Preporuka.
Moderator: _BataZiv_0809

Huraaa...mayab wrote:"Guardians of the Galaxy"
http://www.imdb.com/title/tt2015381/?ref_=nv_sr_1
Dugo ne pogledah dosadnije sranje, sto je najgore na IMDB-u ocjena 8.4 od preko 270000 glasača
![]()
Mozda sa mnom nesto nije u redu
ja sam planirao isti maratonćiribiribela wrote:Maraton![]()
]

Skidao ovaj film, skinulo mi ovo... http://www.imdb.com/title/tt0059243/
Eto prilike da pogledas neki stari pa da preporucis tamo na onoj temi.KPNCTNJAH wrote:
Skidao ovaj film, skinulo mi ovo... http://www.imdb.com/title/tt0059243/![]()
![]()
Jos pise yify na torrentu, prvi put da zajebu
Isto sam pomislio. Kontam deja vu.ćiribiribela wrote:Pogledala sinoc The Maze Runner. Isti k'o Hunger Games, Divergent, The Giver... Pogledas jedan, pogledao si sve.
Ovaj mali, Dylan O'Brien, je pravo simpatican.

Drugi dio se vec snima, vidjet cemo kako ce nastaviti.irac300 wrote: Isto sam pomislio. Kontam deja vu.Al' opet mi je ovaj Runner za nijansu bolji od konkurencije.
spinel_ wrote:danas prvi put odgledah usual suspects. odlican, mada bas treba drzati paznju, u protivnom tesko je pohvatati konce
nego, ko je na kraju keyser sose ? jel sepavi

KPNCTNJAH wrote:Ljubavtad ljudi rade svakakva sranja... ali ovo je prekucalo i sve vrste narcisa
![]()
Zaboravio sam vec pola filma, ne razmisljaj o tome, predji na sljedeci
Pisat ću sitnim slovima.ćiribiribela wrote:Predestination SPOILERI
Prva stvar koja me iznervirala u filmu: ona lezi u bolnici nakon sto je rodila, i dolazi dobri doktor koji joj govori da ima i muske i zenske organe, ali da su joj uklonili maternicu i jajnike jer je krvarila, i da se ON konsultovao sa kirurgom da naprave muskarca od nje. Nidje veze, zene zive bez jajnika i maternice.
Druga stvar (nakon sto sam se pretvarala da je prva stvar skroz normalna): Vraca se u proslost, nadje sebe i opet (znajuci kako ce zavrsiti)sama sebe i zatrudni sama sa sobom da bi rodila sebe. lol
Pa je li ikad, kad se pogledala u ogledalo k'o muskarac, skontala da je ona taj lik koji joj je napravio dijete?
Neka mi neko objasni please, mozda nikako nisam ni skontala film.![]()
![]()
Uglavnom ne preporucujem, bolji je Triangle (ko voli mindfuckove).
Sjecala se da je taj njen lik imao puno novcanica od 100 dolara, ali se nije sjecala kako izgleda, ccc zene.irac300 wrote:
Šta ja znam, meni je film sjeo bez obzira na sitne nedostatke.
Imaš pravo. Ne znam kako se nije u jednom momentu kada je postala muško pogledala u ogledaloćiribiribela wrote:Sjecala se da je taj njen lik imao puno novcanica od 100 dolara, ali se nije sjecala kako izgleda, ccc zene.irac300 wrote:
Šta ja znam, meni je film sjeo bez obzira na sitne nedostatke.![]()
Nisu to sitni nedostatci.
Al' mora se uzeti u obzir da cijeli film nije realan, ja ga ni u jednom trenutku nisam doživljavao kao nešto realistično, nego pokušaj da se čovjek uživi u jedan takav paradoks sa vremenskim putovanjem. Još samo počni da preispituješ kutove kamere.ćiribiribela wrote:Sjecala se da je taj njen lik imao puno novcanica od 100 dolara, ali se nije sjecala kako izgleda, ccc zene.irac300 wrote:
Šta ja znam, meni je film sjeo bez obzira na sitne nedostatke.![]()
Nisu to sitni nedostatci.
Dobro zapažanje.Partijaner wrote:Taj lik u filmu mi je izgledalo kao fuzija Di Caprija i Judie Foster.
Ha ha... Dobar, dobar.Partijaner wrote:Taj lik u filmu mi je izgledalo kao fuzija Di Caprija i Judie Foster.