Zahiragić opet jaše
- insomnia78
#2176 Re: Zahiragić opet jaše
Samo šabat ne dirajte sa glavom se ne igrajte
-
Hendrix
#2177 Re: Zahiragić opet jaše
Razlika izmedju Hecoprom pijace i nasih profesora je jedino u titulama. Svi su oni zabavljeni sami sobom i tracanjem studenata, sujeta i medjusobne netrpeljivosti su glavna preokupacija njihovih zivota.
Nauka i neki prenos znanja je usputna obaveza koju ionako jedva obave, a kada ih zena iznervira ili dijete fino imaju studenta da istresu sav svoj gnjev i frustracije. Glad za parama i vlascu nad katedrama je neutaziva pa imas metuzaleme koji jednom nogom u grobu nece da prepusti mjesto mladjem a ionako taj mladi profa postane isti frankenstajn nakon par godina u sistemu visokog obrazovanja.
Nauka i neki prenos znanja je usputna obaveza koju ionako jedva obave, a kada ih zena iznervira ili dijete fino imaju studenta da istresu sav svoj gnjev i frustracije. Glad za parama i vlascu nad katedrama je neutaziva pa imas metuzaleme koji jednom nogom u grobu nece da prepusti mjesto mladjem a ionako taj mladi profa postane isti frankenstajn nakon par godina u sistemu visokog obrazovanja.
- aurora313
#2178 Re: Zahiragić opet jaše
Well, ja nigdje u Ustavu ne nađoh niti da je sekularna, niti da nije. BH je čardak ni na nebu, ni na zemlji.Alfons Kauders wrote:...BiH je sekularna drzava. Zaboli me sta je "obligatorno" po svetim knjigama.
Ovdje je neko namjerno 'omanuo' kako bi se jednog dana stanje moglo izmjeniti.
- Dr. Kuca
#2179 Re: Zahiragić opet jaše
Nista nece ova odluka naskoditi.
-
Bodkin
#2180 Re: Zahiragić opet jaše
E onda je i dzuma okinsomnia78 wrote:Ovako to rade nase istocne komsije
Naravno u toku radnog vremena
-
breuer
#2181 Re: Zahiragić opet jaše
al stvarno što se srbi znaju provaljivati sa svojim obicajima, to niko ne zna 
- DaysleepeR
#2182 Re: Zahiragić opet jaše
jel ovo svake sedmice ili jednom godišnje?insomnia78 wrote:Ovako to rade nase istocne komsije
Naravno u toku radnog vremena
- animals
#2186 Re: Zahiragić opet jaše
vidi mede na ljuljacki 
-
kakavdanakneiskustvu
#2187 Re: Zahiragić opet jaše
Banksy wrote:To na Harvardu?
- Banksy
#2188 Re: Zahiragić opet jaše
kakavdanakneiskustvu wrote:Banksy wrote:To na Harvardu?
Francuz je sklon diverzantskim, bombaškim akcijama.
- insomnia78
#2189 Re: RE: Re: Zahiragić opet jaše
Čojk za sva vremenaBanksy wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Banksy wrote:To na Harvardu?![]()

- It_is_a_Leclerc
#2190 Re: Zahiragić opet jaše
ZahiragiČ se naravno kolosalno sramoti, promašuje iz neposredne blizine, dok skupina polupismenih "studenata" (koji studiraju lajkanje Muhameda Velića i Zakira Naika) orgazmično aplaudira na te njegove idiotarije. Evo, sada je požurio da se što prije svojoj sljedbi pohvali kako se kao klanja na Oxfordu. Doduše, zaboravio je svojim ljubiteljima objasniti da niko na Oxfordu ne pomišlja, naprimjer, da petkom praktično ništa ne radi jer muslimani idu na džumu. Ali - plasiranje poluinformacija za neobrazovano klerikalističko stado oduvijek je bila uža specijalnost SDA-ovaca.
