LGBT parada
- Bloo
- Globalna šefica
#2176 Re: LGBT parada
Zašto ne otvorimo temu o pedofiliji?
- Idemedosumom
#2177 Re: LGBT parada
Tko ti brani? 
- MarlboroGold
#2178 Re: LGBT parada
Ali fakat... prvo transrodne osobe, pa sad pedofili... jebus...
- MarlboroGold
#2179 Re: LGBT parada
Jesi li siguran da bi to želio? Ajša...Idemedosumom wrote:Tko ti brani?
- Bloo
- Globalna šefica
#2180 Re: LGBT parada
Mora neki neutralni teren...gdje će se skupiti vjernici, ateisti, homofobi, mačo muškarci....Idemedosumom wrote:Tko ti brani?
- Idemedosumom
#2181 Re: LGBT parada
Malo je tema na kojima se hazreti Aiša nije spominjala, Poslanik (s) optužio.MarlboroGold wrote:Jesi li siguran da bi to želio? Ajša...Idemedosumom wrote:Tko ti brani?
Ein Thread mehr oder weniger...
-
broj dva
#2182 Re: LGBT parada
nemezis wrote:Samo da razjasnimo, pedofilija nije kaznjiva zakonom.problemnatravunu wrote:Samo ne znam zasto se na ovakvoj diskusijio LGBTu uvijek pomene pedofilija, koja je zakonski kažnjiva kategorija !
To je ipak skretanje od suštine!.
.
.
.
.
.
Moram ovo izbaciti iz sebe, dakle dok se glupim ovcama podmeću raznorazne opasnosti od LGBT osoba, kleronaci bratija drpa gdje god stigne, evo juče kad vidjeh onih frtalj miliona kerma za tamo neki fensi kiosk, muka mi je!
Ljudi moji, to su istinske opasnosti za ovo društvo i državu!
Nagon možda, čin itekako.
- Bloo
- Globalna šefica
#2183 Re: LGBT parada
Poveznica...islamofobi koji trljaju nos muslimanima Ajšom....homofobi koji tvrde da su svi homoseksualci i homoseksualke pedofili i da im treba zabraniti da priđu djecu (kao nastavnici, kao usvajatelji...)Idemedosumom wrote:Malo je tema na kojima se hazreti Aiša nije spominjala, Poslanik (s) optužio.MarlboroGold wrote:Jesi li siguran da bi to želio? Ajša...Idemedosumom wrote:Tko ti brani?
Ein Thread mehr oder weniger...
- Idemedosumom
#2184 Re: LGBT parada
Iskreno me zanima, da li je iko na forumu, baš ovako nešto izjavio?Bloo wrote:homofobi koji tvrde da su svi homoseksualci i homoseksualke pedofili
-
nemezis
#2185 Re: LGBT parada
Ne postoji čin pedofilije.broj dva wrote:nemezis wrote:Samo da razjasnimo, pedofilija nije kaznjiva zakonom.problemnatravunu wrote:Samo ne znam zasto se na ovakvoj diskusijio LGBTu uvijek pomene pedofilija, koja je zakonski kažnjiva kategorija !
To je ipak skretanje od suštine!.
.
.
.
.
.
Moram ovo izbaciti iz sebe, dakle dok se glupim ovcama podmeću raznorazne opasnosti od LGBT osoba, kleronaci bratija drpa gdje god stigne, evo juče kad vidjeh onih frtalj miliona kerma za tamo neki fensi kiosk, muka mi je!
Ljudi moji, to su istinske opasnosti za ovo društvo i državu!
Nagon možda, čin itekako.
-
elcaliente
#2186 Re: LGBT parada
Ali zasto je opcenje nekoga ko ima 35 godina sa nekim ko ima 14 godina prihvacenije u drustvu nego homoseksualnost?
Kao sto sam vec pisao i stari Egipcani, Grci, Rimljani i su upraznjavali homoseksualizam a voljeli su i djecake od 14 godina da oprase. I sve je to bilo normalno.
Kada dolazi do tog reza da je homoseksulanost losa ali oprasiti nekoga ko ima 14 godina nije problem?
Dal li to ima veze sa crkvom i preuzimanju rimskog carstva od strane katolicanstva, mada znamo da su svecenici voljeli i danas vole oprasiti nekog djecacica.
Znaci interesuje me taj rez kada se desio?
Evo homoseksualizam se vratio na velika vrata i za 5-10 godina to nece vise niko stavljati u pitanje. Fakitcki je to velika pobjeda gay zajednice jer su dozivjeli velike patnje i ugnjetavanje od strane onih koji sebe nazivaju normalnim a njih nenormalnim.
Kao sto sam vec pisao i stari Egipcani, Grci, Rimljani i su upraznjavali homoseksualizam a voljeli su i djecake od 14 godina da oprase. I sve je to bilo normalno.
Kada dolazi do tog reza da je homoseksulanost losa ali oprasiti nekoga ko ima 14 godina nije problem?
Dal li to ima veze sa crkvom i preuzimanju rimskog carstva od strane katolicanstva, mada znamo da su svecenici voljeli i danas vole oprasiti nekog djecacica.
