Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- relativno84
- relativno84
- USAblues
#21678 Re: Mirza Teletovic all about
On I jukainsaneinthebrain wrote:minute na kapaljku
- pirmin
#21679 Re: Mirza Teletovic all about
Kad se vrati Middleton spasce sa 15 na 6 i to je to.
Al uzeo je pare.
Al uzeo je pare.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21680 Re: Mirza Teletovic all about
Realno, konkurencija je zestoka, a za spot-up shootera nema mjesta.
Popushio je Monroe kao centar, koji ima 17 miliona po sezoni.
U ovom trenutku, jedina opcija je trade. Sad koja ekipa bi bila dobra za Mirzu - ne znam.
Cini mi se da se ni on nesto ne buni. Lova legla, udjes, opalis 5-6 trica, ako koja udje i dobro je
Popushio je Monroe kao centar, koji ima 17 miliona po sezoni.
U ovom trenutku, jedina opcija je trade. Sad koja ekipa bi bila dobra za Mirzu - ne znam.
Cini mi se da se ni on nesto ne buni. Lova legla, udjes, opalis 5-6 trica, ako koja udje i dobro je
- Charuga
- Globalni moderator
#21681 Re: Mirza Teletovic all about
Banned user for reason “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Itsoktobealone
14 dana
Znaš dobro za šta je, da ti ne postavljam sliku.
» Itsoktobealone
14 dana
Znaš dobro za šta je, da ti ne postavljam sliku.
-
Tuzla111
#21682 Re: Mirza Teletovic all about
Tesko i trade da dobije. Mislim da ce postati najplaceniji igrac naredne sezone koji ce imati prosjek ispod 5 minuta/ hahah
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21683 Re: Mirza Teletovic all about
Ima on skoro 16 minuta ove sezone po utakmici.Tuzla111 wrote:Tesko i trade da dobije. Mislim da ce postati najplaceniji igrac naredne sezone koji ce imati prosjek ispod 5 minuta/ hahah
Kakvih je sve ugovora i promasaja bilo, Mirzin je nista.
Ovo sa Bucksima izgleda kao promasaj.
Samo mi se cini da to njega ne nervira previse.
-
Moenx
#21684 Re: Mirza Teletovic all about
Brooklyn je bio fina momcad i atmsfera za njega
Tim uigri pa cak ako upratimo nije bilo oscilacija bilo je ciljeva i mogucnosti (bilo je ponajvise novaca stracanih na taj tim)
Phoenix ga je bas izhandrio-- jest da je pruzio dosta....
Cini se da je sudbina Teletovica da mijenja timove u NBA , cak iako ima ponajbolje statistike u datom timu odonih kojinapustaju taj tim
Nekako njegova igra nije da kreira rezultat nego da ne znam dize broj poena svog tima bez da ima neku odlucujucu ulogu
To njega prilicno frustrira
Jak je igrac ali po mnogim pitanjima i osjetljiv
Tim uigri pa cak ako upratimo nije bilo oscilacija bilo je ciljeva i mogucnosti (bilo je ponajvise novaca stracanih na taj tim)
Cini se da je sudbina Teletovica da mijenja timove u NBA , cak iako ima ponajbolje statistike u datom timu odonih kojinapustaju taj tim
Nekako njegova igra nije da kreira rezultat nego da ne znam dize broj poena svog tima bez da ima neku odlucujucu ulogu
-
nema me tamo
#21685 Re: Mirza Teletovic all about
Daleko je on od jakog igraca, mrtvi prosjek.
Sto se tice NBA naravno, da je u Evropi prolazilo bi jedno 50 posto prolaza sigurno prema košu.
Sto se tice NBA naravno, da je u Evropi prolazilo bi jedno 50 posto prolaza sigurno prema košu.
- relativno84
#21686 Re: Mirza Teletovic all about
Pohvale za trudMoenx wrote:Brooklyn je bio fina momcad i atmsfera za njega
Moenx wrote:Ne kontam vise ove spike oko ugovora, svaka tekma svaki poen kaoda je znacio nesto presudno da bi u narednoj sezoni osvojio jackpot zvani veci ugovor
To mu dodje kao neko nipodastavanje kao da Mirza treba da se dokazuje
Mirza je definitivno eksplozivan i senzacionalan igrac.. sada ga trenutno nejasno vidimo u repki
Mislimda treba i navijaci i on i tim zvani repka stati na loptu i napraviti malo vreliji ambijent gdje necemo iscekivati Mirzu ko nekog robota koji sve rjesava koji nas cii velikom repkom
Recimo treba misliti i na to koji bi blam bio da recimo Mirza sa repkom dozivi neuspijeh-- to bi ga mozda unazadilo ili bi mu unistilo samopouzdanje u karijeri
Dakle repka mora praviti svoju pricu bar imati ideju da ne bude sve tako hladnoi sterilno , da s vremena na vrijeme sastavimo nase robote sa svih meridijana i igramo nazor
A ta prica bi definitivno znacila ineki pomak u klupskoj kosarci , gdje bi se osovina trazila od neke igre iz domaceg okruzenja -- gradit punit dvorane davati akcenat na to
A ovako sbrda zdola, dolaze nam zvijezde s koferima za sedmodnevni boravak i nista
Cak ida nas sreca posluzi dakle dobijmo utakmicudvije vise na evropskom postavlja se pitanje kakav mi to utisak mozemo dati sebi idrugima -- kako napraviti silu kosarkasku na sta imamo pravo i osnove
-
nema me tamo
#21687 Re: Mirza Teletovic all about
A cekaj jel to on ja zaboravio oca mi

