zasto na 324 pise da je nature history HD a prikazuje se HBO HDTelemach wrote:@all
Obavještavamo vas da je od danas ponuda HBO Premium paketa bogatija sa dodatnim kanalima.
Kanali HBO Comedy HD, Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD od sada će biti sastavni dio ponude za HBO Premium paket.
HBO COMEDY HD prikazuje isti program kao i HBO COMEDY, s tim da program emituje u tehnologiji visoke rezolucije i donosi oštriju i kvalitetniju sliku. HBO Comedy HD je član HBO porodice, koji je fokusiran samo na komediju. Najbolje komedije, humorsitične serije i filmovi u HD rezoluciji.
CINEMAX 1 HD i CINEMAX 2 HD prikazuju isti program kao i CINEMAX 1 i CINEMAX 2, ali u tehnologiji visoke rezolucije. Uz CINEMAX 1 i 2 HD imate mogućnost cjelodnevnog uživanja u odličnom sadržaju sa još više detalja, kvalitetnijoj slici, živim bojama i vrhunskom zvuku.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
Domy31
#2176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- casper_
#2177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
tresla se gora a mis se rodi. pa pola kanala ste ukinuli u pm- kako vas nije stid da se uopste javljate-- nema arena. nema rts 1 i 2, nema b 92 .....Telemach wrote:@all
Obavještavamo vas da je od danas ponuda HBO Premium paketa bogatija sa dodatnim kanalima.
Kanali HBO Comedy HD, Cinemax 1 HD, Cinemax 2 HD od sada će biti sastavni dio ponude za HBO Premium paket.
HBO COMEDY HD prikazuje isti program kao i HBO COMEDY, s tim da program emituje u tehnologiji visoke rezolucije i donosi oštriju i kvalitetniju sliku. HBO Comedy HD je član HBO porodice, koji je fokusiran samo na komediju. Najbolje komedije, humorsitične serije i filmovi u HD rezoluciji.
CINEMAX 1 HD i CINEMAX 2 HD prikazuju isti program kao i CINEMAX 1 i CINEMAX 2, ali u tehnologiji visoke rezolucije. Uz CINEMAX 1 i 2 HD imate mogućnost cjelodnevnog uživanja u odličnom sadržaju sa još više detalja, kvalitetnijoj slici, živim bojama i vrhunskom zvuku.
- Frtalj_Duše
#2178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zenica blues 27 wrote:Pa jebemu mater sto ste ukinuli ove srpske kanale koji k? Sta su vam oni smetali,al nema veze zato,nek imaju ovi mtv igman,nek ima onaj kruzni tok gdje cijeli dan oko ćabe hodaju ko levati. Nek se ukine jos jedan kanal prelazim na moju tv il logosoft,jebo sve svoje ak ne bude tako !!!
Što to tebi toliko smeta JEDAN kanal (Igman)? I jesi možda pomislio da od većine korisnika (koje ionako cine Bošnjaci) ima i pokoji vjernik među njima, a? Mogao si reći tv behar, Istočno sarajevo, OSM, DM Sat, ovaj nekakav mostarski kanal i još barem 2 koja samo kopiraju TV1 i nemaju UOPŠTE svoga programa! E te kanale treba odstraniti, a ti se natakario na JEDAN-JEDINI vjerski koji i nije nešto btw i samo je u šemi radi "nabijanja" brojke kanala ali TREBA I MORA da bude tu!?zenica blues 27 wrote:
I ja cu preci na logosoft samo dok mi istekle ugovor s ovim likovima. Ne do Bog neki bosanski kanal ukinut, ne do Bog. Koji kurac ja morat ovaj mtv igman imat u ponudi, tv jasmin gdje je slika kita ziva, a b92 gdje su emitovali prijatelje, dva i po muskarca, to ukinete??? Svaka cast. Al boli vas kurac za nas, vi cete samo ovo procitat, pocesat se po paksu i smijat se !
PS. Trebao bi ti lagano za to vrijeđanje SVIH MUSLIMANA kao levata i "kružni tok" (Estagfirullah) trajno za banoviće, ali dobro, to je samo moje skromno mišljenje!
Last edited by Frtalj_Duše on 08/01/2013 15:40, edited 3 times in total.
