Sada si citirao smora (slavena).Challenger_ wrote:Tako je. Zapazio sam na par tema da vladaš materijom (mislim da je bilo riječi o Zakonu o radu). Čitao sam preko telefona temu Iran i mislio da piše Slaven, a sa njim nemam živaca raspravljati.славянин wrote:![]()
![]()
![]()
Znaci do autora je a ne do teksta....
E sad, što ti američkoj i britanskoj tendenciji da uskrate pravo slobodne plovidbe Iranu pokušavaš da daš pravni ruho, to je priča za sebe.
IRAN
- salik79
#21726 Re: IRAN
- salik79
#21727 Re: IRAN
Nigdje. Eno vam tankera u iranskoj luci, a iranski je u sirijskoj. Al', ssssss, da niko ne znaEdin H. wrote:Poslali smo HMS Duncan, sredinom septembra dolazi razarac HMS Kent, a i cetiri minolovca se motajusalik79 wrote:O cemi ti?!Edin H. wrote:Sta je sad Iranci, panika?![]()
Sest SAS-ovaca se ukrcalo na HMS Montrose![]()
![]()
![]()
Gdje je zapelo?
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#21728 Re: IRAN
salik79 wrote:Sada si citirao smora (slavena).
WTF...
Odoh na komp.
Last edited by Challenger_ on 07/09/2019 00:07, edited 1 time in total.
- славянин
#21729 Re: IRAN
"internationally recognized strait with merchant ship in my vicinity conducting passage" Gdje ti tu vidis pratim - ??salik79 wrote:
Pardon, trebao sam staviti prim. prev. u zagradi. Ako je sa nekim, podrazumijeva se da ga prati! Kontas???!!!!
- Edin H.
#21730 Re: IRAN
Zavrsice to Amerikanci cashom, uletice cifru kapetanusalik79 wrote:Nigdje. Eno vam tankera u iranskoj luci, a iranski je u sirijskoj. Al', ssssss, da niko ne znaEdin H. wrote:Poslali smo HMS Duncan, sredinom septembra dolazi razarac HMS Kent, a i cetiri minolovca se motajusalik79 wrote:
O cemi ti?!![]()
![]()
![]()
Gdje je zapelo?
- Challenger_
#21731 Re: IRAN
Jbt, sad će ispasti da sam haknuo, a ne pijem. OK. Poznavanje (pravne) materije se odnosilo na Harisa.
_______
_______
- славянин
#21732 Re: IRAN
Sta cu ubijam slobodno vrijeme a jeftina glupa propaganda mi je omiljena zanimacija na forumusalik79 wrote:
Sada si citirao smora (slavena).
- salik79
#21733 Re: IRAN
Kao sto rekoh, biti sa nekim znaci biti u pratnji nekoga! Zar je to toliko tesko za razumjeti?!славянин wrote:"internationally recognized strait with merchant ship in my vicinity conducting passage" Gdje ti tu vidis pratim - ??salik79 wrote:
Pardon, trebao sam staviti prim. prev. u zagradi. Ako je sa nekim, podrazumijeva se da ga prati! Kontas???!!!!
- salik79
#21734 Re: IRAN
Ja vazda s mobitelaChallenger_ wrote:salik79 wrote:Sada si citirao smora (slavena).
WTF...![]()
![]()
Odoh na komp.
- salik79
#21735 Re: IRAN
Ti ubijas zdrav razum.славянин wrote:Sta cu ubijam slobodno vrijeme a jeftina glupa propaganda mi je omiljena zanimacija na forumusalik79 wrote:
Sada si citirao smora (slavena).moram malo smarati one koji ne misle nego im govore sta misle
- Challenger_
#21736 Re: IRAN
salik79 wrote:Ja vazda s mobitela
Fakat, ne pamtim da mi se ikad ovo do sad desilo. Da previdim nick ili pogrešnu osobu kvotam. Svašta.
Treba vratiti avatare.
