Naravno jos Liverpool ima sanse da iduce godine udje makar kao cetvrti u LS,mozdavaučer wrote:Pa i bez Lucasa nam je sredina bolja od recimo Manchesterove.
Ništa nije gotovo, ali da je ozbiljan udarac, jeste.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Corola
#2176 Re: Liverpool FC
- vaučer
#2177 Re: Liverpool FC
Tako nekako.Baudelaire wrote: City i Tottenham imaju ubjedljivo najbolji vezni red. Usudio bih se reći da je Tottenhamov i bolji. Liverpool po mom mišljenju značajno kaska, ali još uvijek je bolji od Uniteda, pa rekao bih i Arsenala.
Ako ništa nešto je lakši raspored do kraja decembra, pa se onda može i dovesti kakav igrač ako baš bude klizilo.
Šteta što ne uzeše Parkera besplatno ljetos - odličan igrač.
- ultima_palabra
#2178 Re: Liverpool FC
Bezveze... baš se vidjelo odmah da je nešto gadno
Tehnički limitiran, ali taktički jako dobar igrač... ne znam da Liverpool ima nekog sličnog igrača.
- vaučer
#2179 Re: Liverpool FC
Tehnički limitiran? Ozbiljno? Aj pojasni mi molim te.
Jel to podrazumijeva neke driblinge, makazice ili šta?
Momak ima najbolju pas statistiku u Engleskoj, najbolji je oduzimač lopte, ima najviše presječenih lopti i besprijekornu kontrolu lopte u najgušćim situacijama. O da, ima i skok za plakati, bez problema nadskače i uzima lopte u skoku protiv puno viših i jačih. Ovo inače ništa ne zahtijeva nikakvu tehniku, to je sve lako i svaki igrač bi to mogao kad bi htio ali zato padaju na guzicu kad pokušaju elastico.
Jedino gdje je tanak je šut, ali mu za poziciju koju igra i nije toliko potreban.
.
Momak ima najbolju pas statistiku u Engleskoj, najbolji je oduzimač lopte, ima najviše presječenih lopti i besprijekornu kontrolu lopte u najgušćim situacijama. O da, ima i skok za plakati, bez problema nadskače i uzima lopte u skoku protiv puno viših i jačih. Ovo inače ništa ne zahtijeva nikakvu tehniku, to je sve lako i svaki igrač bi to mogao kad bi htio ali zato padaju na guzicu kad pokušaju elastico.
Jedino gdje je tanak je šut, ali mu za poziciju koju igra i nije toliko potreban.
.
- ultima_palabra
#2180 Re: Liverpool FC
Ti pasovi su većinom na 3 metra udaljenosti... a iskreno nisam baš uvjeren u tu kontrolu lopte. Ali svakako je tip igrača koji je potreban svakom timu. Sa njim su Redsi bezbolno zamijenili Mascherana, ali Xabi Alonso im još falivaučer wrote:Tehnički limitiran? Ozbiljno? Aj pojasni mi molim te.
.
- skafiskafsnjak
#2181 Re: Liverpool FC
Xavi Alonso je igracina ipak .. pa za Real Madrid igra. A ko za Real igra, "bog" je za Ultimu 
- ultima_palabra
#2182 Re: Liverpool FC
Tobe jarabiL00d wrote:Xavi Alonso je igracina ipak .. pa za Real Madrid igra. A ko za Real igra, "bog" je za Ultimu
- skafiskafsnjak
#2183 Re: Liverpool FC
Jok, ti mene. Ko si ti pa da ja tebe pratim ? e i ovi forumasi umisljaju da su neko i nesto ...ultima_palabra wrote:Tobe jarabiL00d wrote:Xavi Alonso je igracina ipak .. pa za Real Madrid igra. A ko za Real igra, "bog" je za UltimuJel me to opet pratiš po temama?
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2184 Re: Liverpool FC
Naravno da je Xabi Alonso igračina. Pa Liverpool još u potpunosti nije sebi došao otkad je Xabi otišao.
