BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#21626 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma da ne bude da je zbog klupske opredjeljenosti, ni Memija nije dobre utakmice odigrao jos od Ferencvarosa.
Trebaju biti pozvani obojica, ali daleko od toga da ce imati neku zapazenu ulogu ako bas ne dignu formu.
Trebaju biti pozvani obojica, ali daleko od toga da ce imati neku zapazenu ulogu ako bas ne dignu formu.
- Logovan
#21627 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Čuj ovo, nisam znao da je imao takav pad.ultima_palabra wrote:ni Memija nije dobre utakmice odigrao jos od Ferencvarosa.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#21628 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Upravo tako. Ne stice se naziv "odlican igrac" dobrim igrama u 2-3 utakmice nego makar jednu sezonu konstatno dobrih igara.ultima_palabra wrote:Ma da ne bude da je zbog klupske opredjeljenosti, ni Memija nije dobre utakmice odigrao jos od Ferencvarosa.
- insaneinthebrain
#21629 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
spahi asistencija za ilicevica 
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#21630 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Između ostalog mislim da je i najperspektivniji, a po mom mišljenju je najbolji. Zašto to kažem... nisam navijač Sarajeva, ali sam upratio pokoju utakmicu sarajeva i uvijek sam bio fasciniran njegovom igrom. Ima fin šut i brz je, a i zna igrati lopte. Protiv Atromitosa je briljirao, Borusije M isto tako i u ligi je pokazao šta je i koliko vrijedi. Malo ga centaršut zeza, ali to se može vrlo lahki popraviti.hrasno38 wrote:Na osnovu cega je on najbolji igrac lige???? Jebi ga isto kao da ja kazem da je Dzeko trenutno najbolji napadac u Italiji a on dao 4 gola do sada??? Sta je to Duljevic uradio da bi se nazvao najboljim. Pa nije bio najbolji ni u Sarajevu prvi dio sezone a ne najbolji igrac u PL kad imas evo npr. jednog Zebu kojem Dulja nije ni do koljena. Naravno apsolutno se slazem da bude na nekom spiku za prijateljske utakmice i da mu da prilika ali za nesto ozbiljnije mora puno vise muda da otegne na terenu.malakh wrote:Nemoj tako druže, momak je bio povrijeđen i ta povreda ga je i malo zeznula. Treba biti realan i reći da je on trenutno najbolji igrač lige, a pritom još i mlad.hrasno38 wrote:
Na osnovu cega Duljevic treba u reprezentaciju i kojih igara? 2 gola i 2 asistencije u 18 utakmica i to u ovoj nasoj jadnoj PL.
Vidjet ćemo ga sada u ovoj polusezoni, već je počeo zabijati u pripremnim utakmicama.
@leskaranje, de ba uozbilji se sa tim poređenjem Lulica i Duljevica.
Ova sezona mu je malo lošija od prošle jer je imao povredu i nije ga bilo jedno vrijeme, pa je i njegova statistika lošija.
Treba mu se dati prilika u prijateljskoj, vjeruj mi momak će se fino pokazati.
- BHF_Manijak
#21631 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hodzic iz penala.
-
mega_mashcine
#21632 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Visca zabio.
Hodzic zabio iz penala..
Spahic asistencija, i dosta dobra partija barem koliko sam ja gledao. I sa 36 godina nas daleko najbolji stoper trenutno.
Cimirot opet starter..
Hadzic autogol.
ali su ipak pobijedili, i opet su zadnji na tabeli..
Osman Hadzikic (nepunih 20 godina) vec 9 utakmica branio u Austrijskoj Bundesligi ove sezone. jest da mu je losa statistika
, primio 15 golova, a u samo jednoj ostvario cleansheet, ali biti standardan sa 19g u Austriji Wien sigurno nije slucajno. Interesuje me, sta novinari rade, niko ga ne spominje, mogli su vala neki interviju uraditi sa njim, da viidmo kakve su sanse da brani za nas. Do sada je branio 5 puta za Austriju U19.
Hodzic zabio iz penala..
Spahic asistencija, i dosta dobra partija barem koliko sam ja gledao. I sa 36 godina nas daleko najbolji stoper trenutno.
Cimirot opet starter..
Hadzic autogol.
