BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#21701 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sad ti čovjek reče, Zukanović je sa 24 igrao u 2.belgijskoj, a Džeko bio najbolji strijelac Bundesa i nudile se za njega cifre od 30 miliona funti. Ne možeš to porediti nikako.
- luckylaka
#21702 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko bi to Cimija u prvih 11 a Medu na klupu.Smijesno.Medo kakav god da je jos je klasa za Gojka sto pokazuje u zadnje tri utakmice u izraelu.Inace sto neko rece hajde ko god da dva gole u euro ligama da ga uguramo u prvih 11.To sto Hodzic daje skoro svako kolo a nije u grckoj,kipru,turskoj...se ne pika.Naravno dobice mozda u prijateljskim utakmicama sansu i Gojko i Armin ali u kvalifikacijama daj boze da ne presjede na tribinama.Pa svaki slijepac vec zna sastav i za prvu i za zadnju utakmicu u kvalifikacijama.Begovic,Mujdza,Bico,Vranjes,Sunjic,Zuka,Medo,Spaha,Mire,Lula,Visca,Vedo,Dzeko,Seo,Djuric,Sehic,Izet 100%
- luckylaka
#21703 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ima nas koji bi i za selektora nekoga ko se razumije u ovaj posao pa da stane u kraj javasluku i pozivanju u reprezentaciju podobnih .Ovako mozes ti Gojka ili bilo kojeg drugog talenta ovdje faliti od jutra do sutra to nasi slijepci ne vide.I kad vide to se svodi na tribine jarane moj.I naravno vecina nas gleda europske lige i vidi ko moze doboti sansu u reprezentaciji ali sta reprezentacija ima koristi od toga sto nasi talenti igraju u Milanu,Arsenalu,Bayernu,Borussiji...kad su premladi za reprezentaciju.Dok napune 27-28 god.onda ih treba zvatileškarenje wrote:Cimirot uradi korisnog za jedno poluvrijeme vise nego Medunjanin za polusezonuluckylaka wrote:Ko bi to Cimija u prvih 11 a Medu na klupu.Smijesno.Medo kakav god da je jos je klasa za Gojka sto pokazuje u zadnje tri utakmice u izraelu.Inace sto neko rece hajde ko god da dva gole u euro ligama da ga uguramo u prvih 11.To sto Hodzic daje skoro svako kolo a nije u grckoj,kipru,turskoj...se ne pika.Naravno dobice mozda u prijateljskim utakmicama sansu i Gojko i Armin ali u kvalifikacijama daj boze da ne presjede na tribinama.Pa svaki slijepac vec zna sastav i za prvu i za zadnju utakmicu u kvalifikacijama.Begovic,Mujdza,Bico,Vranjes,Sunjic,Zuka,Medo,Spaha,Mire,Lula,Visca,Vedo,Dzeko,Seo,Djuric,Sehic,Izet 100%![]()
Ima nas koji gledamo utakmice
- Laertes
#21704 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tačno mi fali akcije oko reprezentacije i ovih tvojih komentara. Udri, Luckyluckylaka wrote:Ima nas koji bi i za selektora nekoga ko se razumije u ovaj posao pa da stane u kraj javasluku i pozivanju u reprezentaciju podobnih .Ovako mozes ti Gojka ili bilo kojeg drugog talenta ovdje faliti od jutra do sutra to nasi slijepci ne vide.I kad vide to se svodi na tribine jarane moj.I naravno vecina nas gleda europske lige i vidi ko moze doboti sansu u reprezentaciji ali sta reprezentacija ima koristi od toga sto nasi talenti igraju u Milanu,Arsenalu,Bayernu,Borussiji...kad su premladi za reprezentaciju.Dok napune 27-28 god.onda ih treba zvatileškarenje wrote:Cimirot uradi korisnog za jedno poluvrijeme vise nego Medunjanin za polusezonuluckylaka wrote:Ko bi to Cimija u prvih 11 a Medu na klupu.Smijesno.Medo kakav god da je jos je klasa za Gojka sto pokazuje u zadnje tri utakmice u izraelu.Inace sto neko rece hajde ko god da dva gole u euro ligama da ga uguramo u prvih 11.To sto Hodzic daje skoro svako kolo a nije u grckoj,kipru,turskoj...se ne pika.Naravno dobice mozda u prijateljskim utakmicama sansu i Gojko i Armin ali u kvalifikacijama daj boze da ne presjede na tribinama.Pa svaki slijepac vec zna sastav i za prvu i za zadnju utakmicu u kvalifikacijama.Begovic,Mujdza,Bico,Vranjes,Sunjic,Zuka,Medo,Spaha,Mire,Lula,Visca,Vedo,Dzeko,Seo,Djuric,Sehic,Izet 100%![]()
