Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
leškarenje

#21651 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

70 000 :thumbup:
Logovan

#21652 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

avetinja wrote:Kad vidim pojedine komentare na ovom temi, dođe mi da podržim ideju da klubovi na derbiju daju samo 5%.
Ma izgleda da to treba podržati, jer kad je već derbi u nekim segmentima otišao u tri lijepe, onda neka sve ode u tri lijepe. :oops: :D
ganjeta

#21653 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Objasnio vam čovjek, za sad je vako, nekad možda bude nešto.
Qoom wrote:
Jebeni m2 za posadit kamen temeljac nemamo.

:strik: :maca: :nargila:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#21654 Re: Sarajevski derbi

Post by Pitar sa Kariba »

Sa_u_srcu wrote:
Baltazar_khan wrote:Normalno da je prije bilo više prostora. Tad je derbi bio derbi i jedni i drugi gledali da nas što više bude na stadionima. Sad grbavicom vladaju seljačine koje su navikle da ogradjuju svoje štale tamo odakle su došli. Evo leško postavio sliku sa onom ogradom sa šiljcima. Ko da gledam da je to maslo onog papka Pekića. Majku yebo primitivnu pa onako nešto ne rade ni u južnoj americi..Pekić je inače poznati mrzitelj bordo svetinje al može nam se sageti svima :thumbup:

:thumbup:
:thumbup:

Jbg imaju dobar razlog!

5korpus

#21655 Re: Sarajevski derbi

Post by 5korpus »

Ocekivati poslije cupanja stolica da bi mogli dobiti vise mjesta je smijesno.
Sto se mene tice dao bih vam jos pola G i dosta.
Sa_u_srcu

#21656 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

ganjeta wrote:Objasnio vam čovjek, za sad je vako, nekad možda bude nešto.
Qoom wrote:

Imamo vise imovine od vas...kako god okrenes vise imamo, i nismo u stecaju...vi ste u stecaju trenutno...kada to ne budete onda cemo nastaviti do tada vi ste nesto poput Grasa...
ganjeta

#21657 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Biće i za temeljac, nekad, samo lakapo :izet: .
ibizza

#21658 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

BlueBlood wrote:Hajmo se prisjetiti proslog derbija

cim ste usli na stadion pocupali ste stolice i iste poredali na ogradu kao provokaciju
Image

nakon toga iste zapalili

bakljama gadjali obicne navijace na sjeveru

evo kako je izgledao dio tribine n kojem ste bili
Image

i nakon svega imate obraza traziti da vam se da vise prostora ?! :roll:

glumili mangupe unistavajuci stadion cupajuci i paleci stolice, gadjanjem obicne publike bakljama na stadionu a kad vam se dodje na noge u vas pub gdje su tu muda ?!
http://www.avaz.ba/clanak/247411/haos-u ... ljeznicara
ZAto i jesmo kita od drzave kad svi prikrivaju istinu i lazu sve zbog licnog interesa.

Od 1998. godine traje unistavanje juzne tribine sa vase strane...Bilo je derbioja kada su se stotine stolica cupale i palile na jugu...redovno sam gledao kako smradovi bacaju baklje na svecanu lozu, pizda baci baklju pa bjezi u cosak i u tom bjezanju skida duksericu... :-) Sta je vama bio razlog da to radite? Jel vam bilo tijesno, jel vas nasa uprava necim zakinula? Imate uredne cijene juga, imate komfor, WC, normalan prilaz stadionu...koja vas muka muci da cupate stolice??

Sa druge strane, imas prostor gdje se natrpa 30% vise ljudi od realnog, a to se najbolje vidi kada je poluvrijeme, masa raje ostane da stoji, jer nema gdje da sjedne...dalje, pretprosli derbi, jaran isao u plavi zamak u wc, jer na onom krsu nema istog...

Ja vas shvatam, ono je vas stadion i volite ga najvise , logicno, ali treba biti realan i priznti da je zdenka neuslovna i da bi vi kao klub platili zestoku kaznu da ono uradite u Evropskim tekmama.
Sa_u_srcu

#21659 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

5korpus wrote:Ocekivati poslije cupanja stolica da bi mogli dobiti vise mjesta je smijesno.

