Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
friskyoreo wrote: ↑17/01/2020 09:32
Znam da je bilo price o ovome, ali da ne prelistavam sad sve. Kada se kupi prioritet kod Wizz, da li se onaj mali kofer moze predati na check in counteru ili mora se nositi u kabinu?
Po pravilu ide gore ali ako pitas u Tz mozda ga ubace dole.
Na drugim aerodromima gdje se predaju koferi(automatski) nece ti primiti kofer dole.
friskyoreo wrote: ↑17/01/2020 09:32
Znam da je bilo price o ovome, ali da ne prelistavam sad sve. Kada se kupi prioritet kod Wizz, da li se onaj mali kofer moze predati na check in counteru ili mora se nositi u kabinu?
Po pravilu ide gore ali ako pitas u Tz mozda ga ubace dole.
Na drugim aerodromima gdje se predaju koferi(automatski) nece ti primiti kofer dole.
Mene je pitala u Kelnu ona sa saltera hoce li da mi stavi dole kofer onaj sto ide iznad glave, i ja sam pristao, tako da moze na nekim aerodromima
Prvi put putujem avionom... šta konkretno uradit kad mi djevojkaa kupi kartu , pa to dođe na email? Isprintati u boji kartu sa bar codom ii čime već i to će biti dovooljno da se pokaže na aerodromu?
nKrkan wrote: ↑19/01/2020 07:34
Prvi put putujem avionom... šta konkretno uradit kad mi djevojkaa kupi kartu , pa to dođe na email? Isprintati u boji kartu sa bar codom ii čime već i to će biti dovooljno da se pokaže na aerodromu?
isprintat i pokazat na šalteru--ne mora bit u boji
Ja kad kupujem online sa Turkish-em ne printam karte jer ti traže broj pasoša i za njega vežu sve podatke o book-iranom letu, kad dođem na šalter aerodroma samo dam pasoš i to je to, oni u sistemu imaju sve i oni mi na licu mjesta daju pravu kartu ili karte ako je let sa presijedanjem. Možeš isprintati zbog sebe ako želiš, ali ti ne traže na uvid barem oni, ne znam postoje li neke razlike od kompanije do kompanije.
Last edited by suit_up on 19/01/2020 09:29, edited 1 time in total.
Ja kad kupujem online sa Turkish-em ne printam karte jer ti traže broj pasoša i za njega vežu sve podatke o book-iranom letu, kad dođem na šalter aerodroma samo dam pasoš i to je to, oni u sistemu imaju sve. Možeš isprintati zbog sebe ako želiš, ali ti ne traže na uvid.
Kada ti kupi kartu, ne zaboravite da se nakon toga registujete i tek onda ces dobiti kartu u pdf-u koju mozes i na telefonu pokazati... ne moras printati...
x ljudi sam vidjela na aerodromu pokazuju onu konfirmaciju prvu koju dobiju smatrajuci da je to dovoljno... ne kazem da ti ne znas to ali eto zlu ne trebalo, jos ako je prvi put... sretno
Kada ti kupi kartu, ne zaboravite da se nakon toga registujete i tek onda ces dobiti kartu u pdf-u koju mozes i na telefonu pokazati... ne moras printati...
x ljudi sam vidjela na aerodromu pokazuju onu konfirmaciju prvu koju dobiju smatrajuci da je to dovoljno... ne kazem da ti ne znas to ali eto zlu ne trebalo, jos ako je prvi put... sretno
zlu ne trebalo nek isprinta--nikakav trošak a boMMe ni teret
Neka djevojka skine Wizz aplikaciju i imat će vaše boarding passove (ovo sa slike) na telefonu, nema potrebe ni za kakvim printanjem. 24h prije leta dobit će opciju da izvršite check-in i nakon što se checkirate dobit ćete passove. Boarding pass na telefonu ćeš pokazati teti ili čiki prije ulaska u avion
pizarro wrote: ↑19/01/2020 10:22
i ja sam isprintao kartu u boji kad sam prvi putovao avionom, kontam sramota je pojaviti se s crno-bijelom kartom
ja je svaki put isprintam ispitivali me gdje cu, koliko ostajem i te neke stvari ja kažem kcerki da napiše šveCkom gdje i kod koga idem pa i to isprintam na pasoškoj predam pasoš i taj papir procita, blago me pogleda i muhur--bježi mi s ociju