- salik79
#21737 Re: IRAN
Hoce kar'nu. Vec ih je kapetan prijavio i izofir'o. Proslojedio mail irancima.Edin H. wrote:Zavrsice to Amerikanci cashom, uletice cifru kapetanusalik79 wrote:Nigdje. Eno vam tankera u iranskoj luci, a iranski je u sirijskoj. Al', ssssss, da niko ne znaEdin H. wrote: Poslali smo HMS Duncan, sredinom septembra dolazi razarac HMS Kent, a i cetiri minolovca se motaju![]()
Gdje je zapelo?
- salik79
#21738 Re: IRAN
Da ne zaboravim. To je bilo prije pristanka u sorijsku luku. Sada je vec pros'o voz. 
- славянин
#21739 Re: IRAN
"Ja sam u blizini medjunarodno priznatog tjesnaca sa trgovackim brodom u mojoj blizini " gdje vidis pratim ili probaj na farsi rehber bibersalik79 wrote:Kao sto rekoh, biti sa nekim znaci biti u pratnji nekoga! Zar je to toliko tesko za razumjeti?!славянин wrote:"internationally recognized strait with merchant ship in my vicinity conducting passage" Gdje ti tu vidis pratim - ??salik79 wrote:
- salik79
#21740 Re: IRAN
Ili si kreten, ili imas problema s autizmom....славянин wrote:"Ja sam u blizini medjunarodno priznatog tjesnaca sa trgovackim brodom u mojoj blizini " gdje vidis pratim ili probaj na farsi rehber bibersalik79 wrote:Kao sto rekoh, biti sa nekim znaci biti u pratnji nekoga! Zar je to toliko tesko za razumjeti?!славянин wrote: "internationally recognized strait with merchant ship in my vicinity conducting passage" Gdje ti tu vidis pratim - ??
Evo sta sam ja napisao:
U blizini sam medjunarodno priznatog moreuza, sa (u pratnji) trgovackim plovilom
Ovo u zagradi je moja opaska na ovo SA, posto se podrazumijeva da kada si SA nekim, da si istovtemeno i u njegovoj pratnji. Recimo, tjelohranitelj hoda SA tobom, sto znaci da je u tvojoj pratnji. Zar je toliko tesko?!!!
- славянин
#21741 Re: IRAN
Zasto onda postoji rijec "pratnja"salik79 wrote:
Ovo u zagradi je moja opaska na ovo SA, posto se podrazumijeva da kada si SA nekim, da si istovtemeno i u njegovoj pratnji. Recimo, tjelohranitelj hoda SA tobom, sto znaci da je u tvojoj pratnji. Zar je toliko tesko?!!!
- славянин
#21742 Re: IRAN
Ajde ako cemo da se vrijedjamo moze,salik79 wrote:
Ili si kreten, ili imas problema s autizmom....
Evo sta sam ja napisao:
U blizini sam medjunarodno priznatog moreuza, sa (u pratnji) trgovackim plovilom
Kada si toliki degenerik da drzis dupe rasireno nebi li ti ga mula zabio i pokusavas da prodas pricu da je istog bog poslao da te odradi i da bi trebali i drugi da rasire dupe onda barem to radi kvalitetnije
- salik79
#21743 Re: IRAN
Da li ti fakat pokusavas natuknuti da ovaj nije bio u pratnji tankera (iako su se, i bez ovog oglasavanja, par dana ranije hvalisalo kako prate sve svoje brodove)?! Lik kaze kako se nalazi gdje se nalazi, SA trgovackim plovilom u svojoj blizini (dakle on je SA tim plovilom, koje je, naravno, u njegovoj blizini, a gdje drugo!) i da traze slobodan prolaz. Na sto mu ovaj odgovara da oni uzimaju broda, a da oni odskakucu u pm (zbog vlastite sigurnosti).славянин wrote:Zasto onda postoji rijec "pratnja"salik79 wrote:
Ovo u zagradi je moja opaska na ovo SA, posto se podrazumijeva da kada si SA nekim, da si istovtemeno i u njegovoj pratnji. Recimo, tjelohranitelj hoda SA tobom, sto znaci da je u tvojoj pratnji. Zar je toliko tesko?!!!postaje tragikomicno...
Ne mogu da vherujem da oko ovoga se, uopce, moze diskutovati....
