Nemoj da ti je neugodno. Bila je jednom vijest koja kaže da gledanje 10 minuta u dekolte dobro djeluje na srce. Pa kada obučeš dekolte smatraj se medicinsim radnikom, pomažeš očuvanju zdravlja srca muškoj populaciji.Bloo wrote:Ne znam, cudno mi to. Da odrasla.osoba koja se tako oblaci je nesvjesna efekta koji to ima.Hakiz wrote:Jednom davno jedna drugarica, bivša manekenka, trebala da ide na razgovor na posao. I pita šta da obuče, mlada, niej baš imala isukustva u tim situacijama. Sjedili mi u kafani u naselju, dekolte, bez grudnjaka, seks lije iz nje. A šta je najbolje, nije po prirodi provokativna osoba, nije sklona flertu. Naprosto se oblačila kako joj se sviđa i nije razmišljala puno o tome kakav utisak ostavlja. Kažem, bila tada mlada.
.
Ja jednom u sto godina kad imam majicu sa dekolteom prosto mi neugodno kad vidim da ljudi gledaju.
Ali opet, ne uzimati sebe za mjeru svijeta
Upisaće ti se u dobra djela kada dođe vrijeme da se donese konačni sud.
Jedno vrijeme je u kafanu u koju sam odlazio na podnevnu kafu dolazila djevojka koja je oblačila haljnu sličnu onoj čuveoj od J. Lo.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/ ... 34x831.jpg
Nije bio taj dezen, ali dekolte je bio sličan. Naravno da smo gledali, naravno da je bila svjesna šta radi i da gledamo. Nikakve štete nikome nije bilo. Nama bilo lijepo vidjeti, njoj je možda imponovala pomisao da ima moć da utiče na ponačanje grupe ljudi koja fizički možda jeste jača, ali kojaj e takvim trikovima podložna manipulaciji. Naravno, okolnosti su bile odgovarajuće, vrijeme, mjesto, "sastav stanovništva" na tom mjestu, sve joj je davalo sigurnost da može tako da se oblači bez negativnih posljedica, a to što smo mi zagledali nije je vrijeđalo.
Nisu ni svi muškarci stoka, ima nas koji znamo odati priznanje seksipilu a da to ne bude vulgarno, a ima žena koje su spremne nagraditi to na neki način kada se osjećaju sigurnima.