Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Van Halen wrote:E vala sam našao mjesto u gradu gdje na plazmi mogu pratit derbi serie A. Nisam ja tip za streama, a ni elob mi ne pomaže. Večeras je veliki italijanski derbi, i odoh uz pivku uživati. Poslije ćemo komentare zadavat ciao ragazzi
Eddie,
de reci gdje je to i jel to maksuz bilo zbog derbija ili prenose inace Serie A?
Spuc'o sam 90% limita pa sad mogu samo da vegetiram na netu
Van Halen wrote:E vala sam našao mjesto u gradu gdje na plazmi mogu pratit derbi serie A. Nisam ja tip za streama, a ni elob mi ne pomaže. Večeras je veliki italijanski derbi, i odoh uz pivku uživati. Poslije ćemo komentare zadavat ciao ragazzi
Eddie,
de reci gdje je to i jel to maksuz bilo zbog derbija ili prenose inace Serie A?
Spuc'o sam 90% limita pa sad mogu samo da vegetiram na netu
počesto znaju prenositi Seriu A na Ilidži, kafe-bar Premium (blizu hotela Holywod)
salle_eh1986 wrote:
počesto znaju prenositi Seriu A na Ilidži, kafe-bar Premium (blizu hotela Holywod)
Ok hvala
Zna li neko sta je s onim Sport Centar kafeima? Jedan je bio i u Holiday Innu, jel jos uvijek tamo?
Sportcentar caffe ti je sad u Zetri i tamo imaju sve Arenasport kanale, a ako se ne varam jedan od njih prenosi Talijane, tako da bi trebalo da uvijek ima utakmica. Imaš onu njihovu stranicu scsport.ba tamo uoči svakog vikenda napišu koje će se utakmice prenositi u subotu i nedjelju, pa uprati.
salle_eh1986 wrote:
Ok hvala
Zna li neko sta je s onim Sport Centar kafeima? Jedan je bio i u Holiday Innu, jel jos uvijek tamo?
Sportcentar caffe ti je sad u Zetri i tamo imaju sve Arenasport kanale, a ako se ne varam jedan od njih prenosi Talijane, tako da bi trebalo da uvijek ima utakmica. Imaš onu njihovu stranicu scsport.ba tamo uoči svakog vikenda napišu koje će se utakmice prenositi u subotu i nedjelju, pa uprati.
alaha mi, ja pisem kako se izgovara, naucio me vuk karadzic. bodovna razlika ostaje ista, znaci juventus se ne priblizava milanu, a ti nemas nista s tim
Neelix wrote:alaha mi, ja pisem kako se izgovara, naucio me vuk karadzic. bodovna razlika ostaje ista, znaci juventus se ne priblizava milanu, a ti nemas nista s tim
pozdravi ucitelja sljedeci put kad mu odes na čas i reci da mu je rodjak rale duboko zaglibio u ´agu
a -6 nije nesto sto se ne moze stici i prestici
@Neelix
Nisi u pravu. Nije isto biti drugi i zaostajati 6 bodova za prvim i biti četvrti i zaostajati također 6 bodova za prvim.
U prvom slučaju, dovoljno je da prvi izgubi dvije utakmice, a drugi dobije dvije i taj drugi će biti bodovno izjednačen s prvim.
U drugom slučaju, nije dovoljno samo da prvi dvije zijani, a četvrti dvije dobije, nego je za prvo mjesto (ili diobu istog) potrebno da kiksaju i one ekipe koje su bile na drugom i trećem mjestu
Neelix wrote:
pa smoki_choko je rekao da se juventus priblizava milanu, a ne da se priblizava tituli u tome je razlika.
u ovoj recenici je sadrzan i odgovor semiru
pa ne znam cemu se onda toliko radujes. po tvome ako se juve priblizava milanu a ne scudetu onda se ni milan ne priblizava scudetu. jel milan 1 ili 15. ja logike