Pa i oni su tu onda povrsniXavier1 wrote: Treba realan biti. Ja poznajem muskarce koji kukaju kako su zene povrsne, a javljaju se samo najljepsim instagram curama.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tuzlak1212
#2176 Re: Facebook za upoznavanje ...
- Xavier1
#2177 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa i imas.cendlerbing wrote:Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".triconja wrote: E jebiga sad, nako zanima me ba da vidim jel to zene imaju neki univerzalni nacin
, mene ih par odbila recenicom kae nisam ja dobra za tebe
- MarlboroGold
#2178 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ti si fin ali

- beni-bu-man
#2179 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moj odgovor na to je bio "nema veze nisam ja ljubomoran"cendlerbing wrote: Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".
- klixoris
#2180 Re: Facebook za upoznavanje ...
friendzoneMarlboroGold wrote:Ti si fin ali![]()
- i agree
#2181 Re: Facebook za upoznavanje ...
Koga to odbija?Ako imas momka nemas siducendlerbing wrote:Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".triconja wrote: E jebiga sad, nako zanima me ba da vidim jel to zene imaju neki univerzalni nacin
- MarlboroGold
#2182 Re: Facebook za upoznavanje ...
beni-bu-man wrote:Moj odgovor na to je bio "nema veze nisam ja ljubomoran"cendlerbing wrote: Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".
- triconja
#2183 Re: Facebook za upoznavanje ...
i agree wrote:Koga to odbija?Ako imas momka nemas siducendlerbing wrote:Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".triconja wrote: E jebiga sad, nako zanima me ba da vidim jel to zene imaju neki univerzalni nacin
- triconja
#2184 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mene nije tako nijedna odbila, stas kad sam ters a tersovi nisu finiMarlboroGold wrote:Ti si fin ali![]()
- King Theoden
#2185 Re: Facebook za upoznavanje ...
Još neš u vezi fejsa.
U slučaju fejsa, mislim da je stavljaš pred svršen čin tj da u tom slučaju ima samo dvije opcije: odgovoriti sa da ili ne. Iskustvo kaže da većina u tom slučaju djeluje refleksno i odgovori sa ne.
Isto tako znam da ne treba biti isključiv i da je itekako moguće da to prođe i preko fejsa, ali sam, eto, mišljenja da je daleko bolje uživo.
Možeš bolje zapakovati i da to ne izgleda kao poziv na dejt.
Drugo, ono što mi se ne sviđa kod tih društvenih mreža jeste to što preko istih ne možeš prenijeti emocije i(li) šarm.
U slučaju fejsa, mislim da je stavljaš pred svršen čin tj da u tom slučaju ima samo dvije opcije: odgovoriti sa da ili ne. Iskustvo kaže da većina u tom slučaju djeluje refleksno i odgovori sa ne.
Isto tako znam da ne treba biti isključiv i da je itekako moguće da to prođe i preko fejsa, ali sam, eto, mišljenja da je daleko bolje uživo.
Možeš bolje zapakovati i da to ne izgleda kao poziv na dejt.
Drugo, ono što mi se ne sviđa kod tih društvenih mreža jeste to što preko istih ne možeš prenijeti emocije i(li) šarm.
Ovo je zlata vrijedan savjet.Tomahawk11 wrote:Ne treba se potcjenjivati.
Ljudi često u strahu postave prenisko letvicu i onda i gdje imaju prolaz, nema uspjeha, jer je samopouzdanje nula i druga strana osjeti tu negativu.
Što budeš duže mudrovao, sve će ti biti teže.
-
Strpljiva
#2186 Re: Facebook za upoznavanje ...
@Dino lupa ko maksim po diviziji. Fkt troll lik.
Imas priliku s njom razgovarati uzivo i ti bi da pises ba FB. Da vidjam nekog kao ona tebe i porukom zive na kafu, vidjela bih da nema samopouzdanja. To samo mozes vidjeti na spottedu kod klinaca.
Lagano neku pricu iniciraj, bar pricali o tom djetetu koje dovozis. Ako je uzdrzana i ne pruza ti puno sansi za opusteniju konverzaciju, budi ti inicijator. Nasali se oko neceg i sl. Ako ti se bas svidja, onda budi strpljiv. Vremenom ces vidjeti da li i ona daje neke signale.
Kada je pozoves, toplo ti savjetujem danas se manes pitanja i savjeta tipa: izlazimo veceras, ti si spremna za date a jesam li ja. Najnormalnije pitaj curu kada je slobodna za kafu.
Imas priliku s njom razgovarati uzivo i ti bi da pises ba FB. Da vidjam nekog kao ona tebe i porukom zive na kafu, vidjela bih da nema samopouzdanja. To samo mozes vidjeti na spottedu kod klinaca.
