nova_ja wrote:nebogori wrote:
vidi mozda vama zenskima to izgleda pateticno i sl
muskarci uglavnom razmisljaju da vodaju avion oko sebe i ako se krece u krugovima dudlaona braca i sl njima imponuje kad ga raja vide sa nekom napucnom i hrani svoj ego jer drugacije ne moze posto nije uspjesan u nekom poslu ili necemu sto bi mu donijelo status neki
zatim vecina gleda samo sex a ne sta ja imam tebe slusati dok mi pricas o smislu zivota o tome kako vidis buducnost i sl
to je ukratko zasto dosta muskaraca se opredjeljuje za sponzoruse a ne za normalne djevojke
Ma ne potpuno si realan i slazem se s tobom, al onda nek ovaj kolačić kaže da mu je spozoruša maximum u zivotu i tačka.
Nek ne govori da drugih nema i da ih je teško naći itd.
Naravno da ih ima, samo nisu tvoj fokus i sve dok nisu nećes ih ni naći, a ako ih i nadjes nećes ih moći zadrzati jer će ti ego idalje biti kod ovih koji se okreću za tvojim autom ili fake koko šanelom koji joj kupiš za 8 mart
Svaka krpa nadje zakrpu i to je balans koji i treba da važi, al nemojmo generalizovati stvari da su svi/sve vakvi/nakvi ...

Tipican odgovor jedne zene/djevojke koja ne prihvata realne stvari koje su u danasnjem vremenu takve kakve jesu!
Da mozda se ne krecem u krugovima gdje izlaze ili gdje se nalaze normalne djevojke, i nije za pohvalu biti sponzor, ali je zato za medalju!
Salu na stranu sada.
Da tesko ih je naci, jos teze zadrzati ako nemate iste ciljeve, meni je trenutno cilj graditi karijeru, ne vodati se za rukicu svaki dan i sta ja znam.
Kod mene jedan uobicajen dan je , dignem se, palim laptop, citam mailove dok pijem kafu, spremam se idem na posao, dam sve od sebe da radim najbolje sto mogu (ako treba ostati duze, nikakav problem) "zasto nije problem ostati duze? Niko me ne ceka, niko me kad dodjem umoran, peglati glupostima. Kao sto tek sad dolazis? Zar tako cesto ostajes duze i sl. , iskreno jezim se od takvih pitanja "
Kad dodjem kuci ako nisam previse umoram, radim privatno, ako nemam trenutno privatnog posla, ucim, a ako sam umoran onda legnem i gledam film.
Sad naci zenu koja ce te docekati, nece postavljati glupa pitanja sto sad ucim, radim, ili hocu film da gledam, da samo zagrljeni sutimo zajedno i odmaramo, skoro pa nemoguce, mozda je do mene mozda nije , ne znam!
Mozda je to sto sam citav svoj zivot sam i navikao sam bez ikoga! Iskreno ne znam!
To sto je meni trenutni biti sponzor super, kako nije? Dobijemo oboje sta hocemo, svi sretni!
Ranije sam napisao da to mozda znaci da cu zavrsiti sam na kraju, mozda i hocu , a mozda i nadjem normalnu pa se ozenim i dobijemo djecu pa fokus na djecu!
I nije to hvaljenje to ti je realnost, vecina bi zeljela mnoge stvari samo se ne smiju usuditi!
I to sto spominjes mjenjanje cure, sto da ne? Sta da budem kao neki da trpe zenu da ih psihicki maltretira? Lijepo zdravo! Mislim da covjek mora imati svoje ciljeve i stav i ne dati nikome da ih remeti u ostvarenju ciljeva!
Ti sto mislis tako, je tvoja stvar i ja postujem to!
Ali samo nemoj misliti da je sve kao u bajci da ima sretan kraj za svakoga i da svako nadje svoju ljubav!