Mislim da ce porasti broj forumasa s E a istovremeno i opasti broj forumasica s E.
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ing-ecc
#2176 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ahhhhh guzve s ovim E. 
Mislim da ce porasti broj forumasa s E a istovremeno i opasti broj forumasica s E.
- Euridika
- Globalna šefica
#2177 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Fali ti ovdje EOticoneluna wrote:Kafa u četvrtak, lokacija PUB Maltaing-ecc wrote: Onda sam i ja EndžinjerI ako mogu sto vise prema vrhu
Prijavljeni (po abecedi):
Endžinjer
Euridika
Eluna
.
.
.
.
.
Neće.ing-ecc wrote:Ahhhhh guzve s ovim E.
- eluna
- eluna
- nuovavita
#2180 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Obavezno kakvu novu mustru pripremipukepuke wrote:Hahahaha, znači da sljedeći put ponesem pletivo ili heklerajnuovavita wrote:Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"![]()
![]()
Neka nas...samo da se na kraju ne okrene na ženske kafe...izgubi smisaoEuridika wrote:Neka nas!Oticon wrote:što ste kukale da vam fali...ko vam je kriv sada...sada trpitenuovavita wrote:
Prvo nam je falilo žena sad će ih biti "viška"![]()
![]()
![]()
![]()
Što više nas, doći više i njih...![]()
Da se ne prepadnu fakat
- pukepuke
#2181 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
O da, lakiranje noktiju, još boljeeluna wrote:Endžineru .... jes' siguran za tu kafu u četvrtakeluna wrote:ili da usput lakiramo noktepukepuke wrote: Hahahaha, znači da sljedeći put ponesem pletivo ili hekleraj![]()
Dečki mogu igrati šah...
- nuovavita
#2182 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Postoje i druga slova abecedeeluna wrote:Kafa u četvrtak, lokacija PUB Maltaing-ecc wrote: Onda sam i ja EndžinjerI ako mogu sto vise prema vrhu
Endžinjer
Euridika
Eluna
EOticon
Nuovavita
.
.
.
- Dr Kova
#2183 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
a niko ne igra šah, samo japukepuke wrote: O da, lakiranje noktiju, još bolje![]()
Dečki mogu igrati šah...
- Dr Kova
#2184 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nastojaćunuovavita wrote:Postoje i druga slova abecedeeluna wrote:Kafa u četvrtak, lokacija PUB Maltaing-ecc wrote: Onda sam i ja EndžinjerI ako mogu sto vise prema vrhu
Endžinjer
Euridika
Eluna
EOticon
Nuovavita
.
.
.![]()
- pukepuke
#2185 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Žene su multipraktici, ja nalakiram jedan nokat, pa povučem jedan potezBuckethead wrote:a niko ne igra šah, samo japukepuke wrote: O da, lakiranje noktiju, još bolje![]()
Dečki mogu igrati šah...
- nuovavita
#2186 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
To se ne brojiBuckethead wrote:
Nastojaću
Vazda neka izvlakuša...organizuj se
- Euridika
- Globalna šefica
#2187 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Neće, ne brini. Eto, prebroj nas, trenutno smo izjednačeni (ako uzmem sve koji su se pojavljivali na kafama, a ne dođemo nikad svi), a imamo još dvojicu potencijalnih muških i jednu (ili dvije) potencijalne žene... A imamo i nekih koji se javljaju samo iz prikrajka, a ne smiju na kafu...nuovavita wrote:Neka nas...samo da se na kraju ne okrene na ženske kafe...izgubi smisao
Da se ne prepadnu fakat
- Euridika
- Globalna šefica
#2188 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Igram i ja... nisam odavno, doduše, ali to se ne zaboravlja...Buckethead wrote:a niko ne igra šah, samo japukepuke wrote: O da, lakiranje noktiju, još bolje![]()
Dečki mogu igrati šah...
