Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sarajevo999999
#21726 Re: Utakmice.
Oku dopadljiva igra. Svaka cast momci
- ZonFon
#21727 Re: Utakmice.
Pohvala ide igracima i strucnom stabu.
Posjeta me razocarala.
Posjeta me razocarala.
- emigrazione
#21728 Re: Utakmice.
Najtuznije je sto kada se sjure prema golu npr 3 na 1 svi nekako znaju da nema nista od gola, pogotovo ako Duljevic vuce loptu, usere redovno na kraju...a prije toga tri igraca okreno oko sebe
- vegass
#21729 Re: Utakmice.
Danas su svi zaslužili visoke ocjene. Malo me nervirao Almir Bekic nekih 20-ak minuta, ali se i on dohavizao. Šarić je odličan bio, Ivetić me pozitivno iznenadio. Od svih koje ste nabrajali izostavili ste Mihojevica koji je bio odličan i krhao se čitavo drugo poluvrijeme sa onim visokim iz listice, dok nije Balić ušao. Malo mi je žao što umjesto duljevica pred kraj nije ubačen guza, ali hajde.
- Dinostula
#21730 Re: Utakmice.
Kad ce ljudi shvatiti vise da je Husejinovic zavrsio karijeru samo sto mu niko jos nije javio.vegass wrote:Danas su svi zaslužili visoke ocjene. Malo me nervirao Almir Bekic nekih 20-ak minuta, ali se i on dohavizao. Šarić je odličan bio, Ivetić me pozitivno iznenadio. Od svih koje ste nabrajali izostavili ste Mihojevica koji je bio odličan i krhao se čitavo drugo poluvrijeme sa onim visokim iz listice, dok nije Balić ušao. Malo mi je žao što umjesto duljevica pred kraj nije ubačen guza, ali hajde.
Mislim da ne postoji ni teoretska sansa da njega vidis u ekipi u bilo kojoj ozbiljnijoj tekmi tipa Sirokog, Zelje ili Zrinjskog.
- leškarenje
#21732 Re: Utakmice.
10/10 
-
ibizza
#21733 Re: Utakmice.
Nista mi gore nema, nego kad pocnu pojedinacno igrace ocjenjivati
Ljudi poginuli danas, razvalili Listicu, svi igrali najbolje sto mogu...svi su jednako dobri bili i svi zasluzuju odlicne premije!

-
north
#21734 Re: Utakmice.
Da se puno ne ponavljamo...odlično 
- jeza u ledja
#21735 Re: Utakmice.
I sad kad je najvece ushicenje, da jos jednom kazem kako cemo naci vec nacina da konstatujemo da Janjos treba da ide sa klupe i to relativno brzo. I djaba ce onda biti prica strpite se ljudi, pricekajte malo, strpljenja, bla bla...a ovog trenutka se niko nece sjecati. Jos ce se na kraju neko naci da kaze kako je i sad znao da ovo ne valja ili da nesto u ekipi ne valja.
Jer takvi smo mi ljudi.
Jer takvi smo mi ljudi.
- wickerman
#21736 Re: Utakmice.
Ovo danas je bilo odlicno 
- Logovan
#21737 Re: Utakmice.
Al' što se spiker obruka prije početka utakmice kod onog prozivanja igrača.
Umjesto Perica kaže Ivica.
- Dinostula
#21738 Re: Utakmice.
Krenuo da kaze Ivica Pivetić.Logovan wrote:Al' što se spiker obruka prije početka utakmice kod onog prozivanja igrača.
Vala ima ime i prezime malo ko se ne bi zeznuo.
Najbolja od svih je u igru je ušao Džemo Smiječanin (prije 2-3 sezone).
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21739 Re: Utakmice.
Mene je posebno dojmio Mihojevic danas.
Mada, svi su grizli, nema sta
Mada, svi su grizli, nema sta
-
north
#21740 Re: Utakmice.
