buba paja...Freamon Lester wrote:Emire idi spavati.leechild wrote:Eo ja kao jedan veliki egoista i mrzitlej politike i politicara predlažem da se na entitetskom nivou formira jos jedan klub, klub papaka. Trenutno su jači od ostalih.
Denis se vraca svojim korjenima, opet je postao Muhamed. Samo naprijed Muha
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- gospodja profiterka
#21626 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Mister Yes
#21627 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da. Sve se šalimo sa tim aparatima ali sada se zaista radi o realnoj opasnostikamen spoticanja wrote:Bez zafrkancije,ovaj blento suljagic bi fakat mogao zavrsiti na aparatima...lik ode u.mp3
- don vito
#21628 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
MuaDib wrote: Da budem sada kratak i jasan. Od konca oktobra 2014. sebe izdižete da ste moralna pejanica opozicije i kao neko ko će principijelno ostati antagonist nacionalističkim oligarhijama. A onda tako bjedno i kukavički pružite odlučujući glas za zakon kojim udarate na najslabiji segment našeg društva - radništvo. I još imate dovoljno drskosti da to zovete hrabrim iskorakom u budućnost. A zapravo ste podržali oligarhiju i pružili joj savršene uslove za dalje bogaćenje kroz harčenje radnika. Hvala Vam lijepa. A te priče jedan ko ni jedan poslanik tvsabina okači mačku o rep. Jer bez vašeg da, ne bi bilo zakona, kako god okreneš.
-
leechild
#21629 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
A za danjasnji trud bice neka komsija sigurno a posten narod na biro, ne snalazimo se sta ces, jebes nas
A za danjasnji trud bice neka komsija sigurno a posten narod na biro, ne snalazimo se sta ces, jebes nas
- Freamon Lester
#21630 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ociju mi Emir! Emire smiri se! Bice sve ok.leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
- kamen spoticanja
#21631 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Haman ovo i jeste emir...leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
Oooo djesi emire..prebijes li kakvu zenu kadkad
- It_is_a_Leclerc
#21632 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Emir će se na kraju zapaliti od bijesa i sagoriti plamenom ognjenim.

-
bumerangss
#21633 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Joj koji je papak ovaj Pennis! Pardon Dennis 
-
leechild
#21634 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
-
direstraits0078
#21635 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pozdravljam napore, drago mi je da ima ljudi koji rade svoj posao. Samo mala ispravka, koju ne treba da shvatis licno: laDica, a ne laTica, u skladu s onim, progovori da znam ko si.Albin Zuhric wrote:Maystor,
Ako imate priliku vidjeti prvi tekst Prijedloga koji je dosao na Dom naroda jucer, i tekst prijedloga koji je dosao clanovima Predstavnickog doma sinoc, vidjet cete cetiri amandmana Nase stranke koji su uvrsteni.
Mi smo trazili da se dodatni amandman uvrsti, ali je dogovor da on postane dio opceg kolektivnog ugovora. Novi zakon primjenjuje na radnike najpovoljniji zakon, ugovor ili pravilnik. To znaci da ce nase rjesenje, kada se uvrsti u opci kolektivni ugovor, imati jednaku tezinu kao da je u novom zakonu o radu.
Dodatno smo trazili da Dennisov zakon o negiranju genocida (samostalni, ne izmjene krivicnog, jer se recimo u krivicnom mora dokazivati pretrpljena bol, a u nasem prijedlogu je sam cin negiranja kaznjiv) stavi u proceduru, a da ne zavrsi u latici kao vecina nasih prijedloga.
Dodatno smo trazili da zapocnemo ozbiljne pregovore oko formiranja Federalnog fonda za porodilje. To ce biti dug proces, ali smo spremni boriti se kada sjednemo za stol.
Laku noc svima
- MuaDib
#21636 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ko bi reko da će Dennis Gratz, postati slika i prilika JEZIČKA NA VAGI VLADE.don vito wrote:MuaDib wrote: Da budem sada kratak i jasan. Od konca oktobra 2014. sebe izdižete da ste moralna pejanica opozicije i kao neko ko će principijelno ostati antagonist nacionalističkim oligarhijama. A onda tako bjedno i kukavički pružite odlučujući glas za zakon kojim udarate na najslabiji segment našeg društva - radništvo. I još imate dovoljno drskosti da to zovete hrabrim iskorakom u budućnost. A zapravo ste podržali oligarhiju i pružili joj savršene uslove za dalje bogaćenje kroz harčenje radnika. Hvala Vam lijepa. A te priče jedan ko ni jedan poslanik tvsabina okači mačku o rep. Jer bez vašeg da, ne bi bilo zakona, kako god okreneš.

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21637 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
kad porastemo bitnućemo ko SDA-Ž 
-
Saka
#21638 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sandžo, jbg.direstraits0078 wrote:Samo mala ispravka, koju ne treba da shvatis licno: laDica, a ne laTica, u skladu s onim, progovori da znam ko si.
- Freamon Lester
#21639 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ko zamjenik ministra imas dobar tuplas. Haj skokni do apoteke po apaurin, moze i jedan aspirin. I lagano u krevet.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
- kamen spoticanja
#21640 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja koliko se razumijem u fudbalsku taktiku,zadnja dva dana zeleni cijepaju fahro-smucar-nerko koaliciju pojacanu sindikatima jedno 14 razlike...ubishe vas ljudi s tri centarfora sve u glavuleechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
Nego emire koliko je df danas imao amandmana na zakon?
