Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
General_Jackson

#21651 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

Benq wrote:
U svakom slucaju im je programska shema bolja u odnosu na HS.
HS je odlican samo zato sto za 57KM imam sve HD kanale, 40Mb internet i fixni telefon.
Ovaj TM paket od 50KM moze biti i nesto malo jeftiniji , ali opet i ne mora kad pogledas konkurenciju , ima 9HD kanala , D3Go , internet 20/2 , fixni telefon.

Ovaj njihov Grande Family je isti kao moj KID22 i placam potpuno istu cijenu i sad sa telefonom na HS-u. Tako da ne vidim neku veliku razliku u cijeni.
Pa šta onda hoćeš čovječe? ja za 50 KM imam 10-tak HD kanala, ako je i toliko, duplo sporiji net i telefon koji btw uopšte ne koristim. Samo ti želi Telemach, mogao bi se grdno pokajati :carobnjak:
hipija

#21652 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Da su paketi skupi to stoji i moglo bi to ici jos dole, a ovo sto se pise da se nema sta pogledati na D3 je pretjerivanje. Dokumentarni, filmski, muzicki, sportski i regionalni kanali su odlicno pokriveni i reci sad da se nema sta gledati je malo pretjerano. Eto ne bi bilo zgoreg da se napise sta bi to trebalo ubaciti u ponudu, pa da program bude "gledljiv". Mozda jedino AS kanale da pokriju ono sto ne prenosi SK i eventualno Cinestar Premiere.
Benq

#21653 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

General_Jackson wrote: Pa šta onda hoćeš čovječe? ja za 50 KM imam 10-tak HD kanala, ako je i toliko, duplo sporiji net i telefon koji btw uopšte ne koristim. Samo ti želi Telemach, mogao bi se grdno pokajati :carobnjak:
A gdje pise da ja zelim Telemach :-) ? Ja sam samo napisao ono sto cujem od raje i da bi vecina njih sutra presli na TM da ikako mogu. Sto se mene licno tice , nikad ne bih presao samovoljno sa HS-a na drugog operatera , imam sve sto mi treba i sto je najbitnije sve je stabilno.
Maharadza

#21654 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

hipija wrote:Da su paketi skupi to stoji i moglo bi to ici jos dole, a ovo sto se pise da se nema sta pogledati na D3 je pretjerivanje. Dokumentarni, filmski, muzicki, sportski i regionalni kanali su odlicno pokriveni i reci sad da se nema sta gledati je malo pretjerano. Eto ne bi bilo zgoreg da se napise sta bi to trebalo ubaciti u ponudu, pa da program bude "gledljiv". Mozda jedino AS kanale da pokriju ono sto ne prenosi SK i eventualno Cinestar Premiere.
Ima i za to alternative:

Image

Image

:mrgreen:
hipija

#21655 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Naravno. :) Kod mene idu preko cs u okviru Max Tv. Ali mislim na D3 ponudu, kojoj od sporta nedostaju samo Arene. Naravno ne bi skodilo da ubace Cinestar Premiere i H2, iako su filmski i dokumentarni kanali, ponavljam se opet, odlicno pokriveni.
General_Jackson

#21656 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Benq wrote: A gdje pise da ja zelim Telemach :-) ? Ja sam samo napisao ono sto cujem od raje i da bi vecina njih sutra presli na TM da ikako mogu. Sto se mene licno tice , nikad ne bih presao samovoljno sa HS-a na drugog operatera , imam sve sto mi treba i sto je najbitnije sve je stabilno.
:pisnuo: :pisnuo: E stvarno svašta!
General_Jackson

#21657 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

hipija wrote:Da su paketi skupi to stoji i moglo bi to ici jos dole, a ovo sto se pise da se nema sta pogledati na D3 je pretjerivanje. Dokumentarni, filmski, muzicki, sportski i regionalni kanali su odlicno pokriveni i reci sad da se nema sta gledati je malo pretjerano. Eto ne bi bilo zgoreg da se napise sta bi to trebalo ubaciti u ponudu, pa da program bude "gledljiv". Mozda jedino AS kanale da pokriju ono sto ne prenosi SK i eventualno Cinestar Premiere.
Dokumentarni, filmski i muzički dobro pokriveni :shock: jesi ti dobro?
dpjokala26

