Eto ti kolača gore, ne foliraj se.BHF_Manijak wrote:Od Manijaka ide kolac ako nista![]()
Evo jedan i za ženski dio džemata, jer su ovi muški garant slistili fudbalsku tortu

Eto ti kolača gore, ne foliraj se.BHF_Manijak wrote:Od Manijaka ide kolac ako nista![]()

halali,nisam vidio da je ono kolac,al kako kazu od viska glava ne bolizvjezdica_7 wrote:Eto ti kolača gore, ne foliraj se.BHF_Manijak wrote:Od Manijaka ide kolac ako nista![]()
Evo jedan i za ženski dio džemata, jer su ovi muški garant slistili fudbalsku tortu![]()
![]()
sahan wrote:Samo da se tuspasim, nekakav pos'o navalio i djabe ja govorim neka polahko ljudi valja na terasu malo, kahva, kolac, caj i tako to...
Nego sta je ovo prazan hastal sta se to desava sve nekakva diplomatija a nista za u kljun ubaciti![]()
Posto cu vjerovatno ranije u horizontalu imam jedno upozorenje za postace (i postacice naravno) posto je ovo odabrani mjesec i dove se primaju nemoj slucajno da koga vidim da uci dovu na turskom do srijede da ne ode na pogresnu adresu, znaci dova prvo za'se pa onda za bracu![]()
Selamim sve redom
Ahmmed wrote:sahan wrote:Samo da se tuspasim, nekakav pos'o navalio i djabe ja govorim neka polahko ljudi valja na terasu malo, kahva, kolac, caj i tako to...
Nego sta je ovo prazan hastal sta se to desava sve nekakva diplomatija a nista za u kljun ubaciti![]()
Posto cu vjerovatno ranije u horizontalu imam jedno upozorenje za postace (i postacice naravno) posto je ovo odabrani mjesec i dove se primaju nemoj slucajno da koga vidim da uci dovu na turskom do srijede da ne ode na pogresnu adresu, znaci dova prvo za'se pa onda za bracu![]()
Selamim sve redom
Alejkumusselam![]()
A vrijedi li to i za ove, čiji je nanin jezik turski?![]()
![]()
Eh,evo jedna meni prelijepa.Ahmmed wrote:giordania, bit će na jeziku Kur ana Časnog
BHF_Manijak wrote:MoRel na svabskom ikako?!![]()
NemoRe, pola Turske je u ŠvabijiBHF_Manijak wrote:MoRel na svabskom ikako?!![]()
Eh eno sad nje...ona kad meni ne bi kontrirala bilo bi joj nesto,samo nek nije kako ja kazemzvjezdica_7 wrote:NemoRe, pola Turske je u ŠvabijiBHF_Manijak wrote:MoRel na svabskom ikako?!![]()
![]()
Gluho bilo, ne kontriram. Samo iznosim činjenice. Dakle, jal na jeziku Kur'ana Časnog kao što Ahmed reče jal na bosanskomBHF_Manijak wrote: Eh eno sad nje...ona kad meni ne bi kontrirala bilo bi joj nesto,samo nek nije kako ja kazem![]()
Jes jes,cinjenica al nek je kontra mene,lahko ti je na maksuma udaritzvjezdica_7 wrote:Gluho bilo, ne kontriram. Samo iznosim činjenice. Dakle, jal na jeziku Kur'ana Časnog kao što Ahmed reče jal na bosanskomBHF_Manijak wrote: Eh eno sad nje...ona kad meni ne bi kontrirala bilo bi joj nesto,samo nek nije kako ja kazem![]()
![]()
BHF_Manijak wrote: Jes jes,cinjenica al nek je kontra mene,lahko ti je na maksuma udarit![]()
![]()
ja bi na mubarek jeziku,jeziku Dzenneta i jeziku Poslanika i Kur`ana,pa da Allah ukabuli i u sevap upise...mada kad je veca kakva prpa,onda se posluzim nasim,lakse izrazit ono stza hoces
Maksumi ne piju kahvu, evo tebi sokićBHF_Manijak wrote:Nista se nemoj valjat od sege,tako ti je to,nasli nejac hudu pa po njoj sve...nego pristavider nam jos jednu turu kahve,kad ostali nece da ti i ja popijemo,jednu maksumsku
![]()

Nema problema, stižeeeegiordania wrote:@zvjezdice,ja bih vala radije onu gornju