Osman Hadzikic (nepunih 20 godina) vec 9 utakmica branio u Austrijskoj Bundesligi ove sezone. jest da mu je losa statistika
Last edited by mega_mashcine on 14/02/2016 18:54, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#21633 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
hrasno38 wrote:Na osnovu cega je on najbolji igrac lige???? Jebi ga isto kao da ja kazem da je Dzeko trenutno najbolji napadac u Italiji a on dao 4 gola do sada??? Sta je to Duljevic uradio da bi se nazvao najboljim. Pa nije bio najbolji ni u Sarajevu prvi dio sezone a ne najbolji igrac u PL kad imas evo npr. jednog Zebu kojem Dulja nije ni do koljena. Naravno apsolutno se slazem da bude na nekom spiku za prijateljske utakmice i da mu da prilika ali za nesto ozbiljnije mora puno vise muda da otegne na terenu.
Naravno svako ima pravo na svoje misljenje i svoje vidjenje. Ja mislim drukcije. Dulja je solidan igrac za nase lige jos uvijek i nista vise ili manje jer ne boj se da je on neki bas talenat vec bi on prhnuo iz BiH. Ona cijena koja se trazui za njega je smijesno nerealna ali boze moj svako ima pravo da trazi koliko hoce. Ja govorim o cinjenicama a on kazu da duljevic za dvije sezone u Sarajevu nije pokazao nista posebno da bi gase nazvalo najerspektivnijim i najboljim igracem u BiH. Amir Hadziahmetovic je od njega mladji 4 godine i vec igra u prvoj ligi Turske a statisticki je imao istu sezonu kao i Duljevic. I Memija je odigrao fenomenalne utakmice u Evropi a onda se izgubio ko abdest.malakh wrote:Između ostalog mislim da je i najperspektivniji, a po mom mišljenju je najbolji. Zašto to kažem... nisam navijač Sarajeva, ali sam upratio pokoju utakmicu sarajeva i uvijek sam bio fasciniran njegovom igrom. Ima fin šut i brz je, a i zna igrati lopte. Protiv Atromitosa je briljirao, Borusije M isto tako i u ligi je pokazao šta je i koliko vrijedi. Malo ga centaršut zeza, ali to se može vrlo lahki popraviti.
Ova sezona mu je malo lošija od prošle jer je imao povredu i nije ga bilo jedno vrijeme, pa je i njegova statistika lošija.
- Koshpa
#21634 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lulic 90 min ( srijeda )
Dzeko 90 min gol
Pjanic 45 min
Zukanovic klupa
Vranjes 90 min
Kolasinac 90 min
Ibisevic 90 Min
Bicakcic 90 min
Sunjic klupa
Dzuric 90 min
Prcic 41 min crveni karton
Besic povrijedjen
Begovic klupa
TS Susic 90 min gol
Bajic 90 min
Vrsajevic 90 min
Vrancic 21 min s klupe
Stilic 21 min s klupe
Spahic 90 min asistencija
Hadzic 90 min autogol
Mujdza ni na klupi
Hajrovic klupa
Grahovac 30 min
Cimirot 90 min
Medunjanin 90 min asistencija
Visca 90 min gol
Hodzic 67 min gol
Zec 90 min gol
Dzeko 90 min gol
Pjanic 45 min
Zukanovic klupa
Vranjes 90 min
Kolasinac 90 min
Ibisevic 90 Min
Bicakcic 90 min
Sunjic klupa
Dzuric 90 min
Besic povrijedjen
Begovic klupa
TS Susic 90 min gol
Bajic 90 min
Vrsajevic 90 min
Vrancic 21 min s klupe
Stilic 21 min s klupe
Hadzic 90 min autogol
Mujdza ni na klupi
Hajrovic klupa
Grahovac 30 min
Cimirot 90 min
Visca 90 min gol
Hodzic 67 min gol
Zec 90 min gol
- luckylaka
#21635 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo ih za prvih 11 ko stvoreni
Odličan vikend bh. internacionalaca u Češkoj: Mahmutović, Ljevaković i Mešanović izabrani za igrače utakmice
Odličan vikend bh. internacionalaca u Češkoj: Mahmutović, Ljevaković i Mešanović izabrani za igrače utakmice