#21658 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dpjokala26 »

Benq wrote:
dpjokala26 wrote:
lokalni_razdjevicar wrote:telemach u bih neće uvoditi ovo jer mu se ne isplati i trziste je premalo
da mu je ponuda dobra i trziste bi raslo. :D
Ponuda je dobra , i trziste bi raslo da kod nas nije sjebana situacija sa kablovskim operaterima , ajde samo testa radi daj opciju na mjesec dana da svi korisnici HS-a mogu uzeti Telemach usluge i obrnuto , pa da onda vidis situacije... skoro svi moji poznanici koji su na HS-u jedva cekaju da dodje telemach zbog sport klubova i d3go.
od H-S-a sam davno odustala. taj se lopov namlatio para i para.telemach me bas ne impresionira ponudom. logosoft je i dalje broj 1. :) svi mogu dati bolju ponudu i svi su za nase uslove preskupi. :)
hipija

#21659 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

General_Jackson wrote:
Hajde ne lupaj molim te. Osim supljaka koje prosipas nista konkretno nisi napisao. Naravno da su pokriveni sa sva tri zanra, a ti kad si tako pametan napisi sta nedostaje u ponudi.
General_Jackson

#21660 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

hipija wrote:
General_Jackson wrote:
Hajde ne lupaj molim te. Osim supljaka koje prosipas nista konkretno nisi napisao. Naravno da su pokriveni sa sva tri zanra, a ti kad si tako pametan napisi sta nedostaje u ponudi.
Prvo tako sa materom i ocem koji te nisu vaspitali razgovaraj!!! drugo turbofolkeru prošetaj od mene u širokom luku i gledaj svoj Grand i reality je li ti jasno!!!
Benq

#21661 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

General_Jackson wrote:
Benq wrote: A gdje pise da ja zelim Telemach :-) ? Ja sam samo napisao ono sto cujem od raje i da bi vecina njih sutra presli na TM da ikako mogu. Sto se mene licno tice , nikad ne bih presao samovoljno sa HS-a na drugog operatera , imam sve sto mi treba i sto je najbitnije sve je stabilno.
U cemu je problem ? Sve mi se cini da si ti samo jedan u nizu trolera na forumu...
General_Jackson

#21662 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Ovo si sve ti napisao:
Benq wrote:
U cemu je problem ? Sve mi se cini da si ti samo jedan u nizu trolera na forumu...
Benq wrote: U svakom slucaju im je programska shema bolja u odnosu na HS.
Benq wrote: Nemam ja sta "navalit" , to je realnost da ljudi hoce nesto bolje pa makar i placali koju marku vise , HS tapka u mjestu vec vise od godinu dana , nista novo nisu dali osim povecanja brzine interneta.

Jes' vala , u 5 deka su , ali kad izbacis hrpu pink trash-a i ubacis 5-6 kvalitetnih kanala to onda i te kako znaci , a o d3go da ne govorim..

@General , pogledaj malo MojaTV i njihovu ponudu kanala i interneta , pa ces tek onda da vidis sta je stvarno previse.
ako se ne varam? a na kraju ne želiš Telemach i ko je onda tu trol?
hipija

#21663 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Prvo tako sa materom i ocem koji te nisu vaspitali razgovaraj!!! drugo turbofolkeru prošetaj od mene u širokom luku i gledaj svoj Grand i reality je li ti jasno!!![/quote]

E sinko dragi, ti si skroz pukao. Sad tek vidim da imas ozbiljen poremecaj licnosti i da nisi u stanju komunicirati sa ljudima. Pretpostavljao sam da ne mozes napisati neki argument, ali da ces puci totalno, to nisam ocekivao. Nego odlogiraj se i na spavanje. Ovo je opasan sport za tebe :run:
hipija

