....
Nema boljeg. Idi sto prijearibes wrote:Dr. Mašić je sada u FMUP ambulanti, htjela bih vaša iskustva da mi pisite ako je neko imao s njim...
- aribes
#2184 Re: Ginekologija i vagine....
Hvala
Nisam do sad imala iskustvo sa muskim ginekologom, pa pitam, znam da je bilo sa nekim doktorima i ne bas ugodnih iskustava...
Nisam do sad imala iskustvo sa muskim ginekologom, pa pitam, znam da je bilo sa nekim doktorima i ne bas ugodnih iskustava...
- Aleluja
#2185 Re: Ginekologija i vagine....
...muški konza kakve djeve...aribes je napisao/la:
- sarajevo_84
#2186 Re: Ginekologija i vagine....
dr. Mašić je divan čovjek prije svega, pa onda sve ostalo. Samo najbolje o njemu... Trenutno radi u MUP-ovoj ambulanti, ali još uvijek čekaju novi ultrazvuk aparat, tako da ne može vršiti nikakve preglede, a što se tiče nekakvih konsultacija, to da.aribes wrote:Dr. Mašić je sada u FMUP ambulanti, htjela bih vaša iskustva da mi pisite ako je neko imao s njim...
- sarajevo_84
#2187 Re: Ginekologija i vagine....
Da li neko zna gdje radi dr. Nura Hadžiomerović - Naser???
Nekad je radila baš u MUP-ovoj ambulanti, žena nestala bez traga.

Nekad je radila baš u MUP-ovoj ambulanti, žena nestala bez traga.
- aribes
#2188 Re: Ginekologija i vagine....
Presla je u Eurofarm, onda u FMUP ambulanti nije bilo nekih 4 mjeseca ginekologa i onda je Masic dosao.
A kada ce moci onda raditi preglede?
- sarajevo_84
#2189 Re: Ginekologija i vagine....
Od kako je došao, čekaju taj famozni ultrazvuk aparat, ja jučer otišla (08.10.2012.), kaže ne smijem više ništa reći, čekaju svaki dan da stigne aparatić.aribes wrote:Presla je u Eurofarm, onda u FMUP ambulanti nije bilo nekih 4 mjeseca ginekologa i onda je Masic dosao.
- aribes
#2190 Re: Ginekologija i vagine....
OK, ne rade UZ ali rade li papa test?
Nisam nikada isla kod njih kod ginekologa, pa ne znam kako to ide, da li u onoj laboratoriji rade sve nalaze ili se mora nositi negdje drugo...
Nisam nikada isla kod njih kod ginekologa, pa ne znam kako to ide, da li u onoj laboratoriji rade sve nalaze ili se mora nositi negdje drugo...
-
FemaleMe
#2191 Re: Ginekologija i vagine....
Zdravo svima, ovako ja imam problem koji traje vec manje vise godinama. U pitanju je svrab tamo dole!
Ispocetka me pomalo svrbilo i mislim nista strasno, malo svrbi, to se tako vuklo. Jednom mi ginekolog da kremu Canesten da mazem, kao ma to su gljivice sigurno (cim svrbi odmah gljivice). Ja mazala, malo kao pomogne i opet sve isto. Ja kako znam za gljivice je karakteristican svrab i bijeli iscjedak, kod mene tog iscjedka nema uopste. Samo svrbi, svrbi, onda od svraba sve suho, kao ljusti se, onda se oguli, pa to prodje, smiri se, kad dobijem menstruaciju ulozak mi to izazove, i opet pocne da svrbi, zacrveni se nekad od svraba, pa sve sve to osusi i opet isto, i sve tako...
Prije par mjeseci mi ginekolog izvadila nalaz, kaze gljivica nema uopste, to je vise nesto kozno, dala mi neku kremu Locacorten i jos neku da mazem, mazala i opet sve isto.
Skontala sam ja da je u pitanju kozno oboljenje neko, da nije ginekoloski problem, sad ne znam gdje da idem, ginekologu ili dermatologu?
I da li je neko imao slicnih iskustava?