Ima nas koji gledamo utakmice
- tataćusak
#21705 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne radi se o jednom golu, njegov poso nije davanje golova. Radi se o tome da mamak na sredini tako dobro čita igru, čuva loptu i ima precizna dodavanja da je to čudo jedno kao da mu je 5-6 godina više. Radi se o ogromnom potencijalu koji TEK treba da bude iskorišten, naravno na obostrano zadovoljstvo i Cimirota i repke. Mnogim PANJEVIMA je repka bila odskočna daska zašto ne bi bila i momku koji će to sigurno i iskoristiti.studeni76 wrote:Ma naravno, dao jedan go i odmah je za prvih 11! Napredak na vidiku...
- luckylaka
#21706 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo ga jos jedan.Pa ne vodi vise Safet reprezentaciju pa da dovodo momke od 20 i neku godinu kao sto su Besa,Seo,Izet...Ovo je vrijeme kada nastupa nova generacija Anicic(26)Vrancic(26)Milicevic(30),Pavlovic(27)...tataćusak wrote:Ne radi se o jednom golu, njegov poso nije davanje golova. Radi se o tome da mamak na sredini tako dobro čita igru, čuva loptu i ima precizna dodavanja da je to čudo jedno kao da mu je 5-6 godina više. Radi se o ogromnom potencijalu koji TEK treba da bude iskorišten, naravno na obostrano zadovoljstvo i Cimirota i repke. Mnogim PANJEVIMA je repka bila odskočna daska zašto ne bi bila i momku koji će to sigurno i iskoristiti.studeni76 wrote:Ma naravno, dao jedan go i odmah je za prvih 11! Napredak na vidiku...
- luckylaka
#21707 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
@Laertes bjez bola ne pali me.Zena mi rekla ,,ako te jos jednom banuju zbog gluposti ne idi mi naoci a compu nemoj da se priblizis"
U suru. 
- Laertes
#21708 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zaboravio si Salatića (31) i Jajala (28).luckylaka wrote:Evo ga jos jedan.Pa ne vodi vise Safet reprezentaciju pa da dovodo momke od 20 i neku godinu kao sto su Besa,Seo,Izet...Ovo je vrijeme kada nastupa nova generacija Anicic(26)Vrancic(26)Milicevic(30),Pavlovic(27)...tataćusak wrote:Ne radi se o jednom golu, njegov poso nije davanje golova. Radi se o tome da mamak na sredini tako dobro čita igru, čuva loptu i ima precizna dodavanja da je to čudo jedno kao da mu je 5-6 godina više. Radi se o ogromnom potencijalu koji TEK treba da bude iskorišten, naravno na obostrano zadovoljstvo i Cimirota i repke. Mnogim PANJEVIMA je repka bila odskočna daska zašto ne bi bila i momku koji će to sigurno i iskoristiti.studeni76 wrote:Ma naravno, dao jedan go i odmah je za prvih 11! Napredak na vidiku...
- MOSALJOZE
#21709 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://reprezentacija.ba/41013-adnan-ca ... u-sarajevu
Od igrača bio je tu Dženis Burnić, nada njemačkog Dortmunda. Ostali nisu mogli doći zbog obaveza, ali su mi redom poslali poruke ili su se javili telefonom – Edin Džeko, Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Emir Spahić, Sejad Salihović, Ermin Bičakčić, Lukas Podolski… Hvala svima!

