Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
starisalko

#21601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

gosp.profiterka

Za sve vecerasnje postove :thumbup:
MMM1977

#21602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MMM1977 »

Sutra, s mobitela kucam pa mi mrsko. Hoću ovu sliku da uredim, samo ću dodati jedan velik X preko iste. I dalje mislim da je Željko dobar ali Hanka i Emir ga sjebase totalka.
gospodja profiterka

#21603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by gospodja profiterka »

MMM1977 wrote:Sutra, s mobitela kucam pa mi mrsko. Hoću ovu sliku da uredim, samo ću dodati jedan velik X preko iste. I dalje mislim da je Željko dobar ali Hanka i Emir ga sjebase totalka.
Da on šta valja ne bi ga Emir, Reuf i Hanka sjebali tako lako. Ne vjeruj u mit o titićima, svako je svoj gospodar.
de balzac

#21604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by de balzac »

starisalko wrote:gosp.profiterka

Za sve vecerasnje postove :thumbup:
I ja seki :-D da čestitam :thumbup:
leechild

#21605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by leechild »

Eo ja kao jedan veliki egoista i mrzitlej politike i politicara predlažem da se na entitetskom nivou formira jos jedan klub, klub papaka. Trenutno su jači od ostalih.

Denis se vraca svojim korjenima, opet je postao Muhamed. Samo naprijed Muha
Freamon Lester

#21606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Freamon Lester »

Ako ovako nastavite raditi i ostatak mandata na sljedecim izborima imate glas. Respekt i naklon do poda.
Saka

#21607 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Saka »

Znaš šta mene sad zanima: može li Dunović sad blokirati ovaj zakon?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Velkoski »

Čoban Suljagić aktivir'o i kloVnove na forumu :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#21609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

nismo zajebali dodija on je imo dva papka mi samo jednog :mrgreen:
gospodja profiterka

#21610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by gospodja profiterka »

leechild wrote:Eo ja kao jedan veliki egoista i mrzitlej politike i politicara predlažem da se na entitetskom nivou formira jos jedan klub, klub papaka. Trenutno su jači od ostalih.

Mere li jedna instrukcija iz političke propagande na internetu: manje je više.
Iz štale treba pustiti maksimalno dva bika, ali krupna i mudava, da se bore za četenište. Telad i junad zatvoriti u štalu. Kad pustiš previše, odu u djetelinu, nadmu se i keveknu.
Ne znam to gradski i demokratski objasniti jer sam seljanka, ali shvatiće ovi moji.
don vito

#21611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

pici wrote:nismo zajebali dodija on je imo dva papka mi samo jednog :mrgreen:
:place1:
rajvosa1

#21612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by rajvosa1 »

Velkoski wrote:Čoban Suljagić aktivir'o i kloVnove na forumu :D
Sve se nadam da će jednom po njega doći čike u bijelim odijelima da mu stave košulju koja se kopča na leđima...
de balzac

#21613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by de balzac »

gospodja profiterka wrote:
leechild wrote:Eo ja kao jedan veliki egoista i mrzitlej politike i politicara predlažem da se na entitetskom nivou formira jos jedan klub, klub papaka. Trenutno su jači od ostalih.

Iz štale treba pustiti maksimalno dva bika, ali krupna i mudava, da se bore za četenište. Telad i junad zatvoriti u štalu. Kad pustiš previše, odu u djetelinu, nadmu se i keveknu.
Ne znam to gradski i demokratski objasniti jer sam seljanka, ali shvatiće ovi moji.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ti si luda :D
kamen spoticanja

#21614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamen spoticanja »

Saka wrote:Znaš šta mene sad zanima: može li Dunović sad blokirati ovaj zakon?
Ne moze...cavara je bitan
Freamon Lester

#21615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Freamon Lester »

Emire idi spavati. :izet:
don vito

#21616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

:bleee:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#21617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

don vito wrote:

sad na SFF u prvi SAFF Denizu u Del Tora :mrgreen: iiiiiijhhh ima da vam skoČi rejtinG :mrgreen:
Freamon Lester

#21618 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Freamon Lester »

gospodja profiterka wrote:

:lol: :lol: :lol:
de balzac

#21619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by de balzac »

Freamon Lester wrote:

Emire idi spavati. :izet:
Ima li koga da mu obriše pjenu sa usta, sirotan :(
All Apologies

#21620 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by All Apologies »

Sta je sad s predlozenim amandmanom o minimalnoj pauzi izmedju dva ugovora o radu?
Hoce li uopce vise iko to spominjati ili cu do penzije da vucem ugovor na odredjeno :(
Saka

#21621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Saka »

kamen spoticanja wrote:
Saka wrote:Znaš šta mene sad zanima: može li Dunović sad blokirati ovaj zakon?
Ne moze...cavara je bitan
Fala k...u na udarcu. :)
MuaDib

