BAKIRE ODLAZI
- Banksy
#2176 Re: BAKIRE ODLAZI
A pijun i kraljica su bili ...? Biće Bosna i 20 familija ... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2177 Re: BAKIRE ODLAZI
Bilo mi je degutantno pitati, ali ekstremniji su zakljucili da je pijun Srebrenica, a kraljica SarajevoBanksy wrote:A pijun i kraljica su bili ...? Biće Bosna i 20 familija ...
- It_is_a_Leclerc
#2178 Re: BAKIRE ODLAZI
Tako je. Proradili geni. Naročito oni za izdaju Bosne i Bošnjaka.sulejman1 wrote:Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati
-
sulejman1
#2179 Re: BAKIRE ODLAZI
Čuj fin, Banksy brko je opasan nemoj s njim na kafu, ti si fina djevojčica_BataZiv_0809 wrote:Banksy popij kafu sa mnom.Banksy wrote:sulejman1 wrote: Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati![]()
Fin sam Tita mi
-
sulejman1
#2180 Re: BAKIRE ODLAZI
Još samo kad bi ti neko povjerovaoIt_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Proradili geni. Naročito oni za izdaju Bosne i Bošnjaka.sulejman1 wrote:Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati
-
sulejman1
#2181 Re: BAKIRE ODLAZI
Srećom unaprijed sam upozorio da oni nemogu kontati
-
wolf07
#2182 Re: BAKIRE ODLAZI
A da li ovdje iko normalan misli da je Cvijanovicka, onakva kakva je, opasnija po BiH od jednog Ivanica? Samo da vas podsjetim, kad je KAMENJEM ubijen Rifet Badic u sred Banja Luke premijersku funkciju u RS-u je upravo obavljao Ivanic.
- It_is_a_Leclerc
#2183 Re: BAKIRE ODLAZI
Evo Bakir opet ne dođe.
Kakav ušljo.
Kakav ušljo.
-
Pojmanemam0
#2184 Re: BAKIRE ODLAZI
I ja tebe da podsjetim da je to bila 2000.godina,a takodjer i da te podsjetim da je masakriran Ahmed Hasanovic prije 5 mjeseci a premijerka je bila Cvijanovicka.wolf07 wrote:A da li ovdje iko normalan misli da je Cvijanovicka, onakva kakva je, opasnija po BiH od jednog Ivanica? Samo da vas podsjetim, kad je KAMENJEM ubijen Rifet Badic u sred Banja Luke premijersku funkciju u RS-u je upravo obavljao Ivanic.
-
racionalista
#2185 Re: BAKIRE ODLAZI
šta će dolaziti kad je dobio izbore, ovo je ko skup djece u obdaništu koja namišljaju šta će biti kad porastu
-
Pojmanemam0
#2186 Re: BAKIRE ODLAZI
A sto bi druze doso?Da ga ovih 8 kobaca napada cijelu noc,jer sva njihova kampanja se zasniva na kritici Bakira.Ima i opravdane kritike,ali itekako i neopravdane i izmisljene.I sad treba da se brani i opravdava,a svi mi znamo da problemi izviru iz nakardnog ustroja BIH,te mnostva stranaka i mesetara.I da u takvim okolnostima pojedinac ne moze uciniti puno,posebno ako se zna da ne upravlja,jos uvijek,SDA,te da su ga oni koji zadnjih 12 godina upravljaju tom strankom prosli put kandidovali kako bi izgubio izbore i time ga se rijesili kao potencijalnog predsjednika SDA,a u tom periodu bi neko drugi bio postavljen na to mjesto.It_is_a_Leclerc wrote:Evo Bakir opet ne dođe.
Kakav ušljo.
Jel mislis da bi se kongres Sda 2013.prolongirao da Bakir nije bio clan Predsjednistva?Ne bi druze,vec bi ga dodatno oslabili unutar SDA,pomeli ga i postavili nekog Tihicevog pulena.
