Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Mega Man X
#21676 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Davno batalio Battlefield. Zadnji igro 3 i od tad me serijal presto totalno zanimat.
- relativno84
#21677 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Odmori malo od voznje, osjeti miris baruta
MP mogucnost ipak treba probati, cisto da vidis koliko je sve napredovalo od te trice.
-
Mega Man X
#21678 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra se Forza i Doom. Rip and tear po drugi put. Skida se Just Cause 3. Battlefield mi nije ni na kraj pameti.
- avaks
#21679 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Lajk za brazzers
- ferratilis
#21680 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije mi jasno kako ebena portabilna igra koja jedva gura 30 FPS (uglavnom oko20) moze biti najbolje ocijenjena igra svih vremena
Ima toliko igara koje samo zbog optimizacije zasluzuju vise paznje, ali pare cine cuda
Ima toliko igara koje samo zbog optimizacije zasluzuju vise paznje, ali pare cine cuda
- Averus
#21681 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zato što dobru igru ne čini 60 FPS-a i trava koja se njiše, a pogotovo RPG - tu je glavna priča.
Da se razumijemo - ni meni Witcher nije legao na prvu, ali mogu u potpunosti razumjeti zašto su ocjene visoke
- Ekipa koja je napravila igru je underdog, a napravili su nešto što se takmiči s najvećima u branši
- Muzika je fantastična
- Razvoj likova je odličan
- Priča, historija, čitav jedan svijet koji su stvorili je fantastično sastavljen i ogroman, već popločao put za nove avanture koje će da funkcionišu po istim postavkama i pravilima toga svijeta
- Raznovrsnost i raznolikost svega u igri
Na kraju krajeva, ako ćemo gledati najocjenjenije igre svih vremena - pogledaj Counter Strike.
Fizika: 0 bodova
Grafika: 0 bodova
Zvuk: 3 boda
A opet igrivost i ono "nešto" što prviuče i zadrži igrače: 10 bodova.
Da se razumijemo - ni meni Witcher nije legao na prvu, ali mogu u potpunosti razumjeti zašto su ocjene visoke
- Ekipa koja je napravila igru je underdog, a napravili su nešto što se takmiči s najvećima u branši
- Muzika je fantastična
- Razvoj likova je odličan
- Priča, historija, čitav jedan svijet koji su stvorili je fantastično sastavljen i ogroman, već popločao put za nove avanture koje će da funkcionišu po istim postavkama i pravilima toga svijeta
- Raznovrsnost i raznolikost svega u igri
Na kraju krajeva, ako ćemo gledati najocjenjenije igre svih vremena - pogledaj Counter Strike.
Fizika: 0 bodova
Grafika: 0 bodova
Zvuk: 3 boda
A opet igrivost i ono "nešto" što prviuče i zadrži igrače: 10 bodova.
- ferratilis
#21682 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam mislio na Witcher, nego na Zeldu 
-
Mega Man X
#21683 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nintendronovi će kupit sve od Nintenda pa makar bilo najveće vnogo na svijetu. Mene iskreno nikad nije Zelda fascinirala. Čak štaviše mi je čitav serijal dosadan, osim A Link to the Past za SNES. Barem mi je on interesantan donekle.
A onaj Switch mi je zešći fail jer je u pitanju 720p tablet, ala Nvidia Shield.
A onaj Switch mi je zešći fail jer je u pitanju 720p tablet, ala Nvidia Shield.
- Averus
#21684 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moraš mi pisat' bolanferratilis wrote:Nisam mislio na Witcher, nego na Zeldu
Ja se jadan napisao, filozofiram, a ono fula
- hopi
#21685 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
evo skida se witcher 3 game of d year edišn, tek sada došao na red, koliko vidim uključene su i 2 ekspanzije.
pa da na miru krenem i to čudo igrati sad za vikend, neki savjet prije nego što počnem?
pa da na miru krenem i to čudo igrati sad za vikend, neki savjet prije nego što počnem?
- Averus
#21686 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako ćemo vjerovati ovim Witcher-fanovima s teme, samo pripremi lubrikant i vlažne maramicehopi wrote:evo skida se witcher 3 game of d year edišn, tek sada došao na red, koliko vidim uključene su i 2 ekspanzije.
-
l33t
#21687 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
podzdravi jarane i familiju na nekih 7 dana, reci da ides na morehopi wrote:evo skida se witcher 3 game of d year edišn, tek sada došao na red, koliko vidim uključene su i 2 ekspanzije.
-
Mega Man X
#21688 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I to pod uslovom da te igra ne smori.
-
peepeep
#21689 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
+1Mega Man X wrote:I to pod uslovom da te igra ne smori.
Smor teški naspram dvice koja je bila izvanredna. Doduše ja nisam ljubitelj ovih open-world igara jer su i inače smor.
-
Mega Man X
#21690 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja probao Witcher 2, nakon tutorijala još sat igranja i uninstall. Ljubitelj sam open world igara ako su zanimljive., pogotovo GTA serijal, ali ovo plus RPG elementi i dosadne barem meni cutscene.. ma zajebi.
Witcher 3 po meni isto sranje samo GOTY pakovanje.
Last edited by Mega Man X on 04/03/2017 14:43, edited 1 time in total.
- SanskiBiser
#21691 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mega Man X wrote:Ja probao Witcher 2, nakon tutorijala još sat igranja i uninstall. Volim open world igre, pogotovo GTA serijal, ali ovo plus RPG elementi i dosadne barem meni cutscene.. ma zajebi.
mora neko
-
Mega Man X
#21692 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zaboravio sam naglasit da je moje mišljenje. Kome se igra Witcher nek uzme bolovanje pa nek igra svaki dan bez prestanka. 