- shape of despair
#2179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Otključan je i cinemaxHD.Telemach do kada će kanali biti otključani.Hvala
- fortaleza
#2180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dok je postojao analogni signal u Hrvatskoj s Biokova se nisu mogli pratiti kanali u Mostaru, a u ostatku Hercegovine jesu. Upravo zato je i osnovan Monet koji je pokrio Mostar i Čapljinu 2003. Sada kad je Hrvatska prešla na DVB-T digitalno emitiranje hrvatski kanali se uredno mogu pratiti u Mostaru, muxevi A i B, za mux D nisam siguran. Očigledno je da likovi iz mostarskog HDZ-a nemaju pojma što je to digitalna televizija ili jednostavno "ne žele" znati pa daju ovakve izjave, naravno u korist HT-a, to mi je jedino logično objašnjenje.Tiger 033 wrote:E sto ti ga "izjednaci" u Mo. Hebi memotorola01 wrote:Vjerovatno izjednacavaju ponudu u svim gradovima.ako pokusaju desit' ce im se ponovo ovo
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/go-hd ... kih-medija
http://teve.ba/article/4179/hdz-1990-bojkotuje-telemach
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/hdz-19 ... ige-prvaka
Zbog ovog' se njima "preljeva" signal i imaju se u OSNOVNOM PAKETU!!!
Citat:
"U nemogućnosti hvatanja signala HRT1 i HRT2, prinuđen je pratiti programe tih televizija preko kablovskog operatera Telemacha, bivšeg Moneta.
Gradski odbor HDZ 1990. Pozvao je na raskidanje ugovora i bojkot operatera koblovske televizije- tvrtke Telemach i sarajevskih medija"
p.s. "U nemogućnosti hvatanja signala HRT1 i HRT2" ...sto znaci oni su sami priznali kako se signal HRT-a NE preljeva u Mo. ali "ostali" tvrde suprotno
Do čega se svela sve ovo, da lokalni mafiozo političari pozivaju narod da odjavi kablovsku televiziju, koji cirkus.
Koji SD kanali, jedini koji sam primjetio je TLC iz proširenog paketa?shape of despair wrote:Koliko vidim otključani su HBO HD,FACE HD te nekoliko lokalnih SD kanala.Do kada će ova pogodnost trajati jer znam je politika HBO kanala da idu isključivo u dopunskoj ponudi.Da li telemach želi da se fasciniramo HD slikom te tako uplatimo neki dodatni paket?
Last edited by fortaleza on 08/01/2013 15:42, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#2181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prije 2-3 sedmice:
Zenica blues strikes again.
Sada;zenica blues 27 wrote:
Nesporazum je taj da ste svi ovdje previse gladni. Da vam je stotine kanala, stotine megabita i tako dalje. Niko nije zadovoljan, a do prije par godina smo svi imali 3 gige samo downloada, pa smo sparali, cekali kraj mjeseca da mozemo skinuti 2-3 filma. Znaci to je samo besposlenost (kazem i za sebe). Umjesto da smo svi zadovoljni sa ovom ponudom koju imamo jer je premocna, serete ovdje konstantno, izmisljajuci neke zelje ku*ce-palce. E to je nesporazum ( ako se uopste moze tako nazvat).
Znaci i meni nije sve perfektno,net mi radi super kao i tv.Donijeli su mi ''nov'' modem na kojem je crkla lampica (ne zalim se). Ne radi mi d3 go (ne zalim se) jer ocigledno u Telemachu tehnicka podrska ima minimalno informaticko znanje. I sta sad trebam se zalit,plakat?
zenica blues 27 wrote:
I ja cu preci na logosoft samo dok mi istekle ugovor s ovim likovima. Ne do Bog neki bosanski kanal ukinut, ne do Bog. Koji kurac ja morat ovaj mtv igman imat u ponudi, tv jasmin gdje je slika kita ziva, a b92 gdje su emitovali prijatelje, dva i po muskarca, to ukinete??? Svaka cast. Al boli vas kurac za nas, vi cete samo ovo procitat, pocesat se po paksu i smijat se !
Zenica blues strikes again.