-
kakavdanakneiskustvu
#2191 Re: Zahiragić opet jaše
Banksy wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Banksy wrote:To na Harvardu?![]()
- bersK
#2192 Re: Zahiragić opet jaše
Šta nam napriča naš vrli prectawnik studenata šeherskog univerziteta? Šonjo ne može da shvati da se on upravo kurči kako se približio Oxfordu SAMO PO VJERSKIM OBREDIMA i ni po čemu drugom. A onda ispod ko fol proziva "kvazi lijevica" da treba učit elementarne stvari da bi mi trebali više da se približavamo drugim univerzitetima PO VJERSKIM OBREDIMA, a po fazonu studiranja, kvaliteti i to, ma ko jebe to, ne isplati se. Ne isplati nam se, jer treba još generacija zatupljenog naroda da bi njegova strankica koja je fala kurcu mome u raspadu imala glasova. A ovo spominjanje Pjongjanga i Pekinga ne kontam zašto uopšte to navodi. Il' ide u krajnost ili misli ako su mu prnuli na odluku, odmah znači da smo blizu totalitarnog režima. A najgora je stvar što taj potencijalni totalitarni režim potiče od njegove strankice.To su bile uobičajene floskule lažnih boraca za ljudska prava kada smo predložili i kada je usvojena famozna preporuka. Lično su me prozvali radikalom zahvaljujući kojem Univerzitet ode u pogrešnom smjeru. Ukoliko je put ka približavanju Harvardu, Oxfordu, Mitu, Yaleu - makar i kada su vjerska prava u pitanju (oni su puno dalje i u tome odmakli) pogrešan, recite, prepustit ću vam onda, izvolite, vodite nas vi prema Pjongjangu, Pekingu, Moskvi i sličnim "slobodarskim sredinama".
- Matzan
#2193 Re: Zahiragić opet jaše
bersK wrote:Šta nam napriča naš vrli prectawnik studenata šeherskog univerziteta? Šonjo ne može da shvati da se on upravo kurči kako se približio Oxfordu SAMO PO VJERSKIM OBREDIMA i ni po čemu drugom. A onda ispod ko fol proziva "kvazi lijevica" da treba učit elementarne stvari da bi mi trebali više da se približavamo drugim univerzitetima PO VJERSKIM OBREDIMA, a po fazonu studiranja, kvaliteti i to, ma ko jebe to, ne isplati se. Ne isplati nam se, jer treba još generacija zatupljenog naroda da bi njegova strankica koja je fala kurcu mome u raspadu imala glasova. A ovo spominjanje Pjongjanga i Pekinga ne kontam zašto uopšte to navodi. Il' ide u krajnost ili misli ako su mu prnuli na odluku, odmah znači da smo blizu totalitarnog režima. A najgora je stvar što taj potencijalni totalitarni režim potiče od njegove strankice.To su bile uobičajene floskule lažnih boraca za ljudska prava kada smo predložili i kada je usvojena famozna preporuka. Lično su me prozvali radikalom zahvaljujući kojem Univerzitet ode u pogrešnom smjeru. Ukoliko je put ka približavanju Harvardu, Oxfordu, Mitu, Yaleu - makar i kada su vjerska prava u pitanju (oni su puno dalje i u tome odmakli) pogrešan, recite, prepustit ću vam onda, izvolite, vodite nas vi prema Pjongjangu, Pekingu, Moskvi i sličnim "slobodarskim sredinama".
DakleM, raspade se SDA i gubi sljedeće izbore?
- insomnia78
#2194 Re: Zahiragić opet jaše
Smjesni su argumenti i jedne i druge strane kada uzmemo u obzir cinjenicu da se radi o ustanovi u kojoj studentice na kurcu polazu ispite i to na pravnom fakultetu [emoji23]
-
broj dva
#2195 Re: Zahiragić opet jaše
Jedan citat (licno cuo) univerzitetskog profesora
" Ja ne znam kako ta mala misli polozit, niti uci niti para ima niti picke da"
Mislim da je tu receno sve o nasem obrazovnom sistemu..
" Ja ne znam kako ta mala misli polozit, niti uci niti para ima niti picke da"
Mislim da je tu receno sve o nasem obrazovnom sistemu..
