nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2176 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ako je upalio sva 4 zmigavca ne vidim problem 
-
direstraits0078
#2177 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To ne vazi dok je vozilo u kretanju. Sva 4 zmigavca vozilo cine nevidljivim samo u stanju mirovanja. Dok za vozilo u stanju kretanja vazi da ce vozilo poprimati osobine nevidljivosti proporcionalno povecanju brzine.bitanga_sa_otesa wrote:ako je upalio sva 4 zmigavca ne vidim problem
-
punosvega
#2178 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije trkac ali nije ni normalan. vidi da ide u tebe ali i dalje gazi punu a cesta uska i nema druge nego da bjezis na bankinu

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2179 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I meni su ''dragi'' ti sto voze vise u mojoj nego u svojoj traci, posebno kad izlete iza neke krivine.... 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2180 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
takvima obavezno prelazim u njihovu traku,odmah pocne bjezanija 
- ranger
#2181 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zato 2m haube i sestak ispod pa bujrum 
-
tempuser
#2182 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas na dolazim na raskrsnicu kod ASA Auta prema gradu i crveno je svjetlo. Na cesti nidje nikoga, na semaforu cekaju 2 auta u desnoj i srednjij traci, ja stajem prvi u lijevoj traci. Znaci na crveno cekaju svega 3 auta. Gledam iza mene vozi srednjom trakom sivi P307 i pred samu raskrsicu prestrojava se prvo u lijevu pa odmah u izlivnu za ex FAC i staje na crveno. Pogledam mu lobanju i tacno znam sta je namjerio. Cim se zeleno upalilo kloc po gasu da se uvali ispred mene i produzi pravo, e neces majmune nego ces prvo malo da kocis da ne odletis na tramvajsku, a onda ces se vratiti iza mene! Pa *ebote da je neka guzva, da je neki dugacki semafor, nesto, pa da covjek kaze da mu se zuri, ali nece debil da saceka ni jedan auto ispred sebe! 
- rumenige_brajtner
#2183 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jesi ti saobraćajni policajac koji je u tom trenutku na dužnosti? ako nisi, onda je to situacija u kojoj dva kloca dokazuju jedan drugom koji je veći papak. ako si pak policajac na dužnosti, onda traži drugi posao.tempuser wrote:Danas na dolazim na raskrsnicu kod ASA Auta prema gradu i crveno je svjetlo. Na cesti nidje nikoga, na semaforu cekaju 2 auta u desnoj i srednjij traci, ja stajem prvi u lijevoj traci. Znaci na crveno cekaju svega 3 auta. Gledam iza mene vozi srednjom trakom sivi P307 i pred samu raskrsicu prestrojava se prvo u lijevu pa odmah u izlivnu za ex FAC i staje na crveno. Pogledam mu lobanju i tacno znam sta je namjerio. Cim se zeleno upalilo kloc po gasu da se uvali ispred mene i produzi pravo, e neces majmune nego ces prvo malo da kocis da ne odletis na tramvajsku, a onda ces se vratiti iza mene! Pa *ebote da je neka guzva, da je neki dugacki semafor, nesto, pa da covjek kaze da mu se zuri, ali nece debil da saceka ni jedan auto ispred sebe!
-
tempuser
#2184 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja sam samo vozio svojom trakom, nisam krsio nikakav propis, ja tu ne vidim nikakav papaluk. Tu moze biti papak samo ko to mirno posmatra ili odobrava.rumenige_brajtner wrote:jesi ti saobraćajni policajac koji je u tom trenutku na dužnosti? ako nisi, onda je to situacija u kojoj dva kloca dokazuju jedan drugom koji je veći papak. ako si pak policajac na dužnosti, onda traži drugi posao.tempuser wrote:Danas na dolazim na raskrsnicu kod ASA Auta prema gradu i crveno je svjetlo. Na cesti nidje nikoga, na semaforu cekaju 2 auta u desnoj i srednjij traci, ja stajem prvi u lijevoj traci. Znaci na crveno cekaju svega 3 auta. Gledam iza mene vozi srednjom trakom sivi P307 i pred samu raskrsicu prestrojava se prvo u lijevu pa odmah u izlivnu za ex FAC i staje na crveno. Pogledam mu lobanju i tacno znam sta je namjerio. Cim se zeleno upalilo kloc po gasu da se uvali ispred mene i produzi pravo, e neces majmune nego ces prvo malo da kocis da ne odletis na tramvajsku, a onda ces se vratiti iza mene! Pa *ebote da je neka guzva, da je neki dugacki semafor, nesto, pa da covjek kaze da mu se zuri, ali nece debil da saceka ni jedan auto ispred sebe!
Da mi je dusa od takvih sofera napraviti levate jeste da te ne lazem. Da slucajnu ti nisi Lauda iz 307-ce kad te tako pogadja???
