Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pustopoljina

#2176 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pustopoljina »

Hakiz wrote:
pustopoljina wrote:
Hakiz wrote:Pustiš na gramofon Lou Reeda i čitaš jal' ho oponopono, jal' Bukowskog.

I kako onda da ne pišeš postove zbog kojih ćeš popiti jezikovu supu, reci ti meni, kako?
Daj smiri se...
Tebi je isto pisati cistu glupost i pisati o seksu? Danas ocekujes fol svadju, a on o standardnom, oralnom i analnom...hbm ga ja.
Eto, samo se ti kontas i biva nemas dlake na jeziku...cijenila sam te razumnijim.
Zar nisi na poslu kao ostvarena žena, umjesto da kao one druge zvocaš?
Danas nisam. Stojim pod strehicom, cekam da prodje kisa.
A i s posla se cesto da proviriti :skoljka:
Hakiz

#2177 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

nova_ja wrote:
Hakiz wrote:

Željko Samardžić:

"Nisam ti prijatelj ni brat
da svoje mi tajne pričaš ti,
Al' mogu ti kad god zatreba
ponovo biti ljubavnik"
totalno pogresan dio pjesme citiras :)

Na vratima jos
novim deckom se pohvali
kazi da srecna si ko nikada
kao prijatelj los, mojoj sujeti podvali
daj mi do znanja da se ne nadam

Srce mi lomi, dusu razboli
to mozes samo ti

to me nista ne boli
samo te molim, nemoj me zaliti...

voli je kontaš? Eto, to je musko i zensko vidjenje jedne pjesme :kiss:
Oprosti mi, ne slušam tu vrstu muzike pa ne znam cijelu pjesmu, zapamtio sam sam ovaj dio koji mi je interesantan za proučavanje ...
nebogori

#2178 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

lmo wrote:
nebogori wrote:ma to preko interneta je da kazem mac sa dvije ostrice
evo ja i ti recimo imamo ljubav prema uzgoju kaktusa i sve super al nam je to jedina zajednicka tacka a slazes se da je uspjesna veza i kasnije brak vise od zajednickog hobija i ljubavi prema istom
pa odglume vam i uživo. koja je razlika :lol:
a ovako si makar za kaktuse siguran. možda poslovnog partnera dobiješ, a u tesli ni'taaa
pa nisam rekao da ne odglume i uzivo
samo sam rekao da je to mac sa dvije ostrice
u tesli mozda dobijem struju :lol:
lmo
Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace

#2179 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by lmo »

aha, muziku na struju :lol:
begaj...kaktusi rulssss
Hakiz

#2180 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

pustopoljina wrote:
Hakiz wrote:

Baš opet moje post pored svih postova na forumu?

Nema mi druge nego razmisliti da li:

alibaba_i_30_godina

#2181 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Uu jbte otkad ja nisam bio u Slogi...... Svugdje ima sponzorusa, nego to ne vidis respo jer te vjerovatno ne interesuje.
Yenna

#2182 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Yenna »

Hakiz wrote:
Oprosti mi, ne slušam tu vrstu muzike pa ne znam cijelu pjesmu, zapamtio sam sam ovaj dio koji mi je interesantan za proučavanje ...
Razumijem :) helem , super pjesma, malo je dublja nego što se može na prvo slušanje hormonima osjetiti ;-)
nebogori

#2183 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

nova_ja wrote:
Hakiz wrote:

Željko Samardžić:

"Nisam ti prijatelj ni brat
da svoje mi tajne pričaš ti,
Al' mogu ti kad god zatreba
ponovo biti ljubavnik"
totalno pogresan dio pjesme citiras :)

Na vratima jos
novim deckom se pohvali
kazi da srecna si ko nikada
kao prijatelj los, mojoj sujeti podvali
daj mi do znanja da se ne nadam

Srce mi lomi, dusu razboli
to mozes samo ti

to me nista ne boli
samo te molim, nemoj me zaliti...

