Jel to 3-4 k?zippoo87 wrote:ti si pravi amaterMarlboroGold wrote:Moj drug je neninu kravu uspio prodati preko PIK-adječak sa šibicama wrote:PIK ustvari pokazuje presjek seljakluka naseg drustva, stavis neki bezveze mobitel do navece si ga prodao. Stavi umjetnicko djelo, sliku, neces za dvije godine kupca naci.
Ne mora biti skupa.![]()
pa krave se i prodaju najbolje i najbrze na piku...ovce i koke malo sporije
krava sada kosta kao solidan auto,pa ti vidi![]()
Popularne stvari koje ne kontam
- triconja
#21601 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- bleee_sa
#21602 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zavisi kol'ko joj je vime
- MarlboroGold
#21603 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jbg meni je to bilo smiješno, ali njemu svaka čast kad je mogaozippoo87 wrote:ti si pravi amaterMarlboroGold wrote:Moj drug je neninu kravu uspio prodati preko PIK-adječak sa šibicama wrote:PIK ustvari pokazuje presjek seljakluka naseg drustva, stavis neki bezveze mobitel do navece si ga prodao. Stavi umjetnicko djelo, sliku, neces za dvije godine kupca naci.
Ne mora biti skupa.![]()
pa krave se i prodaju najbolje i najbrze na piku...ovce i koke malo sporije
krava sada kosta kao solidan auto,pa ti vidi![]()
@Edin - nemam pojma.
-
zippoo87
#21604 Re: Popularne stvari koje ne kontam
https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=kravatriconja wrote: Jel to 3-4 k?
- triconja
#21605 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znaci od 1.5k do 3.5k.zippoo87 wrote:https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=kravatriconja wrote: Jel to 3-4 k?
Jesil vidio ono kaze krava za kuce
-
kakavdanakneiskustvu
#21606 Re: Popularne stvari koje ne kontam
malocvijece wrote:Ne Kontam ono "cijena na upit" na pik-u i sličnim stranicama na FB recimo. Pa stavi koliko košta majku mu pa da svijet odmah zna isplati li mu se kupiti ili ne. I kad neko pita za cijenu, on kaže ppJbt ko da drogu prodaje, a ne jaknu ili biciklo.
-
kakavdanakneiskustvu
#21607 Re: Popularne stvari koje ne kontam
moonca wrote:Pa nekima vjera ne dozvoljava da imaju umjetnicka djela/slike na zidovima.
ozbiljno??
-
Juliuscezar
#21608 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jest sta se imaju krave prodavat, ko je ikad vidio ds se stoka prodaje.
Komentari na klix portalu su uvijek bili bolesni ali sad su dosegli jedno apsolutno novu razinu
Komentari na klix portalu su uvijek bili bolesni ali sad su dosegli jedno apsolutno novu razinu
- insomnia78
#21609 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa to im je jedini izvor posjecenosti. Ko bi normalan citao portal koji u tekstu napise kako pola avokada sadrzi 345 grama potasijuma
- triconja
#21610 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Cuj potasijumainsomnia78 wrote:Pa to im je jedini izvor posjecenosti. Ko bi normalan citao portal koji u tekstu napise kako pola avokada sadrzi 345 grama potasijuma
- insomnia78
#21611 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma hajd to nego vidi gramaze u pola. Ispade avokado od dvije kile

- triconja
#21612 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ako u pola avokada ima po kile onda je komad kilainsomnia78 wrote:Ma hajd to nego vidi gramaze u pola. Ispade avokado od dvije kile
Pa nije tikva
Edit: citam kae avokado ima otprilike 200g u jednom komadu (citav avokado), ovo je proboj na polju fizike, u 100 grama smjestit po kile a vaga i dalje pokazuje 100 grama
Last edited by triconja on 30/09/2018 13:28, edited 1 time in total.
- insomnia78
#21613 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nisu haman nikad culi za mg
- oldtajmer
#21614 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slucajno danas naletim na spotted sarajevo na facebooku i vidim kamaru nekih postova poput:sjedio sam danas u tom i tom kaficu, preko puta mene je bila prelijepa crnka obucena u to i to, ak se prepozna da mi se javi ili neko postavi sliku djevojke ili momka par metara udaljenog od sebe i trazi dal ih neko zna i sl sranja. Pa hebem mu mater kakav je to novi nivo retardacije danasnje omladine, trazi preko interneta nekoga a taj maloprije stoji na metar od njega i nema muda da pridje. Kad bi bio treba takve bi sve mlakonje odhebo u sekundi, a da mi neka djevojka tako stavi sliku na facebook i trazi ko sam i sta sam, prijavio bi je policiji za uhodjenje
poludilo sve majke mi moje 
- Logovan
#21615 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam uvijek govorio, ako nećeš prići, nemoj ni tražiti preko spotteda.oldtajmer wrote:Slucajno danas naletim na spotted sarajevo na facebooku i vidim kamaru nekih postova poput:sjedio sam danas u tom i tom kaficu, preko puta mene je bila prelijepa crnka obucena u to i to, ak se prepozna da mi se javi ili neko postavi sliku djevojke ili momka par metara udaljenog od sebe i trazi dal ih neko zna i sl sranja. Pa hebem mu mater kakav je to novi nivo retardacije danasnje omladine, trazi preko interneta nekoga a taj maloprije stoji na metar od njega i nema muda da pridje. Kad bi bio treba takve bi sve mlakonje odhebo u sekundi, a da mi neka djevojka tako stavi sliku na facebook i trazi ko sam i sta sam, prijavio bi je policiji za uhodjenjepoludilo sve majke mi moje
- male_okice
#21616 Re: Popularne stvari koje ne kontam
zasto cure kod nas sad stavljaju ovo na kosu?
sta je ovo uopste, izgleda mi kao neko platno ali neku noc me bilo strah pipati to na curi

