Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hanamontanaa

#2176 Re: Zene nakon 25

Post by hanamontanaa »

Gabrielo wrote:Pristala bi ona prvu noc kad bi znacilo da cu ostati sa njom. Zene kako se blize tridesetoj ocajne postaju.
Ne bih rekla da je očajna zbog godina, već što se nakon toliko vremena opet sjetila i vratila na tebe :zjev:
Gabrielo

#2177 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:
Gabrielo wrote: Pristala bi ona prvu noc kad bi znacilo da cu ostati sa njom. Zene kako se blize tridesetoj ocajne postaju. :lol:
Pa slazi malo :per:
Nema sanse da bi bio sa njom. Kazem ti da me odbila jednom. Imam obraz. :zjev:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2178 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Gabrielo wrote:
Daleko ces sa tim stavom dogurati kad su zene u pitanju :zoka:
Gabrielo

#2179 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:
Gabrielo wrote:
Daleko ces sa tim stavom dogurati kad su zene u pitanju :zoka:
Zasto? Pa necu se vracati starkama koje je panika uhvatila kad mogu mladje ganjati. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2180 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Gabrielo wrote:
Zasto? Pa necu se vracati starkama koje je panika uhvatila kad mogu mladje ganjati. :thumbup:
Hm ne bih se ja toliko unosio u pozadinu price. Zeli te, zelis je, idemo. Pusti zenama da motive procjenjuju ;-)
Gabrielo

#2181 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

_BataZiv_0809 wrote:
Gabrielo wrote:
Hm ne bih se ja toliko unosio u pozadinu price. Zeli te, zelis je, idemo. Pusti zenama da motive procjenjuju ;-)
Zelio sam je. Proslo vrijeme. ;-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2182 Re: Zene nakon 25

Post by Velkoski »

Jeste l' ozbiljni :lol:
Gabrielo

#2183 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Ozbiljni za sta?
hazbi

#2184 Re: Zene nakon 25

Post by hazbi »

sad bih ja trebao imati stav izraziti misljenje o starim curama...kad je trebalo nije s e udala/vakultet.skolovanja,pripravnicki,ceka princa na bjelom konju i sl/sad kad je sve prosla treba joj srodna dusa...ma mars ...poznavao sam po firmama par takvih...imam ih i u svom drustvu...zaobici u sirokom luku---sto sirem...ama najvecem :run:
ultima_palabra

#2185 Re: Zene nakon 25

Post by ultima_palabra »

hanamontanaa wrote:
Gabrielo wrote:Pristala bi ona prvu noc kad bi znacilo da cu ostati sa njom. Zene kako se blize tridesetoj ocajne postaju.
Ne bih rekla da je očajna zbog godina, već što se nakon toliko vremena opet sjetila i vratila na tebe :zjev:
:lol:
piupiu

#2186 Re: Zene nakon 25

Post by piupiu »

Auuuu ... kakav o'dje vlada sovinizam. :roll: A, ja vas jos preporucujem strankinjama ... kao, ma, Bosanci, sarmeri, super, dragi, mili ... necu vise. :D
Arii

#2187 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

hazbi wrote:sad bih ja trebao imati stav izraziti misljenje o starim curama...kad je trebalo nije s e udala/vakultet.skolovanja,pripravnicki,ceka princa na bjelom konju i sl/sad kad je sve prosla treba joj srodna dusa...ma mars ...poznavao sam po firmama par takvih...imam ih i u svom drustvu...zaobici u sirokom luku---sto sirem...ama najvecem :run:

a kad je to "trebala"?
kerima1

#2188 Re: Zene nakon 25

Post by kerima1 »

hazbi wrote:sad bih ja trebao imati stav izraziti misljenje o starim curama...kad je trebalo nije s e udala/vakultet.skolovanja,pripravnicki,ceka princa na bjelom konju i sl/sad kad je sve prosla treba joj srodna dusa...ma mars ...poznavao sam po firmama par takvih...imam ih i u svom drustvu...zaobici u sirokom luku---sto sirem...ama najvecem :run:
Najpozeljnije zene,situirane i u zrelim godinama sad ako su te iste odbile ne mora znaciti da su to stare zene.:)
McMoy