Nažalost ima toga...Ali mislim da ovaj put ipak Ćala će imati puno vise kredita nego prethodnici, što je apsolutno zasluženo i ispravno.....Ali stvari treba nazvati pravim imenom, ja ću prvi reći da se izvlači 120% iz ekipe što je naravno zasluga SŠ, ali ako ćemo realno ova ekipa je tanja poprilično od one šampionske....Mislim, Cimirot, Velkoski, Benko, Stojčev, Bilbija, mi danas nemamo bolje igrače ako ćemo pošteno, ali imamo nešto drugo.....imamo to da ova ekipa svaku utakmicu igra sa 120% i to za sada donosi rezultate pa i sreću u nekim utakmicama gdje te nebo pogleda jer je ekipa to na terenu to zaslužila..... a s druga strane ona na papiru jača je svaku drugu igrala sa 60 ili 70% mogućnosti, pa tako ispada da je bolje imati malo "tanju" ekipa koja svaku daje sve od sebe, nego jaču koja ne igra baš svaku max....Čudne li ironije, ali mi da smo doveli 5 igrača, pa čak i 5 igrača koju sna papiru pojačanja za ovu ligu, gdje bi svi kolektivno svršavali na "imena", mišljenja sam da ne bi imali ovakav niz i zajedništvo i atmosferu..Atmosfera, zajedništvo svih igrača i SŠ su čudo, i iz ovog primjera se vidi da to može donijeti bolje rezultate od ekipe koja je na papiru jača ali gdje stvari ne funkcionišu najbolje, I gdje su u prvom planu nekakvi facebook qrci, šiše, prijetnje preko interneta i ostale budalaštine..ali da se vraćamo puno na to..jeza u ledja wrote:I sad kad je najvece ushicenje, da jos jednom kazem kako cemo naci vec nacina da konstatujemo da Janjos treba da ide sa klupe i to relativno brzo. I djaba ce onda biti prica strpite se ljudi, pricekajte malo, strpljenja, bla bla...a ovog trenutka se niko nece sjecati. Jos ce se na kraju neko naci da kaze kako je i sad znao da ovo ne valja ili da nesto u ekipi ne valja.
Jer takvi smo mi ljudi.
Ne treba se zavravati prije ili kasnije će niz stati, što je normalno, naletiće kiks i loša partija, ali sve dok vidiš da se max. daje od igrača i SŠ, mora im se dati max. podrška i to sa puno vise kredita što pretodno napisah nego prethodnicima...
- vegass
#21741 Re: Utakmice.
Ja se slažem sa time sto govoriš. Pogledaj moje postove o njemu. Mislio sam više revijalno pred kraj utakmice.Dinostula wrote:Kad ce ljudi shvatiti vise da je Husejinovic zavrsio karijeru samo sto mu niko jos nije javio.vegass wrote:Danas su svi zaslužili visoke ocjene. Malo me nervirao Almir Bekic nekih 20-ak minuta, ali se i on dohavizao. Šarić je odličan bio, Ivetić me pozitivno iznenadio. Od svih koje ste nabrajali izostavili ste Mihojevica koji je bio odličan i krhao se čitavo drugo poluvrijeme sa onim visokim iz listice, dok nije Balić ušao. Malo mi je žao što umjesto duljevica pred kraj nije ubačen guza, ali hajde.
Mislim da ne postoji ni teoretska sansa da njega vidis u ekipi u bilo kojoj ozbiljnijoj tekmi tipa Sirokog, Zelje ili Zrinjskog.
-
north
#21742 Re: Utakmice.
Činjenica da danas Said nije dobio ni munute samo govori koliko je rizik njega stavljati na ovakvom terenu poslije kiše, gdje je teren mekan i gdje igraču sa takvim koljenom malo treba da završi na hirurgiji...O tome smo stalno pisali, ponavljali se ko papagaj, pa šta govori to da Said poslije gola protiv Olimpica i gdje je bio sasvim ok, danas ni minute ne dobije
...Pa nije zato što ga Ćala mrzi, niti zato što mu danas nije nikakko trebao, nego vjerovatno zbog lošeg i mekanog terena gdje noga propada
, nisu smjeli rizikovati i čuvaju ga za ljepše vrijeme i bolje terene...E pa ako je tako, to onda znači da na Said aka Levski možemo zaboraviti, i puna šaka brade ako ga budemo gledali u elementu poput Olimpica barem svaku treću ili četvrtu utakmicu...o nekom kontinuitetu je iluzorno pričati, nažalost 
Last edited by north on 12/03/2017 00:35, edited 1 time in total.
- Raigor Stonehoof
#21743 Re: Utakmice.
Ne bih se slozio da je branio toliko dobro, vise je do nas, izadju sami pred golmana pa pucaju direkt u njegakinzekonze wrote:Ma odlicno odigrano, pogotovo prvo poluvrijeme. Kad bi svaku utakmicu ovako odigrali, ni jedna ekipa nam ne bi boda uzela. Onaj Bilobrk je danas branio sto nije nikad i spasio ih je katastrofe.