Znaci interesuje me taj rez kada se desio?
Evo homoseksualizam se vratio na velika vrata i za 5-10 godina to nece vise niko stavljati u pitanje. Fakitcki je to velika pobjeda gay zajednice jer su dozivjeli velike patnje i ugnjetavanje od strane onih koji sebe nazivaju normalnim a njih nenormalnim.
-
Hakiz
#2187 Re: LGBT parada
Mislim da su religije, abrahamske i još neke, odigrale veliku ulogu u tome šta je "prihvatljivo", a šta nije. Pa čak i kod ateista, jer religije su kroz hiljde godina dominacije stvorile podsvjesnu klimu u kojoj se ljudi razvijaju. Moral je dobar primjer.
Tako imaš recimo da je ženska homoseksualnost prihvatljivija od muške. Da karikiram, nećeš čuti puno ni muškaraca ni žena koji će navijati da se dvojica muškaraca potuku u čokoladi, dok tuča dvije žene u čokoladi će biti prihvatljiva barem velikom broju muškaraca.
To je posljedica stava nekih društava, pa i religija koje su u tim društvima nastale (a abrahamske religije su takve) da su žene "slabije" ali ne fizički nego karakterno i da haman pa "nisu pravi ljudi," tako da se njima mogu oprostiti neki "grijesi" koji muškarcima, kao stubovima društva, ne mogu biti oprošteni.
Tako imaš recimo da je ženska homoseksualnost prihvatljivija od muške. Da karikiram, nećeš čuti puno ni muškaraca ni žena koji će navijati da se dvojica muškaraca potuku u čokoladi, dok tuča dvije žene u čokoladi će biti prihvatljiva barem velikom broju muškaraca.
To je posljedica stava nekih društava, pa i religija koje su u tim društvima nastale (a abrahamske religije su takve) da su žene "slabije" ali ne fizički nego karakterno i da haman pa "nisu pravi ljudi," tako da se njima mogu oprostiti neki "grijesi" koji muškarcima, kao stubovima društva, ne mogu biti oprošteni.
- Idemedosumom
#2188 Re: LGBT parada
Homoseksualnosti je vjerovatno i ranije bilo. Ali ne razumijem šta ovim želiš reći?elcaliente wrote: Kao sto sam vec pisao i stari Egipcani, Grci, Rimljani i su upraznjavali homoseksualizam a voljeli su i djecake od 14 godina da oprase. I sve je to bilo normalno.
-
elcaliente
#2189 Re: LGBT parada
Htio sam da kazem da su u njihovom dobu bil normalni i homoseksualizam i opcenje sa maloljetnicima.Idemedosumom wrote:Homoseksualnosti je vjerovatno i ranije bilo. Ali ne razumijem šta ovim želiš reći?elcaliente wrote: Kao sto sam vec pisao i stari Egipcani, Grci, Rimljani i su upraznjavali homoseksualizam a voljeli su i djecake od 14 godina da oprase. I sve je to bilo normalno.
Onda dolazi nase doba gdje je do prije 20 godina homoseksualizam bio los a opcenje sa maloljetnicima normala.
-
Hakiz
#2190 Re: LGBT parada
Ni danas općenje sa maloljetnicima nije nenormala.elcaliente wrote:Htio sam da kazem da su u njihovom dobu bil normalni i homoseksualizam i opcenje sa maloljetnicima.Idemedosumom wrote:Homoseksualnosti je vjerovatno i ranije bilo. Ali ne razumijem šta ovim želiš reći?elcaliente wrote: Kao sto sam vec pisao i stari Egipcani, Grci, Rimljani i su upraznjavali homoseksualizam a voljeli su i djecake od 14 godina da oprase. I sve je to bilo normalno.
Onda dolazi nase doba gdje je do prije 20 godina homoseksualizam bio los a opcenje sa maloljetnicima normala.
Nenormala je općenje sa djecom. I uvijek je i bilo. Dobro, neka društva su izuzetak.
- triconja
#2191 Re: LGBT parada
Kakva cokolada, nauljis ih pa nek se udaraju. A ima i onijeh sportova dje se dva muskarca nadmecu u raznim seksualno aludiranim pozama, pazi i to je popularno, ha jaHakiz wrote:Mislim da su religije, abrahamske i još neke, odigrale veliku ulogu u tome šta je "prihvatljivo", a šta nije. Pa čak i kod ateista, jer religije su kroz hiljde godina dominacije stvorile podsvjesnu klimu u kojoj se ljudi razvijaju. Moral je dobar primjer.
-
Fudo387
#2192 Re: LGBT parada
Majko mila...elcaliente wrote:Htio sam da kazem da su u njihovom dobu bil normalni i homoseksualizam i opcenje sa maloljetnicima.Idemedosumom wrote:Homoseksualnosti je vjerovatno i ranije bilo. Ali ne razumijem šta ovim želiš reći?elcaliente wrote: Kao sto sam vec pisao i stari Egipcani, Grci, Rimljani i su upraznjavali homoseksualizam a voljeli su i djecake od 14 godina da oprase. I sve je to bilo normalno.
