Sebija All about

Post Reply
Connaisseur Karlin

#2176 Re: Sebija All about

Post by Connaisseur Karlin »

otjerala je Sebija mnogo dobirh doktora i doktorica :)

koga ce sad zaposliti u svojoj Bolnici na kraju Grada :D

pijenje i kuhanje kaHve na Balkanu na svim radnim mjestima je jos od doba jugo-komunizma ;-) pa pije se kafa i na radnim mjestima sirom svijeta,i to nije problem,vec, plus,narod uzem pauzu da osvjezi mozak od posla :-D
AmirBaa

#2177 Re: Sebija All about

Post by AmirBaa »

Sa klixa: "Opa, pametna taktika za Sebije pridobijanje simpatija napaćenog bošnjačkog naroda. Možeš mu ostavit makaze u crijevima, možeš mu dijete pogrešno operisat, al pokaži malo antisrpstva i sve ti je oprošteno." sasvim se slazem s ovim :thumbup: :bih:
Hemel

#2178 Re: Sebija All about

Post by Hemel »

Ci-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
Da je novinarka pitala na engleskom i da je odgovorila na engleskom da li bi i to bio problem.
:thumbup:

Sta im(novinarima) covjek radi, samo sto ih ne suta pa dusebriznici ne napisu ni dvije rijeci.
vješalica

#2179 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

Ci-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
Da je novinarka pitala na engleskom i da je odgovorila na engleskom da li bi i to bio problem.
pa novinarke su došle sa ciljem da prave nered od konferencije i izlaganja da bi se skrenula pažnja sa pravih problema koji su gore bili
nije sebija sigurno slagala kad je navodila podatke
a ovi što su se uspalili moguće da su uzu i siru familiju gore imali koji su radili sa neadekvatnom školom pa ostali bez gebire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nije skandalozno raditi privatno i državno i guliti državu za 20.0000 platu ali jeste sekina zajebancija sa novinarskim prostitutkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#2180 Re: Sebija All about

Post by It_is_a_Leclerc »

uglavnomja wrote:

ne bi, moze engleski, kineski, svahili ... ai ekavice u bosnjakistanu ne mere ... nije se za to otac u muza joj borio
Baš suprotno.
Sebija je poslala poruka - Da,može i ekavica !

I umjesto da ovdje ode poruka o tome kako je žena novinarki koja je pitala na srpskom, odgovorila na istom tom - srpskom jeziku, i time pokazala vrhunsku kulturu i poštovanje sagovornika, mi imamo divljanje jedne grupice ljudi koji stalno sijaju smutnju i plasiraju priče.

Evo - region je sablaznut. Očekujem da nas osude RTRS, Galijašević i, naravno, Informer.
PM72

#2181 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

mario001 wrote:
kamen spoticanja wrote:Srce mi se cepa zbog regiona :mrgreen:
Region na aparatima, da je u Zagrebu pitala direktora Rebra na ekavici dobila bi jos i batine
Nisu tamo hojrati iz SDA na vlasti,tamo su stručnjaci.Tamo možeš tumačiti na svim jezicima svijeta i dobićeš zavidan tretman.Kod tvojih hojrata iz SDA moraš kupiti i kafetin...
Last edited by PM72 on 27/01/2017 20:18, edited 1 time in total.
mario001

#2182 Re: Sebija All about

Post by mario001 »

vješalica wrote:
pa novinarke su došle sa ciljem da prave nered od konferencije i izlaganja da bi se skrenula pažnja sa pravih problema koji su gore bili
a ovi što su se uspalili moguće da su uzu i siru familiju gore imali koji su radili sa neadekvatnom školom pa ostali bez gebire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nije skandalozno raditi privatno i državno i guliti državu za 20.0000 platu ali jeste sekina zajebancija sa novinarskim prostitutkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnji sljam ovog drustva, pisu svaki dan o njoj, a kada dodju u priliku da je nesto direktno pitaju useru se od straha ili idu sa ekavicom
JThomas

#2183 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

znači red dolazi milošću božjom ondje i kada zasjedne žena od vođe. a prije, poslije i na drugim mjestima - jebaji ga. ono kako bi trebalo biti svugdje se tretira kao akt milosti vođe i njegove žene.

