Dan (i) nakon referenduma u RS
- muha_sa
#2176 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pr ... tocarima-0
Ekskluzivno: Pripadnici MUP-a Srbije na tajnom zadatku u Potočarima
Ekskluzivno: Pripadnici MUP-a Srbije na tajnom zadatku u Potočarima
-
prog321
#2177 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Cuj laktaški Makijaveli?
Buahahah.
Šta to neartikularno debelo krme ima sa Makijavelim da mi je znati?
Ko sto neko reče isti siledjzija iz škole. Ide svakom u lice i prijeti batinama.
Dok ne naleti na jednog ko mu ledja poravna.
Uvijek tako bude.
Buahahah.
Šta to neartikularno debelo krme ima sa Makijavelim da mi je znati?
Ko sto neko reče isti siledjzija iz škole. Ide svakom u lice i prijeti batinama.
Dok ne naleti na jednog ko mu ledja poravna.
Uvijek tako bude.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2178 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
hočeli SDA rukovodstvo makar se našalit pa iz moralnih razloga podnjet ostavke zbog gubitka Srebrenice i nabačaja na volej referendum dodiku il će na minder i sjednicu o uplatama i donacijama...
-
Fudo387
#2179 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
sunce ti ....m pa cime vas vise drogiraju?Duka Dizel wrote:Ma sve se to svodi na isti član zakona.Blek Stena wrote: RS je prekrsila privremenu mjeru US o obustavljanju odluke o referendumu, mislim da tu traze krivicnu odgovornost a ne zbog nesprovodjenja odluke o 9 januaru
Da ima volje i mogućnosti, da se dosledno sprovode odredbe tog člana, većina BiH političke elite bi bila pohapšena, koliko poštuju odluke Ustavnog Suda.
A i taj Ustavni Sud, pošto 20 godina od Dejtona, nije donet Zakon o njegovom radu, sam sebi propisuje pravilnike o načinu rada.![]()
Ne može Dodik odgovarati za verbalni delikt, a da se ne pohapsi i cela skupština RS koja je bila dužna povući odluku o referendumu nakon zabrane.
Trebalo bi i gradjane koji su glasali takodje pohapsiti, jer su se i oni oglušili o odluku Ustavnog suda.
Jasno je da je Dodik sve iskoristio za politički marketing, zbog čega je i izdominirao na izborima.
Predvidjam još jedan filigrantski potez laktaškog Makijavelija.
Skupština RS prihvata odluke Ustavnog Suda i u odredbe Zakona o praznicima ubacuje član da Dan državnosti nije obavezujući i ne mora ga slaviti ko neće.
Dodik izdominirao na izborima, Dodik poštuje Ustavni Sud, ogromna većina gradjana se neće odreći slobodnog dana, na ulicama Banja Luke 9.1. karnevalska atmosfera povodom Dana Repubilke Srpske, Mile na centralnoj proslavi u Laktašima pod šatorom peva "Ne može mi niko ništa".
-
PM72
#2180 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
A ko će mu poravnati leđa? Bakir i SDA? Pa oni ga i doveli na vlast mater im hebem.A što se tiče Mladića,nikakav političar i prosječan krvoločni oficir.Nasukao? Ne, on je bas kao i siledzija iz skolskog dvorista koji ide okolo i pita "ima li ko jaci".
To funkcionise toliko dugo dok ga neko opali po picki.
On je do sada imao srece sto su bosnjacki politicari pickice zabrinute za vlastite mindere i talove... ali ne znam kakve to veze ima sa politickom vjestinom.
Onda bi po tome i Mladic bio dobar politicar.
- muha_sa
#2181 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
pred spavanje im od malena citaliFudo387 wrote:sunce ti ....m pa cime vas vise drogiraju?Duka Dizel wrote:Ma sve se to svodi na isti član zakona.Blek Stena wrote: RS je prekrsila privremenu mjeru US o obustavljanju odluke o referendumu, mislim da tu traze krivicnu odgovornost a ne zbog nesprovodjenja odluke o 9 januaru
Da ima volje i mogućnosti, da se dosledno sprovode odredbe tog člana, većina BiH političke elite bi bila pohapšena, koliko poštuju odluke Ustavnog Suda.
