koga ce sad zaposliti u svojoj Bolnici na kraju Grada
pijenje i kuhanje kaHve na Balkanu na svim radnim mjestima je jos od doba jugo-komunizma
Ci-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
Da je novinarka pitala na engleskom i da je odgovorila na engleskom da li bi i to bio problem.
pa novinarke su došle sa ciljem da prave nered od konferencije i izlaganja da bi se skrenula pažnja sa pravih problema koji su gore biliCi-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
Da je novinarka pitala na engleskom i da je odgovorila na engleskom da li bi i to bio problem.
Baš suprotno.uglavnomja wrote:Ci-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
ne bi, moze engleski, kineski, svahili ... ai ekavice u bosnjakistanu ne mere ... nije se za to otac u muza joj borio
Nisu tamo hojrati iz SDA na vlasti,tamo su stručnjaci.Tamo možeš tumačiti na svim jezicima svijeta i dobićeš zavidan tretman.Kod tvojih hojrata iz SDA moraš kupiti i kafetin...mario001 wrote:Region na aparatima, da je u Zagrebu pitala direktora Rebra na ekavici dobila bi jos i batinekamen spoticanja wrote:Srce mi se cepa zbog regiona
Zadnji sljam ovog drustva, pisu svaki dan o njoj, a kada dodju u priliku da je nesto direktno pitaju useru se od straha ili idu sa ekavicomvješalica wrote:pa novinarke su došle sa ciljem da prave nered od konferencije i izlaganja da bi se skrenula pažnja sa pravih problema koji su gore biliCi-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
nije sebija sigurno slagala kad je navodila podatke
a ovi što su se uspalili moguće da su uzu i siru familiju gore imali koji su radili sa neadekvatnom školom pa ostali bez gebire![]()
![]()
![]()
![]()
nije skandalozno raditi privatno i državno i guliti državu za 20.0000 platu ali jeste sekina zajebancija sa novinarskim prostitutkama![]()
![]()
Da, dugogodisnji direktor je ugledni clan HDZ-a....ajde ne sramoti sePM72 wrote:Nisu tamo hojrati iz SDA na vlasti,tamo su stručnjaci.mario001 wrote:Region na aparatima, da je u Zagrebu pitala direktora Rebra na ekavici dobila bi jos i batinekamen spoticanja wrote:Srce mi se cepa zbog regiona
Connaisseur Karlin wrote:otjerala je Sebija mnogo dobirh doktora i doktorica![]()
koga ce sad zaposliti u svojoj Bolnici na kraju Grada![]()
pijenje i kuhanje kaHve na Balkanu na svim radnim mjestima je jos od doba jugo-komunizmapa pije se kafa i na radnim mjestima sirom svijeta,i to nije problem,vec, plus,narod uzem pauzu da osvjezi mozak od posla
mario001 wrote:Zadnji sljam ovog drustva, pisu svaki dan o njoj, a kada dodju u priliku da je nesto direktno pitaju useru se od straha ili idu sa ekavicomvješalica wrote:pa novinarke su došle sa ciljem da prave nered od konferencije i izlaganja da bi se skrenula pažnja sa pravih problema koji su gore biliCi-Nick wrote:Čime se bavimo mi u Bosni, uvijek nam bitinija ambalaža od sadržaja.
nije sebija sigurno slagala kad je navodila podatke
a ovi što su se uspalili moguće da su uzu i siru familiju gore imali koji su radili sa neadekvatnom školom pa ostali bez gebire![]()
![]()
![]()
![]()
nije skandalozno raditi privatno i državno i guliti državu za 20.0000 platu ali jeste sekina zajebancija sa novinarskim prostitutkama![]()
![]()
i uskoro će svaki drugi post biti njegovultima_palabra wrote:Leclerc kontrira radi kontriranja
vjerovatno ukinula iznošenje para koje su se izvlačile do njenog dolaska preko kunte i pante i na način kune i pantestrong69 wrote:Smanjila gubitak za 60 miliona KM? Kako, kojom magijom? Da izuzmemo knjigovodstvene vratolomije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Al "FAŠIZAM"?!Matzan wrote:Avdo Avdić bard bosanskohercegovačkog neovisnog i objektivnog novinarstva.
![]()
vješalica wrote:Connaisseur Karlin wrote:otjerala je Sebija mnogo dobirh doktora i doktorica![]()
pijenje i kuhanje kaHve na Balkanu na svim radnim mjestima je jos od doba jugo-komunizmapa pije se kafa i na radnim mjestima sirom svijeta,i to nije problem,vec, plus,narod uzem pauzu da osvjezi mozak od posla
otišli su svojom voljom....malo jedno sitno poređenje direktorica hitne pomoći doktorica ima cca 3500KM platu a tamo korumpirani drkoš umišljeni preko 20 hiljada...eto sena je manja doktorica od onog sa kcu![]()
![]()
![]()
seka je samo iznijela tačne podatke koji mašineriji uhljebnika ne odgovaraju jer kad tad se njihov sistem funkcionisanja krenuo urušavati![]()
ultima_palabra wrote:Mario o kmecanju, Leclerc kontrira radi kontriranja, Insomnia ne zna o cemu se radi ali mora nesto napisati, Matzan proziva druge da su stranacki botovi, Hrasno se upalio ko kutnjak... jos jedan dan na forumu :me green:
Jeste ali je vrhunski stručnjak i nije mu žena Kolinda niti mu je Predsjednik vlade amidža...Da, dugogodisnji direktor je ugledni clan HDZ-a....ajde ne sramoti se
63 miliona KM za godinu dana? To je 5 miliona mjesečno.vješalica wrote:vjerovatno ukinula iznošenje para koje su se izvlačile do njenog dolaska preko kunte i pante i na način kune i pantestrong69 wrote:Smanjila gubitak za 60 miliona KM? Kako, kojom magijom? Da izuzmemo knjigovodstvene vratolomije.
Sent from my iPhone using Tapatalk
pa to nije nikakva tajna....gore se trošilo na sve i svašta...pogtovoo na ono što ne treba
ma nisu otisli svojom voljom,vec su godinama radili u inostranstvu,vrtaitli se u Sarajevo , godinama su ulagali ,i dodje Sebija da im kaze da su nesposobni, to je ipak preagresivan potez Sebije,a koja nema takvo znanje i radna isksutva poput osoba koje sam psomenulavješalica wrote:Connaisseur Karlin wrote:otjerala je Sebija mnogo dobirh doktora i doktorica![]()
otišli su svojom voljom....malo jedno sitno poređenje direktorica hitne pomoći doktorica ima cca 3500KM platu a tamo korumpirani drkoš umišljeni preko 20 hiljada...eto sena je manja doktorica od onog sa kcu![]()
![]()
![]()
seka je samo iznijela tačne podatke koji mašineriji uhljebnika ne odgovaraju jer kad tad se njihov sistem funkcionisanja krenuo urušavati![]()
To je večeras prvi komentar, s kim god sam razgovarala.VjecitiStudent wrote:
Na kraju, meni je žao Bakira, a vama?
Better Man wrote:
Svima je jasno da je Sebija oličenje zla i da je tu da dokrajči UKCS za rad svojih privatnih talova i buduće privatne klinike.
ja pravim poređenjeuglavnomja wrote:
a ti znas kako je raditi u hitnoj?
i neka ima i treba da ima s obzirom na posao.
ultima_palabra wrote:Mario o kmecanju, Leclerc kontrira radi kontriranja, Insomnia ne zna o cemu se radi ali mora nesto napisati, Matzan proziva druge da su stranacki botovi, Hrasno se upalio ko kutnjak... jos jedan dan na forumu :me green: