Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Locked
detroit-mercy

#2176 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

skupljac_zeljeza wrote:
detroit-mercy wrote:
Bodkin wrote:Samo nesto kontam, nije ni cudo da u KSA zene hodaju zamotane. Ako ti trebaju 4 svjedoka za silovanje, ja da sam zensko zamotao bih se u tepih kad izlazim
A sta ako imas samo 3 svjedoka, onda nije silovanje?
Za silovanje je dosta i njena žalba pa ako uspije dokazati kao i svuda. Četiri svjedoka su potrebna kod prevare muža žene ili žene muža.
I kako prolaze te zalbe trenutno :mrgreen: . Imal kakovog efekta :mrgreen:.
Nego, jos me intrigira ono pitanje oko zgodne rodice? Da vodim kuci il da ne vodim :mrgreen: .
indiana_nije_dzons

#2177 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by indiana_nije_dzons »

5 0 5 wrote:
indiana_nije_dzons wrote: ne, to je vaše U-Č pitanje i problem, koje se muslimana ne tiče..
pa ti si prvi to potegao. :lol: :lol: koji klaun. neka ste se vala zamijenili. zeljeznog mi vec bi zao.
naravno, jer je ono što si napisao neodoljivo podsjećalo na stradanje Bošnjaka muslimana od strane Srba pravoslavaca.
laprdaš o nekom barbarizmu, ubistvima i silovanju na BI, a barbari ti u avliji. :-)
ali eto nek je Arapima zaklat čovjeka ko pojest hurmu.. :zzzz:
skupljac_zeljeza

#2178 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by skupljac_zeljeza »

5 0 5 wrote:
skupljac_zeljeza wrote: Imaš ljudske sujete...što te čudi što su i oni bili podložni šejtanu? Nije svačiji iman kao Poslanikov a.s. i njegovih ashaba.
kako mozes biti siguran da su ga oni imali?
Deja vu sa teme Ateizam....odoh vidjeti šta to Peđa priča o ZOR-u.
Bodkin

#2179 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bodkin »

A bosnjake ateiste nisu klali? Njih su stedili?
5 0 5

#2180 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by 5 0 5 »

indiana_nije_dzons wrote: naravno, jer je ono što si napisao neodoljivo podsjećalo na stradanje Bošnjaka muslimana od strane Srba pravoslavaca.
laprdaš o nekom barbarizmu, ubistvima i silovanju na BI, a barbari ti u avliji. :-)
ja sam pisao o arapskom poluostrvu iz vremena od prije milenijum i po. ti izgleda mislis na danasnje.
indiana_nije_dzons

#2181 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Bodkin wrote:A bosnjake ateiste nisu klali? Njih su stedili?
i njih, potvrda nekim Bošnjama da nikad neće biti dovoljno dobri ateisti da ih četalji ne kolju.
detroit-mercy

#2182 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

Oni se ne broje, oni su ionako kjafiri :mrgreen: .
detroit-mercy

#2183 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

indiana_nije_dzons wrote:
i njih, potvrda nekim Bošnjama da nikad neće biti dovoljno dobri ateisti da ih četalji ne kolju.
Sta je sa ovim na Alahovom putu sto kolju Jezide i druge :mrgreen: i oni nisu dovoljno dobri Arapi da ih pravovjerni ne kolju :mrgreen: .
Bodkin

#2184 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bodkin »

Ili vehabijama da koliko god dobri muslimani bosnjaci bili, da ih samo to nece zastiti klanja :wink:
detroit-mercy

#2185 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

skupljac_zeljeza wrote:
5 0 5 wrote:
skupljac_zeljeza wrote: Imaš ljudske sujete...što te čudi što su i oni bili podložni šejtanu? Nije svačiji iman kao Poslanikov a.s. i njegovih ashaba.
kako mozes biti siguran da su ga oni imali?
Deja vu sa teme Ateizam....odoh vidjeti šta to Peđa priča o ZOR-u.
A rodica :mrgreen: ja se tamam spremio da pitam amidzu :mrgreen: .
statixx

#2186 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by statixx »

skupljac_zeljeza wrote:
statixx wrote:
skupljac_zeljeza wrote:Jel' ti rek'o Bulgakov da ne podcjenjuješ sotonu?

Ovako mi jednom govoraše đavo: »i bog ima svoj pakao: to je njegova ljubav prema ljudima«. A nedavno, čuh ga gde reče ovo: »Bog je mrtav; Bog je umro od svoje samilosti prema ljudima«.

