Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MOSALJOZE

#21726 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Evo jedna i za papeta:Svi nose čarape samo Safet Susic PAPE 8-)
zdici1

#21727 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zdici1 »

MOSALJOZE wrote:Evo jedna i za papeta:Svi nose čarape samo Safet Susic PAPE 8-)
Svi su slušali govor Reis-ul-uleme, samo Safet Sušić Pape.

:D
MOSALJOZE

#21728 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

zdici1 wrote:

dobro otici cemo u pogrešnom pravcu reko da napišem da se raja malo nasmije
ultima_palabra

#21729 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Ne znam kako jedan manje više bezbojan lik, kakav je Pape otkad nije na zelenom terenu, ima tako zagrižene i fanove i hejtere :? Vala dosad nije ništa frajer uradio da ga se tako strastveno voli i mrzi.
KenCo

#21730 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KenCo »

sta je sa Sanelom Jahicem, zar on nema mjesta u ovoj repki?
definitivno bih mu dao prednost u odnosu na Vranjesa ili Zahirovica. momak je zadnju tekmu, protiv Portugala, odigrao odlicno.
MOSALJOZE

#21731 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

KenCo wrote:sta je sa Sanelom Jahicem, zar on nema mjesta u ovoj repki?
definitivno bih mu dao prednost u odnosu na Vranjesa ili Zahirovica. momak je zadnju tekmu, protiv Portugala, odigrao odlicno.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Pa sine dragi on uopće ne igra u svome klubu.Zadnju tekmu odigrao kad se krmetu rep zavrnuo.Ima problem sa trenerom i teško da bi on mogao igrati,čak šta više ne vjerujem da ce ga više ikad safet zvati.Momak jest univerzalan ,ali nema za njega mjesta
KenCo

#21732 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KenCo »

MOSALJOZE wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Pa sine dragi on uopće ne igra u svome klubu.Zadnju tekmu odigrao kad se krmetu rep zavrnuo.Ima problem sa trenerom i teško da bi on mogao igrati,čak šta više ne vjerujem da ce ga više ikad safet zvati.Momak jest univerzalan ,ali nema za njega mjesta

inace pozvani reprezentativci su svi redovnih u startnim postavama svojih klubova
MOSALJOZE

#21733 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

KenCo wrote:
MOSALJOZE wrote:

inace pozvani reprezentativci su svi redovnih u startnim postavama svojih klubova
Begovic standardan,Salihovic standardan(kad nije povrijedjen),spahic standardan,vranješ pocela mu juce sezona igrao,mujdza standardan,zahirovic to mozda nije još pocela sezona,pjanic standardan,lulic standardan,stevanovic on nije,ali i ne moze biti pored one konruencije,ibišević standardan,dzeko e sad znaš mancinija toplo-hladno,misimovic standardan,šunjić standardan,medunnjanin(postigao inače gol večeras i asistirao) standaradn,Ibričić i nije toliko,Avdukic standardan,Fejzic standardan,Rahimic e sad tu ne mogu ništa reci trenira,nije do sada igrao ali po potrebi ce ulaziti.
KenCo

#21734 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by KenCo »

MOSALJOZE wrote: Begovic standardan,Salihovic standardan(kad nije povrijedjen),spahic standardan,vranješ pocela mu juce sezona igrao,mujdza standardan,zahirovic to mozda nije još pocela sezona,pjanic standardan,lulic standardan,stevanovic on nije,ali i ne moze biti pored one konruencije,ibišević standardan,dzeko e sad znaš mancinija toplo-hladno,misimovic standardan,šunjić standardan,medunnjanin(postigao inače gol večeras i asistirao) standaradn,Ibričić i nije toliko,Avdukic standardan,Fejzic standardan,Rahimic e sad tu ne mogu ništa reci trenira,nije do sada igrao ali po potrebi ce ulaziti.
na ovom spisku ima igraca koji su povrijedjeni i koji 90 % nece igrati a to su Pjanic, Salihovic i Pandza. Imas Rahimica koji ima 50 godina i samo trenira sa klubom (inace ga jako respektujem) i Zahirovica koji igra po lijevim ligama, mlad je, i ne pruza neke partije u repki. pa ako iskusni Jahic, koji je uvijek pruzao dobre partije, i ima iskustvo igranja u repki, nema mjesta ispred nabrojanih, izuzimajuci Rahimica, onda ne znam stvarno...
zaboravio sam Zukanovica koji takodjer igra u odbrani, nije standardan i nije se pokazao do sada..
MOSALJOZE

