Leksikon foruma sax i klix

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2176 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote: Salonci su po definiciji ovi što naginju istočnom hrišćanstvu, znači za dječaka treba druga definicija :D
Samo za djecaka? :shock: :run:

Haj ispravljaj se dok jos ima vremena :P
ultima_palabra

#2177 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by ultima_palabra »

_BataZiv_0809 wrote:
ultima_palabra wrote: Salonci su po definiciji ovi što naginju istočnom hrišćanstvu, znači za dječaka treba druga definicija :D
Samo za djecaka? :shock: :run:

Haj ispravljaj se dok jos ima vremena :P
Neka te bolan... nisi ti meni svako :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2178 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by plain vanilla »

The BEN10 wrote:
plain vanilla wrote:.
Zaboravih spomenuti i da mi je tuzlanka @vanilla ostala u lijepom sjećanju, dok smo diskutovali o politici. Ali kako je otišla sa pdf politika, nemamo haman zajedničkih tema. :)
bila su to lijepa vremena :kiss:
sad politika samo ponekad, dok je Sloboda u Premijer ligi :mrgreen:

a pozdrav i za neponovljivog druga Nosaru, zna li iko gdje je on?
oprostio mi je izgubljenu opkladu, covjek i po :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2179 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by KatarinaKosaca »

Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove :mrgreen: Bila izborna godina...Najglasniji u tome bio JThomas. A neki.mi stalno na pp pisao da sam klonirana forumasica :-@ danas. Inace, za toliko.godina forumanja znam nekih 20 nikova. Kako izadjem sa foruma, zaboravim i nik i o cemu smo pisali. Ove klonirane, tipa, @Karlin i ne registriram. Kloniraju se, znaju ko ti je u kuci i to spominju, a nece da kazu bivsi nik. Odmah to preskacem, jer sve kaze o stilu i eleganciji.
plain vanilla

#2180 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove :mrgreen: Bila izborna godina...Najglasniji u tome bio JThomas. A neki.mi stalno na pp pisao da sam klonirana forumasica :-@ danas. Inace, za toliko.godina forumanja znam nekih 20 nikova. Kako izadjem sa foruma, zaboravim i nik i o cemu smo pisali. Ove klonirane, tipa, @Karlin i ne registriram. Kloniraju se, znaju ko ti je u kuci i to spominju, a nece da kazu bivsi nik. Odmah to preskacem, jer sve kaze o stilu i eleganciji.
hajd ne vadi sad to, bilo, pa proslo :stidljiva: :skoljka:

mladost, ludost, sorry :kiss:
The BEN10

#2181 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by The BEN10 »

KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove.

Čekaj, hoćeš reći da nisi po zadatku ovdje!? :evil: :-D :kiss:
KatarinaKosaca

#2182 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:
KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove :mrgreen: Bila izborna godina...Najglasniji u tome bio JThomas. A neki.mi stalno na pp pisao da sam klonirana forumasica :-@ danas. Inace, za toliko.godina forumanja znam nekih 20 nikova. Kako izadjem sa foruma, zaboravim i nik i o cemu smo pisali. Ove klonirane, tipa, @Karlin i ne registriram. Kloniraju se, znaju ko ti je u kuci i to spominju, a nece da kazu bivsi nik. Odmah to preskacem, jer sve kaze o stilu i eleganciji.
hajd ne vadi sad to, bilo, pa proslo :stidljiva: :skoljka:

Nisi ti.nikad nista...ti si od neistomisljenika koje postujem i gotivim. Nikad ruzna rijec, nikad uvrijeda. Ti nisi nikad bila zajapureni agresivni dogmata....nemoj sebe u to blato sama stavljati...
KatarinaKosaca

#2183 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by KatarinaKosaca »

The BEN10 wrote:
KatarinaKosaca wrote:Sjecam se, kad sam se registrirala na forum da me bataljon SDP ovaca ubjedjivao da sam po zadatku, da pokvarim SDP u glasove.

Čekaj, hoćeš reći da nisi po zadatku ovdje!? :evil: :-D :kiss:
Pa, malo.... :stidljiva:
dječak sa šibicama

#2184 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dječak sa šibicama »

Kate i 40 hajduka.

Dusa joj kmecati kako neko iznosi njenu intimu, a sama je prezentirala.

Jos joj veca dusa kopkati po tudjoj intimi.

Mada u sustini vise cijenim nekoga takvog, ko se ne boji reci stogod licno o sebi znajuci da ce kasnije to mnogi koristiti u ad hominem napadima, nego one sto i stari nick skrivaju kao zmija noge.
dječak sa šibicama

#2185 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by dječak sa šibicama »

_BataZiv_0809 wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Image
Image
Takva je sudbina nas polutana, u svakom momentu si bar za dvije grupacije neprijatelj, salonac, cetnik, ustasa, balija :D