- rumenige_brajtner
#2185 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ugrožavao si živote i saobraćaj. ja nisam taj, ne pogađa me, samo navodim činjenicu da se ne zna ko je veći papak od vas dvojice.tempuser wrote:
Ja sam samo vozio svojom trakom, nisam krsio nikakav propis, ja tu ne vidim nikakav papaluk. Tu moze biti papak samo ko to mirno posmatra ili odobrava.
Da mi je dusa od takvih sofera napraviti levate jeste da te ne lazem. Da slucajnu ti nisi Lauda iz 307-ce kad te tako pogadja???
- hopi
#2186 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koševsko, ulica kod kineske ambasade, nije bitno, uglavnom uska ulica, ograda s desne strane a s lijeve parkirana vozila, lik na skuteru obilazi auto s desne strane,koji normalno vozi, a ima jedno maks. metar prostora između auta i ograde i on ga nekako obilazi i ljulja se na onom skuteru. Zdrava pamet = 0%. Mogao je pasti i tresnuti o ogadu onu, bez kacige dakako.
- sparky
#2187 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Idioti na skuterima su mi se toliko ogadili da sad i one normalne smatram potencijalnim problemom. Sve od 125ccm mi ne smeta jer su dovoljno brzi, ali one do 50 bi podavio.
Ovo gore za uvaljivanje iz trake za skretanje. Podržavam guranje u kanal ili tramvajsku ili podzid, sta god.
Ako si mangup i misliš da si jeben i brz onda se poklopi ako ispadneš glup. Pun mi je nadrkanih faca što sjede na mjenjaču i kontaju da su visa rasa. Zbog popuštanja debilima, ovoliko ih se nakotilo. Jebem onog ko izmisli izreku sa budalom se ne raspravljaj...
Ovo gore za uvaljivanje iz trake za skretanje. Podržavam guranje u kanal ili tramvajsku ili podzid, sta god.
Ako si mangup i misliš da si jeben i brz onda se poklopi ako ispadneš glup. Pun mi je nadrkanih faca što sjede na mjenjaču i kontaju da su visa rasa. Zbog popuštanja debilima, ovoliko ih se nakotilo. Jebem onog ko izmisli izreku sa budalom se ne raspravljaj...
- rumenige_brajtner
#2188 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uvaljivanje iz izlivne trake je kretenizam, nema sumnje. al ništa manji kretenluk nije ne dat mu da se uvali, jer to automatski znači povećavanje rizika da će:
a) majmun zabit u onog ko mu blokira uvaljivanje
b) produžit pravo na tramvajsko stajalište i pokosit pješake
c) doći do fizičkog obračuna i/ili potezanja oružja, zavisi koliki majmun vozi auto
ako to nije ugrožavanje života i saobraćaja, ja ne znam šta jest. samo u matematici dva minusa daju plus.
c) doći do fizičkog obračuna i/ili potezanja oružja, zavisi koliki majmun vozi auto
ako to nije ugrožavanje života i saobraćaja, ja ne znam šta jest. samo u matematici dva minusa daju plus.
-
tempuser
#2189 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ni najmanje, vozio svojom trakom po propisima i u 7m zavrsio posao. Da je bilo ikakvog rizika mozda ne bih to napravio. Mozda nije bas najljepsi potez, ali ako mogu da biram hocu li biti satro FGR kojem ce se svaki papak ovog grada popisat po glavi kad god pozeli ili cu od papka napraviti jos i glupana, pa i po cijenu da me neki zapisani satro FGR na forumu prozove da sam papak, ja biram drugo. Ovioje demoktratska zemlja, svako ima pravo izbora.rumenige_brajtner wrote:ugrožavao si živote i saobraćaj. ja nisam taj, ne pogađa me, samo navodim činjenicu da se ne zna ko je veći papak od vas dvojice.tempuser wrote:
Ja sam samo vozio svojom trakom, nisam krsio nikakav propis, ja tu ne vidim nikakav papaluk. Tu moze biti papak samo ko to mirno posmatra ili odobrava.
Lep pozdrav
- sparky
#2190 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako moze biti minus za vozača koji je u ispravnoj traci i polazi sa semafora? Vidiš auto u traci do sebe koja je namijenjena za skretanje i ne razmišljaš o tome gdje će on, jer je logično da skrene. Kreneš malo brze što imaš potpuno pravo i lik te spuca. Kriv je, lik ode na pješake, kriv je....rumenige_brajtner wrote:uvaljivanje iz izlivne trake je kretenizam, nema sumnje. al ništa manji kretenluk nije ne dat mu da se uvali, jer to automatski znači povećavanje rizika da će:
- rumenige_brajtner
#2191 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
prestrašni kompleksi te muče, fakat.tempuser wrote:
Ni najmanje, vozio svojom trakom po propisima i u 7m zavrsio posao. Da je bilo ikakvog rizika mozda ne bih to napravio. Mozda nije bas najljepsi potez, ali ako mogu da biram hocu li biti satro FGR kojem ce se svaki papak ovog grada popisat po glavi kad god pozeli ili cu od papka napraviti jos i glupana, pa i po cijenu da me neki zapisani satro FGR na forumu prozove da sam papak, ja biram drugo. Ovioje demoktratska zemlja, svako ima pravo izbora.
