Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21676 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

GangEvil wrote:
Mikady wrote:Pape iz ove ekipice izvlaci max. :thumbup: Pape legendo bh nogometa.

Najbolji selektor BIH :bih:

HAHAHAHA
nije ništa čovjek slagao....Pape jeste najbolji selektor do sada...iza njega je Ćiro...bez ulaženja jel nekog od njih gotivimo ili ne, rezultati to pokazuju i način igre reprezentacije.

naravno ne tvrdi niko da je Pape najbolji trener na svijetu, ali među dosadašnjim selektorima jeste najbolji
ultima_palabra

#21677 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

JoseMujica wrote:nije ništa čovjek slagao....Pape jeste najbolji selektor do sada...iza njega je Ćiro...bez ulaženja jel nekog od njih gotivimo ili ne, rezultati to pokazuju i način igre reprezentacije.

naravno ne tvrdi niko da je Pape najbolji trener na svijetu, ali među dosadašnjim selektorima jeste najbolji
U zemlji slijepih, jednooki je kralj :D

Ali da ne sudimo Safetu prije oktobra...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21678 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:
JoseMujica wrote:nije ništa čovjek slagao....Pape jeste najbolji selektor do sada...iza njega je Ćiro...bez ulaženja jel nekog od njih gotivimo ili ne, rezultati to pokazuju i način igre reprezentacije.

U zemlji slijepih, jednooki je kralj :D

Ali da ne sudimo Safetu prije oktobra...
baš tako ultima i biće tako dok ne progledamo
jazzer

#21679 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

Gotivim ja Papeta od malenih nogu ali nikoga ne gotivim bezuslovno.

Sacekajmo bar oktobar, dvomec sa Slovacima pa cemo znati je l Pape taj najbolji ili nije.

Do tada mozemo naglabati danima i niko nece biti u pravu.
tendzera

#21680 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tendzera »

Mozemo mi pricati sta hocemo,
al' Pape za sad radi dobar posao, ;-)
ako nas odvede na SP ni Hicfeld mu nece bit' ravan :D
shake69

#21681 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shake69 »

Red je bio da se pozove Fejzic kao treci golman a i pozivi Rahimicu i Misimovicu, sasvim su na fonu ocekivanja javnosti. Bravo, Pape! :thumbup:
Idemedosumom

#21682 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Idemedosumom »

Kaze Pape:

"Bio sam jučer sa doktorom Karabegom i razgovarali smo. On mi je rekao i baš me interesovalo jer ja u svojoj karijeri nisam bio često povrijeđen. Ukoliko je otišao ligament, Karabeg ej rekao da su nikakve šanse da igra, a ako nije pukao ligment, ubijeđen je da ga može osposobiti za utakmicu. Nismo još dobili nikakve snimke i ništa ne vjerujem. Imam iskustva s Italijanima i oni su i ranije znali tražiti da neki naš igrač ne igra za reprezentaciju."

"Nije ni u Atini igrao Pjanić. Petnaest dana je do utakmice i vjerovatno ću svaki dan razmišljati, praviti kombinacije i tražiti rješenja za to njegovo mjesto, mada je to za nas veliki hendikep"

Mozda pjanke ipak zaigra? Barem jedno poluvrijeme :D

Izvor: sportsport
Herr Flick

#21683 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Herr Flick »

Nemoj samo Zahirovica,on nije dobar ni za nase premier lige,lik trci trudi se al nije kapacitet repke :roll: :roll:
jazzer

#21684 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

Prije da ce deduka jedno poluvrijeme :) . Ovo sam nekada ranije i prizivao, da dodje deduka i odigra
koliko moze. Njegovo iskustvo u ovakvim utakmicama je neprocjenjivo.
Na listi su: Asmir Begović, Asmir Avdukić, Jasmin Fejzić, Boris Pandža, Emir Spahić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, Ervin Zukanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Senad Lulić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Elvir Rahimić, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Zvjezdan Misimović, Ivan Sesar, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Edin Višća, Vedad Ibišević.

"Nisam bio u dilemi što se tiče Misimovića. On je zadnjih desetak godina jedan od najboljih naših igrača. Njegov kvalitet nikada nije dolazio u pitanje", kazao je Safet Sušić te dodao da su male šanse da Miralem Pjanić i Sejad Salihović zaigraju, ali ih je ipak pozvao.

Podsjetimo, kvalifikaciona utakmica između BiH i Grčke igra se 22. marta na Bilinom Polju.

