Dešavanja u Srbiji

Post Reply
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#21701 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

radostan dan wrote:samo ako su jači od uae. :mrgreen:
UAE? Ujedinjena Arapska Republika Egipat? ili Ujedinjeni Arapski Emirati?
radostan dan

#21702 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

%tacno* wrote:Hipoteticki :D

kada bi se vratili svi politicari, glumci, pjevaci, novinari i ini koji su porijeklom iz BiH, sta bi ostalo u Srbiji?

Image

pa zar i ti cero Zorana Bosanka... :-) :D
malo smo se precjenili, ne?

zna se dobro bez koga bi srbija bila obezglavljena.
valensija

#21703 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by valensija »

Srbija ima evropskog prvaka: Kolašincu zlato u bacanju kugle!

Srpski atletičar Asmir Kolašinac osvojio je zlato u bacanju kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Geteborgu.

Image

Image
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#21704 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by PipiDugaDevetka »

valensija wrote:Srbija ima evropskog prvaka: Kolašincu zlato u bacanju kugle!

Srpski atletičar Asmir Kolašinac osvojio je zlato u bacanju kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Geteborgu.

Image

Image
Je li pjevao dok je himna svirala njemu i Srbiji u čast?
andromeda101

#21705 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by andromeda101 »

Spoljni dug Srbije 85,6 odsto BDP-a

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=691338
Prodigy of eXtasy

#21706 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Prodigy of eXtasy »

PipiDugaDevetka wrote:

Image

Image
naravno , za razliku od bh sportista :D

inače , nije to loše u srbiji , em moraš bit dobar sportista , em moraš znat i pjevat

ono , uspjesi kolašinca u karijeri : ep - zlato , sp-srebro , oi - bronza , evrovizija-zlato :)
Last edited by Prodigy of eXtasy on 02/03/2013 11:16, edited 1 time in total.
limeni

#21707 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by limeni »

dva bosnjaka najbolji u evropi svaka cast :bih:
radostan dan

#21708 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

je li baš tako? :mrgreen:
Maverick78

#21709 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

Prodigy of eXtasy wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

Image

Image
naravno , za razliku od bh sportista :D

inače , nije to loše u srbiji , em moraš bit dobar sportista , em moraš znat i pjevat

ono , uspjesi kolašinca u karijeri : ep - zlato , sp-srebro , oi - bronza , evrovizija-zlato :)
Asmir Kolašinac: Neću da pevam himnu Srbije!

- Ne poznajem Adema. Bilo je raznih priča, pa i o tome kako deca Siniše Mihajlovića ne znaju srpski, a on traži od igrača da pevaju himnu. Od nas to niko ne traži, stojim mirno prilikom intoniranja i mislim da je to dovoljno. Nikad ne bih pevao „Bože pravde“ jer je problem što se u toj himni osim srpskog ne pominje nijedan drugi narod koji živi u Srbiji - priča Asmir.
http://www.kurir-info.rs/asmir-kolasina ... nak-354989

Tako rece :oops:

Opet, puno vise je onih sto zvizde toj himni, ocas posla cjeli stadion ili dvorana u Novom Pazaru :oops:
Prodigy of eXtasy

#21710 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Prodigy of eXtasy »

Maverick78 wrote:
Asmir Kolašinac: Neću da pevam himnu Srbije!

- Ne poznajem Adema. Bilo je raznih priča, pa i o tome kako deca Siniše Mihajlovića ne znaju srpski, a on traži od igrača da pevaju himnu. Od nas to niko ne traži, stojim mirno prilikom intoniranja i mislim da je to dovoljno. Nikad ne bih pevao „Bože pravde“ jer je problem što se u toj himni osim srpskog ne pominje nijedan drugi narod koji živi u Srbiji - priča Asmir.
http://www.kurir-info.rs/asmir-kolasina ... nak-354989

Opet, puno vise je onih sto zvizde toj himni, ocas posla cjeli stadion ili dvorana u Novom Pazaru :oops:
- Žao mi je što moj uspeh na Igrama i rezultati postignuti pod obeležjima Srbije nisu dovoljni kao vest pojedinim medijima. Ni u jednom trenutku nisam izjavio da neću pevati himnu Srbije. Voleo bih da sam olimpijski šampion i da sam imao priliku da pevam himnu. Nadam se da ću u budućnosti kao pobednik nekog takmičenja imati tu sreću. Molim medije u Srbiji da ne koriste moje ime u propagandne svrhe i ne kreiraju senzaciju tamo gde je nema.
http://www.kurir-info.rs/kolasinac-hocu ... nak-356599

hercegovac_pravi

#21711 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hercegovac_pravi »

Okrenimo se veselijim temama....su ćim ćete pred Miloša :D
radostan dan

#21712 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

što je više kleveta i laži... :mrgreen:

ATLETIKA | UTORAK 7.08.2012 | 13:39

Kolašinac: Voleo bih da pevam himnu

IZVOR: B92

Srpski atletičar Asmir Kolašinac izjavio je da se nada da će u budućnosti, kao pobednik velikog takmičenja, imati priliku da peva himnu “Bože pravde”.

Kolašinac je demantovao pisanje pojedinih medija da ne želi da peva srpsku himnu, u kojem on navodno, između ostalog, kaže da trener ne tera da pevam srpsku himnu i da mu “Bože pravde” ne smeta, osim stiha u kojem se pominje srpski rod.

“Žao mi je što moj uspeh na Igama i rezultati postignuti pod obeležjima Srbije nisu dovoljna vest za pojedine medije. Ni u jednom trenutku nisam izjavio da neću da pevam himnu Srbije. Voleo bih da sam olimpijski šampion i da sam imao priliku da pevam himnu. Nadam se da ću u budućnosti kao pobednik nekog velikog takmičenja imati tu sreću”, rekao je Kolašinac.