- Frtalj_Duše
#2182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mora da i njima smeta "džihatlijska" MTV Igman!?fortaleza wrote:Dok je postojao analogni signal u Hrvatskoj s Biokova se nisu mogli pratiti kanali u Mostaru, a u ostatku Hercegovine jesu. Upravo zato je i osnovan Monet koji je pokrio Mostar i Čapljinu 2003. Sada kad je Hrvatska prešla na DVB-T digitalno emitiranje hrvatski kanali se uredno mogu pratiti u Mostaru, muxevi A i B, za mux D nisam siguran. Očigledno je da likovi iz mostarskog HDZ-a nemaju pojma što je to digitalna televizija ili jednostavno "ne žele" znati pa daju ovakve izjave, naravno u korist HT-a, to mi je jedino logično objašnjenje.Tiger 033 wrote:E sto ti ga "izjednaci" u Mo. Hebi memotorola01 wrote:Vjerovatno izjednacavaju ponudu u svim gradovima.ako pokusaju desit' ce im se ponovo ovo
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/go-hd ... kih-medija
http://teve.ba/article/4179/hdz-1990-bojkotuje-telemach
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/hdz-19 ... ige-prvaka
Zbog ovog' se njima "preljeva" signal i imaju se u OSNOVNOM PAKETU!!!
Citat:
"U nemogućnosti hvatanja signala HRT1 i HRT2, prinuđen je pratiti programe tih televizija preko kablovskog operatera Telemacha, bivšeg Moneta.
Gradski odbor HDZ 1990. Pozvao je na raskidanje ugovora i bojkot operatera koblovske televizije- tvrtke Telemach i sarajevskih medija"
p.s. "U nemogućnosti hvatanja signala HRT1 i HRT2" ...sto znaci oni su sami priznali kako se signal HRT-a NE preljeva u Mo. ali "ostali" tvrde suprotno
Do čega se svela sve ovo, da lokalni mafiozo političari pozivaju narod da odjavi kablovsku televiziju, koji cirkus.
- rajv0sa
#2183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Lijepa vremena kad su bila 3 kanala u cijeloj državi
,ono bi da b92 gleda 
- Telemach
#2184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@ all
Svi dosadašnji kanali osim Arena sport paketa su ostali u ponudi. Molimo Vas da izvršite reset recievera ili pozovete Kontakt centar na broj 1430.
Svi dosadašnji kanali osim Arena sport paketa su ostali u ponudi. Molimo Vas da izvršite reset recievera ili pozovete Kontakt centar na broj 1430.
- casper_
#2185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
đe ti je taj kanal?shape of despair wrote:Otključan je i cinemaxHD.Telemach do kada će kanali biti otključani.Hvala
- casper_
#2186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Resetovo sam 10 xTelemach wrote:@ all
- Telemach
#2187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ukoliko i kada bude novih programskih ažuriranja na D3Go platformi, kao i do sada, sve korisnike ćemo blagovreno obavijestiti. Za sada nisu planirane izmjene.Eborg wrote:Da ponovim, zašto nekih ključnih kanala (BHT, HRT 2 i Nova TV) nema na D3GO? Kakva je to poluponuda?
- Frtalj_Duše
#2188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jašta, treba odstraniti sve ove Bosanske kanale i zamijeniti ih srbijanskim, šta će Bosanski kanali u Bosni, ko BRE to još gleda!?zenica blues 27 wrote:Normalno da cu da gledam B92, hocu li mozda TV Sarajevo ili RTV Zenicu da gledam?bELMIN_666 wrote:Lijepa vremena kad su bila 3 kanala u cijeloj državi,ono bi da b92 gleda
- jazzer
#2189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imas i OSM, RTV Istocno Sarajevo, BN a ti bi bas b92?zenica blues 27 wrote:Normalno da cu da gledam B92, hocu li mozda TV Sarajevo ili RTV Zenicu da gledam?bELMIN_666 wrote:Lijepa vremena kad su bila 3 kanala u cijeloj državi,ono bi da b92 gleda
- casper_
#2190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
[/quote]
Idi na tehnicka podesavanja i pritisni fabricko podesavanje,da ti se vrati na pocetak. Ja sam to uradio i vratili su mi se svi kanali.[/quote]
da ste ne poremetim
Idi na tehnicka podesavanja i pritisni fabricko podesavanje,da ti se vrati na pocetak. Ja sam to uradio i vratili su mi se svi kanali.[/quote]
da ste ne poremetim
- shape of despair
#2191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Preskeniraj i bit će.Otključani su novi HD kanali koji su uvršteni u ponudu i slika im je fenomenalna, HBO COMEDY,CINEMAX 1 i CINEMAX 2, i onaj jedan sa crtanim filmovima isto HD.Gledam sedmično po 1-2 filma koja skinem sa terrenta u HD rezoluciji i do sada sam možda samo jedan pogledao (onaj crtani UP) da je bio ovakve kvalitete kao što su ovi kanalicasper_ wrote:đe ti je taj kanal?shape of despair wrote:Otključan je i cinemaxHD.Telemach do kada će kanali biti otključani.Hvala
Last edited by shape of despair on 08/01/2013 16:17, edited 1 time in total.
