Samo za djecaka?ultima_palabra wrote: Salonci su po definiciji ovi što naginju istočnom hrišćanstvu, znači za dječaka treba druga definicija
Haj ispravljaj se dok jos ima vremena
Samo za djecaka?ultima_palabra wrote: Salonci su po definiciji ovi što naginju istočnom hrišćanstvu, znači za dječaka treba druga definicija
Neka te bolan... nisi ti meni svako_BataZiv_0809 wrote:Samo za djecaka?ultima_palabra wrote: Salonci su po definiciji ovi što naginju istočnom hrišćanstvu, znači za dječaka treba druga definicija![]()
![]()
Haj ispravljaj se dok jos ima vremena
bila su to lijepa vremenaThe BEN10 wrote:Zaboravih spomenuti i da mi je tuzlanka @vanilla ostala u lijepom sjećanju, dok smo diskutovali o politici. Ali kako je otišla sa pdf politika, nemamo haman zajedničkih tema.plain vanilla wrote:.
hajd ne vadi sad to, bilo, pa prosloKatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasoveBila izborna godina...Najglasniji u tome bio JThomas. A neki.mi stalno na pp pisao da sam klonirana forumasica :-@ danas. Inace, za toliko.godina forumanja znam nekih 20 nikova. Kako izadjem sa foruma, zaboravim i nik i o cemu smo pisali. Ove klonirane, tipa, @Karlin i ne registriram. Kloniraju se, znaju ko ti je u kuci i to spominju, a nece da kazu bivsi nik. Odmah to preskacem, jer sve kaze o stilu i eleganciji.
KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove.
Nisi ti.nikad nista...ti si od neistomisljenika koje postujem i gotivim. Nikad ruzna rijec, nikad uvrijeda. Ti nisi nikad bila zajapureni agresivni dogmata....nemoj sebe u to blato sama stavljati...plain vanilla wrote:hajd ne vadi sad to, bilo, pa prosloKatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasoveBila izborna godina...Najglasniji u tome bio JThomas. A neki.mi stalno na pp pisao da sam klonirana forumasica :-@ danas. Inace, za toliko.godina forumanja znam nekih 20 nikova. Kako izadjem sa foruma, zaboravim i nik i o cemu smo pisali. Ove klonirane, tipa, @Karlin i ne registriram. Kloniraju se, znaju ko ti je u kuci i to spominju, a nece da kazu bivsi nik. Odmah to preskacem, jer sve kaze o stilu i eleganciji.
![]()
![]()
mladost, ludost, sorry
Pa, malo....The BEN10 wrote:KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove.
Čekaj, hoćeš reći da nisi po zadatku ovdje!?![]()
![]()
Takva je sudbina nas polutana, u svakom momentu si bar za dvije grupacije neprijatelj, salonac, cetnik, ustasa, balija_BataZiv_0809 wrote:dječak sa šibicama wrote:
što ga srozaultima_palabra wrote:Nekad ima ispravne stavove, ali je lik toliko jednodimenzionalan da te nekad sramota složiti se sa njimdale cooper wrote:Što se tiče bettermana momak nikada nije govorio da živi u Londonu nego da tamo često ide i kupuje
i šta još ne. Nemojmo mu sad nabacivati i što jeste i što nije. Inače stavovi su mu uvijek bili ispravni,
a ima i dobar ukus što se tiče muzike, tako da je tu uvijek bio u plusu kod mene. I da, na avataru
mu je Eddie Vedder, ne neki bezveze čupo.Nekad imam osjećaj da je u pitanju bot sa par linija koda
sjecam se da je bilo bas zucnih rasprava, pa sam mislila da sam i ja u toj grupi... ali, ja sam tada zaista i vjerovala u to, da moze bolje, da oni mogu bolje..da cemo napokon krenuti naprijedKatarinaKosaca wrote:Nisi ti.nikad nista...ti si od neistomisljenika koje postujem i gotivim. Nikad ruzna rijec, nikad uvrijeda. Ti nisi nikad bila zajapureni agresivni dogmata....nemoj sebe u to blato sama stavljati...plain vanilla wrote: hajd ne vadi sad to, bilo, pa proslo![]()
![]()
mladost, ludost, sorry
Jedno je napisati u ras pravi da ti opcinski sluzbenici pogresno.napisu ime mrtvih roditelja, a sasvim drugo u raspravi o politici kad netko.izvadi.mrtve roditelje. Jedno je nekom ko vadi BIH papire reci sta i kako.mu treba, a sasvim drugo kad ti.netko spominje nacionalnost ukucana u desetom kontekstu. Jos reci gdje je.meni «dusa po tudjoj intimi kopati»dječak sa šibicama wrote:Kate i 40 hajduka.
