poseban pozdrav za sve bivse "marlboro" boys & klix.. Ja sam presato brojati dane, sedmice, ali tu sam, bez mog kancer-stapica sada vec 6-7 sedmica..
Osjecam se pa, nako..dobro, neam uglavnom vise zelju za cigarom, fakat neam. Nemogu sam sebi da vjerujem nakon tih 16/17 godina atkivnog bavljenja pusenjem, da mi vise nije stalo do cigara. Ali sledece moram da navedem. Izgleda da sam, kako da kazem, zaboravan postao. Ono, zaboravim stvari u sekundi. Neki dan za vikend, krenem u prodavnicu bez novcanika, sjetim se tek pred kasom. WTF? Onda, poceo sam se buditi u noci, to mi se nikad nije desavalo prije, dakle budim se u neka divlja vremena, oko 4-5 i onda opet zaspim...Desi mi se to mozda 3-4 dana u sedmici. Onda, nesto najzanimljivije, na poslu sam veoma spor odjednom, nisam uopste aktivan i fokusiran, eh sad jeli do posla ili do mene.. neznam...Uglavnom sve sad radim malo sporije, a i onako neamo neko opterecenje pa sam vise svrljam na netu nego sto sam produktivan..
Da li neko ima ili je imao iste simptome ili je ovo samo do mene, jer sam prolupo
Btw, malo offtopic, sta znaci tobe na bosanskom?? Hvala unaprijed.