Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- FasterThanLight
#21701 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i ja sam dao sansu witcheru2 ali se tada souls igrao tako da sam se samo nasmijao /borefest/
.. mislim da sad-zasad, od ove generacije, zelda izgleda najbolje
.. mislim da sad-zasad, od ove generacije, zelda izgleda najbolje
-
AmirBaa
#21702 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Svako ima svoje misljenje, ali pljuvati po witcheru nikad necu skontati. Kao prvo veliki sam fan open world rpg igara, a witcher 3 je vjerovatno poslije skyrima najbolja igra koju sam ikad igrao. Gameplay (puno vise od pritiskanja lijevog i desnog klika), grafika (jos kad se skine HQ mod pff) i prica (zaljubio sam se u yen
) je nesto sto rijetko koja igra ima. Jos uvijek imam blood & wine koju misiju ali mi je previse zao da i to predjem 
- ferratilis
#21703 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sreca pa ovo nije rasprava uzivo, valjalo bi zvati Irfana Nefica da zavede red
Prosle godine su me najvise odusevili Doom i Overwatch, ne zbog gameplaya koliko zbog respekta prema igracima. Optimizacija i opcije su odlicne, bas onako kako prave pc igre trebaju izgledati, nema glupih DLC-ova, serveri rade kako treba, muzika odlicna. Nadam se da ce i ove godine biti nekoliko takvih igara.
Sto se tice Witchera i generalno RPG-eva, ne vrijedi raspravljati o ukusima. Ja ne mogu nikako igrati Mass Effect, iako obozavam Kotor. New Vegas sam igrao do iznemoglosti, ali zato sve druge Bethesda igre ne mogu igrati duze od pola sata. Za mene licno je savrsena igra kohezija gameplaya, price, muzike i optimizovanosti. Witcher 3, Kotor i New Vegas su za mene takve igre, dosta drugih ima jedan od ovih elemenata, ali su drugi tanki.
Prosle godine su me najvise odusevili Doom i Overwatch, ne zbog gameplaya koliko zbog respekta prema igracima. Optimizacija i opcije su odlicne, bas onako kako prave pc igre trebaju izgledati, nema glupih DLC-ova, serveri rade kako treba, muzika odlicna. Nadam se da ce i ove godine biti nekoliko takvih igara.
Sto se tice Witchera i generalno RPG-eva, ne vrijedi raspravljati o ukusima. Ja ne mogu nikako igrati Mass Effect, iako obozavam Kotor. New Vegas sam igrao do iznemoglosti, ali zato sve druge Bethesda igre ne mogu igrati duze od pola sata. Za mene licno je savrsena igra kohezija gameplaya, price, muzike i optimizovanosti. Witcher 3, Kotor i New Vegas su za mene takve igre, dosta drugih ima jedan od ovih elemenata, ali su drugi tanki.
-
Mega Man X
#21704 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Doom je očit primjer kako priča manje-više treba u igri. Svodi se na bukvalno: "Evo ti pucaljke. Idi uništi čuvare pakla do srži." I to mi se sviđa. Manje priče, više akcije.
Čak i Doom Guy (U ovom slučaju Doom Slayer) ima slično mišljenje. Dr. Samuel Hayden mu nešto zvoca oko demona, otvaranja Hell portala itd., Doom Slayer otrese monitor ili šta već jer ga zaboli za svime.
Čak i Doom Guy (U ovom slučaju Doom Slayer) ima slično mišljenje. Dr. Samuel Hayden mu nešto zvoca oko demona, otvaranja Hell portala itd., Doom Slayer otrese monitor ili šta već jer ga zaboli za svime.
- FasterThanLight
#21705 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

shitposting
- ferratilis
#21706 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
FasterThanLight wrote:shitposting

-
Mega Man X
#21707 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koji LOL od "konzole". Da mi hoće neko ovo dat besplatno da ga stavim sljedeći dan na PIK.
- diablobih
#21708 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vrhunska konzola, jedva cekam da je uzmem.
- FasterThanLight
#21709 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
diablobih wrote:Vrhunska konzola, jedva cekam da je uzmem.
-
Mega Man X
#21710 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probao Just Cause 3. Brate mili kakav je ono voice acting? Oplako sam koliko je loš. Nije ni u JC2 bio za Oskara, ali brate sad je još gori.
A nisam očekivo da će Rico dobit facelift pošto ne izgleda ko prijašnji Rico iz JC2.
A nisam očekivo da će Rico dobit facelift pošto ne izgleda ko prijašnji Rico iz JC2.
-
djuzepee
#21711 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Skinuo sam The Hunter Call of the wild, instalirao i sve super, međutim kad kliknem da pokrenem igru pojavi se crn prozor kao da se igra pokreće i jednostavno nakon par sekundi nestane i igra se uopšte ne pokrene.. je li neko imao sličan problem?
- avaks
#21712 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Steam - Library - Games - desni klik na tu svoju igru - properties pa pod local files uzmeš verify integrity of game files
Uglavnom tako će da vidi je li nešto fali ili nije instalirano i automatski će da skine sve što treba
Uglavnom tako će da vidi je li nešto fali ili nije instalirano i automatski će da skine sve što treba
-
djuzepee
-
Mega Man X
#21714 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato što je piratska igra. 
-
djuzepee
#21715 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja ne rekoh da sam platio..