Nista vi nama ne trebate vise davati, mi cemo uci na vase ulaze na grbavicu, to ne mozete sprijeciti...ali nemoj samo kmecati kada budes imao kavez na kosevu...znat ces radi cega je...
Sa_u_srcu

#21660 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

ganjeta wrote:Biće i za temeljac, nekad, samo lakapo :izet: .
Bices pozvan...ja cu te pozvati a do tada budi u stecaju...i nabijaj dugove... :lol:
ganjeta

#21661 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Sa_u_srcu wrote:
Bices pozvan...ja cu te pozvati a do tada budi u stecaju...i nabijaj dugove... :lol:

:pisnuo:
Qoom

#21662 Re: Sarajevski derbi

Post by Qoom »

Qoom wrote:

Znam dosta i o vama, tako da nema nešto prostora za radovanja. Čeka se samo pogodna prilika i da Tibra 3 krene sa izgradnjom. Utajivači poreza iz Kiseljaka odavno trljaju ruke i pripremaju teren, a dugovi koji se gomilaju i Agrokor scenario im ide na ruku.

Biće strašni protesti frakcija iz Novog Sarajeva.

Stadion Grbavica će se još samo spominjati u Tahiru na TVSA.
Last edited by Qoom on 11/04/2017 17:50, edited 1 time in total.
ibizza

#21663 Re: Sarajevski derbi

Post by ibizza »

5korpus wrote:Ocekivati poslije cupanja stolica da bi mogli dobiti vise mjesta je smijesno.
sta si se uhvatio jebenih stolica, to ti je k'o kad coban sidje u grad, kupi auto pa se vrati u selo, pa niko sretniji od njega ...tako i vi, postavili stolice i ne daju da se gleda u njih...a vi dvadeset godina cupate stolice po jugu Koseva i to ne spominjes...ne samo da cupate, vec ih i palite...znaci, samo je rvaceno za ono sto ste vi godinama radili...

naravno, debilizam je i jedno i drugo, ali ako gledamo pocetak tih sranja, onda ste to vi davno prije pcoeli.
LSD

#21664 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

Sa_u_srcu wrote:Meni svejedno iskreno...samo vam prenosim odgovor sta ce biti na kosevu...i to je to...nemojte poslije kmecati, upozoreni ste...
:lol: :lol:
Ovaj i dalje upozorava, po deseti put :lol:
ganjeta

#21665 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Qoom wrote:
Qoom wrote:

Znam dosta i o vama, tako da nema nešto prostora za radovanja. Čeka se samo pogodna prilika i da Tibra 3 krene sa izgradnjom. Utajivači poreza iz Kiseljaka odavno trljaju ruke i pripremaju teren, a dugovi koji se gomilaju i Agrokor scenario im ide na ruku.

Biće strašni protesti frakcija iz Novog Sarajeva.

Nikakav problem Tibra, znam da je skupo zemljište :wink: .

Drago mi je da znaš o nama a posebno o vama kako nemate u vlasništvu ni m2 za temeljca. Meni to ne treba objašnajvati, objasni svojim.
LSD

#21666 Re: Sarajevski derbi

Post by LSD »

ibizza wrote:
sta si se uhvatio jebenih stolica, to ti je k'o kad coban sidje u grad, kupi auto pa se vrati u selo, pa niko sretniji od njega ...tako i vi, postavili stolice i ne daju da se gleda u njih...a vi dvadeset godina cupate stolice po jugu Koseva i to ne spominjes...ne samo da cupate, vec ih i palite...znaci, samo je rvaceno za ono sto ste vi godinama radili...

naravno, debilizam je i jedno i drugo, ali ako gledamo pocetak tih sranja, onda ste to vi davno prije pcoeli.
Šta vi imate sa stolicama koševa ;-) kome vi vracate nešto?? za šta :lol:
avetinja

#21667 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:Kad vidim pojedine komentare na ovom temi, dođe mi da podržim ideju da klubovi na derbiju daju samo 5%.
Ma izgleda da to treba podržati, jer kad je već derbi u nekim segmentima otišao u tri lijepe, onda neka sve ode u tri lijepe. :oops: :D
Odavno ovo ne liči na derbi, prije svega od terena i igre. Prije se držala kakva takva atmosfera, ali zadnjih godina se generacije furaju na beogradske kriminalce, a to Sarajevu kao gradu nikako ne treba. Sarajevski derbi je nešto posebno, niti jednome sličan, ali očekujem da za par godina baš padne. Vidjet ćemo na šta će ovo sa ulaznicama izaći. Navodno se tačan broj još uvijek ne zna.
hostapler