e to je ranofeudalni koncept vlasti, a vi ga branite. familija upravlja svim društvenim tokovima u ovom fildžanu. a red (eto hajmo diskusije radi reći da jeste red i da je dobro što ljekari odlaze u desetinama, a osnovnih sredstava nema) zavodi u jednoj ustanovi gdje je gospođa. dok svugdje drugo u najblažoj varijanti toleriše, a u najgoroj aktivno pravi nered, isto to je bilo slučaj i sa tom jednom ustanovom prije njenog imenovanja. i vi na ime te jedne ustanove kažete, e vidi što je ona dobra...i nije vam jasno, ili ne želite da vam bude jasno gdje je temeljna zamjena teza.
mario001

#2184 Re: Sebija All about

Post by mario001 »

PM72 wrote:
mario001 wrote:
kamen spoticanja wrote:Srce mi se cepa zbog regiona :mrgreen:
Region na aparatima, da je u Zagrebu pitala direktora Rebra na ekavici dobila bi jos i batine
Nisu tamo hojrati iz SDA na vlasti,tamo su stručnjaci.
Da, dugogodisnji direktor je ugledni clan HDZ-a....ajde ne sramoti se
vješalica

#2185 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

Connaisseur Karlin wrote:otjerala je Sebija mnogo dobirh doktora i doktorica :)

pijenje i kuhanje kaHve na Balkanu na svim radnim mjestima je jos od doba jugo-komunizma ;-) pa pije se kafa i na radnim mjestima sirom svijeta,i to nije problem,vec, plus,narod uzem pauzu da osvjezi mozak od posla :-D

otišli su svojom voljom....malo jedno sitno poređenje direktorica hitne pomoći doktorica ima cca 3500KM platu a tamo korumpirani drkoš umišljeni preko 20 hiljada...eto sena je manja doktorica od onog sa kcu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

seka je samo iznijela tačne podatke koji mašineriji uhljebnika ne odgovaraju jer kad tad se njihov sistem funkcionisanja krenuo urušavati :mrgreen: :mrgreen:
vješalica

#2186 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

mario001 wrote:
vješalica wrote:

Zadnji sljam ovog drustva, pisu svaki dan o njoj, a kada dodju u priliku da je nesto direktno pitaju useru se od straha ili idu sa ekavicom

novinari su napravili spin o njoj da bi skrenuli pažnju sa lopovluka gore
ništa nije drugo
jebe se seki gazi sve pred sobom...a tako vam i treba jer ste se prodali
tipični uhljebni minderluk
strong69

#2187 Re: Sebija All about

Post by strong69 »

Smanjila gubitak za 60 miliona KM? Kako, kojom magijom? Da izuzmemo knjigovodstvene vratolomije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ultima_palabra

#2188 Re: Sebija All about

Post by ultima_palabra »

Mario o kmecanju, Leclerc kontrira radi kontriranja, Insomnia ne zna o cemu se radi ali mora nesto napisati, Matzan proziva druge da su stranacki botovi, Hrasno se upalio ko kutnjak... jos jedan dan na forumu :me green:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2189 Re: Sebija All about

Post by Velkoski »

ultima_palabra wrote:Leclerc kontrira radi kontriranja
i uskoro će svaki drugi post biti njegov :D

tačno kad vidiš da on lobira za nešto, znaš da je druga opcija ispravnija :lol:
vješalica

#2190 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

strong69 wrote:Smanjila gubitak za 60 miliona KM? Kako, kojom magijom? Da izuzmemo knjigovodstvene vratolomije.

vjerovatno ukinula iznošenje para koje su se izvlačile do njenog dolaska preko kunte i pante i na način kune i pante
pa to nije nikakva tajna....gore se trošilo na sve i svašta...pogtovoo na ono što ne treba :mrgreen:
costacurta

#2191 Re: Sebija All about

Post by costacurta »

Matzan wrote:Avdo Avdić bard bosanskohercegovačkog neovisnog i objektivnog novinarstva.