- avaks
#21716 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa šta nas handriš onda
Da si platio možda bi i radila... Traži drugi virus hoću reći krek, odnosno skidaj drugu verziju
Odmah se naglasi da je "NARODSKA" verzija igre i da si probao sa novim/starim driverima, da ti je kofiguracija barem minimalna u odnosu na igru (provjerio si naravno), i da si pratio upute kod instalacije odnosno pustio taj injector trojanac (pardon krek) u antivirusu/firewallu i da se igra instalirala normalno.
Još ako kažeš da je repack bio

Da si platio možda bi i radila... Traži drugi virus hoću reći krek, odnosno skidaj drugu verziju
Odmah se naglasi da je "NARODSKA" verzija igre i da si probao sa novim/starim driverima, da ti je kofiguracija barem minimalna u odnosu na igru (provjerio si naravno), i da si pratio upute kod instalacije odnosno pustio taj injector trojanac (pardon krek) u antivirusu/firewallu i da se igra instalirala normalno.
Još ako kažeš da je repack bio
-
djuzepee
#21717 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
all check, čak sam i 2x skidao sa dva različita sajta, kontajući da je do linka, ali nije.. hebe me što ništa ne izbaci, bilo kakvo upozorenje ili grešku..
- avaks
#21718 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hajmo onda polako, svoju konfiguraciju napišeš ovdje i koji je sistem u pitanju pa ćemo redom 
-
djuzepee
#21719 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
biće da nisam drivere update-ovao.. 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21720 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bice da nisi iskoristio sve pravne lijekove prije nego sto si do Strazbura potego... 
-
AmirBaa
#21721 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
je li iko kupovao coinse za fifu 17 ? Dodjem do druge divizije i istamburaju me opasno tamo, moj Umtiti jadni mora ronalda i messija cuvati 
- ferratilis
#21722 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Podjoh napisati nesto o pirateriji i sjetim se da sam jucer skinuo 10 giga knjiga za Kindle
Sutnja je zlato
-
Mega Man X
#21723 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I kažu Switch treba kupit..

- Averus
#21724 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudima koji su navikli na konzole ne smeta 30fps-a
Štaviše, sve od 24 pa više im je ok
Dodaj još da je Nintendo, tako da... ono... Dosadan si sa hejtanjem
Evo ja - niti ću ga kupiti, niti me oduševio, ali brate na koju god temu uđem samo tvoje hejtanje ovoga ili onoga
Koristiću tvoj argument protiv tebe:
Aditonu si na PC konfiguracijama prigovorio što je pohvalio konzolu u toj temi, a ti evo u PC IGRAMA smaraš već dvije stranice sa konzolom jer je ne voliš
W T F ?
Ako nemaš pametnog posta, nemoj bezveze puniti count gdje ne treba, idi sa eurosmijehom viceve kopiraj
Štaviše, sve od 24 pa više im je ok
Dodaj još da je Nintendo, tako da... ono... Dosadan si sa hejtanjem
Evo ja - niti ću ga kupiti, niti me oduševio, ali brate na koju god temu uđem samo tvoje hejtanje ovoga ili onoga
Koristiću tvoj argument protiv tebe:
Aditonu si na PC konfiguracijama prigovorio što je pohvalio konzolu u toj temi, a ti evo u PC IGRAMA smaraš već dvije stranice sa konzolom jer je ne voliš
W T F ?
Ako nemaš pametnog posta, nemoj bezveze puniti count gdje ne treba, idi sa eurosmijehom viceve kopiraj
- avaks
#21725 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledati u 4K obavezno i ne baliti po tastaturi:
Budu li samo grafiku downgradeovali, ima da ih hejteri ubiju
A ja garantujem da oni što su pljuvali po Witcher 3 još ne mogu da ga igraju na Ultra a ne na onoj grafici iz trailera
Budu li samo grafiku downgradeovali, ima da ih hejteri ubiju
A ja garantujem da oni što su pljuvali po Witcher 3 još ne mogu da ga igraju na Ultra a ne na onoj grafici iz trailera