hrvatska-more

Post Reply
eroslav

#2176 Re: hrvatska-more

Post by eroslav »

vozač wrote:
miki.ba wrote:
kockica_kockica wrote: Sto se mene tice na ovoj slici se vide samo brisaci i ova nesuvisla poruka o pogresnom parkiranju... Sve ovo je moglo biti slikano bilo gdje i bilo kada....
Slicno je i sa scenom na granici, uopšte se ne vidi da je auto BiH tablica.
možda je i seljanka, a možda je i hercegovac u pitanju ... ili hercegovka, a možda je jednostavno papak koji se uvijek parkira ne vodeći računa o drugima, pa ja bih svaki dan morao pisati po 10-ak cedulja papcima na parkingu ispred zgrade, ne vidim u čemu je problem i ja bih mu isto napisao i još dodao "ne brukaj nas krkane"
stipu bola eru iz ovakve zajebancije, đes vidio da koji južnjak vozi makinju sa onakvim brisačima!?
ccc, nikad s vama u europu...
:drndavi:
insomnia99

#2177 Re: hrvatska-more

Post by insomnia99 »

Havatar wrote:"Hrvati su možda ušli u EU, ali itekako su ostali na tamnom Balkanu"

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrva ... 90715.aspx
smiješan lik
ali šta ćeš...kompleksi udaraju
uglavnomja

#2178 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

Warashii wrote: Najgore sto su se navukli neki likovi koji kad sahovnicu vide dize im se kosa na glavi a i pored toga su dvijehiljaditih isli u Hrvatsku na ljetovanje ali danas su "dosli tobe" i idu u CG ili u Tursku i sad je red da se "braci" i "sestrama" ukaze na pravi put :P .
Izvinte ljudi al ja pojedince vidim ovako :) kako gore napisah .
.

:thumbup:
aveos

#2179 Re: hrvatska-more

Post by aveos »

Jes brate @havatar odvadi malo,tebi je nesto hrvatska ozbiljno na zulj stala :roll:
Havatar

#2180 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

crnoplavo wrote:
insomnia99 wrote:
mrAdil wrote:
Na braniku su banovine, samo ih hebe sto nema turista, pa velicaju Lijepu njihovu kroz hebanje svega bosanskog.
netko te slago

hahaha, najzesci su ovi, prvo ima grupa koja je iz hrvatske, registrovala se maksuz na forum i siri propagandu, drugi ima grupa koja izdaje nekretnine u hrvatskoj i trece grupa lokalnih koji inace "na poslu moraju pricati kroejsn" ali inace govore i kafa i kahva al et omakne im se po koja hrvatska rijec...
:thumbup:
šrilančananin

#2181 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

Alfons Kauders

#2182 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

eroslav wrote: stipu bola eru iz ovakve zajebancije, đes vidio da koji južnjak vozi makinju sa onakvim brisačima!?
stoji... :D juznjaci voze bijesnija auta od nas na sjeveru... :D

nazalost nemali broj je ukraden... :D takodjer od nas :D

ili sto bi rekla turisticka zajednica HNK...

"Dodjite u Hercegovinu, vas auto je vec tu!" :D

edit

nemoj shvatiti ovo kao nesto na nacionalnoj osnovi... :D u srednjoj bosni hrvati i bosnjaci odlicno saradjuju kad treba nekom klepiti auto (i proslijediti ga u hercegovinu)... slicnu saradnju vidimo izmedju sarajevskih drotova, klosara i paljanskih autokradica... :D ispade da su lopovi najvece kozmopolite i jugonostalgicari :D
šrilančananin

#2183 Re: hrvatska-more

Post by šrilančananin »

Alfons Kauders wrote:
eroslav wrote: stipu bola eru iz ovakve zajebancije, đes vidio da koji južnjak vozi makinju sa onakvim brisačima!?
stoji... :D juznjaci voze bijesnija auta od nas na sjeveru... :D

nazalost nemali broj je ukraden... :D takodjer od nas :D

edit

Ovi iz Zenice to najbolje znaju, oni su prvi sa Hrvatima u deal sa autima.
nemoj shvatiti ovo kao nesto na nacionalnoj osnovi... :D u srednjoj bosni hrvati i bosnjaci odlicno saradjuju kad treba nekom klepiti auto (i proslijediti ga u hercegovinu)... slicnu saradnju vidimo izmedju sarajevskih drotova, klosara i paljanskih autokradica... :D ispade da su lopovi najvece kozmopolite i jugonostalgicari :D
Pismonosa

#2184 Re: hrvatska-more

Post by Pismonosa »

Alfons Kauders wrote:

:D :D :D :lol:

E, al šta vi očekujete od domaćina hljeba vam? Ono što mi treba to vazda i dobijem. Naručim večeru - dobijem večeru, naručim piće - doijem piće, oću da se okupam - okupam se, hoću da ignorišem dnevni avaz - kupim Dilana Doga. I šta je problem?? Hoće bošnjo da ga neko titra po mudima, da mu govori joooj Hadžije kad kupi sladoled? Da ide za njim i da mu govori kako je legenda i izjavljuje mu ljubav?? :D Kao oni VOLE Čehe, Njemce, Poljake za razliku od Bosanaca? Vole moj kurac. Ne voliš nikoga za kim moraš čistiti prljave toalete, kupiti otpadke, prati usrane plahte. Pa zvao se on Hans ili Adis. Isti kurac.
Alfons Kauders

#2185 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

šrilančananin wrote:
Ovi iz Zenice to najbolje znaju, oni su prvi sa Hrvatima u deal sa autima.
automafija je najvece leglo multietniĆara... srednja bosna, sarajevo i stocno sarajevo, hercegovina...

svi ko od jedne majke rodjeni, dabogda im volan iz grudnog kosa vadili
oglo

#2186 Re: hrvatska-more

Post by oglo »

ha ha ovdje se razglaba jedni nadaju turizam u hr,a u stvari im se liva povampire na spomen hr,opcenito ,a turizam je jdan od nacina da pokazu koliko ih mrzi bilo sta sto dolazi od susjeda.
jaruge ljudi ljeutuju ,ljeto ide i blizi mu se kraj,vi laprdaneri izadite noge iz lavora ispod tastature i promjenite vodu ,jer je to sve sto od ljetovanja turizma i slicno mozete imat,takvi ovdje raspravljaju o truzimu hr
pozdrav s hvara dok ispijam kahvu
miki.ba

#2187 Re: hrvatska-more

Post by miki.ba »

Ali Adis pere guzicu. :D
Pismonosa

#2188 Re: hrvatska-more

Post by Pismonosa »

miki.ba wrote:Ali Adis pere guzicu. :D
Ma nije nekad ni to :D
Alfons Kauders

#2189 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Pismonosa wrote:
Alfons Kauders wrote:

:D :D :D :lol:

E, al šta vi očekujete od domaćina hljeba vam? Ono što mi treba to vazda i dobijem. Naručim večeru - dobijem večeru, naručim piće - doijem piće, oću da se okupam - okupam se, hoću da ignorišem dnevni avaz - kupim Dilana Doga. I šta je problem?? Hoće bošnjo da ga neko titra po mudima, da mu govori joooj Hadžije kad kupi sladoled? Da ide za njim i da mu govori kako je legenda i izjavljuje mu ljubav?? :D Kao oni VOLE Čehe, Njemce, Poljake za razliku od Bosanaca? Vole moj kurac. Ne voliš nikoga za kim moraš čistiti prljave toalete, kupiti otpadke, prati usrane plahte. Pa zvao se on Hans ili Adis. Isti kurac.
poljake ne vole jer su alkoholicari... rusi su jos veci alkoholicari, ali i vise trose, pa ih dalmatinci vise trpe... svabe nisu sto su nekad bile - sad im samo penzioneri dolaze, pa i na njih kukaju u zadnje vrijeme... purgere mrze vise od bosanaca cisto reda radi... cehe nikad nisu gotivili zato sto ne trose puno... slovence ne vole radi politike... srbe jos manje... hercegovce ne vole jer smatraju da im uzimaju poslove i sl...

tako da smo u dobrom drustvu...

:D
Alfons Kauders

#2190 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

miki.ba wrote:Ali Adis pere guzicu. :D
Adis cita avaz :D
Pismonosa

#2191 Re: hrvatska-more

Post by Pismonosa »

Alfons Kauders wrote: poljake ne vole jer su alkoholicari... rusi su jos veci alkoholicari, ali i vise trose, pa ih dalmatinci vise trpe... svabe nisu sto su nekad bile - sad im samo penzioneri dolaze, pa i na njih kukaju u zadnje vrijeme... purgere mrze vise od bosanaca cisto reda radi... cehe nikad nisu gotivili zato sto ne trose puno... slovence ne vole radi politike... srbe jos manje... hercegovce ne vole jer smatraju da im uzimaju poslove i sl...

E upravo to! Ko bolan koga voli i ko koga gotivi.. Ne vole oni mene, ne volim ni ja njih. Njima treba moja lova, meni treba njihovo sunce i more. The End! Čiča mića gotova priča.
Alfons Kauders

#2192 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Pismonosa wrote:
Alfons Kauders wrote: poljake ne vole jer su alkoholicari... rusi su jos veci alkoholicari, ali i vise trose, pa ih dalmatinci vise trpe... svabe nisu sto su nekad bile - sad im samo penzioneri dolaze, pa i na njih kukaju u zadnje vrijeme... purgere mrze vise od bosanaca cisto reda radi... cehe nikad nisu gotivili zato sto ne trose puno... slovence ne vole radi politike... srbe jos manje... hercegovce ne vole jer smatraju da im uzimaju poslove i sl...