Lagano neku pricu iniciraj, bar pricali o tom djetetu koje dovozis. Ako je uzdrzana i ne pruza ti puno sansi za opusteniju konverzaciju, budi ti inicijator. Nasali se oko neceg i sl. Ako ti se bas svidja, onda budi strpljiv. Vremenom ces vidjeti da li i ona daje neke signale.
Kada je pozoves, toplo ti savjetujem danas se manes pitanja i savjeta tipa: izlazimo veceras, ti si spremna za date a jesam li ja. Najnormalnije pitaj curu kada je slobodna za kafu.
-
moonca
#2187 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kad neko prepakuje Dinin savjet 
- beni-bu-man
#2188 Re: Facebook za upoznavanje ...
dobro si skontalaStrpljiva wrote:@Dino lupa ko maksim po diviziji. Fkt troll lik.
- King Theoden
#2189 Re: Facebook za upoznavanje ...
Zašto kažeš da lupam i da sam trol a napiso sam gotovo isto što i ti?Strpljiva wrote:Dino lupa ko maksim po diviziji. Fkt troll lik.
- cendlerbing
#2190 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa, bude i takvih odgovora.beni-bu-man wrote:Moj odgovor na to je bio "nema veze nisam ja ljubomoran"cendlerbing wrote: Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".
-
Strpljiva
#2191 Re: Facebook za upoznavanje ...
Veza ne znaci nista, brak svetinja. Pa na cemu gradis preduslov za sklapanje braka? Onda macho pozivanje na kafu...Kada je muskarac siguran i pun samopouzdanja, kako god te pitao, to se vidi. A nisam te ni citala dalje od prvog odgovora.Dino34 wrote:Zašto kažeš da lupam i da sam trol a napiso sam gotovo isto što i ti?Strpljiva wrote:Dino lupa ko maksim po diviziji. Fkt troll lik.
- Xavier1
#2192 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa sta ima veze ako nema samopouzdanja? Da su zene pametne takvim bi davale prednost.Strpljiva wrote:@Dino lupa ko maksim po diviziji. Fkt troll lik.
- beni-bu-man
#2193 Re: Facebook za upoznavanje ...
jelde da su najboljicendlerbing wrote:Pa, bude i takvih odgovora.beni-bu-man wrote:Moj odgovor na to je bio "nema veze nisam ja ljubomoran"cendlerbing wrote: Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".
- King Theoden
#2194 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nema potrebe da idem u of i objašnjavam gluposti.
Dakle, lažeš jer si kopirala 90% mog posta.
Jedino što bode oči jeste tvoj amaterizam kojim si završila post.
Cheers
Samo ovo jer je on t.Strpljiva wrote:nisam te ni citala dalje od prvog odgovora.
Cheers
- triconja
#2195 Re: Facebook za upoznavanje ...
Samopouzdanje znaci izgradjena licnost, otprilike. Ko nema samopouzdanja da kaze trebi svidjas mi se on nema samopouzdanja ni u drugim aspektima zivotaXavier1 wrote:Pa sta ima veze ako nema samopouzdanja? Da su zene pametne takvim bi davale prednost.Strpljiva wrote:@Dino lupa ko maksim po diviziji. Fkt troll lik.
- cendlerbing
#2196 Re: Facebook za upoznavanje ...
Silly me.Xavier1 wrote:Pa i imas.cendlerbing wrote:Moj univerzalni način za odbijanje je da "imam momka".triconja wrote: E jebiga sad, nako zanima me ba da vidim jel to zene imaju neki univerzalni nacin
- beni-bu-man
#2197 Re: Facebook za upoznavanje ...
Bašum sagosum
- triconja
#2198 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eto a ja htio pitat hoš se zabavljatcendlerbing wrote:Silly me.Xavier1 wrote:
Pa i imas.
-
Strpljiva
#2199 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jah eto, ne znam sama misliti. Moram plagirati tvoje postove.Dino34 wrote:Nema potrebe da idem u of i objašnjavam gluposti.Samo ovo jer je on t.Strpljiva wrote:nisam te ni citala dalje od prvog odgovora.
Cheers
- King Theoden
#2200 Re: Facebook za upoznavanje ...
To je očigledno. Kraj tvog posta je na najbolji mogući način razotkrio neznanje.
Nego, pređi na chat pa da promijenimo koju o vezama i braku.
Msm, glupost je uopšte porediti to dvoje, al et...
Nego, pređi na chat pa da promijenimo koju o vezama i braku.
Msm, glupost je uopšte porediti to dvoje, al et...