#21664 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Benq wrote:
General_Jackson wrote:
Siroti inertnet svasta istrpi. Vidis i sam da mu je cilj samo da vrijedja, a veze s vezom nema :-)
Benq

#21665 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

General_Jackson wrote: ako se ne varam? a na kraju ne želiš Telemach i ko je onda tu trol?
Hajde ti meni izvuci dio gdje sam napisao da bih presao na Telemach , da objasnim sad ovako malo jednostavnije posto je izgleda ovo previse slozeno za tebe.. Moja raja , i dosta poznanika koji koriste usluge HS-a , pricaju kako bi dobro bilo da TM preuzme HS pa da imaju Sport klubove i D3Go uslugu. Bolje ?

Ako sam naveo razlike izmedju ta dva operatera , i ako sam napisao da HS tapka u mjestu vec vise od godinu dana i da TM ima nesto bolju programsku shemu , gdje OPET pise da bih ja presao na TM ili da jedva cekam da preuzmu HS ili bilo sta slicno tome... :run:

BTW, vidim i po tvojim prethodnim postovima da ti nije bas sve u vinklu , "hipija" vrijedjas govoreci mu da ga roditelji nisu vaspitali i da s njima tako moze da razgovara , a covjek ti nista lose nije rekao osim "hajde ne lupaj molim te" - a to nije apsolutno nikakva uvreda.
General_Jackson

#21666 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

hipija wrote: E sinko dragi, ti si skroz pukao. Sad tek vidim da imas ozbiljen poremecaj licnosti i da nisi u stanju komunicirati sa ljudima. Pretpostavljao sam da ne mozes napisati neki argument, ali da ces puci totalno, to nisam ocekivao. Nego odlogiraj se i na spavanje. Ovo je opasan sport za tebe :run:
Ti ovo nazivaš komunikacijom:
hipija wrote: Hajde ne lupaj molim te. Osim supljaka koje prosipas nista konkretno nisi napisao. Naravno da su pokriveni sa sva tri zanra, a ti kad si tako pametan napisi sta nedostaje u ponudi.
Fino ti još jednom kažem odj. od mene!
hipija

#21667 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

Hahahaha, ma sve 5 drug, ne pada mi na pamet da se vise raspravljam sa takvim "znalcem" i online ratnikom kao sto si ti. I ne bilo ti zapovjedjeno iscitaj jos jedanput sta si sve napisao na ovoj i prethodnoj stranici, pa onda uci druge komuniciranju. :-D
south

#21668 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

hipija wrote:Hahahaha, ma sve 5 drug, ne pada mi na pamet da se vise raspravljam sa takvim "znalcem" i online ratnikom kao sto si ti. I ne bilo ti zapovjedjeno iscitaj jos jedanput sta si sve napisao na ovoj i prethodnoj stranici, pa onda uci druge komuniciranju. :-D
znaci tebi je Telemach odlican iako imamo najgoru ponudu :lol: :roll: :roll:
kao sto je covjek rekao Telemach samo izvlaci internet sve ostalo je cista NULA....
General_Jackson

#21669 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Benq wrote: BTW, vidim i po tvojim prethodnim postovima da ti nije bas sve u vinklu , "hipija" vrijedjas govoreci mu da ga roditelji nisu vaspitali i da s njima tako moze da razgovara , a covjek ti nista lose nije rekao osim "hajde ne lupaj molim te" - a to nije apsolutno nikakva uvreda.
Dobro ako nije uvreda po tvome, onda ću i ja tebi reći "hajde ne lupaj molim te" više, a ovo za "vinkl" to isto kao i hipija reci nekom drugom a ti znaš kome! jer ni ja tebi nisam rekao da si lud, glup ni bilo šta slično, kao što nisam rekao ni hipiji, samo sam ga pitao je li dobro!
Benq