- relativno84
#21688 Re: Mirza Teletovic all about
nema me tamo wrote:A cekaj jel to on ja zaboravio oca mi![]()
![]()
![]()
![]()

-
nema me tamo
#21689 Re: Mirza Teletovic all about
I dalje je kriminalan, al' popravio se brat 
- relativno84
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21691 Re: Mirza Teletovic all about
MT DNPrelativno84 wrote:MT0![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#21692 Re: Mirza Teletovic all about
nema ovde minuta za njega
- woodman
#21693 Re: Mirza Teletovic all about
ispao iz rotacije, bravo mirza 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21694 Re: Mirza Teletovic all about
Ko ce znati, mozda ovaj DNP bude reset na fabricke.
-
Tuzla111
#21695 Re: Mirza Teletovic all about
Mnogo bolji igraci vec u njegovim godinama nisu dobijali vecu minutazu. ON je bar dobio dobru platu za razliku od njih.Tomahawk11 wrote:Ko ce znati, mozda ovaj DNP bude reset na fabricke.
-
Tuzla111
#21696 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza brat MVP ove sezone. Sad rahat moze vozat ono triciklo sto se sklapao u Feniksu dok je bio, ima vremena na pretek

- relativno84
#21697 Re: Mirza Teletovic all about
- relativno84
-
Moenx
#21699 Re: Mirza Teletovic all about
I da, sve je opet n svom starom mjestu
Sve je super sve je OK
MT j postigao 9 poena u gotovo izvjesnoj zavrsnici, u pobjedi trecoj po nizu Milvokija
A malo mi je trebalo da kazem kako Mirza treba da se pomiri s tim da mozda i nece uvijek sijati , kako je NBA povijest zabiljezila niz igraca kao Mirza koji su odradili dvoje i tu stali
U vezi s tim mozda bi bioiovaj text :http://www.hayat.ba/vijest.php?id=52735
Elem ove minute su nas uvjerile kako je Mirza jos u igri
Brooklin po tradiciji evo kako ga pratimo imao je snaznu vanjsku liniju mnoge stvari zapocinju i zavrsavaju s vanjske linije i upravo u tom sistemu Mirza je nasao svoje mjesto
Poslije dolaze i eka druga rjesenja dolazi Bogdanovic i tada Mirza napusta klub
Milvoki .... interesatan je to tim tim sa tradicijom kakvu rijetko koji tim u NBA (ne bas ali eto)
Ono sto je zanimljivo da je upravo ovaj tim prosle sezone prekinuo pobjednicki niz Wariorsa, potom ako se vratimo decenijama unazad uvidjecemo povijesne duele Bucksa i Lakersa
Nocini se da i nije po mjeri Teletovica vise lopti i igre ima unutar reketa nego van njega
No imajuci u vidu da Buckse vodi Jason Kidkoji se pokazao kao usoojesan trener, i koji poznaje Teletovica,mozemo se nadati kako pomenuti trener nece zaboraviti na njega i da ce ga mudro koristiti u nekim kombinacijama
Sve je super sve je OK
MT j postigao 9 poena u gotovo izvjesnoj zavrsnici, u pobjedi trecoj po nizu Milvokija
A malo mi je trebalo da kazem kako Mirza treba da se pomiri s tim da mozda i nece uvijek sijati , kako je NBA povijest zabiljezila niz igraca kao Mirza koji su odradili dvoje i tu stali
U vezi s tim mozda bi bioiovaj text :http://www.hayat.ba/vijest.php?id=52735
Elem ove minute su nas uvjerile kako je Mirza jos u igri
Brooklin po tradiciji evo kako ga pratimo imao je snaznu vanjsku liniju mnoge stvari zapocinju i zavrsavaju s vanjske linije i upravo u tom sistemu Mirza je nasao svoje mjesto
Poslije dolaze i eka druga rjesenja dolazi Bogdanovic i tada Mirza napusta klub
Milvoki .... interesatan je to tim tim sa tradicijom kakvu rijetko koji tim u NBA (ne bas ali eto)
Ono sto je zanimljivo da je upravo ovaj tim prosle sezone prekinuo pobjednicki niz Wariorsa, potom ako se vratimo decenijama unazad uvidjecemo povijesne duele Bucksa i Lakersa
Nocini se da i nije po mjeri Teletovica vise lopti i igre ima unutar reketa nego van njega
No imajuci u vidu da Buckse vodi Jason Kidkoji se pokazao kao usoojesan trener, i koji poznaje Teletovica,mozemo se nadati kako pomenuti trener nece zaboraviti na njega i da ce ga mudro koristiti u nekim kombinacijama
- relativno84