voli je kontaš? Eto, to je musko i zensko vidjenje jedne pjesme :kiss:
evo citam pjesmu i on nju voli al ona ga napustila i nasla drugog
je li to znaci da ona nije prepoznala ili nije htjela nekoga ko je voli?
nebogori

#2184 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

lmo wrote:aha, muziku na struju :lol:
begaj...kaktusi rulssss
pa dobro kada moje usi cuju muziku na struju ....
Yenna

#2185 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Yenna »

nebogori wrote: evo citam pjesmu i on nju voli al ona ga napustila i nasla drugog
Ko zna, možda je on nju napustio pa doš'o tobe al kasno :wink:
Teška tema, bolje o Maldivima.
pustopoljina

#2186 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pustopoljina »

Hakiz wrote:
pustopoljina wrote:
Hakiz wrote:

Baš opet moje post pored svih postova na forumu?

Nema mi druge nego razmisliti da li:

Uvijek ima neka tajna veza, taman i karmicki dug :lol:
Inace, jedna od 5 tema, koje redovno pratim i referenca na jezikovu juhu...pa presuti...
nebogori

#2187 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

nova_ja wrote:
nebogori wrote: evo citam pjesmu i on nju voli al ona ga napustila i nasla drugog
Ko zna, možda je on nju napustio pa doš'o tobe al kasno :wink:
Teška tema, bolje o Maldivima.
sta imam pricati o maldivima
let onda tamo camcima ili cime vec do onih milion otocica i uzivaj
5 dana dosta
Hakiz

#2188 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

nova_ja wrote:
Hakiz wrote:
Razumijem :) helem , super pjesma, malo je dublja nego što se može na prvo slušanje hormonima osjetiti ;-)
Čime? :lol:

Kažeš, dublja? Dobro, vjerovatno kao što jedna druga pjesma kaže "Ti i ja, dva smo svijeta različita".
nebogori

#2189 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

e jbg svaka pjesma je onda duboka i svako moze na svoj nacin pjesmu tumaciti i pronaci dio koji njemu odgovara ili ne
Cookie85

#2190 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

nova_ja wrote:
nebogori wrote:
vidi mozda vama zenskima to izgleda pateticno i sl
muskarci uglavnom razmisljaju da vodaju avion oko sebe i ako se krece u krugovima dudlaona braca i sl njima imponuje kad ga raja vide sa nekom napucnom i hrani svoj ego jer drugacije ne moze posto nije uspjesan u nekom poslu ili necemu sto bi mu donijelo status neki
zatim vecina gleda samo sex a ne sta ja imam tebe slusati dok mi pricas o smislu zivota o tome kako vidis buducnost i sl
to je ukratko zasto dosta muskaraca se opredjeljuje za sponzoruse a ne za normalne djevojke
Ma ne potpuno si realan i slazem se s tobom, al onda nek ovaj kolačić kaže da mu je spozoruša maximum u zivotu i tačka.
Nek ne govori da drugih nema i da ih je teško naći itd.
Naravno da ih ima, samo nisu tvoj fokus i sve dok nisu nećes ih ni naći, a ako ih i nadjes nećes ih moći zadrzati jer će ti ego idalje biti kod ovih koji se okreću za tvojim autom ili fake koko šanelom koji joj kupiš za 8 mart :)
Svaka krpa nadje zakrpu i to je balans koji i treba da važi, al nemojmo generalizovati stvari da su svi/sve vakvi/nakvi ...
:kiss:
Tipican odgovor jedne zene/djevojke koja ne prihvata realne stvari koje su u danasnjem vremenu takve kakve jesu!

Da mozda se ne krecem u krugovima gdje izlaze ili gdje se nalaze normalne djevojke, i nije za pohvalu biti sponzor, ali je zato za medalju! :D
Salu na stranu sada.

Da tesko ih je naci, jos teze zadrzati ako nemate iste ciljeve, meni je trenutno cilj graditi karijeru, ne vodati se za rukicu svaki dan i sta ja znam.

