šokantno
princeza dijana je bila živa satima prije nego je umrla
Moderator: anex
dozivio lik klinicku smrt na teretenuLogovan wrote:![]()
"Da budem iskrena, ne bih se kretala centrom Londona u junu niti u julu. Pogotovo ne bih išla meteorom. Engleska - Bum", napisala je Jones, na društvenim mrežama poznata kao Mrs Terror.
Bivša punk rock muzičarka napustila je karijeru kako bi se pridružila IDIL-u i krije se u iračkom Mosulu.
Uz poruku namijenjenu njenoj zemlji postavila je i svoju novu fotografiju na kojoj nosi burku i pozira pored mora u Iraku. Tamo je došla iz sirijskog grada Raqqe jer su ga počele preuzimati vladine snage.
...Ukoliko izvede samoubilački napad, bit će prvi IDIL-ov pripadnik koji je izveo takav napad,
Uno momento 74 miliona, More tuge oko 22 miliona i Generale oko 40 miliona dobije se 136 miliona a kod njih 340 pregledaSeeverina ima novi spot za pjesmu "Sekunde", kojeg možete pogledati u nastavku.
Nakon što su su njeni video spotovi s posljednja dva albuma među kojima su hitovi "Uno momento", "More tuge" i "Generale" dosegli nevjerovatnih 340 YouTube pregleda, Severina je danas objavila još jedan – video spot za novi singl 'Sekunde'.
"Sretna sam što je izašla pjesma koju volim, koja diže, nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još...", napisala je severina na svom Facebooku.
Autori spota za pjesmu "Sekunde" su Miloš Roganović i Filip Miletić, dugogodišnji Severinini suradnici, te redatelj Petar Pašić.
''Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan suradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo surađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou'', izjavio je reditelj spota.
_BataZiv_0809 wrote:Vjesalice jesi li ti ikad, makar jednom, napisala neki post u pozitivnom ozracju![]()
On topic:
"Novinar" avaza, dopisnik iz Zenice, legenda besmislenih recenica:
Na predmetnim poslovima, advokat Petrušić je stekao zavidnu pravnu praksu iz oblasti privrednog, trgovačkog i financijskog prava, te međunarodnih arbitraža, što uspješno realizira u svojoj advokatskoj praksi.
Bloo wrote:_BataZiv_0809 wrote:Vjesalice jesi li ti ikad, makar jednom, napisala neki post u pozitivnom ozracju![]()
On topic:
"Novinar" avaza, dopisnik iz Zenice, legenda besmislenih recenica:
Na predmetnim poslovima, advokat Petrušić je stekao zavidnu pravnu praksu iz oblasti privrednog, trgovačkog i financijskog prava, te međunarodnih arbitraža, što uspješno realizira u svojoj advokatskoj praksi.
Pokušaj korištenja administrativnog stila. Horor. Moja omiljena floskula - predmetni poslovi, nastavno na predmetno itd.
Bata

KvaziExpert wrote:da makar procitaju naslov![]()
goal.com
moze li pojasnjenje sta ne valja? mozda i vidim ovo za srce...na...na....jogurt_ wrote:
I srce i Švicarski mig 
Možda misli da treba "Švicarski", a ne "švicarski".karanana wrote: ali ne vidim sta nevalja sa avionom.
koliko se sjecam iz skole, mislim da ovi - jel se zovu pridjevi? - idu malim slovom.Logovan wrote:Možda misli da treba "Švicarski", a ne "švicarski".karanana wrote: ali ne vidim sta nevalja sa avionom.
Da, tako je, malo je slovo. Ne znam na šta je drugo mogao misliti.karanana wrote: koliko se sjecam iz skole, mislim da ovi - jel se zovu pridjevi? - idu malim slovom.