#21622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by MuaDib »

tvsabina wrote:
MuaDib wrote:
Ovdje je samo raskrinkana Naša stranka i njeno dugogodišnje lutanje između dvije nespojive ideologije. Današnjom politikantskom igrankom, zapakovanom u celofan amandmana i podrškom smrdljvcima (kako su kolokvijalno zvali SDA). NS je stala na stranu snaga koje je godinama kritikovala i to u onom najgorem obliku, obliku koji nastoji amnestirati vešegodišnje igranje aparatčika SDA, SBiH i HDZ-a s kolektivnim ugovorima. I umjesto da tražite odgovornost nekompetentnih ministara i premjera zbog sklapanja štetnih i spram ekonomskih kretanja nepovoljnih kolektivnih ugovora, vi ste otvorili vrata koja vode ka ukidanju istih. Pri čemu će radnicima biti u jednom paketu poništena prava i srozana cijena rada, uz stvaranje prostora poslodavcima da na principu ultimatuma kreiraju nove kolektivne ugovore. Koji sa ovakvom zakonskom pozadinom, ne donose ništa dobro i radnike pritisnute egzistencijalnim pritiskom uvode u golu borbu za radna mjesta, sa kojom neminovno dolazi do potiskivanja svijesti o pravima radnika. Čime ste draga gospodo iz NS postali šipka na bubnju federalne vlade u njenom najcrnjem neoliberalnom ekspermentu, koji se lomi preko leđa radnika. Tu pada sva vaša priča o "društvu blagostanja" i neophodnim sistemskim reformama.
Kakva gomila licemjerno nepovezanih rečenica. S obzirom da vodstvo Demokratske Fronte nikako ne želi da napusti udobne i preplaćene ministarske fotelje te različite pozicije na različitim nivoima , loptica se prebacuje na Našu Stranku kako bi se pokušali opravdati pred svojim biračima koji konstantno uskraćuju podršku ovoj samozvanoj "revolucionarnoj"organizaciji a gle paradoksa , upravo Našoj Stranci podrška - raste.

Poredi se JEDAN poslanik Naše stranke sa DESET , DVADESET ILI PEDESET MINISTARA Demokratske fronte na svim nivoima vlasti u Bosni i Hercegovini i poziva na odgovornost. NS je "stala na stranu snaga SDA-SBIH i HDZ" a Demokratska fronta je sa njima U KOALICIJI i nikako da to RASKINE i napusti preskupo plaćena neradnička mjesta. , Naša Stranka treba da traži "odgovornost" ministara kao da Demokratska Fronta NEMA MINISTRE U ISTIM VLADAMA za čije se (ne)prozivanje proziva - Naša Stranka.

Ko god amandane gledao"u celofanu" neka ih "raspakuje" i pročita , PROČITA a ne POLITIKANTSKI PALAMUDI (moderacijo oprostite) o njima u skupštini i na tviteru zarad sticanja prejeftinih političkih poena.
Amandmani su KO(N)KRETNI i suštinski MIJENJAJU I POPRAVLJAJU predloženi Zakon o radu.
To što je SDA-ovska klika MORALA prihvatiti amandmane da joj ne bi pao Zakon je samo pobjeda građana i srećom tu je bio poslanik NS-a koji je DJELOVAO PRAGMATIČNO I KONKRETNO a ne politikantski kao poslanici Demokratske fronte koji su na FORUMIMA opozicija a suštinski debela neradnička svita kojoj se osladila pozicija i lova.

Dennis Gratz - u sridu sa svakom tačkom i rečenicom.

Ove izjave i komentari Demokratske fronte i prišivanje optužbi Našoj Stranci za politikanstvo predstavljaju srećom samo pokušaj političke manipulacije sličan onom od prije pola godine kada je po "logici Demokratske Fronte" i Naša Stranka trebala u vlast sa njima i njihovim koalicionim partnerom - Strankom demokratske akcije..
Stoga je nužno RASKRINKATI te fantomske "revolucionare" i "nosioce građanske svijesti" do lokalnih izbora kako stanovništvo ne bi ponovo nasjelo njihovim jeftinim marketinškim trikovima !!!

(samo da vidiš da mogu pisati na isti način kao i ti , jedino što ja ne pišem floskule nego - istinu)
Da budem sada kratak i jasan. Od konca oktobra 2014. sebe izdižete da ste moralna pejanica opozicije i kao neko ko će principijelno ostati antagonist nacionalističkim oligarhijama. A onda tako bjedno i kukavički pružite odlučujući glas za zakon kojim udarate na najslabiji segment našeg društva - radništvo. I još imate dovoljno drskosti da to zovete hrabrim iskorakom u budućnost. A zapravo ste podržali oligarhiju i pružili joj savršene uslove za dalje bogaćenje kroz harčenje radnika. Hvala Vam lijepa. A te priče jedan ko ni jedan poslanik tvsabina okači mačku o rep. Jer bez vašeg da, ne bi bilo zakona, kako god okreneš.
don vito

#21623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

pici wrote:
don vito wrote:

sad na SFF u prvi SAFF Denizu u Del Tora :mrgreen: iiiiiijhhh ima da vam skoČi rejtinG :mrgreen:
:stolica:
VjecitiStudent

#21624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

It_is_a_Leclerc wrote:Držite se Naša Stranka !
Vi ste sačuvali obraz ljevici danas.
:-)
kamen spoticanja

#21625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamen spoticanja »

Bez zafrkancije,ovaj blento suljagic bi fakat mogao zavrsiti na aparatima...lik ode u.mp3
Locked