Ali meni je to neobicno zabavno.
quarterback

#2186 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by quarterback »

ultima_palabra wrote:
dale cooper wrote:Što se tiče bettermana momak nikada nije govorio da živi u Londonu nego da tamo često ide i kupuje
i šta još ne. Nemojmo mu sad nabacivati i što jeste i što nije. Inače stavovi su mu uvijek bili ispravni,
a ima i dobar ukus što se tiče muzike, tako da je tu uvijek bio u plusu kod mene. I da, na avataru
mu je Eddie Vedder, ne neki bezveze čupo. :D
Nekad ima ispravne stavove, ali je lik toliko jednodimenzionalan da te nekad sramota složiti se sa njim :D Nekad imam osjećaj da je u pitanju bot sa par linija koda :D
što ga sroza :D
plain vanilla

#2187 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by plain vanilla »

KatarinaKosaca wrote:
plain vanilla wrote: hajd ne vadi sad to, bilo, pa proslo :stidljiva: :skoljka:

Nisi ti.nikad nista...ti si od neistomisljenika koje postujem i gotivim. Nikad ruzna rijec, nikad uvrijeda. Ti nisi nikad bila zajapureni agresivni dogmata....nemoj sebe u to blato sama stavljati...
sjecam se da je bilo bas zucnih rasprava, pa sam mislila da sam i ja u toj grupi... ali, ja sam tada zaista i vjerovala u to, da moze bolje, da oni mogu bolje..da cemo napokon krenuti naprijed
mislim da vise nikad necu povjerovati da ce neka stranka donijeti boljitak, niti da cu se ikad vise tako zalagati za nekoga...Malo me bude stid sto sam bila naivna, a malo mi zao sto vise nisam

drago mi je da smo dobre :)
KatarinaKosaca

#2188 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Kate i 40 hajduka.

Dusa joj kmecati kako neko iznosi njenu intimu, a sama je prezentirala.

Jos joj veca dusa kopkati po tudjoj intimi.

Mada u sustini vise cijenim nekoga takvog, ko se ne boji reci stogod licno o sebi znajuci da ce kasnije to mnogi koristiti u ad hominem napadima, nego one sto i stari nick skrivaju kao zmija noge.
Jedno je napisati u ras pravi da ti opcinski sluzbenici pogresno.napisu ime mrtvih roditelja, a sasvim drugo u raspravi o politici kad netko.izvadi.mrtve roditelje. Jedno je nekom ko vadi BIH papire reci sta i kako.mu treba, a sasvim drugo kad ti.netko spominje nacionalnost ukucana u desetom kontekstu. Jos reci gdje je.meni «dusa po tudjoj intimi kopati» :-) cista izmisljotina...da ne idem u off. Nikad nikom familiju na spominjem. Daj.mi.takav post i samobanujem se, a tebi milju KM. Evo, svecano
Nepass

#2189 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Nepass »

Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
A ovdje sodoma i gomora :mrgreen:
KatarinaKosaca

#2190 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by KatarinaKosaca »

Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
:lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#2191 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Bloo »

Nepass wrote:Ja se ovdje registrovao da pitam ko radi servis za plinski bojler, pogledam koju slicicu na temi slicica dana.
:lol: :lol: :lol:
jesi ikad nasao majstora za bojler
Oticon

#2192 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Oticon »

I...nadje li servisera, treba i meni? :lol: :lol:
Edin H.

#2193 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Edin H. »

plain vanilla wrote:
sjecam se da je bilo bas zucnih rasprava, pa sam mislila da sam i ja u toj grupi... ali, ja sam tada zaista i vjerovala u to, da moze bolje, da oni mogu bolje..da cemo napokon krenuti naprijed
mislim da vise nikad necu povjerovati da ce neka stranka donijeti boljitak, niti da cu se ikad vise tako zalagati za nekoga...Malo me bude stid sto sam bila naivna, a malo mi zao sto vise nisam

Stranka za boljitak? :oops:
Banksy

#2194 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Banksy »

The BEN10 wrote:
Banksy wrote:.
Šteta što odnedavno nismo više drugovi. :sad:
Kako nismo, jesmo i bićemo. :kiss:
Euridika
Globalna šefica

#2195 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Euridika »

Oticon wrote:
Koji bojler?
plain vanilla

#2196 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by plain vanilla »

Edin H. wrote:
plain vanilla wrote:

Stranka za boljitak? :oops:
gluho bilo :mrgreen:
pa bas toliko blesava nisam nikad bila :oops:
seln

#2197 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by seln »

Zadatak ne mora doci iz centrale, moze neko sam po sebi prihvatiti misiju... nesto slicno kao ludaci u USA, koji pobiju hejbet ljudi, jer im je to "bog rekao". :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2198 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by _BataZiv_0809 »

Takva je sudbina nas polutana, u svakom momentu si bar za dvije grupacije neprijatelj, salonac, cetnik, ustasa, balija :D

Ja sam to postao haman sopstvenim izborom :-)

Vazda sviram kurcu. Pa ispade da sam muzicar :D
seln

#2199 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by seln »

_BataZiv_0809 wrote:

Ja sam to postao haman sopstvenim izborom :-)

Vazda sviram kurcu. Pa ispade da sam muzicar :D
Momci, nemojte se sad vaditi... :wink:
Oticon

#2200 Re: Leksikon foruma sax i klix

Post by Oticon »

Euridika wrote:
Oticon wrote:
Koji bojler?
Pitas Nepassa ili mene? :lol:

Vaillant Tec Pro
Post Reply