- Alfons Kauders
#2196 Re: Zahiragić opet jaše
Nemoj tako, to je halal kurvanje sa SDA kadrom - s tim vjernici nemaju problema.insomnia78 wrote:Smjesni su argumenti i jedne i druge strane kada uzmemo u obzir cinjenicu da se radi o ustanovi u kojoj studentice na kurcu polazu ispite i to na pravnom fakultetu [emoji23]
-
Naslovnica
#2197 Re: Zahiragić opet jaše
Zaboravio je ono najvažnije - OXFORD nije državni fakultet!It_is_a_Leclerc wrote:ZahiragiČ se naravno kolosalno sramoti, promašuje iz neposredne blizine, dok skupina polupismenih "studenata" (koji studiraju lajkanje Muhameda Velića i Zakira Naika) orgazmično aplaudira na te njegove idiotarije. Evo, sada je požurio da se što prije svojoj sljedbi pohvali kako se kao klanja na Oxfordu. Doduše, zaboravio je svojim ljubiteljima objasniti da niko na Oxfordu ne pomišlja, naprimjer, da petkom praktično ništa ne radi jer muslimani idu na džumu. Ali - plasiranje poluinformacija za neobrazovano klerikalističko stado oduvijek je bila uža specijalnost SDA-ovaca.
Last edited by Naslovnica on 17/01/2017 15:42, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#2198 Re: Zahiragić opet jaše
Ti mislis da se sramoti, odnosno sramoti se u tvojim ocima.It_is_a_Leclerc wrote:ZahiragiČ se naravno kolosalno sramoti, promašuje iz neposredne blizine, dok skupina polupismenih "studenata" (koji studiraju lajkanje Muhameda Velića i Zakira Naika) orgazmično aplaudira na te njegove idiotarije. Evo, sada je požurio da se što prije svojoj sljedbi pohvali kako se kao klanja na Oxfordu. Doduše, zaboravio je svojim ljubiteljima objasniti da niko na Oxfordu ne pomišlja, naprimjer, da petkom praktično ništa ne radi jer muslimani idu na džumu. Ali - plasiranje poluinformacija za neobrazovano klerikalističko stado oduvijek je bila uža specijalnost SDA-ovaca.
Kada za koju godinu bude nacelnik ili ministar, koji ce bez problema satrati konkurenciju na izborima, tad ces skontat da vecina naroda ne razmislja kao nas dvojica.
- Dr Kova
#2199 Re: Zahiragić opet jaše
džaba pišeš kad je narod glup ko ku.racsherbett wrote:Sad sam nesto skuzila! Lose obrazovanje, i proizvodnja stada i istomisljenika, kojima se ne potice razvoj kritickog razmisljanja za koje je kvalitetno obrazovanje temelj i nuzna osnova, jest zapravo u interesu vlasti. Ili u ovom slucaju SDA.
dokle god se ovakve nebuloze javno i jednakim zarom i intezitetom ne pocnu opovrgavati..par latinizama i recenice koje nitko ne razumije ce biti apsolutne dogme vrijedne obozavanja i slijedbe stada.
Sorry Zahiragicu..fakat sorry..nije to nista osobno..ali argumentacija je fakat na porazavajucoj razini, i bez dvojbe vrijedja inteligenciju.
Zabrinjavajuci je u upitan nacin rasudjivanja i uopce pojma o icemu relevantnom, onih koji popuse argument.."Priblizavamao se oxfordu..pa makar po vjerskom pitanju" haloooooooi?!?!,!,!
Ja da sam oxford koji sigurno ima zasticeno ime i zig, ja bi vas sad tuzila sto me spominjete u ovako nebuloznom blasfemicnom kontekstu.
A imaju one agencije sto pretrazuju internete i spominjanja branda... naci ce i ovo sta se pise
-
aratet
#2200 Re: Zahiragić opet jaše
Na Oxfordu petkom se odgadjaju ispiti, al u qrzu.
Zahiragic je glupan na kub, zeli dokazati kako je ova njegova inicijativa ispravna i da ima na zapadu, a dokaz su neke druge stvari, nigdje veze.
Zahiragic je glupan na kub, zeli dokazati kako je ova njegova inicijativa ispravna i da ima na zapadu, a dokaz su neke druge stvari, nigdje veze.