A i taj Ustavni Sud, pošto 20 godina od Dejtona, nije donet Zakon o njegovom radu, sam sebi propisuje pravilnike o načinu rada.![]()
Ne može Dodik odgovarati za verbalni delikt, a da se ne pohapsi i cela skupština RS koja je bila dužna povući odluku o referendumu nakon zabrane.
Trebalo bi i gradjane koji su glasali takodje pohapsiti, jer su se i oni oglušili o odluku Ustavnog suda.
Jasno je da je Dodik sve iskoristio za politički marketing, zbog čega je i izdominirao na izborima.
Predvidjam još jedan filigrantski potez laktaškog Makijavelija.
Skupština RS prihvata odluke Ustavnog Suda i u odredbe Zakona o praznicima ubacuje član da Dan državnosti nije obavezujući i ne mora ga slaviti ko neće.
Dodik izdominirao na izborima, Dodik poštuje Ustavni Sud, ogromna većina gradjana se neće odreći slobodnog dana, na ulicama Banja Luke 9.1. karnevalska atmosfera povodom Dana Repubilke Srpske, Mile na centralnoj proslavi u Laktašima pod šatorom peva "Ne može mi niko ništa".

-
statixx
#2182 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Najlakse je reci institucije ne rade svoj posao, a ne rade ga zato da bi minder balije, u talu sa kriminalcima iz SNSD-a i HDZ-a mogli udruzeno pljackati drzavu i gradjane vec 20 godina. I sad kad je resursa sve manje, javna preduzeca rasprodana, bankarski sektor sjeban itd, cetnici se okrecu velikosrpskim ciljevima i intenziviraju nacionalisticku retoriku, a minderasi su kao iznenadjeni i pitaju se "zasto institucije ne rade svoj posao, zar dogovor oko Tuzilastva nije vazio samo za korupcijske afere i kriminal, ne i za krsenje Ustava". Niko se ne pitao zasto je na celu Pandore bio SDA minderas u saradnji sa SNSD-ovim kriminalcima. Zasto komesar kantonalne policije nije zastitio zgradu KS od paljenja, zasto je Radoncic, kao ministar sigurnosti, porucivao kako "narod niko ne smije dirati", a onaj Selimovic da je zakon neprecizan i nedorecen, dok je gorilo predsjednistvo.
To samo pokazuje da smo politicki nezreo i glup narod, nesposoban da vodi drzavotvornu politiku i odrekne se talova i kriminala u korist drzave i gradjana.
To samo pokazuje da smo politicki nezreo i glup narod, nesposoban da vodi drzavotvornu politiku i odrekne se talova i kriminala u korist drzave i gradjana.
-
PM72
#2183 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
bravo.To samo pokazuje da smo politicki nezreo i glup narod, nesposoban da vodi drzavotvornu politiku i odrekne se talova i kriminala u korist drzave i gradjana.
- muha_sa
#2184 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
šta kažu--hocel ga hapsit
grohotom se smijem na tvrdnje o hapšenju i nekakvom krivicnom gonjenju

grohotom se smijem na tvrdnje o hapšenju i nekakvom krivicnom gonjenju
- sjedi 1
#2185 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Pa neki dan Dodik reče:"mene nema nigdje(potpis) ja sam samo zagovarao"muha_sa wrote:šta kažu--hocel ga hapsit![]()
grohotom se smijem na tvrdnje o hapšenju i nekakvom krivicnom gonjenju![]()
-
prog321
#2186 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ne. Nego Dodo reče da je Ivanić sve počeo.