-
HA HA
#2187 Re: BAKIRE ODLAZI
madner wrote:Hoces reci da je Alija dao KOSovac pare za Avaz?
Tako da vjerujemo SDA stranci koja gura KOSovce?
- Dozer
#2188 Re: BAKIRE ODLAZI
Mene ovaj Sule neodoljivo podsjeca na more ulcinjske plaze 
-
oakville
#2189 Re: BAKIRE ODLAZI
Ako su babini geni, de da proračunamo koliko ljudi treba da odmah počnu bježati, da ne čekaju "intervenciju medjunarodne zajednice " i da " mirno spavaju" jer merhametlija " nije znao da će biti rat i genocid" i jer je "očekivao da će Evropa zaštiti svoje vrijednosti" (sve pod navodnicima original citati od prepametnog babe Alije, možeš ih naći na youtube).sulejman1 wrote:Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati
- O'zone
- Globalni moderator
#2190 Re: BAKIRE ODLAZI
Gdje je @trhulj da mu prijeti što izbjegava debateIt_is_a_Leclerc wrote:Evo Bakir opet ne dođe.
Kakav ušljo.
- iPod
#2191 Re: BAKIRE ODLAZI
Nazalost, mislim da je covjek koji je prethodne cetiri godine sjedio u stolici kao clan predsjednistva imao moralno obavezu da prisustvuje vecerasnjoj debati.
Sent from my iPad using Tapatalk
- O'zone
- Globalni moderator
#2192 Re: BAKIRE ODLAZI
iPod wrote:Nazalost, mislim da je covjek koji je prethodne cetiri godine sjedio u stolici kao clan predsjednistva imao moralno obavezu da prisustvuje vecerasnjoj debati.
-
sulejman1
#2193 Re: BAKIRE ODLAZI
Za Aliju je čuo cijeli svijet i istok i zapad, za tebe možda ni uža rodbina ne zna, obzirom da pominješ Alijine navode, citiraj ih doslovno pa da vidimo šta nisi razumio da ti pomognem. U svakom slučaju preporučujem ti da malo pročitaš šta je Alija pisao u svojim djelima i da dobro razmislišoakville wrote:Ako su babini geni, de da proračunamo koliko ljudi treba da odmah počnu bježati, da ne čekaju "intervenciju medjunarodne zajednice " i da " mirno spavaju" jer merhametlija " nije znao da će biti rat i genocid" i jer je "očekivao da će Evropa zaštiti svoje vrijednosti" (sve pod navodnicima original citati od prepametnog babe Alije, možeš ih naći na youtube).sulejman1 wrote:Ako je ovo tačne da SDA podržava Cvijanovićku, vjeruj te nije džaba, možda Bakir povlači strateški potez, da izgura Cvijanovićku u predsjedništvo, a da Dodikova stranka izgubi za parlament BiH i RS. Znači ovo sad pokazuje da su kod Bakira proradili babini geni, rezultate ćemo vidjeti, samo što vi crveni to ne možete skontati
- ilkbahar
#2194 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa kad ce te vise prestati poistovjecivati Aliju i Bakira? Alija ja Alija i odigrao je svoju ulogu 92-95. Bakir je obicnilopovo, nesposobnjakovic, interesdija i kukavica.
Ima jedna stvar koja mi onako cesto upada u oko ovih dana. Naime na fejsu imam podosta prijatelja koji su SDA pristalice, simpatizeri, clanov i sta ja znam vec. Svi od reda su optereceni 92. godinom i kojekakvim objavama na fejsu najavljuju da ce se 92. uskoro ponoviti.
Mislim koji kloc je taj Bakir da svoje glasace prepada time da ce ponovo nastupiti 92 ako ne glasamo za njega. Kako ga nije stid? Gdje je on bio te 92. godine?
