Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moraju nekoga dovesti u odbranu... ne mogu ovako uci u sezonu kada igraju daleko vise tekmi... napad i sredina me i ne brinu, mada bi definitivno bio veliki plus da dodje neki starter u sredinu terena, ali izgleda da ce to biti Milner
Klopp mi sve izgleda kao tvrdoglav tip koji hoce igrace koje zeli ili nista.
Ako ne dodje van Dijk ja mislim da ce ga cekati do zime ili slijedece godine. Koliko je to pametno ne znam. Isto i za Keitu.
Ovo je najveće bespotrebno kockanje koje sam ikada vidio - imaš pare za pojačanja; znaš da ti treba igrača (makar neki beton stoper), takmičiš se u ligi gdje se monstruozno troši; vodiš klub koji vapi za titulom prvaka, obožavaju te svi u klubu, omiljeni si trener novinarima i ideš u sezonu s jednim dobrim pojačanjem, jednim talentom i lijevim bekom koji je prošle sezone ispao iz lige...
Dakle - zašto??
A Ako nekim čudom uspije ostavriti bilo kakav rezultat - nikad više skupog igrača kupiti neće.
Po onome što sam čitao Liverpool mora sačekati da Southampton obznani da će "saslušati ponude za Van Dijka".
Juče su poslije zahtjeva za transfer izjavili ponovo da igrač nije na prodaju. Proći će još vode Miljackom dok se to ne završi.