- ferratilis
#21693 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SanskiBiser wrote:Mega Man X wrote:Ja probao Witcher 2, nakon tutorijala još sat igranja i uninstall. Volim open world igre, pogotovo GTA serijal, ali ovo plus RPG elementi i dosadne barem meni cutscene.. ma zajebi.
mora neko![]()
- SanskiBiser
#21694 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
to je eufemisticki bilo u duhu onog da su misljenja kao supakMega Man X wrote:Jest moje mišljenje. Kome se igra Witcher nek uzme bolovanje pa nek igra svaki dan bez prestanka.
"Mišljenje je kao dupe - svako ga ima. I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa. Tako i rasprave liče na trg prepun gologuzih ljudi koji zahtevaju pažnju i prihvatanje, ali, kao što i biva sa raspravama, obično se završe navlačenjem gaća kada uvide da od svega toga nema vajde i da svako gleda svoje dupe."
Procenat ljudi kojima se ne dopada Witcher 3 je otprilike jednak procentu homosekualne populacije medju muskarcima dakle na 10 muskaraca dodje 1 kojem se ne dopada Witcher - igrom slucajeva ili ne na ovim prostorima, Bosna, Crna Gora, Srbija je oko 90% svjetske populacije muskaraca kojima se ne dopada Witcher. Tj. na 10 igraca muskaraca naci ces 1 ili 2 koji igri daje ocjenu 9 ili 10 ostali ce dati jadva 5-6 ocjenu sa dosta onih koji ce je popljuvati a isti ti ce dati 10ku GTA serijalu, hebo ih Mudja i Cale.
Gomila igraca na nasim prostorima je neuroticna, traze neku instant gratifikaciju tokom igranja igara, uzmu Witcher 3 pocnu da ga igraju i onda isfrustrirani odustanu i pljuju po remek djelu. Podsjeti me to na scenu iz Black Sails kad ovaj objasnjava razliku izmedju abominacije tj. imitacije i pravog umjetnickog djela :
Moja preporuka je da igras DOOM novi! Instant fiks! Zlo od igre! Nakon Just Cause 2 meni prava igra za "praznjenje!"
-
Mega Man X
#21695 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni Witcher ne leži jer nije moj tip igre. Nisam ljubitelj RPG igara ni pod razno. Isto i za Fallout. Ja jesam igro 3 i New Vegas ali mi ne leži jer nije moj tip igre.
A za Doom se ne sikiraj. Jednom obrno piratsku verziju a sad normala na Steamu.
P.S: Ako se ne vidi lijepo slika, evo direktan link: http://imgur.com/j6hjG9t

- Raigor Stonehoof
#21696 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kakvo kvalitetno naprdjivanjeSanskiBiser wrote:
prd prd prd prd prd
Ja ne vidjoh da neko kaze da je igra lose uradjena, samo da to nije vrsta igre koja ih (nas) interesuje. Ja ga nisam ni instalirao, pokusao sam igrati dvicu, strasno mi je dosadna bila, trica me samim tim ne zanima. Ali ne pametujem drugima da sam ja kul jer imam ovakav ukus u igranju.
Podsjecas me na tinejdzere koji se svadjaju pokusavajuci jedni drugima dokazat da je Eminem bolji od Jeffa Millsa, ili obratno
- SanskiBiser
#21697 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja cekam da bude na akciji ponovo za praznike pa da ga dodamMega Man X wrote:Meni Witcher ne leži jer nije moj tip igre. Nisam ljubitelj RPG igara ni pod razno. Isto i za Fallout. Ja jesam igro 3 i New Vegas ali mi ne leži jer nije moj tip igre.

- Maharadza
#21698 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probaj Just Cause 3 i promijenit' ćeš mišljenje!peepeep wrote:+1Mega Man X wrote:I to pod uslovom da te igra ne smori.
Smor teški naspram dvice koja je bila izvanredna. Doduše ja nisam ljubitelj ovih open-world igara jer su i inače smor.
-
peepeep
#21699 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Neću. Vidi sunca, valja nadoknadit D vitaminaMaharadza wrote:Probaj Just Cause 3 i promijenit' ćeš mišljenje!peepeep wrote:+1Mega Man X wrote:I to pod uslovom da te igra ne smori.
I da, kada već spominjemo W3, interesantno kako niko ne spominje downgrade. Kada je Ubisoft u pitanju, svi odmah skaču a sad se šuti...
- SanskiBiser
#21700 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala - samo potvrdjujes moju tezu - tipicni "Lūdius Balkanikus - vidim nisi dobro ni shvatio sta sam napisao, treba satiru i dozu cinizma skontatiRaigor Stonehoof wrote:kakvo kvalitetno naprdjivanjeSanskiBiser wrote:
prd prd prd prd prd
jesil ikad cuo za ukus, raspravljanje, i to? znaci ti volis witcher i ti si svjetski covjek, ljudi koji ga ne vole su "tipicni balkanci". Naserem ti se na rezonovanje.
Ja ne vidjoh da neko kaze da je igra lose uradjena, samo da to nije vrsta igre koja ih (nas) interesuje. Ja ga nisam ni instalirao, pokusao sam igrati dvicu, strasno mi je dosadna bila, trica me samim tim ne zanima. Ali ne pametujem drugima da sam ja kul jer imam ovakav ukus u igranju.
Podsjecas me na tinejdzere koji se svadjaju pokusavajuci jedni drugima dokazat da je Eminem bolji od Jeffa Millsa, ili obratno
S-prdanje, o kako da ne.