-
Hakiz
#2193 Re: LGBT parada
A moj triconja, hrvanje je u zapadni svijet došlo iz antičke Grčke.
A znamo kakvi su antički Grci bili...
- triconja
#2194 Re: LGBT parada
Od hrvanja su cini mi se sva bliskokontaktnamarisol nadmetanja i nastala, i jos popularnoHakiz wrote:A moj triconja, hrvanje je u zapadni svijet došlo iz antičke Grčke.
I znaci filuje gledaocima podsvijest a onda dodje popa i kae ne valja se zegat na otaj nacin
-
Hakiz
#2195 Re: LGBT parada
Koliko antički Grci imaju zajedničkog sa popovima ne znam, ali u odbranu antičkih Grka treba reći da nije njima homoseksualizam bio nešto specijalno iz prostog razloga što je to društvo bilo koncipirano tako da je cijenilo ljepotu u svim pojavnim oblicima.
Nisu antički Grci voljeli dječake zbog toga što su dječaci, pa ni zbog toga što su mladi, nego su voljeli ljepotu, pa time i lijepe dječake. A kako je mladost ljepša od starosti, to su voljeli lijepe mlade dječake.
Tako da je jedan Grk mogao sa dječaka preći na djevojčicu i obratno bez primisli o homoseksualizmu ili heteroseksualizmu. To je sve bilo isto.
Nisu antički Grci voljeli dječake zbog toga što su dječaci, pa ni zbog toga što su mladi, nego su voljeli ljepotu, pa time i lijepe dječake. A kako je mladost ljepša od starosti, to su voljeli lijepe mlade dječake.
Tako da je jedan Grk mogao sa dječaka preći na djevojčicu i obratno bez primisli o homoseksualizmu ili heteroseksualizmu. To je sve bilo isto.
Last edited by Hakiz on 16/02/2019 14:22, edited 2 times in total.
-
moonca
#2196 Re: LGBT parada
hm..nego su voljeli ljepotu, pa time i lijepe dječake. A kako je mladost ljepša od starosti, to su voljeli lijepe mlade dječake.
-
kakavdanakneiskustvu
#2197 Re: LGBT parada
nevezano za temu,ali ima veze sa zadnjim postovima,je li iko ikad cuo za proteste ,demonstracije protiv pedofilije u vjerskim zajednicama,protiv pedofila svecenika,osudjenih pedofila svecenika,osim cini mi se u irskoj?
-
elcaliente
#2198 Re: LGBT parada
Znaci bili su ustvari bi seksualni.Hakiz wrote:Koliko antički Grci imaju zajedničkog sa popovima ne znam, ali u odbranu antičkih Grka treba reći da nije njima homoseksualizam bio nešto specijalno iz prostog razloga što je to društvo bilo koncipirano tako da je cijenilo ljepotu u svim pojavnim oblicima.
Ali ni ti antički Grci nisu bili pedofili i nisu se bacali na djecu. Naime, ljepota kako su je oni gledali je podrazumijevala da ta mlada osoba ima razvijene fiyičke/seksualne karakteristike, a djeca ih nemaju. Morao se dječaku razviti torzo ili djevojčici sise da bi bili privlačni antičkim Grcima. A to znači da su meta njihovih interesovanja ipak bile postpubertetske osobe koje su seksualno atraktivne, ne mala djeca.
Ali kao veliki mislioci nisu izgleda puno razlikovali fizicku i psihicku razvijenost.
-
elcaliente
#2199 Re: LGBT parada
Pa evo dobili smo objasnjenje da nije pedofilija ako djecak ili djevojcica ima 14 godina, onda mozes slobodno oplesti tako da nema mjesta za demonstracije.kakavdanakneiskustvu wrote:nevezano za temu,ali ima veze sa zadnjim postovima,je li iko ikad cuo za proteste ,demonstracije protiv pedofilije u vjerskim zajednicama,protiv pedofila svecenika,osudjenih pedofila svecenika,osim cini mi se u irskoj?
Vjerovatno se vecina vjerskih sluzbenika vodi onom : najsladje je pice kada mu dlaka nice.
-
Hakiz
#2200 Re: LGBT parada
Institucije bilo koje vrste, a religijske pogotovo, ne vole iznositi prljav veš. One te stvari ili riješe unutar sebe, ili u ime "višeg cilja" zatvore oči.kakavdanakneiskustvu wrote:nevezano za temu,ali ima veze sa zadnjim postovima,je li iko ikad cuo za proteste ,demonstracije protiv pedofilije u vjerskim zajednicama,protiv pedofila svecenika,osudjenih pedofila svecenika,osim cini mi se u irskoj?
Ako neko sa strane pokuša da ih pritišće zbog grešaka, čak i oni u institucijama koji su protiv ponašanja institucija će stati u odbranu te institucije.
Sve su insitucije takve.
Uostalo, zamisli da imaš neku situaciju u svojoj porodici. Pazio bi da to ne izađe u javnost.