Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nema me tamo
#21703 Re: Utakmice.
Šta je ba tanko?Qoom wrote:Tanko
Trebalo je biti 5-0 hladno.
-
sencobih
#21704 Re: Utakmice.
Sto hebibovic može fulit ne može niko
-
Torpedista071
#21705 Re: Utakmice.
Dobro je, zabismo drugi... Sada se mogu k'o čovjek presvuči jer sam mokar k'o čep od srkleta.
-
Qoom
#21706 Re: Utakmice.
Spasio Bojan da nas ne ugaze nogamanema me tamo wrote:Šta je ba tanko?Qoom wrote:Tanko
-
Cienfuegos
#21707 Re: Utakmice.
3 bobe, zasluzeno! Forma se popravlja, ovo danas je bilo bas solidno. 
- Kemal Malovčić
#21708 Re: Utakmice.
Odlično!
Ova mi ekipa postaje jedna od najdražih.
Ova mi ekipa postaje jedna od najdražih.
- omega369
#21709 Re: Utakmice.
Dobra i borbena tekma, puno akcija. Pobjeda zasluzena iako je rezultat mogao biti i 5:3. Dulja klasa, bojan odlican, hebib da je pogodio onaj zicer mozda bi bio i igrac utakmice. Cala je dosao kao totalni autsajder ali je napravio, po meni, veliko cudo. Jos rekordnih 8 pobjeda u ligi sto nikome u nasoj historiji nije uspjelo I to dovoljno govori sta je covjek napravio.
Evo, konacno smo pobjedil i "jacu ekipu" tako da mu se fakat nema sta prigovoriti. Jedini problem vidim u kratkoj klupi, sad idu sve teske utakmice pa kup a mi na klupi imamo sam o saida, rustema i radovca. Prva povreda I bice belaj. Ali, polako, tekmu po tekmu
Evo, konacno smo pobjedil i "jacu ekipu" tako da mu se fakat nema sta prigovoriti. Jedini problem vidim u kratkoj klupi, sad idu sve teske utakmice pa kup a mi na klupi imamo sam o saida, rustema i radovca. Prva povreda I bice belaj. Ali, polako, tekmu po tekmu
- Maharadza
#21710 Re: Utakmice.
Da, i? Po tebi se samo pika pobjeda ako golman ne mora ništa raditi?!Qoom wrote:Spasio Bojan da nas ne ugaze nogamanema me tamo wrote:Šta je ba tanko?Qoom wrote:Tanko
Čestitke ekipi a pogotovu Ćali, BRAVO ŠEFE, SAMO NASTAVI GAZITI!!
- Logovan
#21711 Re: Utakmice.
BRAVO SARAJ'VO! BRAVO ČALA, BRAVO IGRAČI!
Nastavljamo niz pobjeda.
Hladno smo mogli zabiti još koji gol, ali igrači ostadoše bez snage. Najmanje 4-5 odličnih šansi je bilo, šteta što nije pao treći gol.
Pavlović
Odličan golman. Ostaviti ga za narednu sezonu, osim ako se ne nađe još bolji. Duljević je pravo dobro igrao, ali mana mu je što često zna zadržati loptu bez potrebe. Trebao bi se brže oslobađati lopte, ako već ima namjeru da doda. I previše igrači razmišljaju, hoće li dodati, hoće li šutirati, hoće li driblati, dok razmisle prođe voz i izgubi se lopta.
Nastavljamo niz pobjeda.
Hladno smo mogli zabiti još koji gol, ali igrači ostadoše bez snage. Najmanje 4-5 odličnih šansi je bilo, šteta što nije pao treći gol.
Pavlović
- Logovan
#21712 Re: Utakmice.
Ako već ideš tom logikom, onda je i njih golman spasio da ih ne ugazimo.Qoom wrote:Spasio Bojan da nas ne ugaze nogamanema me tamo wrote:Šta je ba tanko?Qoom wrote:Tanko
Em smo imali više šansi, em su nam šanse bile bolje.
- Anestezija
#21713 Re: Utakmice.
Pavlovic
Duljevic sta im radi
Hebib dobar dok da go,onda ga izvest
Hodzic dobar
ostali manje vise,dobra utakmica
Duljevic sta im radi
Hodzic dobar
- Maharadza
#21714 Re: Utakmice.
Mene je samo zabrinuo moj krajišnik na krilu...pa šta bi od najkorisnijeg igrača iz jesenjeg dijela prvenstva?! Nadam se da će sebi doći što prije, jer u suprotnom me hastra da ga Ćala ne "kazni" malo klupom?! 
- Dinostula
#21715 Re: Utakmice.
Tacno sam bio prinudjen da mu jebem mamaru nakon one fule.sencobih wrote:Sto hebibovic može fulit ne može niko
Pa je li moguce da lik svakog golmana pokusava da predje na isti jebeni nacin ???
Izgovori pojedinaca da je golman SIrokog jako dobar golman ne pije vode, ono se mroa zabiti nema izgovora.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#21716 Re: Utakmice.
Ma ne treba tražiti mane momcima, a Boga mi niti izdvajati koga. Vidjeli ste terena valja istrčati po onome. Svi su dali 100%, samo da nas ne slomi ovaj ritam.