P.S. Al je bilo i jebeno hladno.
Odlicna partija, odavno nisam bil zadovoljniji utakmicom. Par kikseva odbrane pred kraj su nas mogli kostati, ali Pavlovic je fakat odlican golman, i drago mi je ato nismo doveli Pirica.
- leškarenje
#21744 Re: Utakmice.
Govori lesko sabura ljudi,SABURA
ali jok,daj pojacanja,nismo nikog doveli,ugasismo se
....nisu ovi igraci preko noci mogli zaboraviti igrati,da od najboljih u svojim ekipama postanu najgori u ligi....Saric igra onako kako sam ga zapamtio u Slobodi,Perica pocinje igrati,Sasa ko Nesta jbt
,Pavlovic bolji od Delaca po meni ....ma svi igraju sve bolje kako se blizi Liga za prvaka .
Sta je sa Lelicem
nema ga nigdje ?
Od deset tekmi devet clean sheet Pavlovica
Sta je sa Lelicem
Od deset tekmi devet clean sheet Pavlovica
-
bjelave
#21745 Re: Utakmice.
Drago mi je zbog Cale.Kad je dolazio bilo ih je, i ovdje medju nama, koji su o posprdno o njemu govorili kao opstinskom sluzbeniku.
Mislim da je sad koliko god negativci pitari bili da je on zaradio dobrog kredita.Iz ove ekipe je izvukao i izvlaci puno vise nego sto objektivno vrijedi. A to generalno nije nas slucaj, narocito ne posljednje 4 sezone.
Cala nas je takodjer doveo i na vrata grupne faze u EL kad se nije imalo za kifle sto mnogi opet previdaju.
Treba ga pustiti da radi dugorocno. A za nadati se je takodjer da ce ga uprava moci podrzati i pratiti u narednim sezonama.
Mislim da je sad koliko god negativci pitari bili da je on zaradio dobrog kredita.Iz ove ekipe je izvukao i izvlaci puno vise nego sto objektivno vrijedi. A to generalno nije nas slucaj, narocito ne posljednje 4 sezone.
Cala nas je takodjer doveo i na vrata grupne faze u EL kad se nije imalo za kifle sto mnogi opet previdaju.
Treba ga pustiti da radi dugorocno. A za nadati se je takodjer da ce ga uprava moci podrzati i pratiti u narednim sezonama.
- Cossack
#21746 Re: Utakmice.
Zna li iko gdje je nestao trener-profesionalac?
Osušila mu se izgleda pljuvačka... 
-
Pavel Nedved
#21747 Re: Utakmice.
Tu je, sad je Dinostula ili tak' nest.Cossack wrote:Zna li iko gdje je nestao trener-profesionalac?Osušila mu se izgleda pljuvačka...
-
Qoom
#21748 Re: Utakmice.
Slažem se i upravo je to razlog da nas zabrine neefikasnost pojedinaca u prilikama kada se očekuje rutinska završnica. Imaš prilike, a ti ko šupalj kurton.Logovan wrote:Ako već ideš tom logikom, onda je i njih golman spasio da ih ne ugazimo.Qoom wrote:Spasio Bojan da nas ne ugaze nogama
Em smo imali više šansi, em su nam šanse bile bolje.
Protiv Viteza patnja, Olimpiku drugoligaču Krupa uvali 3, Zrinjski 5, mi jedva go. Ok, imali smo šansi i presmiješnih završnica kada Hebibu sa 7 metara lopta umjesto u golu završi u autu.
Daleko od toga da se serem po rezultatima, ali nema nešto razloga za padanje u trans.
Idemo u Travnik, dobri kolači u Bečkoj.
-
trener-profesionalac
#21749 Re: Utakmice.
odavno bolja utakmica na Kosevu nije bila.svaka cast momci.malo se preforsirali prvih 35 minuta pa se dozivali do 60 minute.
al eto nek je nas spasio bojan a njih nije bilobrk..al to dolazi od dininih navijaca pa nije ni cudo
al eto nek je nas spasio bojan a njih nije bilobrk..al to dolazi od dininih navijaca pa nije ni cudo
- leškarenje
#21750 Re: Utakmice.
Hahahahahah,pa opet hahahahahahhahhha
Kakav kolac
Kakav kolac