#2189 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

hanamontanaa wrote:
Gabrielo wrote:
hanamontanaa wrote:Ma je, ali da je on strejt, sigurno ne bi bilo :roll: imao bi kod mene povlastice sigurno,stvarno izgleda wow :mrgreen: ali džaba...
Pa poznato je da pederi odlicno izgledaju. Vise vode racuna o izgledu od strejt muskaraca. :D
Ma ne bi te on htio i da je strejt. Ako je tako super moze naci koju pozeli. Nemoj da se nerviras bezveze. :thumbup:
To ti znaš po sebi :razz: vidim vrtiš se po nekoj temi o depilaciji :shock:
Možda je onda i bolje sto nije strejt, ovako mi je obećao biti donator kad poželim roditi. Za utjehu, bar ce mi dijete biti zgodno :)

A šta ako ti dijete povuče na "onu stranu"? :mrgreen:
Violet Love

#2190 Re: Zene nakon 25

Post by Violet Love »

Nikad ne zalazim na ovaj podforum i ne znam šta mi bi da sad zađem i to baš na ovu temu. Imam 25, fakultetsku diplomu, posla k'o u priči, para i više nego dovoljno, dobar izgled i sama sam. Da nemam psa, rekla bih da nemam ni kučeta ni mačeta, ovako imam kuče od 35 kila. I sada, kada sam na samo dvije stranice ove glupe teme vidjela kakvih izroda ima , zahvaljujem Bogu što mi još nijednog nije poslao u život i molim ga da, kad nije dosad, ne šalje ni odsad. Nema te samoće koja može biti gora od života s izrodom koji je u stanju da pomisli da se "nisam udala kad sam TREBALA" :shock:
A ako je suditi po ovoj temi, dosadašnje nezalaženje na ovaj podforum je samo jedna u nizu stvari koje mi potvrđuju pravilne životne izbore. :D
Samo nastavite da naprđujete.
McMoy

#2191 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

A ti nastavi šetati cuku.
Ne moraju sve ni sa mačkama ostatak života provesti. :mrgreen:
McMoy

#2192 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

sherbett wrote:
McMoy wrote:A ti nastavi šetati cuku.
Ne moraju sve ni sa mačkama ostatak života provesti. :mrgreen:
U cemu je tvoj problem, dusho? :oops:

Otkud ti to, dushmanine? :shock:
hanamontanaa

#2193 Re: Zene nakon 25

Post by hanamontanaa »

Violet Love wrote:Nikad ne zalazim na ovaj podforum i ne znam šta mi bi da sad zađem i to baš na ovu temu. Imam 25, fakultetsku diplomu, posla k'o u priči, para i više nego dovoljno, dobar izgled i sama sam. Da nemam psa, rekla bih da nemam ni kučeta ni mačeta, ovako imam kuče od 35 kila. I sada, kada sam na samo dvije stranice ove glupe teme vidjela kakvih izroda ima , zahvaljujem Bogu što mi još nijednog nije poslao u život i molim ga da, kad nije dosad, ne šalje ni odsad. Nema te samoće koja može biti gora od života s izrodom koji je u stanju da pomisli da se "nisam udala kad sam TREBALA" :shock:
A ako je suditi po ovoj temi, dosadašnje nezalaženje na ovaj podforum je samo jedna u nizu stvari koje mi potvrđuju pravilne životne izbore. :D
Izroda ima i u realnom životu, kao i na forumu, manje- više :D ali daleko od toga da su svi takvi, i njih ti ne šalje Bog već ih sama biraš, i ove i one :wink:
Tvoj izbor je da šetaš cuku i to je o.k. Ipak, sama si napisala, da ne znas sta ti bi da zadjes na ovu temu, mislim da te nesto i po tom pitanju mučij!? Možda griješim :|
hanamontanaa

#2194 Re: Zene nakon 25

Post by hanamontanaa »

@McMoy, ne brtam, ta j "izbor " se ne prenosi genetski. Sklonost hirovima i ekscentričnost možda ipak da :-?
Bloody

#2195 Re: Zene nakon 25

Post by Bloody »

Ljudi na ovoj i svim drugim temama,kao i na svim drustvenim mrezama,zasticeni monitorom i tipkovnicom,daju sebi na volju graditi o sebi sliku kakvu vec zele,nerijetko ovisno od teme do teme,ali ipak jasno se daju prepoznati odredjene karakterne odlike koje se zele sakriti.Ne mogu reci da sam iznenadjena ali sasvim sigurno ovdje ima ljudi koji za svoje dobro trebaju struacnu pomoc. Tolikn predrasuda,osuda i netolerancije,nerazumjevanja drukcijih stavova,jako je zabrinjavajuce. :|
McMoy