- gospodja profiterka
#21641 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bujrum opći, ako ti je do općenja. Ali mnim da je protuzakonito općiti baš sa svakim.leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
Nema kod mene komisija. Ja rintam i izdržavam cijelu familiju od kasnog puberteta. Digla sam se s dna, ni kašike nisam imala, rintala sam i glavu na panj stavljala dok su tvoji partijski jarani još kontemplirali o transferu ideje individualnih sloboda iz 19. u 21. vijek ili barem iz tankog u debelo crijevo. Pa se nešto mislim, ako biste ovom jadnom indoktriniranom narodu dali barem šansu da se okušaju, da se kreću, da padnu i ustanu of their own volition, da uče na vlastitim greškama, da mijenjaju poslove, da zarađuju premalo i previše, da se krpe i da se rasipaju, kako već naiđe, da odrastu, dakle, onako kako sam ja odrasla između suza i smijeha, sve se mislim da bi pametnije i birali i oslušnuli glas svoga srca.
Ali ne dajte im, jebeš ti to. Mogli bi ispasti ovakvi kao ja, pa kud ćeš onda s njima.
-
Breathless
#21642 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
MuaDib wrote:
Da budem sada kratak i jasan. Od konca oktobra 2014. sebe izdižete da ste moralna pejanica opozicije i kao neko ko će principijelno ostati antagonist nacionalističkim oligarhijama. A onda tako bjedno i kukavički pružite odlučujući glas za zakon kojim udarate na najslabiji segment našeg društva - radništvo. I još imate dovoljno drskosti da to zovete hrabrim iskorakom u budućnost. A zapravo ste podržali oligarhiju i pružili joj savršene uslove za dalje bogaćenje kroz harčenje radnika. Hvala Vam lijepa. A te priče jedan ko ni jedan poslanik tvsabina okači mačku o rep. Jer bez vašeg da, ne bi bilo zakona, kako god okreneš.
Jos aparatcici slave Papka i Papkov zakon
Last edited by Breathless on 01/08/2015 00:37, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21643 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Još da nisi ofirna. 
-
leechild
#21644 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ma boli ga kita uzima pare, a mi na biro u ponedeljnik, ako zakasnim skinut cemo majku him
- kamen spoticanja
#21645 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesi siguran da ovo nisi htio napisati pedji na twiter?leechild wrote:ma boli ga kita uzima pare, a mi na biro u ponedeljnik, ako zakasnim skinut cemo majku him
- don vito
#21646 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Profiterka veceras dominiragospodja profiterka wrote:Bujrum opći, ako ti je do općenja. Ali mnim da je protuzakonito općiti baš sa svakim.leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
Nema kod mene komisija. Ja rintam i izdržavam cijelu familiju od kasnog puberteta. Digla sam se s dna, ni kašike nisam imala, rintala sam i glavu na panj stavljala dok su tvoji partijski jarani još kontemplirali o transferu ideje individualnih sloboda iz 19. u 21. vijek ili barem iz tankog u debelo crijevo. Pa se nešto mislim, ako biste ovom jadnom indoktriniranom narodu dali barem šansu da se okušaju, da se kreću, da padnu i ustanu of their own volition, da uče na vlastitim greškama, da mijenjaju poslove, da zarađuju premalo i previše, da se krpe i da se rasipaju, kako već naiđe, da odrastu, dakle, onako kako sam ja odrasla između suza i smijeha, sve se mislim da bi pametnije i birali i oslušnuli glas svoga srca.
Ali ne dajte im, jebeš ti to. Mogli bi ispasti ovakvi kao ja, pa kud ćeš onda s njima.
(ako kazem "ne vadi", valjda se nece naljuti na ovu malu vulgarnost)
- Freamon Lester
#21647 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
gospodja profiterka wrote:Bujrum opći, ako ti je do općenja. Ali mnim da je protuzakonito općiti baš sa svakim.leechild wrote:Bravo profiterka, sad bi te doveo u neki vid opcenja sa tim suljagicem, ali neka more i vako
Izvadi malo pocece da ih boli zestoko.
- MMM1977
#21648 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
Hanka je bila balast DF od početka a ti si taj brod potopio.
Last edited by MMM1977 on 01/08/2015 00:42, edited 1 time in total.
- Freamon Lester
#21649 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imas priliku da se upoznas sa Emirom Suljagicem uzivo.MMM1977 wrote:
A šta si ti krelac? Evo ja nisam SDA nego DF (do danas), pa opet tvrdim da vam je NS održala predavanje iz demokracije a bogami i iz kulture (što i nije težak zadatak kada si ti u pitanju). Šta si bolan zapjenio? Pošalji ženu noćas nek prespava gdje drugo, nije joj sigurno u tvojoj blizini.leechild wrote:Jeste se skupili jebo cevljanovice, sta se slavi. Moram priznat branite se pravo, 5-4-1 pravi podmladak SDA
Hanka je bila balast DF od početka a ti si taj brod potopio.
- don vito
#21650 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Emire, nemoj previse tragicno shvatati blamazu tebe i tvoje stranke u ova dva dana. Jos si zamjenik ministra, a za iduce izbore mozes opet promijeniti stranku. Ni prvi, ni drugi, ni treci put u tvom slucaju...leechild wrote:ma boli ga kita uzima pare, a mi na biro u ponedeljnik, ako zakasnim skinut cemo majku him