Nego, neko spomenu da Henderson ponekad izgleda napušeno

Nego, neko spomenu da Henderson ponekad izgleda napušeno

- ultima_palabra
#2185 Re: Liverpool FC
Prije da je neka apstinencijska kriza 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#2186 Re: Liverpool FC
može bit, svakako je ovaj doktor pa možda gleda može li šta iskemijatiultima_palabra wrote:Prije da je neka apstinencijska kriza
- vaučer
#2187 Re: Liverpool FC
Službena potvrda, gotov za sezonu.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ury-update
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ury-update
-
Lucas Leiva
#2188 Re: Liverpool FC
Kakav Čabi Alonso... to smetalo spada u kategoriju fudbalera prodavaca magle, ciji su istaknuti predstavnici i Ćiago Muća i Serhio Buskets... sreckovic koji je uvijek imao do sebe zvijer igraca koji pokupi loptu i donese mu je u krilo, a ovaj je lansira kao grudvu snijega... to mu je sav napor. Najgora vrsta fudbalera!
Stivi Dži, Lukaš Leiva, Las... samo su neka od imena koja su proslavila ovog fudbalskog bezveznjakovica i bezlicnog fudbalera!
Stivi Dži, Lukaš Leiva, Las... samo su neka od imena koja su proslavila ovog fudbalskog bezveznjakovica i bezlicnog fudbalera!
-
LSD
#2189 Re: Liverpool FC
Garant ti je i Mascherano takav, ako ne i mnogo goriLucas Leiva wrote:Kakav Čabi Alonso... to smetalo spada u kategoriju fudbalera prodavaca magle, ciji su istaknuti predstavnici i Ćiago Muća i Serhio Buskets... sreckovic koji je uvijek imao do sebe zvijer igraca koji pokupi loptu i donese mu je u krilo, a ovaj je lansira kao grudvu snijega... to mu je sav napor. Najgora vrsta fudbalera!
- odesveuhonduras
#2190 Re: Liverpool FC
Allah Selamet, ništa drugo 
- BHF_Manijak
#2191 Re: Liverpool FC
Xabi igracina, sta vam je ba, Lucasu Leivi(ovom forumasu
) ne valja niko osim ako nije ili igrac Liverpoola ili Englez u najboljem slucaju, a sve bivse igrace Poola mrzi, isto bi prico da ode lupam Lucas negdje ili neki drugi igrac.
A jeste fakat navalili na Leivu(ovog pravog
), samo me interesuje ako je tolika klasa momak kako se prica, a ovdje se recimo predstavlja kao najjaci zadnji vezni svijeta, kako to majka ga ubila da su igraci i igraci odlazili iz Liverpoola, pa i oni najbolji, a on osta u Poolu, kako to da ga nisu trazili Real, Barca, City, Bayern, ne znam ni ja vise ko...

Za moj ukus prosjecan fudbaler koji se pomalo istice u ovom Liverpoolu jer nema boljih, a u jacem timu, recimo Barci, bi se totalano izgubio u ansamblu svjetskih klasa.
A jeste fakat navalili na Leivu(ovog pravog
Za moj ukus prosjecan fudbaler koji se pomalo istice u ovom Liverpoolu jer nema boljih, a u jacem timu, recimo Barci, bi se totalano izgubio u ansamblu svjetskih klasa.
- Edin H.
#2192 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:Xabi igracina, sta vam je ba, Lucasu Leivi(ovom forumasu) ne valja niko osim ako nije ili igrac Liverpoola ili Englez u najboljem slucaju, a sve bivse igrace Poola mrzi, isto bi prico da ode lupam Lucas negdje ili neki drugi igrac.
A jeste fakat navalili na Leivu(ovog pravog), samo me interesuje ako je tolika klasa momak kako se prica, a ovdje se recimo predstavlja kao najjaci zadnji vezni svijeta, kako to majka ga ubila da su igraci i igraci odlazili iz Liverpoola, pa i oni najbolji, a on osta u Poolu, kako to da ga nisu trazili Real, Barca, City, Bayern, ne znam ni ja vise ko...
