Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema veće ciganije u Europi(osim na Gorici)ko u Španiji.Hajde sada malo manje,ali prije kada se igra El Clasico,po 10 dana analize,jes nije na kraju niko ništa ne dokaže.
Real Odgledao sam samo drugo poluvrijeme i ne mogu da vjerujem kako su loše odigrali. Strašno majke mi. Pa da je bila neka jača ekipa, shvatio bih, ali Wolfsburg... Ako budu u prvih 45. minuta imali vodstvo od 1:0, imaju velike šanse da prođu.
avetinja wrote:Kladioničarska mafija. Prolazi Real 100%.
Prodaj sve što imaš i uloži sve pare na Real i obogati se,jer inače si prepametan dečko,šteta je da takav jedan genijalac visi ovdje na forumu s nama običnim smrtnicima.
avetinja wrote:Kladioničarska mafija. Prolazi Real 100%.
Prodaj sve što imaš i uloži sve pare na Real i obogati se,jer inače si prepametan dečko,šteta je da takav jedan genijalac visi ovdje na forumu s nama običnim smrtnicima.
Razocaran sam igrom PSG-a i sudjenjem .
Trebalo je biti 3:0 u prvom poluvremenu ali im se vratilo za promasene sanse.
Mislim da City prolazi, na moju veliku zalost.
Drugacije je igrati turnire a drugacije ligu a posebno je zeznuto gurat oba fronta jednako uspjesno ako dolazis iz Primere ili iz EPL. Wolfsburg zna da za LP treba odigrati poslije grupe 5-6 tekmi i eto lige a BL i ne racunaju nego kontaju samo da opstanu. LP se ubila za ove manje klubove da dobiju na popularnosti. Ja mislim da Real ne moze bez nekog veceg cuda ,npr penal rani i crveni karton, proci ovo
Mene su ovi rezultati prvih utakmica dosta iznenadili.. Mislio sam da će bar tri od ove četiri utakmice biti odlučene nakon prvog duela, a ono tamo svi još uvijek u igri... Real me baš zabezenuko... Od PSG-a sam očekivao pobjedu... Barcelona i Bayern vjerovatno prolaze, ali sam definitivno očekivao uvjerljivije pobjede...