sta je ovo uopste, izgleda mi kao neko platno ali neku noc me bilo strah pipati to na curi

- Logovan
#21617 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ti ne pipaj i riješen problem.male_okice wrote:zasto cure kod nas sad stavljaju ovo na kosu?
- male_okice
#21618 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ali to izgleda tako cudno kad gledas u to, cisto te mami da diras.Logovan wrote:Pa ti ne pipaj i riješen problem.male_okice wrote:zasto cure kod nas sad stavljaju ovo na kosu?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21619 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam ove letke, ovo oko izbora....zataknuo mi za zadnji brisač, skinem, uđem, upalim, kad ono i za prednji
Znaju doduše i na šteku auta ostaviti
Najbolje da mi oblijepe cijelo auto, pa da vozim tako i reklamiram ih
Inače, ne kontam ovoliko papira i smeća s ovim predizbornim plakatima u elektronskoj eri.
Misli ako mi natrpa gomilu papira sa slikama kandidata da je nešto postigao
Znaju doduše i na šteku auta ostaviti
Najbolje da mi oblijepe cijelo auto, pa da vozim tako i reklamiram ih
Inače, ne kontam ovoliko papira i smeća s ovim predizbornim plakatima u elektronskoj eri.
- male_okice
#21620 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tomahawk11 wrote:Ne kontam ove letke, ovo oko izbora....zataknuo mi za zadnji brisač, skinem, uđem, upalim, kad ono i za prednji![]()
Znaju doduše i na šteku auta ostaviti![]()
Najbolje da mi oblijepe cijelo auto, pa da vozim tako i reklamiram ih![]()
mene su prekjucer iz SDS-a na parkingu vrbovali za miting. reko kud mene nadjeste
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21621 Re: Popularne stvari koje ne kontam
male_okice wrote:
mene su prekjucer iz SDS-a na parkingu vrbovali za miting. reko kud mene nadjeste
Još malo, pa da se i ovo ludilo završi....ponedeljak će biti ko apokalipsa, samo fali ono pustinjsko klupko trave na pustim ulicama.
- hadzinicasa
#21622 Re: Popularne stvari koje ne kontam
jedino sto meni nikad nije bilo jasno jesu vozaci koji voze sa ceduljom/parking kartom/racunom zataknutim za retrovizor - prednji ili zadnji, svejedno. pa majkumu, pogledas li auto prije nego sto sjednes u njega???Tomahawk11 wrote:Ne kontam ove letke, ovo oko izbora....zataknuo mi za zadnji brisač, skinem, uđem, upalim, kad ono i za prednji![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21623 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jutros raja vozi, za brisačima nema koga nemahadzinicasa wrote: jedino sto meni nikad nije bilo jasno jesu vozaci koji voze sa ceduljom/parking kartom/racunom zataknutim za retrovizor - prednji ili zadnji, svejedno. pa majkumu, pogledas li auto prije nego sto sjednes u njega???
Mene zna iznenaditi, ali izađem, skinem.
- beni-bu-man
#21624 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Neki dan nadjem ispred ulaza jedno 500 letakova, ono fino upakovani (neke stranke) fino ih raspakujem i u kontajnerTomahawk11 wrote:Ne kontam ove letke, ovo oko izbora....zataknuo mi za zadnji brisač, skinem, uđem, upalim, kad ono i za prednji![]()
kad kockaste glOve "ada majko sta to cinis" .....
- beni-bu-man
#21625 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Tomahawk11 wrote:male_okice wrote:
mene su prekjucer iz SDS-a na parkingu vrbovali za miting. reko kud mene nadjeste![]()
Još malo, pa da se i ovo ludilo završi....ponedeljak će biti ko apokalipsa, samo fali ono pustinjsko klupko trave na pustim ulicama.
Ja im samo kazem da sam "Izvinte Nacista sam"
da im vidis faca