Kod mene jedan uobicajen dan je , dignem se, palim laptop, citam mailove dok pijem kafu, spremam se idem na posao, dam sve od sebe da radim najbolje sto mogu (ako treba ostati duze, nikakav problem) "zasto nije problem ostati duze? Niko me ne ceka, niko me kad dodjem umoran, peglati glupostima. Kao sto tek sad dolazis? Zar tako cesto ostajes duze i sl. , iskreno jezim se od takvih pitanja "

Kad dodjem kuci ako nisam previse umoram, radim privatno, ako nemam trenutno privatnog posla, ucim, a ako sam umoran onda legnem i gledam film.

Sad naci zenu koja ce te docekati, nece postavljati glupa pitanja sto sad ucim, radim, ili hocu film da gledam, da samo zagrljeni sutimo zajedno i odmaramo, skoro pa nemoguce, mozda je do mene mozda nije , ne znam!

Mozda je to sto sam citav svoj zivot sam i navikao sam bez ikoga! Iskreno ne znam!

To sto je meni trenutni biti sponzor super, kako nije? Dobijemo oboje sta hocemo, svi sretni!

Ranije sam napisao da to mozda znaci da cu zavrsiti sam na kraju, mozda i hocu , a mozda i nadjem normalnu pa se ozenim i dobijemo djecu pa fokus na djecu!

I nije to hvaljenje to ti je realnost, vecina bi zeljela mnoge stvari samo se ne smiju usuditi!

I to sto spominjes mjenjanje cure, sto da ne? Sta da budem kao neki da trpe zenu da ih psihicki maltretira? Lijepo zdravo! Mislim da covjek mora imati svoje ciljeve i stav i ne dati nikome da ih remeti u ostvarenju ciljeva!

Ti sto mislis tako, je tvoja stvar i ja postujem to!

Ali samo nemoj misliti da je sve kao u bajci da ima sretan kraj za svakoga i da svako nadje svoju ljubav!

:) :D
animals

#2191 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by animals »

Da bi nasao zenu vrijednu braka, moras biti i ti
covjek vrijedan braka..
sva filozofija..
Hakiz

#2192 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

pustopoljina wrote: Uvijek ima neka tajna veza, taman i karmicki dug :lol:
Inace, jedna od 5 tema, koje redovno pratim i referenca na jezikovu juhu...pa presuti...
Jedino šta mi se nameće kao zaključak je da si sebi dala u zadatak, možda zbog svoje karme i upisivanja bodova kod sudija na onom terenu, da mi izbiješ gluposti iz glave, napraviš čovjeka od mene i izvedeš me na pravi put.
Yenna

#2193 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Yenna »

Cookie85 wrote:

Da tesko ih je naci, jos teze zadrzati ako nemate iste ciljeve...

Sad naci zenu koja ce te docekati, nece postavljati glupa pitanja sto sad ucim, radim, ili hocu film da gledam, da samo zagrljeni sutimo zajedno i odmaramo, skoro pa nemoguce, mozda je do mene mozda nije , ne znam!

Mozda je to sto sam citav svoj zivot sam i navikao sam bez ikoga! Iskreno ne znam!
Sam si sebi odgovorio, više puta :)
Razumjeli smo se, nek svi nadju ono sto im trenutno paše :thumbup:
annoy

#2194 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by annoy »

Cookie85 wrote:
Tipican odgovor jedne zene/djevojke koja ne prihvata realne stvari koje su u danasnjem vremenu takve kakve jesu!

Da mozda se ne krecem u krugovima gdje izlaze ili gdje se nalaze normalne djevojke, i nije za pohvalu biti sponzor, ali je zato za medalju! :D
Salu na stranu sada.

Da tesko ih je naci, jos teze zadrzati ako nemate iste ciljeve, meni je trenutno cilj graditi karijeru, ne vodati se za rukicu svaki dan i sta ja znam.

