Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#21601 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
je li reko hoce li zvati misketa ili nece?
- Edin H.
#21602 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Htio, ne htio morace sada.karanana wrote:je li reko hoce li zvati misketa ili nece?
Samo da se on ne pocne opet nesto kofrciti, jer je nevidjen ters
- BHF_Manijak
#21603 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa sta ce pokazati? Da Iniestu ili Ozila zove? Nemamo jos 200 igraca na izboru pada se Pape moze pokazati u smislu "kojeg najboljeg odabrati".
Mislim i ja kritikujem Safeta cesto, ali nekad se fakat lupa...
Mislim i ja kritikujem Safeta cesto, ali nekad se fakat lupa...
- Mikady
#21604 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zvace Misketa a abd. Pjanic ce biti spreman
ali veci nafakasa od ovih grka nema...
ali veci nafakasa od ovih grka nema...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21605 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
naš selektor se preziva Sušić....Sucic je ( pretpostavljam da na ovog misliš) Sučić frontmen Zabranjenog pušenjaKo to smat wrote:Sucicu evo ti sanse da se dokazes.Posto nam je tim desetkovan povredama sad si ti na redu da pokazes sta znas ali me hastra ako spadnemo na tvoje znanje.
- dinty2
#21606 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
što to ne bi zvao misketa koji je jedan od dvojice iz naše repke koji zna igrati lopte..koji može pasom ili udarcem odlkučiti tekmu
miske mora biti tu i radi atmosfere ali i zbog toga što može pomoći
trenira redovno ,,odigrao je jednu tekmu i odigraće još dvije. pjanić ako bude rovit,,neće biti ništa spremni od misketa
druga stvar ,,kad se igra za repku..spremnost odnosno nespremnost se nadoknadjuje motivom,voljom,srcem što miske svakako ima.. plus njegovo iskustvo
tako da ako ga sušić ne zovne,,ja ću prvi propagirati safetov odlazak
miske mora biti tu i radi atmosfere ali i zbog toga što može pomoći
trenira redovno ,,odigrao je jednu tekmu i odigraće još dvije. pjanić ako bude rovit,,neće biti ništa spremni od misketa
druga stvar ,,kad se igra za repku..spremnost odnosno nespremnost se nadoknadjuje motivom,voljom,srcem što miske svakako ima.. plus njegovo iskustvo
tako da ako ga sušić ne zovne,,ja ću prvi propagirati safetov odlazak
- MOSALJOZE
-
cindrlimindrli
#21608 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Normalno da nema alternative, tropa smo. Safet ce vjerovatno na njegovo mjesto ubaciti dvojicu, Ibrcica i Medunjanina, oslabiti drugu poziciju u timu, i gledacemo ovaj dvojac kako se guzicama sudaraju sve dok jedan ne lipsa. Ima li kakav delegat u nasoj ligi da moze bar 20 minuta tamo-'vamo?
- Mali_Vuk
#21609 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ibričić i Medunjanincindrlimindrli wrote:Normalno da nema alternative, tropa smo. Safet ce vjerovatno na njegovo mjesto ubaciti dvojicu, Ibrcica i Medunjanina, oslabiti drugu poziciju u timu, i gledacemo ovaj dvojac kako se guzicama sudaraju sve dok jedan ne lipsa. Ima li kakav delegat u nasoj ligi da moze bar 20 minuta tamo-'vamo?
Dobro si ih spomenuo, prvi ne dobija ni minute evo već iz utakmice u utakmicu, ni za Kasimpašu nije dovoljno dobar, ne znam kako će onda biti za nas. A Medunjaninu je menscini plafon ako ga trener ostavi u igri do 65 minute
- BHF_Manijak
#21610 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Frajer nije opet gledao utakmicu, vec mu je novinar javio za povredu!

- Artest
#21611 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nedelja je dan za odmor.
- Edin H.
#21612 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To bas i ja kontam kada sam procitao izjavuBHF_Manijak wrote:Frajer nije opet gledao utakmicu, vec mu je novinar javio za povredu!![]()
Nego stipu Romu, prati li Pape redovno Misketove utakmice?
- Artest
#21613 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa dobice kasetu, sta sad? 
- Mikady
#21614 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije tacno igra redovno i evo danas Ibro rasturio protivnikaMali_Vuk wrote:Ibričić i Medunjanincindrlimindrli wrote:Normalno da nema alternative, tropa smo. Safet ce vjerovatno na njegovo mjesto ubaciti dvojicu, Ibrcica i Medunjanina, oslabiti drugu poziciju u timu, i gledacemo ovaj dvojac kako se guzicama sudaraju sve dok jedan ne lipsa. Ima li kakav delegat u nasoj ligi da moze bar 20 minuta tamo-'vamo?![]()
Dobro si ih spomenuo, prvi ne dobija ni minute evo već iz utakmice u utakmicu, ni za Kasimpašu nije dovoljno dobar, ne znam kako će onda biti za nas. A Medunjaninu je menscini plafon ako ga trener ostavi u igri do 65 minutePape bi stvarno trebao malo razmisliti oko toga ko zaslužuje poziv u svetinju.
MA PAPE SAM SEBI ZAPINJE HA YA a ima Yaya T i G.Balea how yes no
-
nihoniho
#21615 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ova ekipa igra sama, tj, po sistemu da "strucnjak' stavi one koji najbolje driblaju, pa ako prodje , prodje, ne prodje li, "strucnjak" nas poodsjeti da smo prosjecna ekipa i sve svali na igrace. ukratko , imamo reprezentaciju bez selektora, da barem Dzeko i Spaha imaju ingerencije da pisu zvanicne pozive igracima, ovako , selektor samo otezava stvari.
