Već ga upoznao.Freamon Lester wrote:Imas priliku da se upoznas sa Emirom Suljagicem uzivo.MMM1977 wrote:
A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
Hanka je bila balast DF od početka a ti si taj brod potopio.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- MMM1977
#21651 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kamen spoticanja
#21652 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ooo majko...oooojjjj majkoMMM1977 wrote:
A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
Cuj posalji zenu negdje veceras da prespava
Oooojjjj
- don vito
#21653 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
MMM1977 wrote:A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
Klizeci sa dvije noge... Hadzialagic...
- MMM1977
#21654 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
O kakvom se karakteru radi ne bi me čudilo da pokuša u NS da se uključi.don vito wrote:Emire, nemoj previse tragicno shvatati blamazu tebe i tvoje stranke u ova dva dana. Jos si zamjenik ministra, a za iduce izbore mozes opet promijeniti stranku. Ni prvi, ni drugi, ni treci put u tvom slucaju...leechild wrote:ma boli ga kita uzima pare, a mi na biro u ponedeljnik, ako zakasnim skinut cemo majku him
-
leechild
#21655 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
fala Bogu pa nemam partiju , poserem se i na DF a u duhu tvog pisanja na Nasu stranku istovarim traktor govana jer me najvise razocarala posto sam milsio da je TO TO nakon jebenih 20 godina. ALI KURKO.gospodja profiterka wrote:Bujrum opći, ako ti je do općenja. Ali mnim da je protuzakonito općiti baš sa svakim.leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
A za danjasnji trud bice neka komsija sigurno a posten narod na biro, ne snalazimo se sta ces, jebes nas
Nema kod mene komisija. Ja rintam i izdržavam cijelu familiju od kasnog puberteta. Digla sam se s dna, ni kašike nisam imala, rintala sam i glavu na panj stavljala dok su tvoji partijski jarani još kontemplirali o transferu ideje individualnih sloboda iz 19. u 21. vijek ili barem iz tankog u debelo crijevo. Pa se nešto mislim, ako biste ovom jadnom indoktriniranom narodu dali barem šansu da se okušaju, da se kreću, da padnu i ustanu of their own volition, da uče na vlastitim greškama, da mijenjaju poslove, da zarađuju premalo i previše, da se krpe i da se rasipaju, kako već naiđe, da odrastu, dakle, onako kako sam ja odrasla između suza i smijeha, sve se mislim da bi pametnije i birali i oslušnuli glas svoga srca.
Ali ne dajte im, jebeš ti to. Mogli bi ispasti ovakvi kao ja, pa kud ćeš onda s njima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21656 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
SDA-Ž nemoj da ste preskakali džumu... prvi SAFF je zauzet ima mjest otpozade
ono sa organiziranjem GEY parada ubacite u amandman 
- Freamon Lester
#21657 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A gospodja profiterka po nacinu izrazavanja moze biti samo jedna osoba iz Nase stranke. 
- gospodja profiterka
#21658 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Oh zlato moje, zlato moje pošteno.leechild wrote:fala Bogu pa nemam partiju , poserem se i na DF a u duhu tvog pisanja na Nasu stranku istovarim traktor govana jer me najvise razocarala posto sam milsio da je TO TO nakon jebenih 20 godina. ALI KURKO.gospodja profiterka wrote:Bujrum opći, ako ti je do općenja. Ali mnim da je protuzakonito općiti baš sa svakim.leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
A za danjasnji trud bice neka komsija sigurno a posten narod na biro, ne snalazimo se sta ces, jebes nas
Nema kod mene komisija. Ja rintam i izdržavam cijelu familiju od kasnog puberteta. Digla sam se s dna, ni kašike nisam imala, rintala sam i glavu na panj stavljala dok su tvoji partijski jarani još kontemplirali o transferu ideje individualnih sloboda iz 19. u 21. vijek ili barem iz tankog u debelo crijevo. Pa se nešto mislim, ako biste ovom jadnom indoktriniranom narodu dali barem šansu da se okušaju, da se kreću, da padnu i ustanu of their own volition, da uče na vlastitim greškama, da mijenjaju poslove, da zarađuju premalo i previše, da se krpe i da se rasipaju, kako već naiđe, da odrastu, dakle, onako kako sam ja odrasla između suza i smijeha, sve se mislim da bi pametnije i birali i oslušnuli glas svoga srca.
Ali ne dajte im, jebeš ti to. Mogli bi ispasti ovakvi kao ja, pa kud ćeš onda s njima.