- casper_
#2192 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da ste ne poremetim[/quote]zenica blues 27 wrote:Idi na tehnicka podesavanja i pritisni fabricko podesavanje,da ti se vrati na pocetak. Ja sam to uradio i vratili su mi se svi kanali.casper_ wrote:
Poremetices rezoluciju slike,prije neg to uradis idi da vidis koja ti je trenutno rezolucija da je mozes ponovo poslije podesiti.[/quote]
gotovo je sada. klikno sam.
daj pomozite. koju cu rezz staviti na obicni tv (nije lcd) i koji format slike=
- Telemach
#2193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
VIASAT NATURE HD/HISTORY HD zapravo je jedan 24-satni kanal u visokoj rezoluciji u kojem se emitiraju najbolje emisije i programski sadržaji s dokumentarnih kanala Viasat History i Viasat Nature HD. Program gledateljima nudi široku paletu visokokvalitetnih i zabavnih dokumentaraca.
Kanal se nalazi na 324 poziciji na listi kanala u HD paketu.
-
motorola01
#2194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nema nista. Ja sma upravo resetovao resiver preko teh.podesavanja i imam iste kanale koje sam imao i prije reseta. Znaci nema niti jednog RTS-a, nema niti jednog b92. Nema arena odavno. Nema cartoon networka i jos kojeg kanala. Na nekim kanalima nema prevoda, tipa Travel itd. Neko spominje 324. kanal, a kod mene moze samo do 320. Sljedeci je 400.(radio kanal). Cinemax HD koliko sam vidio ni ne postoji, odnosno nema ga u shemi.
- fortaleza
#2195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma neka kanala, od viška glava ne boli.Frtalj_Duše wrote:Mora da i njima smeta "džihatlijska" MTV Igman!?fortaleza wrote: Dok je postojao analogni signal u Hrvatskoj s Biokova se nisu mogli pratiti kanali u Mostaru, a u ostatku Hercegovine jesu. Upravo zato je i osnovan Monet koji je pokrio Mostar i Čapljinu 2003. Sada kad je Hrvatska prešla na DVB-T digitalno emitiranje hrvatski kanali se uredno mogu pratiti u Mostaru, muxevi A i B, za mux D nisam siguran. Očigledno je da likovi iz mostarskog HDZ-a nemaju pojma što je to digitalna televizija ili jednostavno "ne žele" znati pa daju ovakve izjave, naravno u korist HT-a, to mi je jedino logično objašnjenje.
- jazzer
#2196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li kod vas poneki kanal da ne pruza program u ''visokoj rezoluciji'', da ne nudi najbolje emisije i programskeTelemach wrote:VIASAT NATURE HD/HISTORY HD zapravo je jedan 24-satni kanal u visokoj rezoluciji u kojem se emitiraju najbolje emisije i programski sadržaji s dokumentarnih kanala Viasat History i Viasat Nature HD. Program gledateljima nudi široku paletu visokokvalitetnih i zabavnih dokumentaraca.
sadrzaje i koji nema siroku paletu visokokvalitetnih i zabavnih sadrzaja?
Ili vi to copy/paste za svaki kanal
- casper_
#2197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
eh, evo doslil mi kanali nakon master reseta.
- casper_
#2198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima epgzenica blues 27 wrote:Dosli bez tv vodicacasper_ wrote:eh, evo doslil mi kanali nakon master reseta.
-
DON_eARL
#2199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Šteta što će ovi HD kanali biti samo u zasebnim paketima, a ne i u HD paketu.
- casper_
#2200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nema na tim. ne znam do cega je to