:lol: :lol:
Al "FAŠIZAM"?! :shock:
Grom te ebo, Avdo institucija.... :lol:
Nije ni meni jasno ovo oko vraćanja duga, pa žena je 60M vratila za godinu dana, daj je umjesto Bevande, izvadiće nas iz goFana do hadžijskog Bajrama.
vala ni ove Sarajlije ne kontam, sve im puna usta korupcije, mita i kriminala i kad se neko krene obračunavati s tim onda je fašista...... :D
Haj realno, ko bi se to mogo u ovoj zemlji upustiti u borbu sa jednim od najvećih problema, korupcijom u zdravstvu i farmaceutskom mafijom?
Ko bi osim Sebije imao jaču podršku na svim nivoima?
uglavnomja

#2192 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

vješalica wrote:

otišli su svojom voljom....malo jedno sitno poređenje direktorica hitne pomoći doktorica ima cca 3500KM platu a tamo korumpirani drkoš umišljeni preko 20 hiljada...eto sena je manja doktorica od onog sa kcu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

seka je samo iznijela tačne podatke koji mašineriji uhljebnika ne odgovaraju jer kad tad se njihov sistem funkcionisanja krenuo urušavati :mrgreen: :mrgreen:

a ti znas kako je raditi u hitnoj?

i neka ima i treba da ima s obzirom na posao.
statixx

#2193 Re: Sebija All about

Post by statixx »

ultima_palabra wrote:Mario o kmecanju, Leclerc kontrira radi kontriranja, Insomnia ne zna o cemu se radi ali mora nesto napisati, Matzan proziva druge da su stranacki botovi, Hrasno se upalio ko kutnjak... jos jedan dan na forumu :me green:

Oh, such a perfect day
You just keep me hanging on

:lol:
PM72

#2194 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

Da, dugogodisnji direktor je ugledni clan HDZ-a....ajde ne sramoti se
Jeste ali je vrhunski stručnjak i nije mu žena Kolinda niti mu je Predsjednik vlade amidža...

Ja pišem o TVOJIM hojratima iz SDA.Još malo pa ćete dovesti onog Konju iz SDA a po struci medicinski brat...
strong69

#2195 Re: Sebija All about

Post by strong69 »

vješalica wrote:
strong69 wrote:Smanjila gubitak za 60 miliona KM? Kako, kojom magijom? Da izuzmemo knjigovodstvene vratolomije.

vjerovatno ukinula iznošenje para koje su se izvlačile do njenog dolaska preko kunte i pante i na način kune i pante
pa to nije nikakva tajna....gore se trošilo na sve i svašta...pogtovoo na ono što ne treba :mrgreen:
63 miliona KM za godinu dana? To je 5 miliona mjesečno.

Hemel

#2196 Re: Sebija All about

Post by Hemel »

prvih par sekundi...koja spontanost...nikakva ironija ili sarkazam ali tu je avdo da to istrola

i hebe mi se vise za njom. neka je brani ko ima koristi od nje. :run:
Connaisseur Karlin

#2197 Re: Sebija All about

Post by Connaisseur Karlin »

vješalica wrote:

ma nisu otisli svojom voljom,vec su godinama radili u inostranstvu,vrtaitli se u Sarajevo , godinama su ulagali ,i dodje Sebija da im kaze da su nesposobni, to je ipak preagresivan potez Sebije,a koja nema takvo znanje i radna isksutva poput osoba koje sam psomenula :roll:
Banksy

#2198 Re: Sebija All about

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Na kraju, meni je žao Bakira, a vama? :D
To je večeras prvi komentar, s kim god sam razgovarala.
Ovaj istup mu je nanio veliku štetu, vjerujem da ni sam još nije svjestan koliku.

Još jednom, za laku noć, ponovimo suštinu.
Better Man wrote:
Svima je jasno da je Sebija oličenje zla i da je tu da dokrajči UKCS za rad svojih privatnih talova i buduće privatne klinike.
vješalica

#2199 Re: Sebija All about

Post by vješalica »

uglavnomja wrote:

a ti znas kako je raditi u hitnoj?

i neka ima i treba da ima s obzirom na posao.
ja pravim poređenje
20 hiljada za šta? dva pacjenat i preko vrata i privatnu ordinaciju :lol: dva pacjenta i kuverte,kupovina kreveta, termina i snimanja,plaćanje uvijek sa strane....sve za 20 hiljada ili malo manje ali nikako ispod 10...

a dikretorica hitne samo 3500
dokaz gluposti u zdravstvu
mario001

#2200 Re: Sebija All about

Post by mario001 »

ultima_palabra wrote:Mario o kmecanju, Leclerc kontrira radi kontriranja, Insomnia ne zna o cemu se radi ali mora nesto napisati, Matzan proziva druge da su stranacki botovi, Hrasno se upalio ko kutnjak... jos jedan dan na forumu :me green:
:thumbup:
Post Reply