Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
help_desk wrote: ↑09/07/2021 18:36
Dobra vijest za korisnike operatera koji imaju Arena Sport kanale je da Engleska liga od sezone 2022/23 seli na Arena Sport.
Ti si dosada uvijek bio u pravu sto se tice informacija koje si iznosi na forumu prije:
- razmjenu kanala izmedeju TM i mtela
- odlazak Arene iz TM ponude viewtopic.php?f=21&t=103412&p=16997366#p16997366
- u martu najavio prelazak jos jedne lige na Arene
Englezi na Arenasport sljedeće sezone. ..BH Telecom komotno moze napucati nogom SK kanale ,sada su i definitivno suvišni..Estonska,Latvijska liga i Azerbejdžanski kup mi i nisu nesto simpaticni. A konkurencija moze lagano da pakuje kofere.
Ako potpišem ugovor na 24 mjeseca za Extra S paket da mi je umanjen racun sa 22 na 19,80 KM i nakon 6 mjeseci odlucim potpisati novi ugovor na 24 mjeseca da dobijem više za 22 KM onih 6 giga i 800 minuta, koje i kolike bih penale platio za taj raskid ugovora, je li samo 2,20 KM x 6 mjeseci = 13,20 KM ?
ing-ecc wrote: ↑07/07/2021 09:28
Te poruke i jesu besplatne. A imas li na racunu da imas potrosnju izvan paketa 2 KM ili 4,5, ....
Jok. Samo pretplata i ni marke preko, evo baš danas dobila račun za jun. Ništa osim pretplate, 5 evidentiranih poruka za parking, iznos 0 KM. Za maj takođe.
Ono, hvala.
E aferim. Nego daj nam taj broj na koji placas parking pa da i mi nakucavamo, evo i ne moram parkirati da bih platio dzabni parking al mogu slati poruke za naplatu parkinga sa tarifom 0.
jasko__10 wrote: ↑10/07/2021 21:37
Jos da su pametni upravitelji zgrada to bi bilo bolje.Zgrada do moje dosli ljudi da im rade optiku i nisu im dozvolili
Peticija sa vise od 50% stanara je dovoljno za pocetak radova. Ako propuste priliku sada, pitanje je da li ce ikada vise mozda imati takvu sansu
Meni nije jasno kako mogu nuditi tako male brzine za toliko puno para...
Mene su prebacili na bhtelecom optiku prije par dana jer mi je u mahali bio prekinut glavni telefonski kabel a optika je bila vec razvucena. A inace to ne bi uradili jer uvjetuju optiku sa uzimanjem mojatv paketa. A meni to ne odgovara jer bih morao uzeti 4 receivera... I sad imam tu optiku a paket 10/1. A konkurencija koja je kablovska firma preko koje gledam tv kanale nudi optiku sa brzinom 100/4 za iste pare...
Nisam presao sa internetom jos na njih zbog ugovorne obaveze sa bhtelecomom ali ako ovi ne povecaju brzinu na optici necu imati izbora...
Da li neko koristi Extra L paket 44 KM i da li mu preko aplikacije pokazuje 100 SMS poruka ukljucenih u paket a trebalo bi da bude 1500. Da li je u pitanju greska ili su nesto mijenjali ?
semir_d wrote: ↑12/07/2021 11:34
Da li neko koristi Extra L paket 44 KM i da li mu preko aplikacije pokazuje 100 SMS poruka ukljucenih u paket a trebalo bi da bude 1500. Da li je u pitanju greska ili su nesto mijenjali ?
Vjerovatno greska
obrati se na email [email protected] i u brzom roku ce rijesiti gresku