#21670 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

General_Jackson wrote:
Benq wrote: BTW, vidim i po tvojim prethodnim postovima da ti nije bas sve u vinklu , "hipija" vrijedjas govoreci mu da ga roditelji nisu vaspitali i da s njima tako moze da razgovara , a covjek ti nista lose nije rekao osim "hajde ne lupaj molim te" - a to nije apsolutno nikakva uvreda.
Dobro ako nije uvreda po tvome, onda ću i ja tebi reći "hajde ne lupaj molim te" više, a ovo za "vinkl" to isto kao i hipija reci nekom drugom a ti znaš kome! jer ni ja tebi nisam rekao da si lud, glup ni bilo šta slično, kao što nisam rekao ni hipiji, samo sam ga pitao je li dobro!
Vidi se ko ovdje lupa ;) , a da nisi u vinklu - nisi ! Kad neko tako reaguje i takve rijeci pise ovdje pominjuci roditelje , onda s tim tipom nesto nije kako treba. Ako nemas sta normalno za reci , ne samo ti nego bilo ko na forumu , onda radije presuti i pusti da se vodi diskusija o onome za sta je tema namjenjena.

Imas pozdrave :thumbup:

@south , ako ce ti biti lakse , pogledaj "ponudu" Telecoma odnosno MojaTV i cijene , bit ce ti lakse srcu :mrgreen:
General_Jackson

#21671 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

hipija wrote:Hahahaha, ma sve 5 drug, ne pada mi na pamet da se vise raspravljam sa takvim "znalcem" i online ratnikom kao sto si ti. I ne bilo ti zapovjedjeno iscitaj jos jedanput sta si sve napisao na ovoj i prethodnoj stranici, pa onda uci druge komuniciranju. :-D
Prošetaj frajeru.... je li ti trebam crtati!
hipija

#21672 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by hipija »

south wrote:
znaci tebi je Telemach odlican iako imamo najgoru ponudu :lol: :roll: :roll:
kao sto je covjek rekao Telemach samo izvlaci internet sve ostalo je cista NULA....
Eto, hajde obrazlozi mi zasto mislis da imamo najgoru ponudu. Da moze bolje moze, ali mozes li molim te konkretno napisati sta nedostaje da bi ponuda po tvom bila ok. Zar su SK kanali, najmanje 20 dokumentaraca, HBO-Cinemax -Cinestar-Fox kanali, 30-tak HD kanala, silni muzicki, crtani i regionalni kanali bas nula? Napisi mi cija ponuda je referentna da proglasimo D3 nulom. Da budemo posteni Telemach u zadnjih godinu dana nije ubacio cestita kanala, ali ono sto trenutno imaju u ponudi je vise nego dobro
General_Jackson

#21673 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Benq wrote:
General_Jackson wrote:
Vidi se ko ovdje lupa ;) , a da nisi u vinklu - nisi ! Kad neko tako reaguje i takve rijeci pise ovdje pominjuci roditelje , onda s tim tipom nesto nije kako treba. Ako nemas sta normalno za reci , ne samo ti nego bilo ko na forumu , onda radije presuti i pusti da se vodi diskusija o onome za sta je tema namjenjena.

Imas pozdrave :thumbup:
Ma nisi ti u vinklu! da ne kažem nešto teže, pozdravljaj nekog drugog i prošetaj isto ko i drug ti hipija!
Benq

#21674 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

General_Jackson wrote: Ma nisi ti u vinklu! da ne kažem nešto teže, pozdravljaj nekog drugog i prošetaj isto ko i drug ti hipija!
Ma reci slobodno sta god zelis nisam ja klinac da se lozim na crno slovo na ekranu :lol: . Odoh ja da setam :mrgreen:
dembele

#21675 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dembele »

Nije đenerale ni tvoje maslo za ramazana. Uzeo si se prepirati tu sa ljudima samo zato sto imaju drugacije misljenje. Ako se zbog ovakvih stvari nerviras jarane moj, sagorices ko svijeca.
Locked