8-)
Jače je meni ono kada kaže, parafraziram....Najveći uspjeh sotone je kada ubijedi čovjeka da sotona ne postoji. :P
Ako tako ishitreno i nepromisljeno citas i Kuran, ne cudi sto vehabije dominiraju. :D

Ponudim ti materijal da mjesec dana lezis i razmisljas, a ti tako... :D
Bodkin

#2187 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bodkin »

detroit-mercy wrote:
Sta je sa ovim na Alahovom putu sto kolju Jezide i druge :mrgreen: i oni nisu dovoljno dobri Arapi da ih pravovjerni ne kolju :mrgreen: .
Neka bolan, to je moja argumentacija :mrgreen:
kamberovica polje

#2188 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by kamberovica polje »

Nego, pošto smo odgovorila na ova relevantna i visokokalorična pitanja iz islamskog svijeta mogli bi se baciti na kršćanski/katolički. Naime, u 16 st. se na nekom crkvenom saboru postavilo pitanje: "Koliko anđela može stat na vrh igle?" Pa da se ostatak države ne bi osjećao zapostavljeno mogli bi se prebacit na ovu bitnu problematiku.
indiana_nije_dzons

#2189 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

5 0 5 wrote:
indiana_nije_dzons wrote: naravno, jer je ono što si napisao neodoljivo podsjećalo na stradanje Bošnjaka muslimana od strane Srba pravoslavaca.
ja sam pisao o arapskom poluostrvu iz vremena od prije milenijum i po. ti izgleda mislis na danasnje.
naravno da si pisao o tom vaktu, tako sam i shvatio, a htjedoh ti ukazati da se to danas dešava i na Balkanu, džaba što smo, kako to neki vole kazat u 21. vijeku i civiliziranoj Europi.
:-)

nejse, da ne razvodnjavamo previše,
evo malo da vas i ohrabrim :D

https://www.youtube.com/watch?v=Lt27hFBdkzM
indiana_nije_dzons

#2190 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

detroit-mercy wrote:
Jezidi su Kurdi, a slavni Salahudin bi mnoge današnje Kurde naćero čak preko Hindukuša.
detroit-mercy

#2191 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote:
Jezidi su Kurdi, a slavni Salahudin bi mnoge današnje Kurde naćero čak preko Hindukuša.
Znaci mogu se klat :mrgreen:
Zar onda istu argumentacija nije primjenljiva na bilo koji narod, na bilo koju etnicku grupu.
Btw, Kurdi su vam trn u oku jer vas redovno prangijaju :mrgreen: .
detroit-mercy

#2192 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote:
Toliko o vjeri, humanosti, moralu i sl. od strne nekoga ko sebe smatra vjernikom :? .
indiana_nije_dzons

#2193 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

ja kažem šta bi Salahuddin uradio, a vi očigledno niste dovoljno pročitali o Saletu. :wink:
detroit-mercy

#2194 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

indiana_nije_dzons wrote:ja kažem šta bi Salahuddin uradio, a vi očigledno niste dovoljno pročitali o Saletu. :wink:
Izletio si se, jebiga kasno je sad :mrgreen: .
5 0 5

#2195 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by 5 0 5 »

detroit-mercy wrote: Toliko o vjeri, humanosti, moralu i sl. od strne nekoga ko sebe smatra vjernikom :? .
to i jeste osnovna svrha religije. da tacno ukaze prstom koga trebas mrziti i zasto ga je halal zaklati.

Santi

#2196 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Santi »

Muslimanki nije dozvoljeno da sama putuje ni do komšinice na kafu a ne do Zenice. Koliko ja znam, muslimanki treba pratnja muškog člana uže porodice da bi išla bilo gde. U Sarajevu često vidim žene pod nikabom (znači ultra čedne) kako same ili u društvu ženskadije ili sitne dece šetaju gradom. Kakve su to muslimanke??
detroit-mercy

#2197 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

Santi wrote:Muslimanki nije dozvoljeno da sama putuje ni do komšinice na kafu a ne do Zenice. Koliko ja znam, muslimanki treba pratnja muškog člana uže porodice da bi išla bilo gde. U Sarajevu često vidim žene pod nikabom (znači ultra čedne) kako same ili u društvu ženskadije ili sitne dece šetaju gradom. Kakve su to muslimanke??
Znaci nisu pravovjernice, sta sejh kaze na to, kao ih kazniti? Ucerati ih u vjeru :mrgreen: .
Bodkin

#2198 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by Bodkin »

detroit-mercy wrote:
indiana_nije_dzons wrote:ja kažem šta bi Salahuddin uradio, a vi očigledno niste dovoljno pročitali o Saletu. :wink:
Saletovom logikom su srbi bili cak i blagi izgleda prema bosnjacima
detroit-mercy

#2199 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by detroit-mercy »

Bodkin wrote:
detroit-mercy wrote:
Saletovom logikom su srbi bili cak i blagi izgleda prema bosnjacima
Ma Sale ti je ko macija guza :mrgreen: on bi to namah zkkkkkkkkk :mrgreen: .
cove41

#2200 Re: Da li je ženi dozvoljeno da sama putuje autom do Zenice? Dr Safet Kuduzovic

Post by cove41 »

5 0 5 wrote:
detroit-mercy wrote: Toliko o vjeri, humanosti, moralu i sl. od strne nekoga ko sebe smatra vjernikom :? .
to i jeste osnovna svrha religije. da tacno ukaze prstom koga trebas mrziti i zasto ga je halal zaklati.

Podsjeti me na Life of Brian.

https://www.youtube.com/watch?v=hmyuE0NpNgE
Locked