- Pismonosa
#21616 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne laži. Ibričić nije dobio ni minute zadnjih par tekmi. Za Medunjanina ne znam, nisam ga pratio. Nema se tu šta plaho ni pratit!Mikady wrote: Nije tacno igra redovno i evo danas Ibro rasturio protivnikaMedunjanin solidan i igra svaku tekmu od 1min.. polahko da vrati formu iz prosli klf. kad nam je bio vazna karika u sredini.
Do ove sad utakmice sa Trabzonsporom ga nije bilo ni na mapi. A i sada je uspio samo da fasuje žuti karton.
- Mali_Vuk
#21617 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I šta sad, imputiraš mi da sam ovo izmislio samo da bih omalovažavao Papeta? Onako kao što ti izmišljaš da nisam u pravu i to samo da bi malo provozao trolu, jelMikady wrote:Nije tacno igra redovno i evo danas Ibro rasturio protivnikaMali_Vuk wrote:Ibričić i Medunjanincindrlimindrli wrote:Normalno da nema alternative, tropa smo. Safet ce vjerovatno na njegovo mjesto ubaciti dvojicu, Ibrcica i Medunjanina, oslabiti drugu poziciju u timu, i gledacemo ovaj dvojac kako se guzicama sudaraju sve dok jedan ne lipsa. Ima li kakav delegat u nasoj ligi da moze bar 20 minuta tamo-'vamo?![]()
Dobro si ih spomenuo, prvi ne dobija ni minute evo već iz utakmice u utakmicu, ni za Kasimpašu nije dovoljno dobar, ne znam kako će onda biti za nas. A Medunjaninu je menscini plafon ako ga trener ostavi u igri do 65 minutePape bi stvarno trebao malo razmisliti oko toga ko zaslužuje poziv u svetinju.
Medunjanin solidan i igra svaku tekmu od 1min.. polahko da vrati formu iz prosli klf. kad nam je bio vazna karika u sredini.
MA PAPE SAM SEBI ZAPINJE HA YA a ima Yaya T i G.Balea how yes nosto neki ni papirlogiju ne mogu preedati za godinu, dvije itd.. Pape razmisli, jest mu tesko..
![]()
Pape izvlaci max. iz ove ekipice..
- Mikady
#21618 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ibro tekme prije ove jucer bio povr. a prije toga je igrao redovno doduse do 60neke minPismonosa wrote:Ne laži. Ibričić nije dobio ni minute zadnjih par tekmi. Za Medunjanina ne znam, nisam ga pratio. Nema se tu šta plaho ni pratit!Mikady wrote: Nije tacno igra redovno i evo danas Ibro rasturio protivnikaMedunjanin solidan i igra svaku tekmu od 1min.. polahko da vrati formu iz prosli klf. kad nam je bio vazna karika u sredini.
Do ove sad utakmice sa Trabzonsporom ga nije bilo ni na mapi. A i sada je uspio samo da fasuje žuti karton.
Pape iz ove ekipice izvlaci max.
SAFET SUSIC PAPE najbolji selektor BIH
-
iamia
#21619 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa jesi,, izmislio si da ibricic ne igra nikako. a u stvari igra svaku utakmicu.Mali_Vuk wrote:I šta sad, imputiraš mi da sam ovo izmislio samo da bih omalovažavao Papeta? Onako kao što ti izmišljaš da nisam u pravu i to samo da bi malo provozao trolu, jelMikady wrote:Nije tacno igra redovno i evo danas Ibro rasturio protivnikaMali_Vuk wrote: Ibričić i Medunjanin![]()
Medunjanin solidan i igra svaku tekmu od 1min.. polahko da vrati formu iz prosli klf. kad nam je bio vazna karika u sredini.
MA PAPE SAM SEBI ZAPINJE HA YA a ima Yaya T i G.Balea how yes nosto neki ni papirlogiju ne mogu preedati za godinu, dvije itd.. Pape razmisli, jest mu tesko..
![]()
Pape izvlaci max. iz ove ekipice..
Čuj "ekipica" a u njoj igraju Džeko, Spaha, Begović, Salihović, Ibišević. Haj što izmišljaš, još si i zlonamjeran
sta je to ako nije laz ??
- Mali_Vuk
#21620 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mdunjanin češće bude zamjenjen nego obrnuto... Tako da, ima izać
- omega369
#21621 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kad je vec situacija takva kakva je mislim da treba za tu poziciju pozvati Saida Huseinovica ili Samira Bekrica. Tek kao trecu opciju vidim Misimovica zbog njegovih godina i opce tromosti na terenu. ibricic i medunjanin su duo koji treba izostaviti definitivno. hvala im za sve ali van forme su vec najmanje 2 godine
- Mikady
#21622 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jesi naucnik, ponosan haMali_Vuk wrote:Ne igra! Naučno dokazano i utvrđeno
Ja pratio, ne što ga mrzim, nego što sam htio da vidim podigne li đahkad guzicu za ekipu u kojoj igra. Nije ga bilo zadnjih par utakmica. Ne zbog povrede, nego jednostavno izostavljen iz ekipe.
Mdunjanin češće bude zamjenjen nego obrnuto... Tako da, ima izać
Safet Susic Pape iz ove ekipe izvlaci max. ko bi bolje. Murinjo
-
Dead Man Walking
#21624 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta ovo veli Pape, samo on zna spisak. 
-
Crvena Tifoza
#21625 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dead Man Walking wrote:Sta ovo veli Pape, samo on zna spisak.
Haj ga još razapni što drži spisak u ladici, a nije na računaru.
Postali ste kao prave tetke, pristavite kafu, otvorite forum i onda slijede naglabanja treba ovako, treba onako.