mamica papucarka wrote:ako mislis na "ona jaja dzaba timaccarona wrote:imam jednu idejual me stid reci
eno ga voza se po Njemackoj na biciklu
![]()
![]()
![]()
nizasta nece bit![]()
eh
Moderator: anex
mamica papucarka wrote:ako mislis na "ona jaja dzaba timaccarona wrote:imam jednu idejual me stid reci
eno ga voza se po Njemackoj na biciklu
![]()
![]()
![]()
nizasta nece bit![]()
moze na ppmamica papucarka wrote:de reci ziva bila
ja se iskreno nadam da je moja porcija trenutno u FedEx-ovom avionu, isporuka danas u podne (po mom vremenu)Arslan wrote:
sad si svakako trduna pa nece moci piti ihihidacina_curica wrote:prost braco![]()
ja jos uvijek cuvam idealnu priliku da otvorim flasu Quintarelli Amarone della Valpolicella Riserva 1995 ali nikako da se ukaze(trebala je biti otvorena za Dadin rodjendan ali ja ne smijedoh piti
)
sledeci vikend pravim kolace....obecavam bice sliKica
joooooj razbicu vasmamica papucarka wrote:sad si svakako trduna pa nece moci piti ihihi![]()
![]()
jel' to ti znas nesto sto ja ne znam?mamica papucarka wrote:sad si svakako trduna pa nece moci piti ihihidacina_curica wrote:prost braco![]()
ja jos uvijek cuvam idealnu priliku da otvorim flasu Quintarelli Amarone della Valpolicella Riserva 1995 ali nikako da se ukaze(trebala je biti otvorena za Dadin rodjendan ali ja ne smijedoh piti
)
sledeci vikend pravim kolace....obecavam bice sliKica
![]()
![]()
bracoArslan wrote:jel' to ti znas nesto sto ja ne znam?![]()
![]()
nepotrebno pitanjedacina_curica wrote:bracoArslan wrote:jel' to ti znas nesto sto ja ne znam?![]()
![]()
pa kome ti vise vjerujes?
Svojoj seki ili ovim torokusama?
![]()
![]()
![]()

a bi li se udavaokaranana wrote:Shrimp parmigianna con broccoli. mamma mia, multo beno.
i ne, nisam udat ako nekog interesuje.
bil se udavio?lolita_xx wrote:a bi li se udavaokaranana wrote:Shrimp parmigianna con broccoli. mamma mia, multo beno.
odoh zube oprat, malo se cujem na bijeli luk, ko zna mozda se budem ljubio veceras. ali volim ga, sta cu.karanana wrote:bil se udavio?lolita_xx wrote:a bi li se udavaokaranana wrote:Shrimp parmigianna con broccoli. mamma mia, multo beno.
ma jok, sta ce mi taj stres. ja sam boem i slobodni strijelac.