I ako nam zaista prijeti takva opasnost zar ti njegovi glasaci misle da ce nas jedna kukavica obicna kao sto je on braniti? Pa prvi avion za Tursku bit ce njegov!
Umjesto da smiruje situaciju i radi na odrzanju mira u BiH on zakuhava!
Ima jedna stvar koja mi onako cesto upada u oko ovih dana. Naime na fejsu imam podosta prijatelja koji su SDA pristalice, simpatizeri, clanov i sta ja znam vec. Svi od reda su optereceni 92. godinom i kojekakvim objavama na fejsu najavljuju da ce se 92. uskoro ponoviti.
Mislim koji kloc je taj Bakir da svoje glasace prepada time da ce ponovo nastupiti 92 ako ne glasamo za njega. Kako ga nije stid? Gdje je on bio te 92. godine?
I ako nam zaista prijeti takva opasnost zar ti njegovi glasaci misle da ce nas jedna kukavica obicna kao sto je on braniti? Pa prvi avion za Tursku bit ce njegov!
- biske
#2195 Re: BAKIRE ODLAZI
pa nije uopšte kloc. zakuhavanje donosi glasove, glasovi donose fotelje, a fotelje donose kontrolu budžeta i pokrivanje mutnih radnji. njemu i kvazieliti oko njega je super, a što se tiče tvojih prijatelja - pa njima je ionako svaki mjesec rata.ilkbahar wrote:Pa kad ce te vise prestati poistovjecivati Aliju i Bakira? Alija ja Alija i odigrao je svoju ulogu 92-95. Bakir je obicnilopovo, nesposobnjakovic, interesdija i kukavica.
- ilkbahar
#2196 Re: BAKIRE ODLAZI
Pa da u pravu si, nije kloc nego je dobro proracunat! Al zao mi tog jadnog naroda sto jadan misli da ce ih Bake branit ako Srbi napadnu. Prvi avion za Tursku bit ce njegov!biske wrote:pa nije uopšte kloc. zakuhavanje donosi glasove, glasovi donose fotelje, a fotelje donose kontrolu budžeta i pokrivanje mutnih radnji. njemu i kvazieliti oko njega je super, a što se tiče tvojih prijatelja - pa njima je ionako svaki mjesec rata.ilkbahar wrote:Pa kad ce te vise prestati poistovjecivati Aliju i Bakira? Alija ja Alija i odigrao je svoju ulogu 92-95. Bakir je obicnilopovo, nesposobnjakovic, interesdija i kukavica.
- IcedMFEarth
#2197 Re: BAKIRE ODLAZI
Samo ne znam ko i zašto bi ratovo...
-
weredsf
#2198 Re: BAKIRE ODLAZI
Pored ovoga da ides slusati Kebu, Suljagica i Cerica....
Tesanj...

Gradačac...

Tesanj...

Gradačac...

- ilkbahar
#2199 Re: BAKIRE ODLAZI
ne znam ni ja, al kaze bakir da moramo ostati jedinstveni i glasati za njega jer ce nas u protivnom napasti srbi. truje svoje glasace ovom propagandom, eno me na fejzbuku slomise sa upozorenjima da ce se 92. ponoviti. simptomativnoIcedMFEarth wrote:Samo ne znam ko i zašto bi ratovo...
- O'zone
- Globalni moderator
#2200 Re: BAKIRE ODLAZI
I tako to ide godinama i pije vode i ljudi nasjedaju i bit će tako još desetinama godina.ilkbahar wrote:ne znam ni ja, al kaze bakir da moramo ostati jedinstveni i glasati za njega jer ce nas u protivnom napasti srbi. truje svoje glasace ovom propagandom, eno me na fejzbuku slomise sa upozorenjima da ce se 92. ponoviti. simptomativnoIcedMFEarth wrote:Samo ne znam ko i zašto bi ratovo...
trhulj wrote:Bakira treba bojkotirati na izborima, nije se pojavio na debati.