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#21636 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mišljenja se razlikuju, pred nama je kompleta polusezona i vidjet ćemo šta će Duljević uraditi.hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Na osnovu cega je on najbolji igrac lige???? Jebi ga isto kao da ja kazem da je Dzeko trenutno najbolji napadac u Italiji a on dao 4 gola do sada??? Sta je to Duljevic uradio da bi se nazvao najboljim. Pa nije bio najbolji ni u Sarajevu prvi dio sezone a ne najbolji igrac u PL kad imas evo npr. jednog Zebu kojem Dulja nije ni do koljena. Naravno apsolutno se slazem da bude na nekom spiku za prijateljske utakmice i da mu da prilika ali za nesto ozbiljnije mora puno vise muda da otegne na terenu.Naravno svako ima pravo na svoje misljenje i svoje vidjenje. Ja mislim drukcije. Dulja je solidan igrac za nase lige jos uvijek i nista vise ili manje jer ne boj se da je on neki bas talenat vec bi on prhnuo iz BiH. Ona cijena koja se trazui za njega je smijesno nerealna ali boze moj svako ima pravo da trazi koliko hoce. Ja govorim o cinjenicama a on kazu da duljevic za dvije sezone u Sarajevu nije pokazao nista posebno da bi gase nazvalo najerspektivnijim i najboljim igracem u BiH. Amir Hadziahmetovic je od njega mladji 4 godine i vec igra u prvoj ligi Turske a statisticki je imao istu sezonu kao i Duljevic. I Memija je odigrao fenomenalne utakmice u Evropi a onda se izgubio ko abdest.malakh wrote:Između ostalog mislim da je i najperspektivniji, a po mom mišljenju je najbolji. Zašto to kažem... nisam navijač Sarajeva, ali sam upratio pokoju utakmicu sarajeva i uvijek sam bio fasciniran njegovom igrom. Ima fin šut i brz je, a i zna igrati lopte. Protiv Atromitosa je briljirao, Borusije M isto tako i u ligi je pokazao šta je i koliko vrijedi. Malo ga centaršut zeza, ali to se može vrlo lahki popraviti.
Memija se nije izgubio, tu je on. Željo i ne blista baš ove sezone da bi se toliko i spominjao, ali igra standardno dobro.
- Logovan
#21637 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Amir Mašić, talentovani fudbaler koji je ponikao u redovima NK Čelik iz Zenice, danas je u Češkoj potpisao ugovor sa ekipom FC Vysocina Jihlava. Mašić je prošle zime napustio redove zeničkog kluba i preselio u Češku gdje je u proteklih godinu dana trenirao i odigravao prijateljske utakmice. Mašić je iz razloga što je bio maloljetan morao pauzirati i sačekati punoljetnost. S obzirom da je mladi napadač jučer napunio 18 godina, već danas je potpisao ugovor sa češkim timom u trajanju od tri godine.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/amir-masic-potpisao-za ... a-jihlava/
- malakh
#21638 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Logovan wrote:Amir Mašić, talentovani fudbaler koji je ponikao u redovima NK Čelik iz Zenice, danas je u Češkoj potpisao ugovor sa ekipom FC Vysocina Jihlava. Mašić je prošle zime napustio redove zeničkog kluba i preselio u Češku gdje je u proteklih godinu dana trenirao i odigravao prijateljske utakmice. Mašić je iz razloga što je bio maloljetan morao pauzirati i sačekati punoljetnost. S obzirom da je mladi napadač jučer napunio 18 godina, već danas je potpisao ugovor sa češkim timom u trajanju od tri godine.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/amir-masic-potpisao-za ... a-jihlava/
- Raigor Stonehoof
#21639 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Za nekoga ko je najavljivan kao najveci talenat od Dzeke naovamo, to i nije neki uspjeh
-
Dead Man Walking
#21640 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa i Dzeko je preko Ceske isao...
-
missko
#21641 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dao je i Bicakcic autogol nije samo HadzicKoshpa wrote:Lulic 90 min ( srijeda )
Dzeko 90 min gol
Pjanic 45 min
Zukanovic klupa
Vranjes 90 min
Kolasinac 90 min
Ibisevic 90 Min
Bicakcic 90 min
Sunjic klupa
Dzuric 90 min
Besic povrijedjen
Begovic klupa
TS Susic 90 min gol
Bajic 90 min
Vrsajevic 90 min
Vrancic 21 min s klupe
Stilic 21 min s klupe
Hadzic 90 min autogol
Mujdza ni na klupi
Hajrovic klupa
Grahovac 30 min
Cimirot 90 min
Visca 90 min gol
Hodzic 67 min gol
Zec 90 min gol
- luckylaka
#21642 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kakvi sve retardi rade po portalima jadna ti majka.