![]()
-
Lucas Leiva
#2193 Re: Liverpool FC
A koji je to igrac farse iz svjetskog glumackog ansambla bolji od Lukaša Leive???
Da nije mozda ona panjina Maskerano ili ona bandera Buskets od oca istoimenog ribara?
Da nije mozda ona panjina Maskerano ili ona bandera Buskets od oca istoimenog ribara?
- BHF_Manijak
#2194 Re: Liverpool FC
Ja sam simpatizer Liverpoola bolan, mozes opusteno sa mnomLucas Leiva wrote:A koji je to igrac farse iz svjetskog glumackog ansambla bolji od Lukaša Leive???
- vaučer
#2196 Re: Liverpool FC
Lucas nije zapravo za direktnu usporedbu ni s Xabiem ni s Mascherom, različit je igrač kako su i njih dvojica samo nominalno oba defanzivni vezni a zapravo je jedan duboki plejmejker a drugi razarač i terijer. Po meni je bolji defanzivno od Alonsa a tehnički od Mascherana, kao ukupan igrač manje je specijaliziran od ove dvojice ali zato je raznolikiji. Usput su mu 24 godine, dakle ima itekako prostora za napredovati (ako ga ne unazadi puno ova ozljeda) a sigurno je zadnje dvije sezone u vrhu defanzivnih veznih u Engleskoj i Europi a među njegovim vršnjacima mislim da nema boljeg na svijetu.
Gledate li vi te utakmice ikako ili šta?
Čovjek je vlastoručno pojeo najbolji vezni red lige.
http://liverpool.theoffside.com/premier ... -city.html
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2197 Re: Liverpool FC
Xabi Alonso je truba igrac...njemu je mjera PofalickiLSD wrote:Garant ti je i Mascherano takav, ako ne i mnogo goriLucas Leiva wrote:Kakav Čabi Alonso... to smetalo spada u kategoriju fudbalera prodavaca magle, ciji su istaknuti predstavnici i Ćiago Muća i Serhio Buskets... sreckovic koji je uvijek imao do sebe zvijer igraca koji pokupi loptu i donese mu je u krilo, a ovaj je lansira kao grudvu snijega... to mu je sav napor. Najgora vrsta fudbalera!
-
mikelandjelo
#2198 Re: Liverpool FC
naravno.vaučer wrote:Lucas nije zapravo za direktnu usporedbu ni s Xabiem ni s Mascherom, različit je igrač kako su i njih dvojica samo nominalno oba defanzivni vezni a zapravo je jedan duboki plejmejker a drugi razarač i terijer. Po meni je bolji defanzivno od Alonsa a tehnički od Mascherana, kao ukupan igrač manje je specijaliziran od ove dvojice ali zato je raznolikiji. Usput su mu 24 godine, dakle ima itekako prostora za napredovati (ako ga ne unazadi puno ova ozljeda) a sigurno je zadnje dvije sezone u vrhu defanzivnih veznih u Engleskoj i Europi a među njegovim vršnjacima mislim da nema boljeg na svijetu.
Da je ostao zdrav i odigrao i sljedece utakmice sa citijem kao ovu, na ljeto bi dosla ponuda od sitija od 30-40 miliona eura i tada bi se svi cudili kako citi baca na nekog lucasa tolke pare
-
Lucas Leiva
#2199 Re: Liverpool FC
U surovom svijetu fudbala postoji veliki broj igraca koji su tu nasli mjesto, a da ni oni sami ne znaju kako, ulogu u ekipi nemaju, a neizbjezan su dio svake velike ekipe... neki naucinici objasnajvaju to njihovim fizickim izgledom, markantnom facom, neobicnom frizurom, celavicom... a neki realniji njihovom nacionalnoscu. Do danas ne postoji naucna saglasnost zasto su takvi igraci proslavljeni fudbaleri, a tu cinjenicu treba shvatiti i kao jednu od mana ovog divnog sporta!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2200 Re: Liverpool FC
Cudo onda reprezentacija Brazila ne igra za Liverpool