Ne'a on šta odgovarat
Ne'a on šta odgovarat
- muha_sa
#2187 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
dok partijski podobni ljudi sjede u sudstvu od hapšenja i odgovaranja neJma ništasjedi 1 wrote:Pa neki dan Dodik reče:"mene nema nigdje(potpis) ja sam samo zagovarao"muha_sa wrote:šta kažu--hocel ga hapsit![]()
-
PM72
#2188 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
da te ispravim.Od ove države nema ništa sve dok podobni partijski ljudi sjede u SVIM sferama života.dok partijski podobni ljudi sjede u sudstvu od hapšenja i odgovaranja neJma ništa
- Blek Stena
#2189 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Velikosrbi vs Velikobosnjaci, tesko je rec ko ce izvuc deblji kraj.
Ja da imam moc uveo bih "trial by combat" kao u GoT pa nek Mile i Bake rjese stvar sa toljagama ili drugim oruzjem po izboru.
Mada znam da bi Mile ubio brasno u njemu i bez toljage
Ja da imam moc uveo bih "trial by combat" kao u GoT pa nek Mile i Bake rjese stvar sa toljagama ili drugim oruzjem po izboru.
Mada znam da bi Mile ubio brasno u njemu i bez toljage
- Acid25
#2190 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Objasni ovo. Živo me zanima.Blek Stena wrote:Velikobosnjaci
- Blek Stena
#2191 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
evo sacu, strpi seAcid25 wrote:Objasni ovo. Živo me zanima.Blek Stena wrote:Velikobosnjaci
-
Yug
#2193 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ivanic je predlozio kako ce glasiti pitanje,CLAN PREDSJEDNISTVA DRZAVE.Cavic izjavljuje da cak nema ni potpisa predsjednika Republike.Komisija je radila po naredbi Narodne Skupstine po zakonu te Republike.Znaci ostaju poslanici Narodne Skupstine.Ah da,Oni imaju imunitetsjedi 1 wrote:Pa neki dan Dodik reče:"mene nema nigdje(potpis) ja sam samo zagovarao"muha_sa wrote:šta kažu--hocel ga hapsit![]()
- GeeTnT
#2194 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
....ah daaa toliki alibi ce donijeti srecu i prosperitet, a 9. 1. ce se uz zvuke "Mars na Drinu" proslavljati u Briselu...
-
radostan dan
#2195 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Dok ga ne uVate, ja predlazem da dokoličimo rasravljajuci o tome kako ce se Ustavni sud odrediti spram najnovije apelacije o prazniku, prvom martu...
-
radostan dan
#2196 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
...te eventualnom referendumu u federaciji bih, glede toga i unatoc svemu...
- GeeTnT
#2197 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
..Money for Nothing...osim u eresu, jer tamo pare nemaju znacaj...
- Blek Stena
#2198 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
kvota. 1.01 da pada apelacijaradostan dan wrote:Dok ga ne uVate, ja predlazem da dokoličimo rasravljajuci o tome kako ce se Ustavni sud odrediti spram najnovije apelacije o prazniku, prvom martu...
-
channel10
#2199 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Naravno da pada kad se zna sta je bilo 01. Marta 1992.Blek Stena wrote:kvota. 1.01 da pada apelacijaradostan dan wrote:Dok ga ne uVate, ja predlazem da dokoličimo rasravljajuci o tome kako ce se Ustavni sud odrediti spram najnovije apelacije o prazniku, prvom martu...
Apelacija poslana reda radi, da tebi i slicnima zamazu oci nakon analne penetracije od 25.09. 2016 i 02.10.2016. u manjem bh. entitetu.
-
prog321
#2200 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Bitno je da debeloguz von Bakinci ode u hapsanu , ali je isto bitno da pobjedimo u Grčkoj.
E sad koja bi dilema bila da biramo poraz u Grčkoj a Dodun bude nečija kuja u Zenici .. ili Dodun slobodan a pobjedimo u Grčkoj ?
Težak izbor
E sad koja bi dilema bila da biramo poraz u Grčkoj a Dodun bude nečija kuja u Zenici .. ili Dodun slobodan a pobjedimo u Grčkoj ?
Težak izbor