Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nihoniho wrote:"Petnaest dana je do utakmice i vjerovatno ću svaki dan razmišljati, praviti kombinacije."
sad ti ko nesto procitao... procitaj do kraja majka mu stara, nista ne zavrsava na sredini sem Dinine pjesme.
"Nije ni u Atini igrao Pjanić. Petnaest dana je do utakmice i vjerovatno ću svaki dan razmišljati, praviti kombinacije i tražiti rješenja za to njegovo mjesto, mada je za nas to veliki hendikep", ističe Sušić.
Spisak manje vise ocekivan.Pozivanje Rahimica odlican potez jer je on i u 4-toj deceniji ne uporedivo kvalitetniji igrac od A.Zahirovica koji ruku na srce nije kalibar A tima reprezentacije koja ima visoke ambicije i ciljeve.Tu ce general unjeti sigurnost,znati stati na loptu,dodati pravovremeno,ne paniciti,i naravno oboriti kad treba onako smekerski max za zutog k.Dolazimo na temu Misketa..u jednu ruku ispravno rjesenje je njegov potez - iz razloga konstantnosti i provjerenog recepta-, mada treba biti objektivan i priznati da Miske u ovom slucaju moze sa Zahirovicem pod ruku i maximalno zagrijati ugodnu zenicku klupu...zasto ne probati "baciti skiju" grckom treneru sa nekim imenom koje se ne ocekuje,zasto priliku ne bi dobio Said Huseinovic (barem i sa klupe),ja ne znam je li Pape vidio njegov gol protiv levskog,momak ako ima svoj dan moze donjeti prevagu ,a kakvih sve krampi ima u reprezentaciji Said bi u ovom trenutku bio pojacanje,momak je fit u takmicarskoj je formi i garantovano Misketa ovakvog kakav je trenutno moze u zubima nositi,ali jok nasmijace se mnogi na ovo,pitam se samo kako se do sad niko ne smije na prezimena:Ibricic,Vrsajevic,Zahirovic, pa evo sad i Zukanovic (krampe)
Last edited by deviltoy on 07/03/2013 13:05, edited 2 times in total.
Lik iznad sa stalnim pljuvanjem selektora je nevjerovatan...zajebo je cvrleta, onaj barem elaborira svoje hrakanje po selektoru, jeste da su eseji, pa ko se složi složio se..ovaj samo neka hinjava šukanja i citiranja izjava koja su toliko nerelevantna i nebitna za konačan ishod....uostalm vidjeće se vrlo brzo ko zna, a ko je paćenik neviđeni.....
Spisak dobar, nije se moglo bolje, Miske treba, iako mi nije drago zbog nedlsjednosti selektora (slučaj Muslimović i nepozivanje igrača iz Kine), ali ako je to cijena uspjeha, neka bude....
Rahimić isto, samo se nadam da fizička sprema nije toliko upitna....iskustvo je od neprocjenljive važnosti...
Last edited by north on 07/03/2013 13:03, edited 1 time in total.
Ja bih njih dvojicu gurnuo na sredinu, pa kud puklo da puklo. Najlakše je promijeniti izmjenom ritam ako ne bude išlo, ali bolje je da mijenjaš u šezdesetoj pri rezultatu 0-0, nego u šezdesetoj pri rezultatu 0-1.
Miske će i onako biti zadužen za kreiranje, Lulić nek drži lijevu stranu, a Ibišević i Džeko nek se tuku sa štoperima.
vicious: Nisam ni snimio Bešića, do mene
Ma hoću reći, ne treba nam sad eksperimentisanje sa tim ljudima u 11, i ne može ga se kritikovati po tom pitanju
ganjeta wrote:E čuj skloni koji grije klupu u Dinamu . Allahami ništa protiv njega nemam, nek' se dokaže u Dinamu i odma ga zvati, ništa klupa, odma u prvu postavu.
Njega handri što nije bar upola kao Vršajević svestran .
Glede nosanja u zubima, vjerovatno je mislio na nekakvu fizičku spremnost i trku
Što jest jest, Said je i kad je najdeblji bio mogao opaliti sprint s loptom da ga niko ne može stići, a sad je vjerovatno još spremniji. Jebe ga samo što ne igra
Što kaže ganjeta, nek se pokaže (bar malo) u Dinamu i odmah ga zvati.
vicious wrote:Što jest jest, Said je i kad je najdeblji bio mogao opaliti sprint s loptom da ga niko ne može stići, a sad je vjerovatno još spremniji. Jebe ga samo što ne igra
Nešto kao R9 kad je bio u debeloj fazi... kad se zaleti inercija kilaže ga ubrza pravo
ganjeta wrote:Pape palac gore za Rahimu. Njegovo iskustvo je od velike pomoći.
a i za ovog Fejzica
vidi se da''kasete'' pristizu redovno
Nisu kasete druze, nego se cita forum Moradoh naci ovaj post od prije nekoliko mjeseci:
zlajapravaraja wrote:Evo gledam nesto, i vidim da mi osim Asmira uopste nemamo golmana kako treba Svaka cast Avdukicu, ali,...da ne idem u detalje oko internacionalnog iskustva te kvalitetnog domaceg prvenstva...