Što se grupe G tiče, trenutno smo izjednačeni sa Grcima po broju bodova. Obje reprezentacije su upisale po tri pobjede i jedan remi. Međutim, zbog bolje gol razlike, Zmajevi se nalaze na prvom mjestu.
JasminHurić

#21685 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JasminHurić »

A gdje je Štilić?
omega369

#21686 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by omega369 »

Said H je kud i kamo bolje rjesenje od Vrsajevica koji je kloc epskih razmjera, ali eto... rezultati ce pokazati isplati li se ova kocka
Muhamed Đakmić

#21687 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

omega369 wrote:Said H je kud i kamo bolje rjesenje od Vrsajevica koji je kloc epskih razmjera, ali eto... rezultati ce pokazati isplati li se ova kocka
Kakva kocka ba? Kocka u smislu koju je rezervu pozvao? Nemojmo pretjerivati sad :wink:
ultima_palabra

#21688 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

omega369 wrote:Said H je kud i kamo bolje rjesenje od Vrsajevica koji je kloc epskih razmjera, ali eto... rezultati ce pokazati isplati li se ova kocka
A može li Said H. igrati i desnog i lijevog beka i krilo? Treba malo razmisliti prije nego se nešto napiše...
samo_ti

#21689 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samo_ti »

K. Jurčić ima nesto protiv Saida, a evo Bgmi i Sušić. Zavjera ustasko-dzihadska :D

Vrsajevic je sasvim solidna zamjena za bocnu poziciju :)
am2804

#21690 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by am2804 »

Ne treba nam trunto u utakmici gdje će biti važno izgarati svaku sekundu. Vršajević je sa te strane bolja varijanta.
Na kraju krajeva, pričamo o rezervama.
Nakon spiska i vrlo mirne ali mi se dojmi samouvjerene priče Papeta, nema zime. Sve će se to posložiti kako treba.
I ponovo su mi se u snu javili Miske i Steva za 2-0 :)
vryzas

#21691 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

ultima_palabra wrote:
A može li Said H. igrati i desnog i lijevog beka i krilo? Treba malo razmisliti prije nego se nešto napiše...

Ma naravno da moze...sklon je igri na bekovskim pozicijama, a i dalje mrsaJE svaki dan od 800gr do 1kg :D
ganjeta

#21692 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Pape palac gore :thumbup: za Rahimu. Njegovo iskustvo je od velike pomoći.
Logovan

#21693 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

ganjeta wrote:Pape palac gore :thumbup: za Rahimu. Njegovo iskustvo je od velike pomoći.
:thumbup: :thumbup:
Obradovao sam se pravo zato što je pozvan.
Muhamed Đakmić

#21694 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Poslije dugo vremena spisak kakav mi se baš sviđa, iskreno ne mislim da je u ovom momentu mogao ijedno drugo ime pozvati. Na stranu Bešić, Cocalić, Hadžić i svi ostali potencijalni reprezentativci, nema kockanja sa njima u ovakvoj utakmici.
tcz

#21695 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by tcz »

ganjeta wrote:Pape palac gore :thumbup: za Rahimu. Njegovo iskustvo je od velike pomoći.
a i za ovog Fejzica :thumbup:

vidi se da''kasete'' pristizu redovno :bih:
nihoniho

#21696 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nihoniho »

"Petnaest dana je do utakmice i vjerovatno ću svaki dan razmišljati, praviti kombinacije."
Muhamed Đakmić

#21697 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Ti si dosadan, ali ne bi to bio problem da imaš pojma o fudbalu, da ne kažem životu.
ganjeta

#21698 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

_terminaš_ wrote:
:thumbup: :thumbup:
Obradovao sam se pravo zato što je pozvan.
Nedavno smo ja i ti na jednoj drugoj temi čini mi se ovo priželjkivali, a ovi mahači zastavama i tabelama nam govorili da nam ne treba, da je za penzije i slične stvari.

Rahimić i sa jednom nogom je bolji od Zahirovića.
ultima_palabra

#21699 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ultima_palabra »

Sarajevo1946 wrote:Poslije dugo vremena spisak kakav mi se baš sviđa, iskreno ne mislim da je u ovom momentu mogao ijedno drugo ime pozvati. Na stranu Bešić, Cocalić, Hadžić i svi ostali potencijalni reprezentativci, nema kockanja sa njima u ovakvoj utakmici.
Tako je.

Opet jedno novo ime je tu, ali na poziciji gdje će teško na teren... također dobro da se širi spisak. Na Rahimića bih ja računao sve dok može hodati. Dobro je i što ne odustaje od Pjanića, jer mislim da može biti spreman makar za pola sata.

Biće puno igrača na tribinama, ali šta je tu je.
vicious

#21700 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vicious »

Sarajevo1946 wrote:Poslije dugo vremena spisak kakav mi se baš sviđa, iskreno ne mislim da je u ovom momentu mogao ijedno drugo ime pozvati. Na stranu Bešić, Cocalić, Hadžić i svi ostali potencijalni reprezentativci, nema kockanja sa njima u ovakvoj utakmici.
Pa pozvao je i Bešića? :)
Ali slažem se, ovog puta je spisak fino "zaokružen", naročito me raduje povratak Rahimića.
Locked