Ovo je potreslo fudbalsku planetu: Džeko i Pjanić više neće igrati u Seriji A?!
Harry van Raaij, bivši šef PSV-a je otkrio kako postoje veliki planovi za pokretanje atlantske lige koja bi na jednom mjestu skupila klubove iz više zemalja zapadnog dijela Europe.
Slična je to zapravo inicijativa koju u Uefi pokušava progurati Davor Šuker, ona regionalnog karaktera u kojoj bi se trebalo natjecati šest klubova eliminiranih iz pretkola Lige prvaka, 36 eliminiranih iz Europske lige, 11 eliminiranih iz grupne faze EL-a, te pet eliminiranih iz grupne faze LP-a.
Ovo je potreslo fudbalsku planetu: Džeko i Pjanić više neće igrati u Seriji A?!
Harry van Raaij, bivši šef PSV-a je otkrio kako postoje veliki planovi za pokretanje atlantske lige koja bi na jednom mjestu skupila klubove iz više zemalja zapadnog dijela Europe.
Slična je to zapravo inicijativa koju u Uefi pokušava progurati Davor Šuker, ona regionalnog karaktera u kojoj bi se trebalo natjecati šest klubova eliminiranih iz pretkola Lige prvaka, 36 eliminiranih iz Europske lige, 11 eliminiranih iz grupne faze EL-a, te pet eliminiranih iz grupne faze LP-a.
-
palermo
- insaneinthebrain
#21644 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
srbin u dusi, ko ga jebe 
- luckylaka
#21645 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pitaj nasih retarda koji su zaduzeni da pronadju i ponekog mladjeg talenta a ne da nam se naturaju penzioneri
"Za njega pričaju da može da bude novi Nemanja Vidić. Reč je o Vahidu Selimoviću, momku rođenom 1997. u Luksemburgu, defanzivcu sjajnih fizičkih karakteristika, igraču francuskog Meca. Dobio je poziv i videćemo ga u jednoj od dve provere sa Bugarskom i Španijom", rekao je Mrkela za sajt FSS.
-
palermo
#21646 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
eno pročitah na onome duplo, da je prorijeklom iz Novog Pazara, ako je tako onda ok.luckylaka wrote:Pitaj nasih retarda koji su zaduzeni da pronadju i ponekog mladjeg talenta a ne da nam se naturaju penzioneri![]()
"Za njega pričaju da može da bude novi Nemanja Vidić. Reč je o Vahidu Selimoviću, momku rođenom 1997. u Luksemburgu, defanzivcu sjajnih fizičkih karakteristika, igraču francuskog Meca. Dobio je poziv i videćemo ga u jednoj od dve provere sa Bugarskom i Španijom", rekao je Mrkela za sajt FSS.
Inače, Lucky nije mi jasno zašto je uvijek neko kriv za nečije odluke. Mogao sam i ja svašta drugačije birati u životu pa opet nisam. Meni je više na qrc priča o tome kako smo mi ovdje krivi što neće za nas da igra.
- luckylaka
#21647 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A je li iko mozda kontaktirao ovog momka pa mu ponudio BiH dres... sumnjampalermo wrote:eno pročitah na onome duplo, da je prorijeklom iz Novog Pazara, ako je tako onda ok.luckylaka wrote:Pitaj nasih retarda koji su zaduzeni da pronadju i ponekog mladjeg talenta a ne da nam se naturaju penzioneri![]()
Inače, Lucky nije mi jasno zašto je uvijek neko kriv za nečije odluke. Mogao sam i ja svašta drugačije birati u životu pa opet nisam. Meni je više na qrc priča o tome kako smo mi ovdje krivi što neće za nas da igra.
- SkyLimit
#21648 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Postoji tema o mladim talentima. Postoji tema o omladinskim reprezentacijama BiH. Koji onda djavo na ovoj temi pisete o cetrnaestogodisnjacima iz kadetske ekipe Utrechtea ili sesnaestogodisnjacima iz C ekipe minhenskog Bayerna? Ovo je tema o aktuelnim i potencijalnim igracima A selekcije BiH.
- bingov buraz
#21649 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jedan sto ce na kurs pevanja.
-
missko
#21650 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lucky mora se prvo vidjeti ima li frajer uopste uslove da igra za nas. Starci srbijanski pasos a on Luxemburg ne znam po kojem osnovu mozemo da ga ganjamo. Jedino sto je musliman ili ?