E upravo to! Ko bolan koga voli i ko koga gotivi.. Ne vole oni mene, ne volim ni ja njih. Njima treba moja lova, meni treba njihovo sunce i more. The End! Čiča mića gotova priča.
sta je znam, ima ljudi kojim odgovara da neko vazda leti oko njih, da ih vuku za rukav da udju u prodavnicu i sl... meni to ide na kurac

ja kad odem na odmor, kad bas hocu da se odmaram, bez dernecenja i zderanja... onda trazim pustu plazu i poluprazne kafane... a kako je krenulo toga ce biti sve vise u dalmaciji :D
insomnia99

#2193 Re: hrvatska-more

Post by insomnia99 »

Alfons Kauders wrote:
ja kad odem na odmor, kad bas hocu da se odmaram, bez dernecenja i zderanja... onda trazim pustu plazu i poluprazne kafane... a kako je krenulo toga ce biti sve vise u dalmaciji :D
na tvoju žalost bosanci nisu jedini turisti u dalmaciji :D pitanje je da li su među prvih 10
Pismonosa

#2194 Re: hrvatska-more

Post by Pismonosa »

Alfons Kauders wrote:
Pismonosa wrote:

sta je znam, ima ljudi kojim odgovara da neko vazda leti oko njih, da ih vuku za rukav da udju u prodavnicu i sl... meni to ide na kurac

Možda se ova mlađa raja i osjeća diskriminisanim. I ja isto sa svojom jahičicom :D kad odem dole ne tražim ništa osim laganog odmora, mirisa kreme za sunčanje i borova. Laganini. Možda ovi mlađi prčovi imaju problem sa barenjem curica. Ono, kad im se predstave. "Ja sam Izabela, drago mi je. Ja sam Muhavedin" :D More to biti problem, ne kažem da ne može.
Pismonosa

#2195 Re: hrvatska-more

Post by Pismonosa »

insomnia99 wrote:
Alfons Kauders wrote:
na tvoju žalost bosanci nisu jedini turisti u dalmaciji :D pitanje je da li su među prvih 10
Nisu Bosanci, al' vi ste Hercegovci među top 3 sigurno!
Alfons Kauders

#2196 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

insomnia99 wrote:
Alfons Kauders wrote:
1.8% nocenja, odokativno... u prvih 10 smo u nekim mjestima, npr. makarska i okolina, peljesac...

a meni je draze da bosanaca bude sto manje... jer ce mi biti manja guzva na granici :D
Alfons Kauders

#2197 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

Pismonosa wrote:
Možda se ova mlađa raja i osjeća diskriminisanim. I ja isto sa svojom jahičicom :D kad odem dole ne tražim ništa osim laganog odmora, mirisa kreme za sunčanje i borova. Laganini. Možda ovi mlađi prčovi imaju problem sa barenjem curica. Ono, kad im se predstave. "Ja sam Izabela, drago mi je. Ja sam Muhavedin" :D More to biti problem, ne kažem da ne može.

ma mladja raja je generalno u kurcu... unistena generacija, totalni retardi... imaju dovoljno kompleksa i poremecaja licnosti da zaposlimo sve psihijatre evrope... :cry:

a to za mladje prcheve sigurno jeste problem... ali da budemo iskreni, kako bi prosle npr. neke zagondzije iz makarske da dodju u pazaric ili hadzice... pa da upoznaju curice po kafanama? isti kurac...

a i u dalmaciji je omladina otisla u tri picke materine.... mozda nije kao kod nas, ali ove nove generacije su zestoko zatucane... odrasli na nacionalizmu i novokomponovanom vjeronauku - dosta onih koji nisu nosili pionirske kapice su teski idioti indoktrinirani religijom i sovinizmom - da su se rodili kod nas bili bi vehabije, isti kurac
palermo

#2198 Re: hrvatska-more

Post by palermo »

insomnia99 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ja principijelno upravo zbog ovakvog stava ne idem na hrvatsko more. Nevažan sam vam, ok, i vi ste meni.

Što bi se reklo, čist račun, ljubav na daljinu
doktor78

#2199 Re: hrvatska-more

Post by doktor78 »

NeenaSa wrote: Al, ...' et', tko prati... rado chitan. :)
http://www.tportal.hr/komentari/blogeri ... rizam.html
Ivančić :thumbup:
Alfons Kauders

#2200 Re: hrvatska-more

Post by Alfons Kauders »

palermo wrote:
insomnia99 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ja principijelno upravo zbog ovakvog stava ne idem na hrvatsko more. Nevažan sam vam, ok, i vi ste meni.

Što bi se reklo, čist račun, ljubav na daljinu
ja principijelno upravo radi ovakvog stava idem na hrvatsko more... :D da takvim sjebem dan, s merakom :D
Post Reply