Cudi me da se niko ne sekira oko ove pozicije, jer ako ne daj Boze Asmiru nesto bude, pravo smo tanki. Cudi me da nase Svabe ne spominju Jasmina Fejzica, odlicnog golmana petoplasiranog njemackog drugoligasa Aalena, a koji je primio najmanje golova ove sezone u ligi, tacnije samo 8 u 14 odigranih utakmica
Gledao sam ga ukupno 3 puta uzivo dok je igrao za Braunschweig, te sada za Aalen, i mogu reci da decko ima i bundesligaske kvalitete, a visok je skoro 2 metra
P.S. Uz to, poznat je kao specijalista za odbranu penala, a odlicno ih i puca!
Poslije Besica i Bicakcica, moje trece zvanicno otkrice
Neće za vrijeme Mikada, tako je izjavljivao, ali elem nejse....Definitivno još nije da bude među prvih 18, treba on izbori mjestu u prvom timu Dinama pa tek onda se može pričati...a siguran sam da ima potencijal za to, do njega je, ali i do trenera Dinama koji se nadam se neće ga namjerno karinđati ako se ovaj jooš popravi, kao što rade neki treneri...
Sammir i Halilović su mu konkurenti u timu koliko ja znam, neće lahko izbaciti nijednog, ne samo radi kvaliteta nego i radi činjenice da Dinamo radi na tome da ovu dvojicu proda pa je valjda logično da moraju igrati.
a i za ovog Fejzica
vidi se da''kasete'' pristizu redovno
Nisu kasete druze, nego se cita forum Moradoh naci ovaj post od prije nekoliko mjeseci:
zlajapravaraja wrote:Evo gledam nesto, i vidim da mi osim Asmira uopste nemamo golmana kako treba Svaka cast Avdukicu, ali,...da ne idem u detalje oko internacionalnog iskustva te kvalitetnog domaceg prvenstva...
Cudi me da se niko ne sekira oko ove pozicije, jer ako ne daj Boze Asmiru nesto bude, pravo smo tanki. Cudi me da nase Svabe ne spominju Jasmina Fejzica, odlicnog golmana petoplasiranog njemackog drugoligasa Aalena, a koji je primio najmanje golova ove sezone u ligi, tacnije samo 8 u 14 odigranih utakmica
Gledao sam ga ukupno 3 puta uzivo dok je igrao za Braunschweig, te sada za Aalen, i mogu reci da decko ima i bundesligaske kvalitete, a visok je skoro 2 metra
P.S. Uz to, poznat je kao specijalista za odbranu penala, a odlicno ih i puca!
Poslije Besica i Bicakcica, moje trece zvanicno otkrice
bome zlaja tebe bi vrijedilo ko skauta zaposliti...bez zezanja
Jašta je istina, nihoniho je intelektualac svjetskih razmjera.
Jedina istina je da smo trenutno prvi na tabeli sa žestoko osporavanim Sušićem, da smo u prošlom kvalifikacijskom ciklusu bili drugi i da nas je 10-15 minuta dijelilo od direktnog plasmana na EURO protiv ekipe sa puno boljim igračkim kadrom od nas, i da ako pobijedimo Grčku, vrlo vjerovatno direktno idemo na Svjetsko prvenstvo.
Ali nihoniho bolje zna.
Meni ne smeta ničije mišljenje kad je argumentovano i kad nije bezobrazno, a niho je bezobrazan.
po rezultatima je do sada naš najbolji trener..../ovdje ubaciti tabelu/
pazi niko ovdje ne tvrdi da je Safet kao trener Murinjo...ima sigurno boljih trenera od njega, ali mi nismo do sada boljeg imali. Safet se je odlično nadovezao na ono što je Ćiro napravio i još je malo posložio sve kockice u timu što je rezultiralo odličnom stabilnošću naše igre i kontinuitetu rezultata.
Volio bih i ja da mi biramo između nekih nabrijanih trenera, al sine, nemamo mi čorbe za toga.
Drago mi je da je Pape pozvao Rahimića, vjerujem da će Rahimić igrati protiv Grčke od prve minute, a da će ga Zahirović zamijeniti negdje oko 60-e. Isto tako, drago mi je što je pozvao trećeg golmana, ipak me čudi da to nije bio Burić iz Lecha, ali nema veze... Bit će to gutava tekma u svakom slučaju, ali vjerujem da će Sušić izvući maksimum iz ovog realno jako limitiranog sastava...
EDIT: Opusti se, sta ti je, nemoj da toi tako djeluje na tebe ...
na temu imam reci da je ovaj spisak dosad najmanje los. pored dvojice povrijedjenih igraca, pozvani 23. tako bi uvjek trebalo biti, ali je bozanstvo vec najavilo da to vise nece raditi. skromno se nadam da ce bozanstvo utakmicu poceti sa besicem na def. veznom, stevanovicem i viscom na krilima i vjerujem da ce misketov inat biti presudan za pobjedu.
...ali ja sam samo jos jedan pljuvac i sad opletite cenzori... samo da sejo jos avdiju proda...
Obradovao sam se pravo zato što je pozvan.
Nedavno smo ja i ti na jednoj drugoj temi čini mi se ovo priželjkivali, a ovi mahači zastavama i tabelama nam govorili da nam ne treba, da je za penzije i slične stvari.
Rahimić i sa jednom nogom je bolji od Zahirovića.
Mislim da si u pravu, znam da sam s nekim forumašem imao želju da se Rahimić vrati.
Pa dobro, svako ima svoje mišljenje, samo što su ponekad ta mišljenja glupa k'o točak. Rahimić valja Rusima, inače ne bi ga čuvali sve ove godine a našem narodu je kloc, star, spor, itd.