#21735 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

KenCo wrote:
MOSALJOZE wrote: Begovic standardan,Salihovic standardan(kad nije povrijedjen),spahic standardan,vranješ pocela mu juce sezona igrao,mujdza standardan,zahirovic to mozda nije još pocela sezona,pjanic standardan,lulic standardan,stevanovic on nije,ali i ne moze biti pored one konruencije,ibišević standardan,dzeko e sad znaš mancinija toplo-hladno,misimovic standardan,šunjić standardan,medunnjanin(postigao inače gol večeras i asistirao) standaradn,Ibričić i nije toliko,Avdukic standardan,Fejzic standardan,Rahimic e sad tu ne mogu ništa reci trenira,nije do sada igrao ali po potrebi ce ulaziti.
na ovom spisku ima igraca koji su povrijedjeni i koji 90 % nece igrati a to su Pjanic, Salihovic i Pandza. Imas Rahimica koji ima 50 godina i samo trenira sa klubom (inace ga jako respektujem) i Zahirovica koji igra po lijevim ligama, mlad je, i ne pruza neke partije u repki. pa ako iskusni Jahic, koji je uvijek pruzao dobre partije, i ima iskustvo igranja u repki, nema mjesta ispred nabrojanih, izuzimajuci Rahimica, onda ne znam stvarno...
zaboravio sam Zukanovica koji takodjer igra u odbrani, nije standardan i nije se pokazao do sada..
Vidim da ne pratiš Zukanović je u kotrjiku igrao uvijek standardno,a ako upratiš njegove igre u gentu vidjeces da je i tu standardan.Maloprije je završena utakmica genk-gent odigrao je 90 minuta u porazu svoga tima.Što se tiče Jahića,pa mislim ima kvalitetu OK tako ti kazes,ali brate pratim evo svakog reprezentativca i mislim da on nije odigrao utakmice već 3 mjeseca.Što ce reci jako loša fizička sprema
MightyMatch

#21736 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MightyMatch »

Ako se ne varam, Jahic je bez kluba.valjda je raskinuo sa Turcima.
Momak ok,ali je poslije Grcke(klubova) na zalost krenuo silaznom putanjom.
BHF_Manijak

#21737 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ne znam sta ga je moglo navesti da iz onako fine ekipice ode kod Turaka, sem naravno €€€! :roll: Ruku na srce i da je sad tu, nisam uvjeren da bi nasu igru pozadi znacajno unaprijedio. Realnost je takva da imamo jednog zaista klasnog igraca (Spaha) i jednog zadovoljavajuceg (Mujdza), ostalo je krpljenje i puka improvizacija, realno.
zakonpera

#21738 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zakonpera »

BHF_Manijak wrote:Ne znam sta ga je moglo navesti da iz onako fine ekipice ode kod Turaka, sem naravno €€€! :roll: Ruku na srce i da je sad tu, nisam uvjeren da bi nasu igru pozadi znacajno unaprijedio. Realnost je takva da imamo jednog zaista klasnog igraca (Spaha) i jednog zadovoljavajuceg (Mujdza), ostalo je krpljenje i puka improvizacija, realno.
Ognjen Vranješ je kvalitetan štoper bez obzira na grešku u Grčkoj.. ko radi taj i griješi (sjeti se fatalne greške Spahića u Parizu zbog koje smo otišli u baraž)
BHF_Manijak

#21739 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Ovaj njegov posljednji transfer je iskreno promjeno moje misljenje o njegovom potencijalu, tacnije umanjio ga. Volio bih da me demantuje za 2-3 godine.
It_is_a_Leclerc

#21740 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

BHF_Manijak wrote:Ovaj njegov posljednji transfer je iskreno promjeno moje misljenje o njegovom potencijalu, tacnije umanjio ga. Volio bih da me demantuje za 2-3 godine.
Jel to preš'o negdje Vranješ ? :?
Koliko se ja sjećam Marijan je spominjao kako igra i dalje u Krasnodaru, koji je skroz solidan klub vrlo dobre ruske lige. Osim, ako se nije šta promijenilo u međuvremenu...
Tomahawk11
Globalni moderator

#21741 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tomahawk11 »

Presao u Alaniju.
zakonpera

#21742 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zakonpera »

BHF_Manijak wrote:Ovaj njegov posljednji transfer je iskreno promjeno moje misljenje o njegovom potencijalu, tacnije umanjio ga. Volio bih da me demantuje za 2-3 godine.
Njegov izbor da ostane u Rusiji. Imao je ozbiljne ponude Besiktasa i Selte. Bolji izbor svakako ostanak u Rusiji sto se napredka tice. Koga Rus fizicki pripremi to je nesto.. za svakog stopera je velika stvar da se izbrusi u ruskoj skoli, ruskoj ligi.
Mikady

#21743 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

MOSALJOZE wrote:
zdici1 wrote:

dobro otici cemo u pogrešnom pravcu reko da napišem da se raja malo nasmije
:roll: jeste smijesni..