Ispocetka me pomalo svrbilo i mislim nista strasno, malo svrbi, to se tako vuklo. Jednom mi ginekolog da kremu Canesten da mazem, kao ma to su gljivice sigurno (cim svrbi odmah gljivice). Ja mazala, malo kao pomogne i opet sve isto. Ja kako znam za gljivice je karakteristican svrab i bijeli iscjedak, kod mene tog iscjedka nema uopste. Samo svrbi, svrbi, onda od svraba sve suho, kao ljusti se, onda se oguli, pa to prodje, smiri se, kad dobijem menstruaciju ulozak mi to izazove, i opet pocne da svrbi, zacrveni se nekad od svraba, pa sve sve to osusi i opet isto, i sve tako...
Prije par mjeseci mi ginekolog izvadila nalaz, kaze gljivica nema uopste, to je vise nesto kozno, dala mi neku kremu Locacorten i jos neku da mazem, mazala i opet sve isto.
Skontala sam ja da je u pitanju kozno oboljenje neko, da nije ginekoloski problem, sad ne znam gdje da idem, ginekologu ili dermatologu?
- Michun
#2192 Re: Ginekologija i vagine....
Moze biti kondom ako koristis. Ako nisi sexualno aktivna...onda nije.FemaleMe wrote:Zdravo svima, ovako ja imam problem koji traje vec manje vise godinama. U pitanju je svrab tamo dole!
Ispocetka me pomalo svrbilo i mislim nista strasno, malo svrbi, to se tako vuklo. Jednom mi ginekolog da kremu Canesten da mazem, kao ma to su gljivice sigurno (cim svrbi odmah gljivice). Ja mazala, malo kao pomogne i opet sve isto. Ja kako znam za gljivice je karakteristican svrab i bijeli iscjedak, kod mene tog iscjedka nema uopste. Samo svrbi, svrbi, onda od svraba sve suho, kao ljusti se, onda se oguli, pa to prodje, smiri se, kad dobijem menstruaciju ulozak mi to izazove, i opet pocne da svrbi, zacrveni se nekad od svraba, pa sve sve to osusi i opet isto, i sve tako...![]()
Skontala sam ja da je u pitanju kozno oboljenje neko, da nije ginekoloski problem, sad ne znam gdje da idem, ginekologu ili dermatologu?![]()
Ja od prosle godine kupujem ove uloske

Uvijek ih nadjem u apoteci kod pozorista, kostaju oko 8 KM. Spasili su me. Plastika me smarala.
- male_okice
#2193 Re: Ginekologija i vagine....
hm...kakva ti je koza na drugim podrucjima inace, jel suha peruta li se mozda jos negdje? moze bit neko kozno oboljenje, moze od kondoma ako ih koristis, a moze biti i da ti je jednostavno koza suha...meni se nesto slicno desava tako da kuci imam uvijek pavlovicevu kremu i navecer poslije tusiranja se namazem bukvalno kao beba i onda je ok. ali mozes otici i dermatolog-venerolog, oni su vise zaduzeni za oboljena koja se ticu seksualnih organa (da se tako izrazi) pa da se pregledas.FemaleMe wrote:Zdravo svima, ovako ja imam problem koji traje vec manje vise godinama. U pitanju je svrab tamo dole!
Ispocetka me pomalo svrbilo i mislim nista strasno, malo svrbi, to se tako vuklo. Jednom mi ginekolog da kremu Canesten da mazem, kao ma to su gljivice sigurno (cim svrbi odmah gljivice). Ja mazala, malo kao pomogne i opet sve isto. Ja kako znam za gljivice je karakteristican svrab i bijeli iscjedak, kod mene tog iscjedka nema uopste. Samo svrbi, svrbi, onda od svraba sve suho, kao ljusti se, onda se oguli, pa to prodje, smiri se, kad dobijem menstruaciju ulozak mi to izazove, i opet pocne da svrbi, zacrveni se nekad od svraba, pa sve sve to osusi i opet isto, i sve tako...![]()
Skontala sam ja da je u pitanju kozno oboljenje neko, da nije ginekoloski problem, sad ne znam gdje da idem, ginekologu ili dermatologu?![]()
-
FemaleMe
#2194 Re: Ginekologija i vagine....
male_okice wrote:hm...kakva ti je koza na drugim podrucjima inace, jel suha peruta li se mozda jos negdje? moze bit neko kozno oboljenje, moze od kondoma ako ih koristis, a moze biti i da ti je jednostavno koza suha...meni se nesto slicno desava tako da kuci imam uvijek pavlovicevu kremu i navecer poslije tusiranja se namazem bukvalno kao beba i onda je ok. ali mozes otici i dermatolog-venerolog, oni su vise zaduzeni za oboljena koja se ticu seksualnih organa (da se tako izrazi) pa da se pregledas.FemaleMe wrote:Zdravo svima, ovako ja imam problem koji traje vec manje vise godinama. U pitanju je svrab tamo dole!