-
leechild
#21659 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Babo ti je krelac a i ti cim si se priklonio DF-u sad ga famflajMMM1977 wrote:A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
- It_is_a_Leclerc
#21660 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sindikalni trollovi 
- kamen spoticanja
#21661 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Neka emire...pa uvijek sebi mozes kupit ajfon7 ...nije kraj svijeta
- MMM1977
#21662 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
leechild wrote:Babo ti je krelac a i ti cim si se priklonio DF-u sad ga famflajMMM1977 wrote:A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
- Freamon Lester
#21663 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pici ti se bas usplahirio sa ovim zakonom. Nekako imam osjecaj da si na vjetrometini u nekoj uhljeb agenciji? Portir?pici wrote:SDA-Ž nemoj da ste preskakali džumu... prvi SAFF je zauzet ima mjest otpozadeono sa organiziranjem GEY parada ubacite u amandman
- gospodja profiterka
#21664 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma nisam ti ja stranački kadar, ali fakat nisam. Svojedobno sam isto ovako tranžirala Našu stranku i, nećeš mi vjerovati, na drugom forumu me ružio današnji DF-ov prvak što mrcvarim NS. Ja sam najčešće uplašeno jare na ledini, repa bez korijena, bez uporišta i podrške. Borim se za ovakve kao što sam ja, anonimuse, mješance, rintadžije, koliko mogu u društvu koje me ni u šta ne broji. Ali moji dragi roditelji, pokoj im i rahmet, utrpaše mi knjigu u ruke prije nego što sam prohodala i to je moja jedina odbrana od ovog zla.Freamon Lester wrote:A gospodja profiterka po nacinu izrazavanja moze biti samo jedna osoba iz Nase stranke.
- pici
#21665 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma jok avijatičar su mljazni pogon... SDA-Ž na svim nivoima u Qurcu je snagaFreamon Lester wrote:Pici ti se bas usplahirio sa ovim zakonom. Nekako imam osjecaj da si na vjetrometini u nekoj uhljeb agenciji? Portir?pici wrote:SDA-Ž nemoj da ste preskakali džumu... prvi SAFF je zauzet ima mjest otpozadeono sa organiziranjem GEY parada ubacite u amandman
- nikad_vise
#21666 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kamen spoticanja wrote:Neka emire...pa uvijek sebi mozes kupit ajfon7 ...nije kraj svijeta
Predaj se Suljaga.izgubio si boj
- Freamon Lester
#21667 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Stari Radisa oca mu kriminalnog ... stid me ove fine gospodje iz Nase stranke da lanem.
Edit: Veli da nije iz stranke. Ko sam ja da joj kontriram.
Last edited by Freamon Lester on 01/08/2015 00:55, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#21668 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti si ovdje osvjezenje. Iskreno dugo nisam uzivao u kvalitetnim postovima koji imaju smisla i drze se teme. Superirornost nad ovom stranackom bot bulumentom zapanjujuca!gospodja profiterka wrote:Ma nisam ti ja stranački kadar, ali fakat nisam. Svojedobno sam isto ovako tranžirala Našu stranku i, nećeš mi vjerovati, na drugom forumu me ružio današnji DF-ov prvak što mrcvarim NS. Ja sam najčešće uplašeno jare na ledini, repa bez korijena, bez uporišta i podrške. Borim se za ovakve kao što sam ja, anonimuse, mješance, rintadžije, koliko mogu u društvu koje me ni u šta ne broji. Ali moji dragi roditelji, pokoj im i rahmet, utrpaše mi knjigu u ruke prije nego što sam prohodala i to je moja jedina odbrana od ovog zla.Freamon Lester wrote:A gospodja profiterka po nacinu izrazavanja moze biti samo jedna osoba iz Nase stranke.
-
Saka
#21669 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta laže Zlajoglu na sve ovo?Freamon Lester wrote:
Stari Radisa oca mu kriminalnog ... stid me ove fine gospodje iz Nase stranke da lanem.
- Mister Yes
#21670 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
pa tebi ni pakao neće teško pastiMMM1977 wrote:Već ga upoznao.Freamon Lester wrote: Imas priliku da se upoznas sa Emirom Suljagicem uzivo.
- MMM1977
#21671 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prijatan čovjek za razgovor u društvu. Makar muškom, sa ženama kakav je ne bih znao, izgleda da ima nešto protiv njih. Vidiš da ga je i ova profiterka raspalila pa pjeni kao sivonja.Mister Yes wrote:pa tebi ni pakao neće teško pastiMMM1977 wrote:Već ga upoznao.Freamon Lester wrote: Imas priliku da se upoznas sa Emirom Suljagicem uzivo.
- pici
#21672 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

od srca zavaljujem VašHoj stranki i ako bogda inšhallah se SDA-Ž more uključit u Našu stranku
- desni
#21673 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Mada dzaba pitam,ali evo kako ce novi zakon poboljsati prava radnika,da li ce ih zastiti od divljanja poslodavaca na bilo koji nacin,da li ce to sada zbog ovog vrhunskog zakona navaliti investitori i kakva je korist konkretna od ovog zakona za radnike u Federaciji Bosne i Hercegovine
-
kolegione
#21674 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Politicki magpici wrote:
od srca zavaljujem VašHoj stranki i ako bogda inšhallah se SDA-Ž more uključit u Našu stranku
- don vito
#21675 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jeste da je idealan trenutak za kvalitetno handrenje budzetskih uhljupaFreamon Lester wrote:
ali covjek se strese kad procita rezonovanje o "radu i platama" ovog krajiskog gulanfera. To ne pise neki pijacar iz Bihaca niti sitni cinovnik iz Cazina nego frajer, koji je obavljao visoke partijske i javne funkcije. I mi se cudimo parazitskom mentalitetu naroda?