Od igrača bio je tu Dženis Burnić, nada njemačkog Dortmunda. Ostali nisu mogli doći zbog obaveza, ali su mi redom poslali poruke ili su se javili telefonom – Edin Džeko, Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Emir Spahić, Sejad Salihović, Ermin Bičakčić, Lukas Podolski… Hvala svima!
- ultima_palabra
#21710 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sta se talenata otkrilo preko VHS-a na pariskom kauculuckylaka wrote:Evo ga jos jedan.Pa ne vodi vise Safet reprezentaciju pa da dovodo momke od 20 i neku godinu kao sto su Besa,Seo,Izet...Ovo je vrijeme kada nastupa nova generacija Anicic(26)Vrancic(26)Milicevic(30),Pavlovic(27)...tataćusak wrote:Ne radi se o jednom golu, njegov poso nije davanje golova. Radi se o tome da mamak na sredini tako dobro čita igru, čuva loptu i ima precizna dodavanja da je to čudo jedno kao da mu je 5-6 godina više. Radi se o ogromnom potencijalu koji TEK treba da bude iskorišten, naravno na obostrano zadovoljstvo i Cimirota i repke. Mnogim PANJEVIMA je repka bila odskočna daska zašto ne bi bila i momku koji će to sigurno i iskoristiti.studeni76 wrote:Ma naravno, dao jedan go i odmah je za prvih 11! Napredak na vidiku...
-
Dead Man Walking
#21711 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jel ovo opet laki uveseljava sire narodne mase?
On topic, kakve veze ima jel neko ima 21 il 27? Taman mi imamo vremena cekati te od 21 da nadodju. Ako su kvalitet da odmah dignu igru bujrum, a ako nisu daj tog od 27. Nama treba rezultat sad i odmah, dok jos imamo Dzeku, Asmira, Miralema, pa i Spahu jos ovu godinu-dvije. Iskoristiti to i pokusati se uvaliti u Rusiju, inace Bog zna hocemol vise ikad.
On topic, kakve veze ima jel neko ima 21 il 27? Taman mi imamo vremena cekati te od 21 da nadodju. Ako su kvalitet da odmah dignu igru bujrum, a ako nisu daj tog od 27. Nama treba rezultat sad i odmah, dok jos imamo Dzeku, Asmira, Miralema, pa i Spahu jos ovu godinu-dvije. Iskoristiti to i pokusati se uvaliti u Rusiju, inace Bog zna hocemol vise ikad.
- luckylaka
#21712 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dead Man Walking wrote:Jel ovo opet laki uveseljava sire narodne mase?
-
Dead Man Walking
#21713 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Yebo Milicevica iz CL, daj juniora Burnica da nas vodi na SP.
- luckylaka
#21714 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ja sam za Milija tako da eventualnim odlaskom na svjetsko u rusiju nas sastav bi mogao izgledati ovako Begovic(30),Mujdza(33),Salihovic(33),Vrancic(30),Spaha(38),Pavlovic(30),Milicevic(33),Vrancic(30),Medunjani(34)Ibisevic(34)...Ja sam ZA.Ovako otprilike rade i ostale europske i svjetske reprezentacije .Forsiraju iskusne a ove mladje sto su tek prohodali od 17,18,19 god.cuvaju za svjetsko u Kataru
Mogu li ovi nasi nabrojani dobaciti do Katara
-
Korisničkoime
#21715 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Daj @lucky ne prdi majke ti. Znam da ti je tesko ali Susic zasro otisao i sta ces pomiri se s tim.
Da Mesi padne s neba drugi Kolasinac kao Susicu koji ni kriv ni duzan ispade da je istog stvorio otisao bi Mesa po takvog igraca pjesice i na ledima ga donjeo u kamp repke a nebi ga na press konferenciji podjebavao.