SAFET SUSIC PAPE legenda bh nogometa i najbolji selektor rep. BIH :bih:
Last edited by Mikady on 10/03/2013 03:01, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#21744 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

It_is_a_Leclerc wrote:
Koliko se ja sjećam Marijan je spominjao kako igra i dalje u Krasnodaru, koji je skroz solidan klub vrlo dobre ruske lige. Osim, ako se nije šta promijenilo u međuvremenu...
Jeste, presao u Alaniju, predzadnji tim lige, losiji od Krasnodara.

@Zakonpera, eh ti sad sam skontaj koliko tu ima istine. Preci u jaci klub (Besiktas) koji redovno Evropu igra, a i liga nije losa, kao i preci u klub liga petice (Celta), da li bi zaista odbio te ponude da je imao a to sve da bi presao u predzanju ekipu lige. Mislim logicki ni u snu.
zakonpera

#21745 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zakonpera »

BHF_Manijak wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Jeste, presao u Alaniju, predzadnji tim lige, losiji od Krasnodara.

@Zakonpera, eh ti sad sam skontaj koliko tu ima istine. Preci u jaci klub (Besiktas) koji redovno Evropu igra, a i liga nije losa, kao i preci u klub liga petice (Celta), da li bi zaista odbio te ponude da je imao a to sve da bi presao u predzanju ekipu lige. Mislim logicki ni u snu.
Nemanja Vidić je imao strašnih ponuda i prije MUTD pa je ostao u Moskvi, cekalo se da sazrije i dobije na snazi a bio je slicnog kalibra kao Vranješ. Povremeno na desnom beku a onda stoper.
It_is_a_Leclerc

#21746 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

S tim da momak ima tek 24 godine, i ima mogućnost da još napreduje do neke lige petice.
oglo

#21747 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

Sarajevo1946 wrote:Sammir i Halilović su mu konkurenti u timu koliko ja znam, neće lahko izbaciti nijednog, ne samo radi kvaliteta nego i radi činjenice da Dinamo radi na tome da ovu dvojicu proda pa je valjda logično da moraju igrati.
ono jedino sto je logicno da su samir,halilovic kao ptencijal,ademi, sigurno kvaltietniji igraci od husjenovica i sto je najbitniej fizicki sprreminiji,i husjenovic ako ne napravi nesto konkretno na svojoj spremi nece zaigrat u dinamu jer onakav kakav je bio u sarajevu tamo ne moze na klupu
Sandokan Schiavone

#21748 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Sandokan Schiavone »

oglo wrote:
Sarajevo1946 wrote:Sammir i Halilović su mu konkurenti u timu koliko ja znam, neće lahko izbaciti nijednog, ne samo radi kvaliteta nego i radi činjenice da Dinamo radi na tome da ovu dvojicu proda pa je valjda logično da moraju igrati.
ono jedino sto je logicno da su samir,halilovic kao ptencijal,ademi, sigurno kvaltietniji igraci od husjenovica i sto je najbitniej fizicki sprreminiji,i husjenovic ako ne napravi nesto konkretno na svojoj spremi nece zaigrat u dinamu jer onakav kakav je bio u sarajevu tamo ne moze na klupu
Ne, Husejinović nije lošiji igrač od Sammira, Halilović je fetus, a Ademi je potpuno drugačiji profil. Said je već sada spreman 100 % ali je logično da će morati čekati priliku jer sigurno da će Brozović otpasti, a Sammir će se teško prodati kakav CV alkoholičarski ima. Prvi nastup je imao 15-tak minuta i dao je jako dobru asistenciju.
DZONPI

#21749 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DZONPI »

Susicu koti je naredio da zoves Svraku jel moguce da on igra za neku repku.
Mikady

#21750 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

DZONPI wrote:Susicu koti je naredio da zoves Svraku jel moguce da on igra za neku repku.
Tišina dole 8-)
Locked