- Dr Kova
#2189 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ima još do četvrtkanuovavita wrote:To se ne brojiBuckethead wrote:
Nastojaću![]()
Vazda neka izvlakuša...organizuj se
- klixoris
#2190 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Je l' ovo mene neko proziva ?Euridika wrote:Neće, ne brini. Eto, prebroj nas, trenutno smo izjednačeni (ako uzmem sve koji su se pojavljivali na kafama, a ne dođemo nikad svi), a imamo još dvojicu potencijalnih muških i jednu (ili dvije) potencijalne žene... A imamo i nekih koji se javljaju samo iz prikrajka, a ne smiju na kafu...nuovavita wrote:Neka nas...samo da se na kraju ne okrene na ženske kafe...izgubi smisao
Da se ne prepadnu fakat
-
ing-ecc
#2191 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Jel to znaci da je partija gotova u 10 poteza? Ili 20?pukepuke wrote:Žene su multipraktici, ja nalakiram jedan nokat, pa povučem jedan potezBuckethead wrote:a niko ne igra šah, samo japukepuke wrote: O da, lakiranje noktiju, još bolje![]()
Dečki mogu igrati šah...
- Euridika
- Globalna šefica
#2192 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nek' si se ti pronaš'o, pa makar...klixoris wrote:Je l' ovo mene neko proziva ?Euridika wrote:Neće, ne brini. Eto, prebroj nas, trenutno smo izjednačeni (ako uzmem sve koji su se pojavljivali na kafama, a ne dođemo nikad svi), a imamo još dvojicu potencijalnih muških i jednu (ili dvije) potencijalne žene... A imamo i nekih koji se javljaju samo iz prikrajka, a ne smiju na kafu...nuovavita wrote:Neka nas...samo da se na kraju ne okrene na ženske kafe...izgubi smisao
Da se ne prepadnu fakat![]()
- klixoris
#2193 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa kako necu, kad je tako sroceno da se 100% prepoznamEuridika wrote: Nek' si se ti pronaš'o, pa makar...![]()
- pukepuke
#2194 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Lakiram nokte i drugima, ne samo sebiing-ecc wrote:Jel to znaci da je partija gotova u 10 poteza? Ili 20?pukepuke wrote: Žene su multipraktici, ja nalakiram jedan nokat, pa povučem jedan potez
A možda i tako dobro igram šah da završim partiju u 10 poteza
-
ing-ecc
#2195 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
hahahhahahhaahaaaaa ma šta li si ti izjednačavala pa smo ti izjednačeni trenutnoEuridika wrote: Neće, ne brini. Eto, prebroj nas, trenutno smo izjednačeni (ako uzmem sve koji su se pojavljivali na kafama, a ne dođemo nikad svi), a imamo još dvojicu potencijalnih muških i jednu (ili dvije) potencijalne žene... A imamo i nekih koji se javljaju samo iz prikrajka, a ne smiju na kafu...
a kroz mene samo cifre 3, 4, ....
- Bloo
- Globalna šefica
#2196 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ne budi pi..ka, dođiklixoris wrote:Pa kako necu, kad je tako sroceno da se 100% prepoznamEuridika wrote: Nek' si se ti pronaš'o, pa makar...![]()
-
ing-ecc
#2197 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ZBog dobre igre sam i pitaopukepuke wrote:Lakiram nokte i drugima, ne samo sebiing-ecc wrote:Jel to znaci da je partija gotova u 10 poteza? Ili 20?pukepuke wrote: Žene su multipraktici, ja nalakiram jedan nokat, pa povučem jedan potez.
A možda i tako dobro igram šah da završim partiju u 10 poteza
Ja zapravo i ne znam šta vi (eventualno) NE ZNATE
- Bloo
- Globalna šefica
#2198 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
razvit jufku u mom slučajuing-ecc wrote: ZBog dobre igre sam i pitaoZnači treba znati i šah igrati, ima potencijala među našim forumašicama.
Ja zapravo i ne znam šta vi (eventualno) NE ZNATE![]()
![]()
- eluna
#2199 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
reći će ti euridikaing-ecc wrote: ZBog dobre igre sam i pitaoZnači treba znati i šah igrati, ima potencijala među našim forumašicama.
Ja zapravo i ne znam šta vi (eventualno) NE ZNATE![]()
![]()
- nuovavita
#2200 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Eh pa sad...ti si u prednosti, imaš te neke nove infoEuridika wrote:Neće, ne brini. Eto, prebroj nas, trenutno smo izjednačeni (ako uzmem sve koji su se pojavljivali na kafama, a ne dođemo nikad svi), a imamo još dvojicu potencijalnih muških i jednu (ili dvije) potencijalne žene... A imamo i nekih koji se javljaju samo iz prikrajka, a ne smiju na kafu...nuovavita wrote:Neka nas...samo da se na kraju ne okrene na ženske kafe...izgubi smisao
Da se ne prepadnu fakat