Dusa joj kmecati kako neko iznosi njenu intimu, a sama je prezentirala.
Jos joj veca dusa kopkati po tudjoj intimi.
Mada u sustini vise cijenim nekoga takvog, ko se ne boji reci stogod licno o sebi znajuci da ce kasnije to mnogi koristiti u ad hominem napadima, nego one sto i stari nick skrivaju kao zmija noge.
Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora
Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora
I...nadje li servisera, treba i meni?Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora
Stranka za boljitak?plain vanilla wrote:
sjecam se da je bilo bas zucnih rasprava, pa sam mislila da sam i ja u toj grupi... ali, ja sam tada zaista i vjerovala u to, da moze bolje, da oni mogu bolje..da cemo napokon krenuti naprijed
mislim da vise nikad necu povjerovati da ce neka stranka donijeti boljitak, niti da cu se ikad vise tako zalagati za nekoga...Malo me bude stid sto sam bila naivna, a malo mi zao sto vise nisam
drago mi je da smo dobre
Kako nismo, jesmo i bićemo.The BEN10 wrote:Šteta što odnedavno nismo više drugovi.Banksy wrote:.
Koji bojler?Oticon wrote:I...nadje li servisera, treba i meni?Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora![]()
gluho biloEdin H. wrote:Stranka za boljitak?plain vanilla wrote:
sjecam se da je bilo bas zucnih rasprava, pa sam mislila da sam i ja u toj grupi... ali, ja sam tada zaista i vjerovala u to, da moze bolje, da oni mogu bolje..da cemo napokon krenuti naprijed
mislim da vise nikad necu povjerovati da ce neka stranka donijeti boljitak, niti da cu se ikad vise tako zalagati za nekoga...Malo me bude stid sto sam bila naivna, a malo mi zao sto vise nisam
drago mi je da smo dobre
Zadatak ne mora doci iz centrale, moze neko sam po sebi prihvatiti misiju... nesto slicno kao ludaci u USA, koji pobiju hejbet ljudi, jer im je to "bog rekao".KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasoveBila izborna godina...Najglasniji u tome bio JThomas. A neki.mi stalno na pp pisao da sam klonirana forumasica :-@ danas. Inace, za toliko.godina forumanja znam nekih 20 nikova. Kako izadjem sa foruma, zaboravim i nik i o cemu smo pisali. Ove klonirane, tipa, @Karlin i ne registriram. Kloniraju se, znaju ko ti je u kuci i to spominju, a nece da kazu bivsi nik. Odmah to preskacem, jer sve kaze o stilu i eleganciji.
Ja sam to postao haman sopstvenim izboromdječak sa šibicama wrote:
Takva je sudbina nas polutana, u svakom momentu si bar za dvije grupacije neprijatelj, salonac, cetnik, ustasa, balija
Ali meni je to neobicno zabavno.
Momci, nemojte se sad vaditi..._BataZiv_0809 wrote:Ja sam to postao haman sopstvenim izboromdječak sa šibicama wrote:
Takva je sudbina nas polutana, u svakom momentu si bar za dvije grupacije neprijatelj, salonac, cetnik, ustasa, balija
Ali meni je to neobicno zabavno.![]()
Vazda sviram kurcu. Pa ispade da sam muzicar
Pitas Nepassa ili mene?Euridika wrote:Koji bojler?Oticon wrote:I...nadje li servisera, treba i meni?Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora![]()