Još jednom bravo i hvala svima!
Još jednom bravo i hvala svima!
-
gold'n'brown
#21717 Re: Utakmice.
Novakovic manje viseAnestezija wrote:Pavlovic![]()
![]()
Duljevic sta im radi![]()
![]()
Hodzic dobar
- Anestezija
#21718 Re: Utakmice.
dobra je ovo ekipa bice nesto od njihgold'n'brown wrote:Novakovic manje viseAnestezija wrote:Pavlovic![]()
![]()
Duljevic sta im radi![]()
![]()
Hodzic dobar
ostali manje vise,dobra utakmica? Salu na stranu, svi su bili na nivou, Saric je bio odlican, Ivetic je presjekao 1000 lopti itd. Nesto se dibro desilo i u Jesicevom vaktu, a to je Pavlovic.
- jeza u ledja
#21719 Re: Utakmice.
Svaka cast Cali i momcima. Najduza serija pobjeda u historiji.
Pravo smo dobro igrali, pogotovo prvih 25 minuta. Saric stvarno dobar igrac. Hebib, Dulja, Ahmetovic, sve vec receno. Novakovic
. Pavlovic fantastican golman.
Jedino malo slabiji Hodzic koji previse pelja loptu i Crnkic. Almir Bekic opet uhvatio niz odlicnih partija. 
- emigrazione
#21720 Re: Utakmice.
Ne treba crnjaciti, igrali su prvih pola sata fudbal koji se na AFH vidja na momente svakih par godina, da mogu igrati svaku utakmicu tako 90 min. igrali bi u Njemackoj ili Engleskoj...ali svidja mi se volja i zelja koja nekada fakat prelazi u fanatizam, Crnkica samo srce sto ne strefi ne moze vise da dise al' iz sve snage ganja trci, ne popusta, Cala ga bodri bas ono ludilo...Ivetic je za mene bio najbolji danas i ne bih ga dirao u paru sa Saricem odlican, Rustem ima snagu, ali realno glup ko kurac...
Dobro ih je Slobo napuco izgleda
Dobro ih je Slobo napuco izgleda
- kinzekonze
#21721 Re: Utakmice.
Ma odlicno odigrano, pogotovo prvo poluvrijeme. Kad bi svaku utakmicu ovako odigrali, ni jedna ekipa nam ne bi boda uzela. Onaj Bilobrk je danas branio sto nije nikad i spasio ih je katastrofe.
P.S. Al je bilo i jebeno hladno.
-
Video_i_ton
#21722 Re: Utakmice.
Ovako borbeno Sarajevo nismo dugo gledali.
Da je bilo više prisebnosti, deklasirali bi fašiste u prvom poluvremenu. Ovako je to bilo uz malo više muke, ali više nego zasluženo!
Čali pripisujem najviše zasluge, jer je izvukao maksimum i ovakvo Sarajevo, sa ovoliko trke i šansi želim gledati!
Da je bilo više prisebnosti, deklasirali bi fašiste u prvom poluvremenu. Ovako je to bilo uz malo više muke, ali više nego zasluženo!
Čali pripisujem najviše zasluge, jer je izvukao maksimum i ovakvo Sarajevo, sa ovoliko trke i šansi želim gledati!
- Dinostula
#21723 Re: Utakmice.
Tebi danas ako je bilo hladno onda nisi sigurno nisi bio protiv Travnika, pa da vidis sta je hladnoca.kinzekonze wrote:Ma odlicno odigrano, pogotovo prvo poluvrijeme. Kad bi svaku utakmicu ovako odigrali, ni jedna ekipa nam ne bi boda uzela. Onaj Bilobrk je danas branio sto nije nikad i spasio ih je katastrofe.
Spasio je nas Pavlovic u par navrata da ne fasujemo 2-3 komada. Samo prvo poluvrijeme je fakat bio presing po citavom terenu.
Mi ono sto napravimo u prvih 45 minuta u biti to je to, drugo poluvrijeme obicno bude duplo slabiji tempo.
-
Nadzorna_ploca
#21724 Re: Utakmice.
Moramo jebenu realizaciju popraviti. Nepotrebno smo poceli drugo poluvrijeme defanzivno, djelovalo mi je da su umorni. Golman je odlican bio, Duljevic sve jako dobro osim kraja a to mu za moj sud dosta obara ocjenu.
-
todd_smith
#21725 Re: Utakmice.
bilo je dosta dobrih trenutaka, mada vecinom u odbrani previse lezerno, kao da je trening, siroki je imao 4-5 suteva koja iole ozbiljna ekipa nije smjela dopustiti da je opale. najbolji dokaz, drugo poluvrijeme lik prima loptu u nasem 16tercu, oko njega 4 nasa igraca stoje i cekaju njega da on nesto uradi da oni reaguju, umjesto da odmah uzimaju loptu ili zatvaraju
ali kao sto rekoh proslo kolo, ko ga jebe, 3 boda najbitnija kakva god igra da je
ali kao sto rekoh proslo kolo, ko ga jebe, 3 boda najbitnija kakva god igra da je