#21668 Re: Sarajevski derbi

Post by hostapler »

Sa_u_srcu wrote:
Do tada mozda Tan i mandrkne pa vam se klub vrati.
Ako se ne javi kakav hisetar :D
kafanski_covjek

#21669 Re: Sarajevski derbi

Post by kafanski_covjek »

na istoku su bili gostujuci navijaci
leškarenje

#21670 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

LSD wrote:
ibizza wrote:

Šta vi imate sa stolicama koševa ;-) kome vi vracate nešto?? za šta :lol:
:pisnuo: :pisnuo:
Logovan

#21671 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

ibizza wrote: ZAto i jesmo kita od drzave kad svi prikrivaju istinu i lazu sve zbog licnog interesa.

Od 1998. godine traje unistavanje juzne tribine sa vase strane...Bilo je derbioja kada su se stotine stolica cupale i palile na jugu...redovno sam gledao kako smradovi bacaju baklje na svecanu lozu, pizda baci baklju pa bjezi u cosak i u tom bjezanju skida duksericu... :-) Sta je vama bio razlog da to radite? Jel vam bilo tijesno, jel vas nasa uprava necim zakinula? Imate uredne cijene juga, imate komfor, WC, normalan prilaz stadionu...koja vas muka muci da cupate stolice??
Ma izgleda brate džaba pišemo.
Navode argumente čupanje stolica i paljenje istih, a šute na ista sranja koja su uradili (čast pojedincima). Mislim bezobrazluk čisti, obraza nigdje.

Dobro si se sjetio tog momka što je skinuo duksericu nakon bacanja baklje. On nije huligan, a onaj sa plavom stolicom iz zdenke jeste. :oops:

Evo koliko sam ja puta spomenuo njihovo čupanje stolica, njihovo razvaljivanje ograde, pa nisu mi ni trojica odgovorila sa obrazom. Ili su neka izvlačenje, pravdanja ili je jednostavno šutnja, preskakanje postova.
leškarenje

#21672 Re: Sarajevski derbi

Post by leškarenje »

avetinja wrote:
Logovan wrote:
Odavno ovo ne liči na derbi, prije svega od terena i igre. Prije se držala kakva takva atmosfera, ali zadnjih godina se generacije furaju na beogradske kriminalce, a to Sarajevu kao gradu nikako ne treba. Sarajevski derbi je nešto posebno, niti jednome sličan, ali očekujem da za par godina baš padne. Vidjet ćemo na šta će ovo sa ulaznicama izaći. Navodno se tačan broj još uvijek ne zna.
Naravno da ne zna,zaprijetila Sabrina Badelu da ce ga kitoom u celo opaliti...a Pekicu rekla da joj se napusi kurca :thumbup: sad vijecaju sa Hadzijom sta i kako?
Sa_u_srcu

#21673 Re: Sarajevski derbi

Post by Sa_u_srcu »

Dug 5.3 miliona KM... :lol: stecaj, propali ste... :kiss:
Vi ste drugi Gras ovog grada...kada to ne budete onda nastavljamo, do tada....stecaj
Rilkoni

#21674 Re: Sarajevski derbi

Post by Rilkoni »

leškarenje wrote:Kaze Pekic nesto srao,a Sabrina mu rekla nisam vam ja Dino da se zajebavate sa mnom :izet: :izet:
Sutra vjerovatno ide prica da je Sabrina heineken prijetila svima u upravi Zelje zbog navijaca fks.. :D :run:
ganjeta

#21675 Re: Sarajevski derbi

Post by ganjeta »

Sa_u_srcu wrote:Dug 5.3 miliona KM... :lol: stecaj, propali ste... :kiss:
Vi ste drugi Gras ovog grada...kada to ne budete onda nastavljamo, do tada....stecaj
Temeljac, kamen, kvadrat?!

Biće, biće :D :izet: .
Post Reply