Tako ne prdi Kolasinac je postao prvotimac Bundesligasa i to jakog samo mentol ga nebi pozvao, da je vidio kvalitet u momku koji je tada igrao za drugoligasa u Belgiji a sada za Romu e onda bi mi svi skidali kapu.
Da Mesi padne s neba drugi Kolasinac kao Susicu koji ni kriv ni duzan ispade da je istog stvorio otisao bi Mesa po takvog igraca pjesice i na ledima ga donjeo u kamp repke a nebi ga na press konferenciji podjebavao.
Tako ne prdi Kolasinac je postao prvotimac Bundesligasa i to jakog samo mentol ga nebi pozvao, da je vidio kvalitet u momku koji je tada igrao za drugoligasa u Belgiji a sada za Romu e onda bi mi svi skidali kapu.
- luckylaka
#21716 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nemas pojma kako mi je tesko zbog SusicaKorisničkoime wrote:Daj @lucky ne prdi majke ti. Znam da ti je tesko ali Susic zasro otisao i sta ces pomiri se s tim.
- luckylaka
#21717 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Odmah zvati 30 godina,igra ko sat
Ibričić pobjedom startao u azijskoj Ligi prvaka 0
Fudbaleri Sepahana su na domaćem terenu savladali Al-Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u 1. kolu grupe A, a konačan rezultat nakon 90 minute igre na stadionu u Isfahanu glasio je 2:0.
Ibričić pobjedom startao u azijskoj Ligi prvaka 0
Fudbaleri Sepahana su na domaćem terenu savladali Al-Nasr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u 1. kolu grupe A, a konačan rezultat nakon 90 minute igre na stadionu u Isfahanu glasio je 2:0.
- insaneinthebrain
- Logovan
#21719 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
insaneinthebrain wrote:mladi gojak nastavlja da trpa![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/gojak- ... /160223148
http://www.dailymotion.com/video/x3tvng ... namo_sport
- Laertes
#21720 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad smo već kod mvp-a kola:leškarenje wrote:"MVP i najbolji gol kola" ,sto bi neki rekli 'ta ce on![]()
smrdim/gojko-cimirot-nastavio ... -gol-kola/
http://www.goal.com/ba/news/6923/serie- ... ID=HP_BN_1
Jel' ti drago?
- Laertes
#21721 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A Cimirotu je isto normala, pa ga ti ističeš.... Ti fakat imaš problem sa Edinom, makar ćeš dodati "s tim da je...". Najbolje ocijenjen igrač Serie A ovog vikenda je Edin Džeko! Pusti sad Pjanića...leškarenje wrote: Sto ne bi bilos tim da je ovo Edinu prvi put otkako je u Romi da je zapazen u ovolikoj mjeri
dok je Pjanicu to normala
- cyprus
#21722 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Možda je sad konačno vrijeme da se ozbiljnije pozabavimo onim Dumićem, što ga je Alfa guro... Momak je prešo u holandski NEC i odmah se ustalio u prvom timu... To je zasigurno respektabilan nivo... Čini mi se da dosad nikad nismo imali reprezentativca iz Eredivizije(?)
- MOSALJOZE
-
palermo
#21724 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tja, rezervni igrač belgijskog kandidata za ispadanje ispred standardnog prvotimca Lazia. Nije da nisam za osvježenje, ali moraju postojati neki standardi.......valjda.....MOSALJOZE wrote:http://reprezentacija.ba/41104-rusija-2 ... ni-uigrati
OBAVEZNO PROČITATI
nisam skontao šta ke ovdje toliko revolucionarno da se obaezno mora pročitati.....
- animus
#21725 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobro sve napisano za nove reprezentativce. To je to uglavnom samo fali lulic i bicakcic u tekstu. I mala zmajerka sto je Duljevica samo usput pomenuo a momak ce nam biti uskoro jedan od najbitnijih igraca jer ima kvalitetu kao malo koji igrac do sada u nasoj ligi.