Srpski atletičar je na Olimpijskim igrama u Londonu zauzeo sedmo mesto, dok je na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju osvojio bronzanu medalju.

Image

-----------------------------------------------------------------------------------

veliki uspjeh za atletiku na balkanu, svaka čast momci.

Image
hercegovac_pravi

#21713 Re: Dešavanja u Srbiji

Asmir a "srpski" atletiĆar ... :D ....eto a mogli ste ga fino etniĆki oĆistiti ko one sunarodnjake u Severinu ?
radostan dan

#21714 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

još malo o dešavanjma i prirodnim lEpotama javnih ličnosti svima nam drage...

Image
hercegovac_pravi

#21715 Re: Dešavanja u Srbiji

radostan dan wrote:još malo o dešavanjma i prirodnim lEpotama javnih ličnosti svima nam drage...

Image
Tobe jarabi tobe stakvirula....ovo u bule treba da se naući sebe poštovati
radostan dan

#21716 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image

u milice, u milice, lepe trepavice...
%tacno*

#21717 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by %tacno* »

radostan dan wrote:još malo o dešavanjma i prirodnim lEpotama javnih ličnosti svima nam drage...

Image
lako je za ovo... da je onoga :D
Maverick78

#21718 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

hercegovac_pravi wrote:Asmir a "srpski" atletiĆar ... :D ....eto a mogli ste ga fino etniĆki oĆistiti ko one sunarodnjake u Severinu ?
Nemoj tako, dje bi oni to... :lol: ma vjeruj mi rado bi oni to i danas potrpali u kakve jame.

Helem, ja bih se licno mojeg djeteta odrekao kad bi pjevao himnu ovakvu kakva je, a vala i onaj grb pod kojim su cinjeni zlocini nad Bosnjacima... nekako mi izgleda kao kad bi neki Jevrejin stavio kukasti krst na grudi :-) Uglavnom, ja moje vaspitam tako da zna koja mu je drzava neprijatelj i sada i zauvjek :oops:
CSKA

#21719 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Muamere jesi li to ti ? :D
Maverick78

#21720 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

Jok ja, samo imam prava da mrzim drzavu koja odobrava ratnim zlocincima novac na recimo jubilej otmice i zlocina u Strpcima :oops: onim istim koji su odgovorni za zlocin :oops:
CSKA

#21721 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Dobro mrzi drzavu,ne odrici se djeteta makar.
Maverick78

#21722 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maverick78 »

Djete ne voli ovu zemlju vec sada, hvala Bogu, ovakvu kakva je ne moze ni da je voli... znas, odgoj ide iz kuce i ako ja njemu tupim od malena sta i kako, primi se to. Moj sin tacno zna za svaki zlocin koji se desio nad Bosnjacima, dovoljno je veliki da moze sve to da gleda i da cita o tome. I treba da zna, hvala Bogu, da se ne zaboravi. Ako se nesto promjeni u buducnosti, onda ok, i ja bih volio da je puno toga drugacije, ali nije. Drzava nesto to ne pokazuje nikako, cak naprotiv... jesu li morali ovako da pljunu po zrtvama zlocina u Strpcima? Pa ogorcene su i familije zrtava... i nije to jedino, najbolje znamo mi koji zivimo ovdje sta znaci kad si Bosnjak, a obicni gradjanin. Drugacija su pravila u skoro svemu... od skole, posla, ako si privatnik moras da racunas na inspekciju vise u odnosu na srpske radnje i td.

No nebitno, koliko ti klinci vole Srbiju vidi se recimo na utakmicama. Koliko njih zvizdi himni Srbije. Kako to da se niko ne zapita, pa mora imati neki problem dole, ako se vec to desava. Cekaj, nije to samo jedna grupa ljudi. To zna biti cjeli stadion... hebiga, negdje ima problem, dok je tako. Ali ok, ako drzava misli da nema, onda nek zatvara oci, ali nek se ne ibrete onda na sva ta desavanja.
CSKA

#21723 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

Mislis na davanje novcane pomoci haskim optuzenicima ? Sad sam se nesto zamislio i zapitao trebaju li Srbi da mrze Pupovca i Hrvatsku,jer je ovaj podrzavao vladu koja je isto davala finansijsku i drugu pomoc haskim optuzenicima.
Koliko me sluzi sjecanje,u bivsim vladama je isla neka mizerna pomoc optuzenicima,sve su oni morali sami,sada se nesto mijenja kada su naprednjaci dosli na vlast.Bila je prica da se skine Tadic,evo sada nova vlast pa uzivajmo u njenim odlukama.

Pusti klince da zvizde,naravno da ce da zvizde kada ih vaspitavaju tako,bitnije je ko sve igra za drzavu Srbiju.Ljajic,Sulejmani,Kolasinac,Terzic,Toskic...to ipak vise znaci.

I je li moguce da osim Zukorlica,nema ni jednog drugog politicara koji bi bili opozicija Ljajicu i Ugljaninu.
Opetja033

#21724 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Opetja033 »

Kolasinac je godinama kod nas u AK Sarajevo trenirao, godinama cekao nas pasos - i tada je vazio za jednog od najvecih svjetskih talenata. Ali nasi diletanti nisu prstom makli da nastupa pod nasom zastavom. Inace brat mu ima bh pasos, isto je atleticar.
Nasa posla...
radostan dan

#21725 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by radostan dan »

Image

kako bi ja njoj zviždao...

Image
Post Reply