Inace mi je jako suha koza, posebno dlanovi i stopala, s tim da nekad imam prekomjerno znojenje, posebno dlanova i stopala. Ali nigdje na kozi nemam slican problem, tj. takav oblik svaraba. I ja sam ubjedjena da je to do tipa koze i do moje suhe koze, tako da je najbolje da posjetim dermatologa-venerologa. Mislim da je mozda neki dermatitis ili psorijaza...hmm.
-
t1rejble2r
#2195 Re: Ginekologija i vagine....
U zadnje vrijeme zbog određenih okolnosti idem stalno kod ginekologa, tako da mi je postalo svejedno je li musko ili zensko. Po mom iskustvu ukoliko se radi o privatnim ginekolozima i žene i muškarci su podjednako ljubazni, ali ja nekako više vjerujem muškarcima, ne neosnovano, nego iz iskustva.
-
Kapri
#2196 Re: Ginekologija i vagine....
A da li je moguce da te privatni ginekolozi(drzavnim i ne idem)ne salju na sve briseve ako ne mogu utvrditi od cega mozaik i stalna upala a hpv negativn.Zar me nisu mogli poslati na 4 ciljana brisa 
-
Kapri
#2197 Re: Ginekologija i vagine....
A kakve su vaginalete od 5 biljaka jel ko upotrijebio kako je pomoglo
-
cicos
#2198 Re: Ginekologija i vagine....
Zanima me da li se spirala kao kontraceptivno sredstvo moze staviti kod zena koje nisu radjale...Jedni doktori preporucuju, drugi govore da se mogu javiti nus pojave, infekcije,... pa me zanima kakva su vasa iskustva.. Hvala na odgovoru 
-
Desa8
#2199 Re: Ginekologija i vagine....
Ssk Stojan Simic Krpica
Prijatelji, pažnja! Prenosim hitnu molbu!
POTREBNA JE POMOĆ MOM SINU... POSTAVITE NA 10 MINUTA, NA SVOJ PROFIL!!!
HITNO POTREBNE "VEPERSID "AMPULE, RADI NASTAVKA HEMO-TERAPIJE MOG SINA STEFANA, KOJI JE BEZ NJIH ŽIVOTNO UGROŽEN! ZATO VAS MOLIM DA, UKOLIKO POSTOJI NEKO KO IH IMA, A MOŽE DA MI IH USTUPI ILI PRODA, NEKA MI SE JAVI NA MOB. 061/288-12-33, HITNO!!!
VAŠA POMOĆ BI MI DOBRO DOŠLA I NA NAČIN DA SE OVA PORUKA POSTAVI NA VAŠ ZID, U NADI DA ĆE OVU PORUKU VIDETI ONAJ, KO POSEDUJE AMPULE VEPERSID-a!
UNAPRED HVALA,
Prijatelji, pažnja! Prenosim hitnu molbu!
POTREBNA JE POMOĆ MOM SINU... POSTAVITE NA 10 MINUTA, NA SVOJ PROFIL!!!
HITNO POTREBNE "VEPERSID "AMPULE, RADI NASTAVKA HEMO-TERAPIJE MOG SINA STEFANA, KOJI JE BEZ NJIH ŽIVOTNO UGROŽEN! ZATO VAS MOLIM DA, UKOLIKO POSTOJI NEKO KO IH IMA, A MOŽE DA MI IH USTUPI ILI PRODA, NEKA MI SE JAVI NA MOB. 061/288-12-33, HITNO!!!
VAŠA POMOĆ BI MI DOBRO DOŠLA I NA NAČIN DA SE OVA PORUKA POSTAVI NA VAŠ ZID, U NADI DA ĆE OVU PORUKU VIDETI ONAJ, KO POSEDUJE AMPULE VEPERSID-a!
UNAPRED HVALA,
-
Orbit_girl
#2200 Re: Ginekologija i vagine....
Koliko Vas ima bol u jajnicima/jajniku u toku PMS-a? Bol u jajniku je jedan od pokazatelja PMS-a?