Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vidi je, ko curece jaje!
Ova na slici je Mediha, ona goni (bar je gonila prije 3-4 mjeseca) met. smedjeg CLA. Ako je audi od Nagibove scere onda moze biti od mladje, Alme, ona je bila neka manekena, ima neku modnu agenciju. Ako je Audi njen onda je izrod, svi ostali su vec dobrih 15 godina iskljucivo na zvijezdi!
thekupus wrote:Nakon onog prvog događaja prošle sedmice, jošputa sam zvao policiju zbog automobila koji su nagazili zelenu površinu na novom Pozorišnom trgu, i oba puta su se odazvali. Danas prolazim tim putem, i ostadoh ugodno iznenađen. A siguran sam da su papci iz Vanille koji su se htjeli obračunati sa mnom jer sam zvao policiju, danas jako ljuti. I drago mi je zbog toga.
sarajlija120 wrote:Još jedan specijalac na istom mjestu:
EDIT: Sve i jednog ću uslikati i postaviti. Ni stida ni obraza.
Tu mozes svaki dan uslikati 10 specijalaca na istom mjestu. Da ne pričam kako parkiraju u naselju, na pozarnom prolazu kod onih stubica. Ali neki dan je policija zaredala i polijepila 10ak kazni bas tim specijalcima.
Pa jel morate toliki supci biti i ovi sto hoce pred ulaz da se uguraju da ne idu pjeske minutu koju slucajno. Zajedno sa ovima sto djecicu malu dragu slatku ne mogu sacekati 30m dalje
Ajde dobro pa sta sad ako ima mjesta nije belaj toliki valjda.Po pola ovih centara parking mjesta obiljezena da ako imas terenca mozes otvoriti vrata i gurnuti nos al izaci malo teze
Ps jes da je ovaj malo “precero” ja kad ne mogu da izadjem samo nagazim na liniju znam da ionako nemoze parkirati pored
JavierBosnia wrote:Pa jel morate toliki supci biti i ovi sto hoce pred ulaz da se uguraju da ne idu pjeske minutu koju slucajno. Zajedno sa ovima sto djecicu malu dragu slatku ne mogu sacekati 30m dalje
Joj ovaj se sa sepetom od cokoladice uvalio na pjesacki, sta bi da vozi neko vece auto