SA-X COVJECE NE LJUTI SE TURNIR
-
izblajhana
soba: sax
pass: saxy
ima li koga
pass: saxy
ima li koga
-
izblajhana
samo da se zna da sam jednu pobjedila ja, a drugu zaba
Faust je u svakom slucaju najgori

Faust je u svakom slucaju najgori
-
izblajhana
hahahahahha, meni ne treba slika...imam svjedoke...a i meni svi vjeruju, znaju da nikad ne lazemFaust wrote:Gdje je dokaz, možete napisati šta želite isve vaše snove, ali rezultati su nešto drugo. Ne slušajte ih...izblajhana wrote:samo da se zna da sam jednu pobjedila ja, a drugu zaba![]()
![]()
Faust je u svakom slucaju najgori![]()
![]()
-
Zhaba
jes jes on je najgori i jos sad lagiii da njie c c cizblajhana wrote:hahahahahha, meni ne treba slika...imam svjedoke...a i meni svi vjeruju, znaju da nikad ne lazemFaust wrote:Gdje je dokaz, možete napisati šta želite isve vaše snove, ali rezultati su nešto drugo. Ne slušajte ih...izblajhana wrote:samo da se zna da sam jednu pobjedila ja, a drugu zaba![]()
![]()
Faust je u svakom slucaju najgori![]()
![]()
![]()
![]()
- Faust
Sve je ovo čista propaganda...Zhaba wrote:jes jes on je najgori i jos sad lagiii da njie c c cizblajhana wrote:hahahahahha, meni ne treba slika...imam svjedoke...a i meni svi vjeruju, znaju da nikad ne lazemFaust wrote: Gdje je dokaz, možete napisati šta želite isve vaše snove, ali rezultati su nešto drugo. Ne slušajte ih...![]()
![]()
- chinese_water
aaaa onako ozbiljan cojek da laze?Zhaba wrote:jes jes on je najgori i jos sad lagiii da njie c c cizblajhana wrote:hahahahahha, meni ne treba slika...imam svjedoke...a i meni svi vjeruju, znaju da nikad ne lazemFaust wrote: Gdje je dokaz, možete napisati šta želite isve vaše snove, ali rezultati su nešto drugo. Ne slušajte ih...![]()
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ovdje se vishe zaguzhvalo nego na politici ...
.
-
Saraswati
Sigurna sam da ces vec smisliti nestoInfraRedRidinghood wrote:Saro, Sajo više ne igra človeka - N I K A DSaraswati wrote:Infra, wtf![]()
![]()
![]()
Pa sam od tužnosti morala ovo uraditi; kako ću sad da naplatim svoju tugu end žalosnost prouzrokovanu njegovim dIJejstvovanjem?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
Uostalom, ne bih se ja bas kladila da on vise nece zaigrat
Ako nista, uvijek ga mozes ucijeniti nekom dobrom prichom