Kod mene jedan uobicajen dan je , dignem se, palim laptop, citam mailove dok pijem kafu, spremam se idem na posao, dam sve od sebe da radim najbolje sto mogu (ako treba ostati duze, nikakav problem) "zasto nije problem ostati duze? Niko me ne ceka, niko me kad dodjem umoran, peglati glupostima. Kao sto tek sad dolazis? Zar tako cesto ostajes duze i sl. , iskreno jezim se od takvih pitanja "

Kad dodjem kuci ako nisam previse umoram, radim privatno, ako nemam trenutno privatnog posla, ucim, a ako sam umoran onda legnem i gledam film.

To sto je meni trenutni biti sponzor super, kako nije? Dobijemo oboje sta hocemo, svi sretni!

Ranije sam napisao da to mozda znaci da cu zavrsiti sam na kraju, mozda i hocu , a mozda i nadjem normalnu pa se ozenim i dobijemo djecu pa fokus na djecu!

I nije to hvaljenje to ti je realnost, vecina bi zeljela mnoge stvari samo se ne smiju usuditi!

I to sto spominjes mjenjanje cure, sto da ne? Sta da budem kao neki da trpe zenu da ih psihicki maltretira? Lijepo zdravo! Mislim da covjek mora imati svoje ciljeve i stav i ne dati nikome da ih remeti u ostvarenju ciljeva!

Ti sto mislis tako, je tvoja stvar i ja postujem to!

Ali samo nemoj misliti da je sve kao u bajci da ima sretan kraj za svakoga i da svako nadje svoju ljubav!

:) :D
Cini se kao da zapravo zelis sluzavku koju mozes zagrliti :D
Naravno da ce zena imati svoje potrebe i zahtjeve i htjet nesto vise osim da kad sve pospremi, skuha i doceka te, da s tobom sjedi i suti... Meni to iskreno izgleda kao grozan odnos :|
pustopoljina

#2195 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by pustopoljina »

Hakiz wrote:
Jedino šta mi se nameće kao zaključak je da si sebi dala u zadatak, možda zbog svoje karme i upisivanja bodova kod sudija na onom terenu, da mi izbiješ gluposti iz glave, napraviš čovjeka od mene i izvedeš me na pravi put.
A sve zato sto nemam svoje dijete :lol:
De ba...al' ok...znaci, zaobilazi pustopoljina, ne reagiraj ako te iznervira...ispasce da se lozis na coj'ka.
nebogori

#2196 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

meni najvise sta je u vezama smetalo je kad je pitam sta bi sada da radimo kaze pa ti odluci ti si muskarac ili sl

jbt pa je li ti ja moram odredjivati sta bi ti i birati mjesta gdje idemo
daj nekad ti reci idemo negdje pa se mozemo dogovoriti ako se ne slazemo a ne ono muskarac si pa ti moras na sve misliti
dale cooper

#2197 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by dale cooper »

lmo wrote::cry:
Znam. :|

Image
Hakiz

#2198 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

pustopoljina wrote:
Hakiz wrote:
A sve zato sto nemam svoje dijete :lol:
De ba...al' ok...znaci, zaobilazi pustopoljina, ne reagiraj ako te iznervira...ispasce da se lozis na coj'ka.
Ko je spomenuo loženje?

Ja sam lijepo rekao, dobijanje bodova za ocjenu na završnom ispitu "tamo daleko" kada dođe do ispita. Karma. Kako god da nazoveš.
nebogori

#2199 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

alibaba_i_30_godina wrote:Uu jbte otkad ja nisam bio u Slogi...... Svugdje ima sponzorusa, nego to ne vidis respo jer te vjerovatno ne interesuje.
ma znam da ima svuda
iskreno ja kad izadjem gledam da mi bude fino zezanje drustvo i sl tako da i ne gledam djevojke toliko

sto je najgore kad tako izadjem milion nekih djevojaka se oko tebe vrti a kad izadjes namjenski kao e veceras samo ganjam djevojke mudo party garantovan pa makar izasao u hefnerovu vilu
Hakiz

#2200 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

Zato samo izađeš. Pa šta bude.
Post Reply