- salik79
#21744 Re: IRAN
Ako ga tebi tvoji trpaju, ne mora automatski znaciti da i drugima neko trpa.славянин wrote:Ajde ako cemo da se vrijedjamo moze,salik79 wrote:
Ili si kreten, ili imas problema s autizmom....
Evo sta sam ja napisao:
Kada si toliki degenerik da drzis dupe rasireno nebi li ti ga mula zabio i pokusavas da prodas pricu da je istog bog poslao da te odradi i da bi trebali i drugi da rasire dupe onda barem to radi kvalitetnije![]()
mozemo se i vrijedjati sto da ne
- Challenger_
#21745 Re: IRAN
Vidiš da lik trola, spama i provocira sa ciljem da ti iznudi ban.salik79 wrote:...
- славянин
#21746 Re: IRAN
Da je bio u pratnji tankera tj. dovoljno blizu istog streso bi ti te camcice sve sa bozijim ratnicima da ih i zlatne ribice bi mogle zvakati... ili ipak su se oni na ratnom brodu plepali camacasalik79 wrote:
Da li ti fakat pokusavas natuknuti da ovaj nije bio u pratnji tankera (iako su se, i bez ovog oglasavanja, par dana ranije hvalisalo kako prate sve svoje brodove)?! Lik kaze kako se nalazi gdje se nalazi, SA trgovackim plovilom u svojoj blizini (dakle on je SA tim plovilom, koje je, naravno, u njegovoj blizini, a gdje drugo!) i da traze slobodan prolaz. Na sto mu ovaj odgovara da oni uzimaju broda, a da oni odskakucu u pm (zbog vlastite sigurnosti).
- славянин
#21747 Re: IRAN
Obzirom da uzdises ma homeinija aka mikelandjelova statua i volio bi da budes dlaka medju nog... na bradi mu dio oko trpanja je jasan nemoj djaba da se vrdas ne pali kao sto ti ni propaganda ne palisalik79 wrote:
Ako ga tebi tvoji trpaju, ne mora automatski znaciti da i drugima neko trpa.![]()
- salik79
#21748 Re: IRAN
Nevjerovatno. Ovo ne znas bi l' plako, il' se smij'oChallenger_ wrote:Vidiš da lik trola, spama i provocira sa ciljem da ti iznudi ban.salik79 wrote:...
- salik79
#21749 Re: IRAN
Ma ja, oglasio se onako, reda radi... Sta znaci dovoljno blizu, kada kaze blizu?! Koji je radijus djelovanja tog broda?!славянин wrote:Da je bio u pratnji tankera tj. dovoljno blizu istog streso bi ti te camcice sve sa bozijim ratnicima da ih i zlatne ribice bi mogle zvakati... ili ipak su se oni na ratnom brodu plepali camacasalik79 wrote:
Da li ti fakat pokusavas natuknuti da ovaj nije bio u pratnji tankera (iako su se, i bez ovog oglasavanja, par dana ranije hvalisalo kako prate sve svoje brodove)?! Lik kaze kako se nalazi gdje se nalazi, SA trgovackim plovilom u svojoj blizini (dakle on je SA tim plovilom, koje je, naravno, u njegovoj blizini, a gdje drugo!) i da traze slobodan prolaz. Na sto mu ovaj odgovara da oni uzimaju broda, a da oni odskakucu u pm (zbog vlastite sigurnosti).
- славянин
#21750 Re: IRAN
Eh vidis mozemo i bez uvreda , pa da nastavimo. Sta mislis cime bi recimo jedan ratni brod gadjao camac tj. cim ga je moguce gadjati - Krstarecom,antibrodskom ili nekom drugom raketom ili automatskim topovima i teskim mitraljezima... onako sta ti mislis - pa onda sta mislis koliki je domet tih mitraljeza i topova ?salik79 wrote:
Ma ja, oglasio se onako, reda radi... Sta znaci dovoljno blizu, kada kaze blizu?! Koji je radijus djelovanja tog broda?!
A oglasavanje... da li ostavljas mogucnost blefa ? ono jel ti se to cini kao realna mogucnost... mozda realnija od one bjezi ratni brod od dva camca jer su na njima andjeoski gardisti ?