#2196 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Bloody wrote:Ljudi na ovoj i svim drugim temama,kao i na svim drustvenim mrezama,zasticeni monitorom i tipkovnicom,daju sebi na volju graditi o sebi sliku kakvu vec zele,nerijetko ovisno od teme do teme,ali ipak jasno se daju prepoznati odredjene karakterne odlike koje se zele sakriti.Ne mogu reci da sam iznenadjena ali sasvim sigurno ovdje ima ljudi koji za svoje dobro trebaju struacnu pomoc. Tolikn predrasuda,osuda i netolerancije,nerazumjevanja drukcijih stavova,jako je zabrinjavajuce. :|

Hajde ti prva pa nam prenesi utiske. ;-)
nightvision

#2197 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Violet Love wrote:Nikad ne zalazim na ovaj podforum i ne znam šta mi bi da sad zađem i to baš na ovu temu. Imam 25, fakultetsku diplomu, posla k'o u priči, para i više nego dovoljno, dobar izgled i sama sam. Da nemam psa, rekla bih da nemam ni kučeta ni mačeta, ovako imam kuče od 35 kila. I sada, kada sam na samo dvije stranice ove glupe teme vidjela kakvih izroda ima , zahvaljujem Bogu što mi još nijednog nije poslao u život i molim ga da, kad nije dosad, ne šalje ni odsad. Nema te samoće koja može biti gora od života s izrodom koji je u stanju da pomisli da se "nisam udala kad sam TREBALA" :shock:
Imas sve to, i nagadjam previsoke standarde glede muskaraca - niko nije dovoljno dobar za tebe, sasvim sigurno umisljena, izuzeno visokog misljenja o samoj sebi (najpametnija, najsposobnija, najbolja...)... I jos se pitas zasto ti bog nije poslao nikoga u zivot? Poslao je on mnogo njih ali si ih ti odbila. Svojim stavom, a vjerovatno i pojavom. Nesto cisto sumnjam i da izgledas nesto bogzna kako "dobro", od tolikog posla i setanja kuceta nemas ti vremena docerivat' se.
Ili hocemo dokaz, da vidimo slike. To je. Hocemo slike sisa. Pokazi nam sise! :lol: :lol: :lol:
Gabrielo

#2198 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

nightvision wrote:
Imas sve to, i nagadjam previsoke standarde glede muskaraca - niko nije dovoljno dobar za tebe, sasvim sigurno umisljena, izuzeno visokog misljenja o samoj sebi (najpametnija, najsposobnija, najbolja...)... I jos se pitas zasto ti bog nije poslao nikoga u zivot? Poslao je on mnogo njih ali si ih ti odbila. Svojim stavom, a vjerovatno i pojavom. Nesto cisto sumnjam i da izgledas nesto bogzna kako "dobro", od tolikog posla i setanja kuceta nemas ti vremena docerivat' se.
Ili hocemo dokaz, da vidimo slike. To je. Hocemo slike sisa. Pokazi nam sise! :lol: :lol: :lol:
Zena koja je sama sa 25 ili ima previsoke standarde glede muskaraca ili ne izgleda dobro.

A naravno da ima i kera. Sigurno je i aktivna na drustvenim mrezama kad treba lutalice braniti. :lol:
gilla

#2199 Re: Zene nakon 25

Post by gilla »

Gabrielo wrote:
nightvision wrote:
Zena koja je sama sa 25 ili ima previsoke standarde glede muskaraca ili ne izgleda dobro.

A naravno da ima i kera. Sigurno je i aktivna na drustvenim mrezama kad treba lutalice braniti. :lol:
:D
Sindrom mamine princeze ako lici na zensko . Ti si naj, naj u svemu, ceka biznismena sa porscheom. A ovo za kera :lol: :lol: , kud ces dalje, mora se brinuti o nekome sa cunom ili bar da je asocira.
Para nikada ne mozes imati dovoljno, znaci supljira.
Posla ko u prici sa 25 mozes imati jedino ako te izrabljuje privatnik p ane znas kad je dan, kada noc. Opet da si nesto extra placen kod privatnika ..hmmm.
Posla u toj mjeri mozes imati kada postanes strucnjak iz oblasti, pored redovnog, nađeš dodatni. Opet potrebne godine i godine rada i dokazivanja.
Ili da je vrhunski programer pa zaradjuje, iako jos nisam sreo zenskog programera( to im nije u krvi, dosadno je , niti je dovoljno "osjecajno" zanimanje). Znači i to supljira.

Al dobro, neka stavi sike, ovaj slike.
JThomas

#2200 Re: Zene nakon 25

Post by JThomas »

ima pravo i da čeka biznismena sa poršeom. sve je to u redu. samo što svaki izbor, svako činjenje i svako propuštanje imaju i svoje posljedice.
Post Reply