Lep pozdrav
-
The BEN10
#2192 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
+1sparky wrote:Idioti na skuterima su mi se toliko ogadili da sad i one normalne smatram potencijalnim problemom. Sve od 125ccm mi ne smeta jer su dovoljno brzi, ali one do 50 bi podavio.
Ako si mangup i misliš da si jeben i brz onda se poklopi ako ispadneš glup. Pun mi je nadrkanih faca što sjede na mjenjaču i kontaju da su visa rasa. Zbog popuštanja debilima, ovoliko ih se nakotilo...
- Nabucco
#2193 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
@rumenige_brajtner
Nešto si se puno uvrijedio, a koliko znam nisi baš redovni na ovom pdf, da nisi slucajno posramljeni vozač dotičnog Pežoa? aa ?
Nešto si se puno uvrijedio, a koliko znam nisi baš redovni na ovom pdf, da nisi slucajno posramljeni vozač dotičnog Pežoa? aa ?
-
quarterback
#2194 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
tempuser wrote:Danas na dolazim na raskrsnicu kod ASA Auta prema gradu i crveno je svjetlo. Na cesti nidje nikoga, na semaforu cekaju 2 auta u desnoj i srednjij traci, ja stajem prvi u lijevoj traci. Znaci na crveno cekaju svega 3 auta. Gledam iza mene vozi srednjom trakom sivi P307 i pred samu raskrsicu prestrojava se prvo u lijevu pa odmah u izlivnu za ex FAC i staje na crveno. Pogledam mu lobanju i tacno znam sta je namjerio. Cim se zeleno upalilo kloc po gasu da se uvali ispred mene i produzi pravo, e neces majmune nego ces prvo malo da kocis da ne odletis na tramvajsku, a onda ces se vratiti iza mene! Pa *ebote da je neka guzva, da je neki dugacki semafor, nesto, pa da covjek kaze da mu se zuri, ali nece debil da saceka ni jedan auto ispred sebe!
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2195 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Hajde da i Goranu neko da podrske, svi ga napadaju redom.quarterback wrote:tempuser wrote:Danas na dolazim na raskrsnicu kod ASA Auta prema gradu i crveno je svjetlo. Na cesti nidje nikoga, na semaforu cekaju 2 auta u desnoj i srednjij traci, ja stajem prvi u lijevoj traci. Znaci na crveno cekaju svega 3 auta. Gledam iza mene vozi srednjom trakom sivi P307 i pred samu raskrsicu prestrojava se prvo u lijevu pa odmah u izlivnu za ex FAC i staje na crveno. Pogledam mu lobanju i tacno znam sta je namjerio. Cim se zeleno upalilo kloc po gasu da se uvali ispred mene i produzi pravo, e neces majmune nego ces prvo malo da kocis da ne odletis na tramvajsku, a onda ces se vratiti iza mene! Pa *ebote da je neka guzva, da je neki dugacki semafor, nesto, pa da covjek kaze da mu se zuri, ali nece debil da saceka ni jedan auto ispred sebe!
-
quarterback
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2197 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tempuser=Goranquarterback wrote:kojem Goranu?
- relax11
#2198 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas od Pala do Sarajeva naka dva hadalja se preticu medusobno jedno 5-6 puta, sad ovaj ovog uzme ovaj mu uzvrati
, inace se to desavalo sve iza mene pa sam pratio u retrovizor sad golf sad seat iza mene 
- vjesticanametli
#2199 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
quarterback wrote:tempuser wrote:Danas na dolazim na raskrsnicu kod ASA Auta prema gradu i crveno je svjetlo. Na cesti nidje nikoga, na semaforu cekaju 2 auta u desnoj i srednjij traci, ja stajem prvi u lijevoj traci. Znaci na crveno cekaju svega 3 auta. Gledam iza mene vozi srednjom trakom sivi P307 i pred samu raskrsicu prestrojava se prvo u lijevu pa odmah u izlivnu za ex FAC i staje na crveno. Pogledam mu lobanju i tacno znam sta je namjerio. Cim se zeleno upalilo kloc po gasu da se uvali ispred mene i produzi pravo, e neces majmune nego ces prvo malo da kocis da ne odletis na tramvajsku, a onda ces se vratiti iza mene! Pa *ebote da je neka guzva, da je neki dugacki semafor, nesto, pa da covjek kaze da mu se zuri, ali nece debil da saceka ni jedan auto ispred sebe!
-
NediM17
#2200 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
VAG-ovci u bijesnim TDI masinama.