Recimo da izvrši fiziološke potrebe? Ono kada popiješ kafu a ona ti ne sjedne kako treba pa te za pola sata ili sat ufati i moraš na WC. Dešava se svima.[/quote]
Ne pamtim da sam vidio ikada pilota na kracim destinacijama da je izasao iz kokpita! Jedno su prekookeanski, ali ovo, od dva sata, ma bjazi. Ovdje ce istrazitelji morati ponuditi jos dokaza, mozda nekom neovisnom odboru i slicno. Uzasan je ovo samar njemackom zrakoplovstvu jer Lufthansa je Top 10 u svijetu.[/quote]
Ja sam vidjao pilote da izlaze na letu koji traje 37 minuta! Mislim mi ricamo o normalnim ljudksim potrebama. Ako pilot ne izlazi u WC jer se boji sta ce drugi pilot uraditi, e onda je to jeben problem.
Ne treba zaboraviti da svake dvije sekunde u svijetu A320 uzleti i sleti, gdje su ostali avioni? Ovo je prvi put nakon 1999 i Egypt Aira da se desio ovakav slucaj.[/quote]
@jeff, e, pa sad, za 37 minuta da izlazi pilot!

Pa on u tom vremenu prakticno ni minutu ne bi letio na zeljenoj visini vec bi sve bilo uzlijetanje i spustanje. Toliko otprilike leti Dodo do Laktasha iz Sarajeva!