Aahah.Najjakiji komentar (:Brkooo wrote:Prokurvala se i u binarnom oblikuTheHound wrote:
Scarlett Johansson - Samantha (voice)![]()
![]()
![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Moderator: _BataZiv_0809
Aahah.Najjakiji komentar (:Brkooo wrote:Prokurvala se i u binarnom oblikuTheHound wrote:
Scarlett Johansson - Samantha (voice)![]()
![]()
![]()
Glas joj je svršš.Nego koji bi ono OS ?TheHound wrote:Scarlett Johansson - Samantha (voice)AstorH wrote:I ja,al' glasom one zenske , i nicim vise![]()
![]()
wowmadFlava wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Banksy wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
i ja odgleda 3. dio u subotu. fenomenalan.klixo wrote:Pogledah "Millenium trilogiju" kompletnu...Mislim da cu sljedeca tri dana uzivati u dojmovima.
Steta sto je pisac ove trilogiju preminuo jer je imao namjeru napisati 10 izdanja.
Ako sve sklopimo u jedan film ovo je medju top 3 filmskih djela ikad !
Cista desetka !
znaš kad je bioshiljak wrote:ako je neko čekao da skine The Wolf of Wall Street, evo ima se sad skinut
Gledao sam ovo... znas otprilike kako ce zavrsiti, ali iz nekog razloga odlucis gledati do kraja...
Indeed.
Inace mi nema nista gluplje od filmova gdje se ganjaju autima, trkaju, i tako ta neka slicna sranja, ali ovo sto je filmchina... Prva liga.Banksy wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
jakoboogy wrote:Kratak, ali odličan.
publicHD - bolja verzija i ne postoji!irac300 wrote:Na torrentima se pojavila prva verzija Hobbita u BluRay izdanju. Uskoro će i Yify.